Hej Peter Trier Jeg vil gerne takke dig for et supergodt samarbejde. Jeg synes du har været både meget kompetent, seriøs og serviceminded – vel egentlig bare gennemprofessionel!😊 Desuden hjælper d... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi har haft et samarbejde med Misja gennem nogle år efterhånden. Har kun haft positive oplevelser. Altid meget hjælpsom og behagelig. Når vi har haft nogle udfordringer med Forsikringer har han... Leggi di più
L'azienda ha risposto
5 store og velfortjente stjerner til Din Forsikringsmægler - Vores forsikringsmægler Nicolai Damgaard har formidlet en væsentlig besparelse på vores forsikringer og tilmed med en bedre dækning. Et... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Din Forsikringsmægler i midtJylland gav os en super professionelt gennemgang af vores virksomheds forsikrings oversigter. Deres fagkyndig/service grundighed gav udslag i, at vi kunne spare penge... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hos os er du og din virksomhed i fokus. Vi sætter en ære i at give jer den bedste rådgivning om erhvervsforsikringer, og sikre korrekte dækninger til den bedst mulige pris.Din Forsikringsmægler er landsdækkende og mæglerne kender deres nærmiljø. Vi er engageret i vores kunder, og passioneret omkring vores arbejde. Vores kunder er fra mange forskellige brancher og hver kunde behandles individuelt. Vi har fokus på samtlige facetter, som har berøring med virksomhedens forsikringsforhold.
Informazioni di contatto
Stamholmen 110. 1, 2650, Hvidovre , Danimarca
- 41 30 30 00
- info@dinforsikringsmaegler.dk
- www.dinforsikringsmaegler.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
5 ud af 5 stjerner
5 ud af 5 stjerner ! Og ikke mindst en kæmpe anbefaling og stor tak til Mikkel Vesti!
Super behagelig og professionel , Mikkel kan sit kram, og det kan mærkes.

Utrolig dårlig
Utrolig dårlig
Blev snydt dårlig rådgivning
For 16000

Har lige haft besøg af Sanne og Lars
Har lige haft besøg af Sanne og Lars. God og saglig gennemgang af alle vore forsikringer, . Alle forhold blev vendt og reguleringer på enkelte produkter gennemført.
Derudover oplever vi et team, der følger med tiden og er gode til at rådgive så vi, hverken føler os over eller underforsikret.
Har ikke fortrudt at vi skiftede fra assurandør løsning til en mægler.

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS
Jeg har fået en rigtig god vejledning
Jeg har fået en rigtig god vejledning. Jeg sætter pris på, at der var tid og rum for alle mine spørgsmål. Jeg føler mig hørt og forstået.

Tak for god rådgivning
Tak for god rådgivning - også selv om vi slet ikke nåede det resultat jeg ønskede. Jeg blev klogere, og det er også værdsat.

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS
Utrættelig service med et smil!
Udelukkende og utrættelig service med et smil fra alle jeg har haft kontakt med i firmaet. Forsikringerne er på trods af, at nogle ligger til den lidt atypiske art, trimmet og meget skarpe i pris. Gælder både ift mit firma og privat. Kan ABSOLUT anbefale Din Forsikringsmægler!!

Super professionelt
Deres service er bar i top, de ved hvad de gør.
De ved hvordan forsikringsselskaber skal takles, så de har sparet mig for rigtigt mange timers arbejde og ærgrelser samtidigt med at der er god økonomi i samarbejdet.
Jeg kan på det varmeste anbefale Misja Noot hos din Forsikringmægler.

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS
Vi er meget tilfreds med Din…
Vi er meget tilfreds med Din Foriskringmægler.
Der er altid hurtig svar på spørgsmål vedr. vores forsikring og vi har sparet meget ved at vores forsikringer bliver håndteret af Din Forsikringsmægler

Gør forsikringer nemt.
Jeg kan varmt anbefale Din Forsikringsmægler.
Vi er sluppet for alt "bøvlet" med forsikringer, og har desuden fået bedre dækninger til billigere priser.
Samarbejdet med Silas er meget let - han påtager sig alt arbejdet, og tilsender nogle gode tilbud, vel og mærke, på de helt rigtige og relevante forsikringer.

Ualmindelig dårlig service for 12500kr
Ualmindelig dårlig service for 12500kr, vi fik intet for de penge, pas på de smarte sælgere.
Super dårlig service, eller rettere ingen service

God samarbejdspartner
Vi har brugt Misja som forsikringsmægler igennem tre år og er yderst tilfredse med samarbejdet. Han kan klart anbefales.

Kanon oplevelse
Jeg har haft en super positiv oplevelse ved mit møde med Lars Kortegård og Theis idag.
Jeg fik en kanon gennemgang af de forskellige forsikringer, og føler mig i rigtig trykke hænder hos dem.

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS
Et super godt samarbejde!
Vi er et rengøringsselskab, som i en længere periode var gjort brug af Rune Kristiansen fra din forsikringsmælger. Rune var gjort det super godt i forbindelse med indkøb af vores forsikringer. Samtidig er Rune altid behjælpelig hvis vi har spørgsmål eller skal bruge hjælp.
Vi er super godt tilfredes med vore samarbejde og jeg vil til en hver tid kunne anbefale din forsikringsmægler.
Christoffer Berggreen
Opal service erhvervsrengøring

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS
Jeg kan varmt anbefale "Din …
Jeg kan varmt anbefale "Din Forsikringsmægler ApS" de er ikke som de mæglere jeg tidligere har været i forbindelse med. Der bliver taget action på de forespørgsler jeg har, ved problemer med løsning af skader, tager de straks fat i de respektive forsikringsselsber, så håndværkerne hurtigt får løst problemerne.

En god samarbejdspartner
OL Gulve har de seneste par år samarbejdet med Din Forsikringsmægler og har kun godt at sige herom.
Et professionelt foretagende der tager sine samarbejdspartnere seriøst.
En stor anbefaling herfra.

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS
Jeg kan varmt anbefale Din …
Jeg kan varmt anbefale Din Forsikringsmægler ApS
Vi har gennem flere år haft Din Forsikringsmægler Aps til at varetage firmaets forsikringer med stor tilfredshed.
Hurtig og professionel håndtering af alle henvendelser omkring forsikring.
Og som en ekstra gevinst, har vi sparet en del på vore forsikringer.
Henning Bast Nielsen
Jelu Gulvbelægning ApS

Har været med fra start
Har været med fra start af, og kan kun anbefales, dejligt ikke at skulle bruge tid på altid at være opdateret eller forhandle nye aftaler, Det spiller for os.
Albertslund VVS

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS
Vi har altid de bedste og billigste forsikringer takket være Din Forsikringsmægler ApS
Vi har altid de bedste og billigste forsikringer takket være Din forsikringsmægler ApS. Vi vil helt sikkert anbefale dem til andre. Altid er de klar til at hjælpe hvis man skulle ha brug for det. Vi har sparet mange penge på vores forsikringer p.g.a. dem.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.