Din Forsikringsmægler ApS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Hej Peter Trier Jeg vil gerne takke dig for et supergodt samarbejde. Jeg synes du har været både meget kompetent, seriøs og serviceminded – vel egentlig bare gennemprofessionel!😊 Desuden hjælper d... Leggi di più

Vi har haft et samarbejde med Misja gennem nogle år efterhånden. Har kun haft positive oplevelser. Altid meget hjælpsom og behagelig. Når vi har haft nogle udfordringer med Forsikringer har han... Leggi di più

5 store og velfortjente stjerner til Din Forsikringsmægler - Vores forsikringsmægler Nicolai Damgaard har formidlet en væsentlig besparelse på vores forsikringer og tilmed med en bedre dækning. Et... Leggi di più

Din Forsikringsmægler i midtJylland gav os en super professionelt gennemgang af vores virksomheds forsikrings oversigter. Deres fagkyndig/service grundighed gav udslag i, at vi kunne spare penge... Leggi di più

1. Agenzia di consulenza per l'IT e le imprese
  2. Agenzia di assicurazioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos os er du og din virksomhed i fokus. Vi sætter en ære i at give jer den bedste rådgivning om erhvervsforsikringer, og sikre korrekte dækninger til den bedst mulige pris.Din Forsikringsmægler er landsdækkende og mæglerne kender deres nærmiljø. Vi er engageret i vores kunder, og passioneret omkring vores arbejde. Vores kunder er fra mange forskellige brancher og hver kunde behandles individuelt. Vi har fokus på samtlige facetter, som har berøring med virksomhedens forsikringsforhold.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Båret frem på hænder og fødder 😊

Jeg har af flere omgange brugt Dinforsikringsmægler til at finde de bedste løsninger omkring forsikringer hos vores kunder.

Det er en fantastisk løsning og en udsøgt service vi får.

Jeg kan på det varmeste anbefale dem.

21 gennaio 2018

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak for anmeldelsen Sandgrav Solution/Frederik Sandgrav.

Fantastiske forsikringsmæglere

Da jeg driver en lidt special forretning, er det ikke nemt at få en forsikring.
Jan Lindorff, fik os forsikret i løbet af 3 uger. Tusinde tak for hjælpen.

18 gennaio 2018

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak for anmeldelsen Pant i Alt ApS.

Har en bil der ikke er helt nem at …

Har en bil der ikke er helt nem at forsikre og ville slippe for at skulle igennem henvendelser til en masse forskellige selskaber og derfor henvendte jeg mig til Din forsikringsmægler som nemt og hurtigt hjalp mig med en rigtig god løsning. Fik en Super god behandling og kan derfor varmt anbefale Din forsikringsmægler som samarbejdspartner.
Tusind tak for din hjælp Lars.

13 gennaio 2018

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak for anmeldelsen og det gode samarbejde, Morten.

Verdensklasse service

Min virksomhed har outsourcet forsikringerne til Din Forsikringsmægler, og jeg kan kun anbefale det. Der er altid hurtig respons og verdensklasse service fra min faste Forsikringsmægler.

Uanset om det er et lille spørgsmål til en glasskade på bilen, eller spørgsmål til erhvervsforsikringerne, får jeg altid hurtigt og præcist svar, og oftest kan jeg parkere problemet, hvorefter forsikringsmægleren tager sig af det hos forsikringsselskabet.

21 dicembre 2017

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak for anmeldelsen Bo Andersen.

Jeg er tryg ved at bruge Din …

Jeg er tryg ved at bruge Din Forsikringsmægler som uvildig rådgiver.
Jeg kan kun anbefale, at bruge Din Forsikringsmægler.

5 dicembre 2017

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak for anmeldelsen PB Transport/Pia Nielsen.

Forsikringsjunglen bliver overskuelig

Forsikringsjunglen er uoverskuelig. Derfor bruger jeg Din forsikringsmægler som uvildig rådgiver når jeg skal navigere i forsikringsjunglen. Jeg føler mig utrolig tryg ved at bruge dem som min rådgiver. Jeg kan klart anbefale at bruge din forsikringsmæglere.

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak for anmeldelsen SEES media/Ulrik Eriksen.

Meget tilfredse

Vi er meget tilfredse med Din Forsikringsmægler.
De er altid hjælpsomme og er kompetente til deres arbejde.
Desuden har vi sparet penge i forhold til tidligere mægler, så det var et godt skifte.

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak for anmeldelsen Stenhus Kostskole.

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service. Jeg var meget skeptisk i starten, men fik hurtigt et helt andet syn på det. Udover jeg har fået en kæmpe besparelse, har jeg fået en helt igennem fantastisk gennemgang af alle mine forsikringer, hvor der er kommet mange ting frem, som der ikke var styr på, men som Jonas har fået helt styr på nu. Jeg vil til en hver tid anbefale Din Forsikringsmægler.

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak for anmeldelsen Fuglebjerg Kistefabrik a/s/Hanne Elsner.

