DFS Banken Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 3 stelle su 5

was eenhele goede winkel werd goed geholpen,maar na 2jaar wad de 3 zits bank doorgezakt,maar helaas zijn jullie er niet meer,dus geen garantie

Valutata 5 stelle su 5

Er stonden in de showroom veel verschillende soorten banken, maar door vooraf op internet nazoekwerk te verrichten wisten we al aardig wat we wilden. DFS was de enige winkel die deze banken had. Met v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk geholpen door Wim en Trudie uit Heerlen , we werden verwend met lekkere koffie , na jaren zoeken is het dan eindelijk gelukt, onze bank hebben we gevonden, mooie zaak goede adviezen en tij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijk personeel erg hulpvaardig.Volgens afspraak wel de sofa leveren morgen. Want er is geen contact meer te krijgen met jullie. Dfs winkels zijn in Nederland gesloten was uitverkoop in... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vind uw nieuwe hoekbank, slaapbank, loungebank, zitbank of fauteuil, in lederen of stoffen uitvoering. DFS biedt exclusieve merken en 15 jaar garantie

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Fijne verkoper, super vriendelijk met passie voor zijn werk.
Zelf ook erg blij met mijn bank die binnen een maand na aanschaf al is geleverd.

24 febbraio 2022

Prima website

Prima website. Helemaal tevreden over de overzichtelijkheid. Erg gebruikers vriendelijk. Hiervoor 2x in de winkel in Eindhoven geweest. Dat was 2 jaar terug. Ook zeer tevreden over die winkel, de bank. Opvallend was het professionele personeel en vriendelijkheid. Niets mis met dit bedrijf.👌

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloze service

Ik heb in juli hier een bank gekocht, waar ik lang voor heb gespaard en heb hier dan ook het extra servicepakket bij genomen. Ik heb hem ook laten behandelen van tevoren. Hij zou in begin november aankomen maar dit werd al snel 30 november. Toen ze de bank kwamen plaatsen lukte het de mensen die hem kwamen plaatsen niet hem in elkaar te krijgen. Hier zeiden ze niks over en zijn weg gegaan. Toen we er even goed naar gingen kijken zagen we echter dat de bank niet goed in elkaar zat en dat het middenstuk zelfs zweefde. Ook had de bank een ronde hoek, daar wisten wij niks vanaf. Wij hadden juist getwijfeld tussen deze bank en een andere, omdat deze lekkerder zat maar de andere een ronde hoek had, wat we mooi vonden. Dat hebben we er maar bij gelaten, we zijn niet zo moeilijk.
Omdat de bank totaal verkeerd in elkaar stond, heb ik toen gebeld en ze zouden het komen oplossen. Ik heb ook gelijk gemeld dat er enorm makkelijk vlekken in kwamen, dat dat niet de bedoeling was aangezien hij niet voor niks behandeld was. Dit hebben we in de winkel duidelijk gevraagd, aangezien wij huisdieren hebben word hij dan sneller vies, dus hebben we daar extra voor betaald. Hier zeiden ze eigenlijk ook niks op behalve ja dat kan kloppen. Toen ze zouden komen heb ik de dag van tevoren gebeld dat ze niet konden komen en dat er een nieuwe afspraak moest worden gemaakt. Dat was geen probleem en hebben we toen ook gedaan, ze zouden een dag later komen. Op de dag dat ze dus niet konden komen waren ze er ineens toch. Ze kwamen gewoon zomaar binnen, niet heel fijn aangezien wij het om privé redenen hadden veranderd. Toen ze er waren hebben ze de bank een paar keer opgetild en gezegd niks aan te doen. Hij is zo goed, en ze zijn weer weg gegaan. Toen hebben we dus nogmaals gebeld, de manager zou langs komen. Toen hij hier was heeft hij de bank op z'n hoek gezet en een soort van door de kamer gerold, wat hele diepe krassen naliet in onze nieuwe vloer. De conclusie was: de vloer is niet helemaal gelijk daarom past hij niet goed elkaar. Manager bleef maar zeggen, ohh ja jullie hebben z'n vloer, daar komen zo makkelijk krassen op dat is niet te verhelpen hoor.
We hebben de ochtend erna een mail gestuurd dat we de bank gewoon niet meer willen en dat ze krassen in de vloer hebben gemaakt, hier eerst over gebeld maar we moesten het mailen en dan zou het worden opgelost. Hier hebben ze een maand over gedaan om op te reageren, ondanks vele mails en telefoontjes en loze beloften.
De reactie was: "Nee, hebben wij niet gedaan jullie waren jullie huis aan het verbouwen, hebben jullie zelf gedaan wat natuurlijk wel klopt maar wij verbouwen niks in de woonkamer en ook niet onder de bank, en al helemaal niet toevallig precies op de plekken waar hij zo achterlijk met die bank bezig is geweest. Daarbij zie je duidelijk dat ze van de bank komen op de manier dat ze zijn gemaakt. Ik word niet graag onrechtvaardig een leugenaar genoemd en ga hier verdere stappen voor ondernemen als er niet snel een oplossing komt.

Non scritta su invito
Logo di DFS Banken

Risposta di DFS Banken

Beste Nicky,

Wij vinden het uiterst vervelend om de review te lezen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw klant referentie nummer aan uw review toe te voegen. Op deze manier kunnen wij nagaan of we nog iets voor u kunnen betekenen.

