Din Forsikringsmægler ApS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Hej Peter Trier Jeg vil gerne takke dig for et supergodt samarbejde. Jeg synes du har været både meget kompetent, seriøs og serviceminded – vel egentlig bare gennemprofessionel!😊 Desuden hjælper d... Leggi di più

5 store og velfortjente stjerner til Din Forsikringsmægler - Vores forsikringsmægler Nicolai Damgaard har formidlet en væsentlig besparelse på vores forsikringer og tilmed med en bedre dækning. Et... Leggi di più

Din Forsikringsmægler i midtJylland gav os en super professionelt gennemgang af vores virksomheds forsikrings oversigter. Deres fagkyndig/service grundighed gav udslag i, at vi kunne spare penge... Leggi di più

1. Agenzia di consulenza per l'IT e le imprese
  2. Agenzia di assicurazioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos os er du og din virksomhed i fokus. Vi sætter en ære i at give jer den bedste rådgivning om erhvervsforsikringer, og sikre korrekte dækninger til den bedst mulige pris.Din Forsikringsmægler er landsdækkende og mæglerne kender deres nærmiljø. Vi er engageret i vores kunder, og passioneret omkring vores arbejde. Vores kunder er fra mange forskellige brancher og hver kunde behandles individuelt. Vi har fokus på samtlige facetter, som har berøring med virksomhedens forsikringsforhold.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Forsikrings tryghed

Jeg har samarbejdet med Din Forsikringsmægler i 2 år, og jeg har været super tilfreds med den rådgivning jeg har fået. Dybest set håber man jo ikke at man får brug for sine forsikringer, men når uheldet er ude er det meget betryggende, at man har en mægler/partner, som kan hjælpe og støtte en. Jeg kan på det varmest anbefale, at man kontakter Din forsikringsmægler før man laver forsikringer.
Mvh
Flemming

1 marzo 2020

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Hej Flemming. 1000 tak for de pæne ord. Vi er stolte af og have fulgt Pincho Nation siden opstarten i Danmark. Vi værdsætter dialogen og følger spændt Pincho Nation Danmark de kommende år. Tak for det gode samarbejde. Dbh. Lars Kortegaard. Direktør Din Forsikringsmægler ApS. tlf. 22 89 50 99

Professionelle og engageret

Vi er relativt nye kunder hos Din Forsikringsmægler, og er yderst tilfredse med deres engagement; der er indtil flere fejl og mangler i vores gamle forsikringsaftale, som de har gjort os opmærksom på, og har kunne hjælpe med. Vi er super glade for den professionelle håndtering af vores forsikringsaftale. Samarbejdet med Misja har været rigtig godt.

18 febbraio 2020

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak for Jeres anmeldelse Peter. Det glæder os, at vi har skabt værdi. Specielt har det stor værdi I har oplevet værdien af, at have de rigtige forsikringer fremfor alene og fokusere på prisen på forsikringen. Det er naturligvis et vigtigt aspekt men først handler det om at være korrekt forsikret. Vi håber på et godt og langvarigt samarbejde og orienterer naturligvis Jeres daglige forsikringsmægler om de pæne ord. Tak igen. Vh. Lars Kortegaard, Direktør - Din Forsikringsmægler tlf. 22 89 50 99

Jeg er meget tilfreds med Din Forsikringsmægler Aps

Jeg er meget tilfreds med det arbejde der er blevet udført af Din Forsikringsmægler Aps, Misja Noot har været yderst forståen de og behjælpelig med at få tegnestuens forsikringer i orden.

Med venlig hilsen

Kim Utzon ejer Kim Utzon Arkitekter A/S

15 gennaio 2020

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tusind tak for de pæne ord Kim. Jeg formidler det videre til Misja Noot som er din daglige forsikringsmægler. Vi håber på et godt og langvarigt samarbejde. Jeg kan se der er sket en del på Jeres forsikringer. Det glæder os du tog dig tiden. God dag - Vh. Lars Kortegaard. Direktør Din Forsikringsmægler. Tlf. 22 89 50 99

Det er pengene værd!

Jeg har kun gode oplevelser med Din Forsikringsmægler, og agenten Misja Noot.

Jeg har brugt selskabet både i mine virksomheder og privat de sidste 4 år og har sparet mange penge på forsikringer, og ikke mindst fået en fabelagtig rådgivning både i forbindelse med tegning af forsikringer men også ikke mindst hvis skaden har været sket og vi har haft brug for rådgivning.