Kan give vores bedste anbefalinger

Kan give vores bedste anbefalinger, altid nem at få kontakt med og forstår og sætter sig ind vores firmas behov og ønsker. så bedste anbefalinger herfra

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak for anmeldelsen CVJ-BYG ApS.

Dedicated and competent

With a high-growth company, our insurance coverage rapidly gets obsolete. Updates to coverings combined with many inquiries from interested insurance companies meant that we spent a lot of time in the insurance area without feeling the best overall product in terms of coverage and premiums. After entering into cooperation with Din Forsikringsmægler, insurance is no longer something we need to worry about. The task is now well-grounded by two skilled and highly committed insurance brokers, Rene Rahbek and Rune Kristiansen.

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak for anmeldelsen RAINS ApS/Kenneth Davids.

Michael Boelsmand meget dygtig og god forsikingsmægler

Vi har brugt Michael Boelsmand som forsikringsmægler igennem mange år.
Let at komme i kontakt med
dygtig
hjælpsom
kan kun sige godt om ham
det er kun omstændigheder der gjorde vi måtte opsige samarbejdet, ellers var det ikke gjort.
vil bruge ham igen hvis det bliver aktuelt.

21 novembre 2017

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak for anmeldelsen Tømrer- og Snedkerfirmaet Gottlieb ApS/Vibeke Gottlieb.

Professionel, grundig gennemgang af virksomhedens forsikringer

Deres fagkyndig/service grundighed gav udslag i, at vi kunne spare penge på flere policer, hvilken gav penge på bundlinje.
Jeg kan derfor helt klart kun anbefale at man tager en snak med "Din forsikringsmægler"
Mvh
Mogens Holm
OfficeFit Aps
Stifter

8 novembre 2017

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak for anmeldelsen OfficeFit ApS/Mogens Holm.

KAN IKKE ANBEFALES!!!!!

Vi havde misforstået hinanden, hvorefter jeg ønsker at aftalen skal ophøre, men der blir bortforklaret det ene og det andet. Og modtager rykkere på rykkere. Havde dog snakket med en fra hovedkontoret som fortalte mig at så længe der ikke var modtaget nogen former for tilbud kunne aftalen ophøre. Men sådan forstår sælgeren det ikke.

Utrolig uacceptabelt forretningsmetode, dårlig service og kan IKKE anbefales af nogle!!

7 novembre 2017

Hej Jean
I forbindelse med opstart af et samarbejde skal begge parter være bevist om aftalens indhold. Der bliver hver gang udarbejdet en samarbejdsaftale. I dit tilfælde oplever vi, at du ikke har været indforstået med betingelserne efterfølgende: En forsikringsmægler skal have et årligt aftalt honorar for den ydelse, han giver dig i forhold til servicering, råd og vejledning omkring jeres samlede forsikringsengagement. Vi er fortsat i dialog med dig, og forsøger at finde en løsning for, at sikre alles tilfredshed. Vi bestræber os på langvarige relationer og tilfredse kunder, og fortsætter dialogen direkte. Har du yderligere spørgsmål er velkommen til at kontakte direktør Lars Kortegaard på tlf. 22 89 50 99
Venlig hilsen Lars og Sanne

Varmt anbefalelsesværdig

Varmt anbefalelsesværdig! For vores vedkommende er Din Forsikringsmægler en kæmpe stor hjælp i hverdagen hvis vi har forsikringsspørgsmål + vi sparer penge på forsikringer. Win Win :)

18 settembre 2017

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak for anmeldelsen YAMAHA Store/Jon Jørgensen.

Hej Din Forsikringsmægler.

Hej Din Forsikringsmægler.

Nu har jeg benyttet mig af jeres service siden "jeres" spæde start, og vil gerne knytte min fulde tilfredshed med denne oplevelse.
Jeg har tidligere haft samarbejde med flere af jeres medarbejdere, da de var ansat i forskellige virksomheder.
Det er en fornøjelse at så mange kapaciteter nu er samlet under samme tag.
Jeg har følt mig i trygge hænder siden i overtog mine forsikringer, og sætter stor pris på dette i min hverdag. Udover at jeg har opnået en ikke uvæsntlig besparelse, har det også lettet min hverdag meget. Ser frem til et samarbejde igennem de næste mange år.
Tommy Dam Kieffer
Østblik VVS ApS

17 settembre 2017

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak for anmeldelsen Østblik VVS ApS/Tommy Dam Kieffer.

God rådgivning til fornuftig pris.

Efter at have brugt Din Forsikringsmægler i ca. halvandet år, har vi kun oplevet kompetent og god service. Dette har gjort sig gældende både i forhold til indkøb, optimering og skader. Derudover er såvel honorar til mægler samt prisen på vores forsikringer faldet med 40%. Derfor kan vi klart anbefale alle at få et tilbud fra Din Forsikringsmægler.

E/F Havnestadshus

16 settembre 2017

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak for anmeldelsen E/F Havnestadshus/Gitte Pedersen.