Valutata 5 stelle su 5

Robert is een deskundig vakman en van alle markten thuis. Hij heeft ons ICT-netwerk (bedraad en draadloos) aangelegd en onderhoud dit zowel op locatie als op afstand. Mochten zich "verrassingen" of pr... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Robert is een vakman, deskundig en denkt mee om een goede oplossing te vinden. Ben zeer tevreden over zijn dienstverlening. Hij staat direct klaar voor je als je een probleem hebt.

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een intercom systeem door Molenkamp bijna een jaar geleden laten installeren. Alles ging soepel en vakkundig geïnteresseerd. Na bijna een jaar hadden we vragen in verband met het installe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Installatore di sistemi di sicurezza
  2. Servizio di installazione elettrica

Scritti dall'azienda

Molenkamp Beveiliging is een toonaangevend beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche, levert Molenkamp Beveiliging op maat gemaakte diensten, waaronder alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole, en 24/7 monitoring. Het bedrijf staat bekend om zijn klantgerichte benadering, waarbij betrouwbaarheid, efficiëntie en een persoonlijke service centraal staan. Molenkamp Beveiliging streeft ernaar om klanten een veilig en beschermd gevoel te geven, door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en ervaren beveiligingsprofessionals.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Wat een ontzettend fijn bedrijf

Wat een ontzettend fijn bedrijf. De reactie was snel en er kon al gauw een afspraak gemaakt worden. Ondanks dat installatie van een video intercom in ons oudere jaren 30 woning om wat creativiteit vroeg. Is dit op een zeer nette en professionele manier opgelost. Zoek je een professionele installatie monteur. Dan raad ik Molenkamp zeker aan.

10 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Goed,snel en netjes voor een redelijke prijs.

Goed advies, duidelijke uitleg, goede ondersteuning.
Snel en net werk, incl opruimen.
Prima prijs/ kwaliteitsverhouding.
Van harte aanbevolen!

10 dicembre 2025

Risposta di Molenkamp Beveiliging

Hartelijk dank voor deze prachtige review!
Geweldig om te horen dat u onze adviezen, uitleg en ondersteuning als duidelijk en prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk om snel, netjes en zorgvuldig te werken — inclusief het netjes achterlaten van de werkplek — dus fijn dat dit u is opgevallen.

We waarderen uw aanbeveling enorm en staan graag weer voor u klaar wanneer u ons nodig heeft!

Snel, goed en attent

Molenkamp heeft snel en tot onze volle tevredenheid ons intercom- en videosysteem vernieuwd, tegen een alleszins redelijke prijs. Het overleg over onze wensen en de mogelijkheden verliep uitstekend. Van harte aanbevolen!

12 settembre 2025
Non scritta su invito

Risposta di Molenkamp Beveiliging

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het vernieuwde intercom- en videosysteem en dat het overleg zo prettig is verlopen. We wensen u veel gemak en veiligheid met het systeem en staan uiteraard altijd voor u klaar als u nog vragen heeft.

Team Molenkamp Beveiliging

Valutata 5 stelle su 5

Molenkamp Beveiliging heeft bij ons de beveiligingscamera's geïnstalleerd

Molenkamp Beveiliging heeft bij ons de beveiligingscamera's geïnstalleerd. Robert denkt goed mee, schakelt snel en is prettig in de communicatie. Netjes geprijsd en alles is vlot geregeld. Zeker een aanrader!

11 settembre 2025

Risposta di Molenkamp Beveiliging

Bedankt voor uw positieve review! Goed om te horen dat u tevreden bent met de installatie van de beveiligingscamera’s en onze manier van werken. We waarderen het vertrouwen in Molenkamp Beveiliging en helpen u in de toekomst graag weer verder.

Team Molenkamp Beveiliging

Valutata 5 stelle su 5

Robert en zijn bedrijf: vakwerk

De eigenaar, Robert, levert goed materiaal. In dit geval een laptop. Dat hebben wij al vele malen ervaren. Robert maakt de laptop gebruiksklaar. Hij is behulpzaam en vriendelijk. I.c.m. bescheiden. Niet opdringerig. Staat altijd klaar om te helpen. Niets dan lof over Robert en zijn bedrijf!

14 maggio 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più