Misja er klart anbefaleseles værdig og afregningen for at have en mægler med ind over er sparet hjem mange gange i de 4 år vi har haft et samarbejde.

Davith Hegaard

CR3DK (Stifter/Indehaver)
Twistet (Stifter/Direktør)

3 gennaio 2020

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Godt nytår David. 1000 tak for din tilkendegivelse. Den vil straks blive formidlet til Misja som jeg ved værdsætter samarbejdet. Det glæder mig det både er vedr. korrekte forsikringer, billigere forsikringer og ikke mindst hjælp ved skader ligeså. Super :-) vh. Lars Kortegaard CEO Din Forsikringsmægler - vi kan træffes på 41 30 30 00

Vi har brugt Din Forsikringsmægler /…

Vi har brugt Din Forsikringsmægler / Misja mange år både privat og i vores virksomhed. Misja er hurtig, ærlig og spiller ikke på ens følelser, men giver én et sagligt og nøgternt udgangspunkt for at vælge / fravælge forsikringer. Misja ser på hver enkelte kundes behov og er hurtig med hjælp, også efter at skaden er sket.
mvh Christine Ullstad / A.C. Finans ApS

23 dicembre 2019

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak for dine pæne ord Christine. Jeg kan se i har en sammensætning der nøje er tilpasset Jeres behov og ønsker. Jeg er enig i din beskrivelse, at der skal ageres ud fra kundens ønsker og behov. Specielt er jeg glad for, at der også er dialog når skaden sker. I ønskes en god dag - vi håber på et godt og langvarigt samarbejde. Dbh. Lars Kortegaard, CEO Din Forsikringsmægler.

Rådgivning og service i verdensklasse!

Stor ros til Lars Kortegaard. God og hurtig kundeservice når der er brug for det. Kan på alle måder anbefale Din Forsikringsmægler, hvis man ønsker god service, verdensklasse rådgivning og skarpe priser!

23 dicembre 2019

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak Emil. Det værdsætter vi absolut. Tak for din gode leverancer i hverdagen ligeså. Vi ser frem til at følge dit firma på sidelinien. Vh. Lars Kortegaard

Silas Noot fra Din Forsikringsmægler…

Silas Noot fra Din Forsikringsmægler yder altid en service i høj klasse og er altid til at komme i kontakt med, når man har brug for hjælp.

Din Forsikringsmægler får hermed mine varmeste anbefalinger.

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tusind tak Kenneth. Jeg viderebringer din fine anbefaling til Silas. Vi værdsætter du tog dig tiden til, at tilkendegive dette. Vi håber på et langt og godt samarbejde. Glædelig jul. Vh. Lars Kortegaard. CEO Din Forsikringsmægler ApS

Silas Noot fra Din Forsikringsmægler…

Silas Noot fra Din Forsikringsmægler leverer altid hurtigt og professionelt, hjælper med gode løsninger, samt giver sig tid til at yde den der ekstra service, som gør den store forskel.

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tusind tak fordi du tager dig tiden og fordi du er en tilfreds kunde Gitte. Vi værdsætter samarbejdet og Silas bliver naturligvis orienteret om dine rosende ord. Mon ikke han leverer ekstraordinært godt til næste år :-) Glædelig jul herfra. Vh. Lars Kortegaard. CEO Din Forsikringsmægler.

Dedikerede forsikringsmæglere

Vi har været kunde hos Din Forsikringsmægler de seneste 4 år. Vi har kun oplevet Misja som en der altid står til rådighed, og er villig til at gøre en ekstra indsats når det kræves. Han har desuden et stærkt netværk i forsikringsbranchen og formår at udnytte de rigtige kanaler for en hurtig og seriøs behandling.

Vi kan kun anbefale Misja og Din Forsikringsmægler.

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Mange tak - Vi ved Misja gør en enorm indsats og I er en af hans vigtige kunder. Tusind tak fordi I igennem flere år har været gode kunder hos Din Forsikringsmægler - vi håber det varer i mange år endnu. Glædelig jul ønskes I herfra. Vh. Lars Kortegaard. CEO Din Forsikringsmægler ApS

Professionel og seriøs rådgivning…

Professionel og seriøs rådgivning omkring forsikringer. Nemt forklaret og gav et seriøst indtryk, på trods af min indledende skepsis. Kan varmt anbefales!

17 dicembre 2019

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tak for en seriøs dialog Åsa - samt din nysgerrighed omkring forsikringer som iværksætter generelt. Det er godt du er grundig og forstår budskabet med forsikring. Vi ønsker dig held og lykke i fremtiden. Vh. Lars Kortegaard. CEO Din Forsikringsmægler ApS

Jeg har i nu 3-4 år brugt Din…

Jeg har i nu 3-4 år brugt Din Forsikringsmægler
Og har været rigtig tilfreds, jeg hoppede til din forsikringsmægler fordi jeg ikke kunne finde hoved eller hale med alle de forsikrings papirer, og forsikrings sælgere der kan det hele for det halve, undtagen når der er en skade så kan de ikke det de lovede..... derfor fik jeg fat i Misja, eller han fik fat i mig og siden har der ikke været nogle problemer med min forsikring, kan varmt anbefale Din Forsikringsmægler hvis men ikke kan overskue sine forsikringer, og bare gerne vil være dækket rigtigt .....

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Hej Nicolaj, 1000 tak fordi du tager dig tiden til, at belyse dine oplevelser og erfaring. Jeg vil informere Misja herom og vi er glade for Jeres samarbejde fungerer. Jeg kan endvidere se du har fat i nogle af de gode oplevelser ved, at bruge en forsikringsmægler. Rådgivning, skadeshjælp, fokus på egen drift og virksomhed. Vi håber på et godt og langvarigt samarbejde. Vh. Lars Kortegaard. CEO - Din Forsikringsmægler ApS

Kæmpe anbefaling

Vi har brugt Din Forsikringsmægler (Misja) og her er den varmeste anbefaling her fra os i A/H Låsemontage

Udover vi har sparet en masse penge så har vi også sluppet af med en masse problemer og ikke mindst en masse telefonsælgere :)

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Ydmygt tak herfra Klaus. Det glæder mig og vi håber på et godt og langvarigt samarbejde. Jeg bringer dine ord videre til Misja. Tusind tak og glædelig jul - VH. Lars Kortegaard, CEO Din Forsikringsmægler ApS

Jeg var lidt skeptisk til at starte med…

Jeg var lidt skeptisk til at starte med ligesom så mange andre ang. en forsikringsmægler, men Misja fra Din Forsikringsmægler ApS har været en stor hjælp og dybt professionel hele vejen igennem.
Jeg kan kun anbefale, at man prøver en forsikringsmægler, hvis man vil opdatere sine forsikringer og spare lidt penge, og der kan man roligt vælge Din Forsikringsmægler ApS

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Hej Brian, Tusind tak for din tilkendegivelse. Det glæder os og høre det har skabt værdi. Vi håber på et langt og godt samarbejde. Misja hører naturligvis herom - 1000 tak og en glædelig jul ønskes du herfra Brian. vh. Lars Kortegaard, CEO Din Forsikringsmægler ApS

Fremragende Service

Din Forsikringsmælger som Misja arbejder for, er altid klar når der skal oprettes eller ændres i forsikringer. Misja er der altid hvis der skal kigges på en skade, eller andre ting. Jeg har samarbejdet sammen med Misja I 8 år nu og håber det vare ved i mange år endnu.

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Kære Tonny. Tusind tak fordi du tager dig tiden. Det glæder os og følge dig på sidelinien og vi værdsætter det udover konkurrencedygtige priser også er hjælp og hente ved skadessager. Det er naturligvis en del af hjælpen og servicen, når vi også har bistået med rådgivningen omkring indkøbet. God dag ønskes du herfra. Vh. Lars Kortegaard, CEO Din Forsikringsmægler ApS - tlf. til kontoret kan ligeså altid benyttes 41 30 30 00

God service på højt niveau!

Vi har haft samarbejde med Misja fra Din forsikringsmægler i mange år efterhånden, og har altid følt os utrolig godt behandlet. Misja gør et godt og grundigt arbejde, følger tingene til dørs og er altid klar med en hjælpende hånd, når behovet opstår. Dermed har Misja også været med til at skabe reduktion i forsikringsomkostningerne, uden det er gået udover dækningen. Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale Misja og Din Forsikringsmægler.
Eli D. Nielsen, Direktør
Biosa Danmark ApS

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Kære Eli. Tusind tak for de pæne ord. Det glæder os når de langvarige relationer bliver bekræftet. Jeg kan personligt se arbejdet der er udført af Misja omkring Jeres forsikringer. Det ligner at det har været en god case for alle parter. Forsikringsselskaberne er nøje udvalgt ud fra pris og dækning i forhold til deres interesse områder samt hvor det giver mest mening for Jer. Tak fordi I tog Jer tid - jeg viderebringer de fortjente ord til Misja. Med ønsket om en glædelig Jul til Jer hos Biosa Danmark ApS. Vh. Lars Kortegaard. CEO Din Forsikringsmægler ApS

God og pålidelig forsikringsmælger

Vi har haft et samarbejde med Misja gennem nogle år efterhånden. Har kun haft positive oplevelser. Altid meget hjælpsom og behagelig. Når vi har haft nogle udfordringer med Forsikringer har han altid smidt alt hvad han har i hænderne og hjulpet efter bedste evne!

Han opfylder dine krav ang forsikring til konkurrence dygtige priser.

Kan kun anbefales!

Mvh Christoffer Barsdal
Malerfirmaet Bendt Barsdal A/S

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tusind tak Christoffer - Vi værdsætter, at du formidler din tilfredshed. Vi kan derudover rose Jer for, at have en flot og god virksomhed med styr på tingene :-) - mange tak herfra. Vi formidler det naturligvis videre til Misja som skal have rosen. Tak. Vh. Lars Kortegaard, CEO Din Forsikringsmægler ApS

Fik super god råd og vejledning af…

Fik super god råd og vejledning af Mikkel Vesti og har nu fået sat et møde op med ham. Kan anbefales.

11 dicembre 2019

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Hej Carsten, Det glæder os. Mikkel' kunder giver udtryk for stor tilfredshed, god rådgivning, flot tilgængelighed samt ikke mindst fokus på korrekte forsikringer til de rette priser. Tak fordi du tog dig tiden til og synliggøre dette. vh. Din Forsikringsmægler tlf. 41 30 30 00

Én forsikirngsmægler er dyr!

Mange tror fejlagtigt at en forsikirngsmægler koster spidsen af et jetfly.
Tværtimod har vores mægler Peter sparet min virksomhed for et betydeligt beløb!
Vi ville aldrig selv kunne have skaffet de aftaler i hus, og slet ikke til den pris, som vore forsikirngsmægler har gjort.

5 stjerner herfra!

Mvh. Escanor Træpleje ApS
Dan Tanghus
Direktør.

13 ottobre 2019

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Hej Dan, Tak for de pæne ord. Vi kan se Peter har udarbejdet en grundig behovsanalyse som derefter har resulteret i et udbudsmateriale. Udfra dette er dine forsikringer blevet skræddersyet til din virksomhed. Tak for tilliden. Vi håber på et godt og langt samarbejde og ikke mindst held og lykke til Escanor Træpleje ApS :-) Vh. Lars Kortegaard. Din Forsikringsmægler

Vi fik rettet op på fatale fejl, som kunne have haft store konsekvenser. Tak!

I forbindelse med min virksomhed blev jeg anbefalet at henvende mig til DinForsikringsmægler for at få tjekket vores policer. Og det er vi glade for at vi gjorde!

På få minutter fandt de nogle store fejl i vores policer som - hvis uheldet var ude - kunne få store konsekvenser. Det blev der heldigvis rettet op på!

Tak for fantastisk, kompetent og hurtig service, som jeg personligt finder langt over markedsstandard :-)

14 settembre 2019

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Hej Henrik. Tusind tak for din anmeldelse. Vi ser frem til at følge Jeres videre færd og den succes I på kort tid har skabt hos Hjælp til Pårørende. Tak for tilliden. Vi skal sikre alt er korrekt i fremtiden jf. aftale. vh. Din Forsikringsmægler tlf. 41 30 30 00

God og professionel oplevelse.

God og professionel oplevelse.
Dertil så var det det bedste tilbud på stort set alle parametre når man sammenlignede med de øvrige mæglere og forsikrings tilbud jeg fik i samme omgang.

9 settembre 2019

Risposta di Din Forsikringsmægler ApS

Tusind tak Bjarke - Vi ser frem til at følge Norrlyst i fremtiden og ønsker Jer stort tillykke med den snarlige åbning. Dbh. Din Forsikringsmægler tlf. 41 30 30 00