Jurrien

DFS Customer Service

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloze service en slecht product

Een waardeloze zaak, wij hebben er extreem veel ellende mee. Ze vinden het normaal dat je bank er vanaf de achterkant vreselijk uitziet! Bij ons klopt hij van geen kant, maar we moesten blij zijn want het kon veel erger. Belachelijk!!! Daarnaast ook nog eens schade in onze gloednieuwe vloer gemaakt door een manager nota bene, maar denk maar niet dat ze dat professioneel oppakken. Nee, wij hebben al vaak gebeld, de eerste keer kregen we een persoon die er van schrok en zei dat we foto's naar de service moesten sturen. Die zouden het dan oplossen. Gebeurde niks natuurlijk, vaak erachteraan bellen maar nee niks. Ze 'gaan contact met de monteur opnemen'. En als ik dan zeg, "maar die monteur gaat dat natuurlijk ontkennen, hij was al geschrokken toen hij bij ons was want hij zei Ja ja die krassen krijg je altijd hoor daar kan je toch niks aan doen!. Nu zitten wij dus met een beschadigde nieuwe vloer, en dfs houdt zijn muil wel, radiostilte. Manager ontkent alles enwij worden ervan beschuldigd het zelf te hebben gedaan, en bovendien een vies huis te hebben. Wij nemen hier absoluut geen genoegen mee. Mooie verhalen vertellen en dan dit leveren!!

Lang verhaal:
Ik zou het absoluut niemand kunnen aanraden. Het begon al met dat de bank rond een bepaalde datum geleverd zou worden. Daar klopte geen bal van, maar oke maakte ons niet zoveel uit. Op een mooi product wacht je. Toen was daar de bank. Wij waren heel enthousiast dat hij eindelijk in de woonkamer zou staan naar heel wat maanden zonder bank.
De mensen zetten hem in elkaar, en wij lieten hem hun werk doen. We kregen een schoonmaak kit, de verkeerde in eerste instantie, dus maar goed dat we wat zeiden. Toen de medewerkers weg waren gingen we zitten. De bank zag er eigenlijk niet goed uit, maar oke dat zal wel zo horen dachten wij. Na nadere inspectie keken we elkaar aan van, klopt dit wel? Een paar dagen laten bezinken en advies aan anderen gevraagd.
Uiteindelijk bleek dat hij niet goed in elkaar stond, een afspraak gemaakt om dat op te lossen. Moesten we door onverwacht toch naar kantoor te moeten een dag verlaten, aangezien wij pas een hond hebben die niet zomaar vreemden in het huis laat zonder intensieve begeleiding. Staan ze toch voor de deur! Ik was overrompeld, onze hond maar vastgemaakt in de keuken en ons luchtbed in de woonkamer maar gouw opgeruimd. We sliepen daar ivm met de nieuwe hond. Dit voelde als een enorme inbreuk op onze privacy, maar het personeel lachte gewoon en zei dat de afspraak echt zeker weten niet verzet was en wilde gewoon binnen komen.
Heel wat geklooid met de bank, en nu stond hij goed, zeiden ze. Ik moest bij de hond blijven, maar heb ze toch vriendelijk bedankt en ze zijn zelf de deur weer uitgegaan.
Bank stond dus totaal niet in elkaar, het was zowaar nog erger. Weer gebeld, nu zou er magazijn manager komen. Die kon het ook niet oplossen, het zou door onze vloer komen. Inderdaad, die loopt niet helemaal gelijk, maar als de bank dan niet goed afgesteld kan worden, is dat in mijn ogen een groot gebrek. Niet alle huizen hebben helaas een kaarsrechte vloer.
Wij dachten oke, nou onze schuld. En dat hij hartstikke lelijk is aan de achterkant, en de naden nergens gelijk lopen en er hoogte verschil is?? Moeten jullie blij mee zijn, deze bank is heel mooi meestal zijn ze lelijker. Wat?? ik was weer met de hond bezig, wisselde met mijn vriend en zag heel de vloer vol krassen. Ik was in shock, wij zijn hier aan het verbouwen maar als je goed fatsoen hebt beschadig je die vloer echt niet. Zeker omdat we nooit door de woonkamer moeten met bouwmateriaal. Meneer bleef maar doorpraten over dat dat normaal was, als je z'n vloer had kwamen er nou eenmaal krassen op, hij had het zelf ook en het zou nog veeel erger worden. Nou ja, wij wisten niet meer wat we moesten zeggen, en meneer maar bedankt en gedag gezegd.
Nadat we dat alles verwerkt hadden, de ochtend erna meteen gebeld om een klacht in te dienen. Mevrouw aan de lijn zei dat dat inderdaad helemaal niet de bedoeling was, als we een email met de schade sturen, zou het schade team het oplossen. Nou niet dus. Weer gebeld, weer een email gestuurd, weer gebeld, niks. Ze gaan contact met de monteur opnemen, nou dat zouden ze de dag na het incident al doen. Vreselijk slechte winkel met hun 'handgemaakte' banken die aan geen kant kloppen!!

Nu heeft de manager gezegd dat hij die krassen helemaal niet gemaakt heeft. Ons huis was vies, ze hadden niet met de bank geschoven en we hadden het zelf gedaan. Nou, mijn mond viel open. Wij zijn heel goedgelovige personen die echt een hekel hebben aan ruzies, maar dit sloeg echt alles. Sinds die bank er is, zitten wij met een knoop in onze maag die alleen maar erger is geworden. We nemen hier geen genoegen mee, we zien wel waar het schip strandt.
Bespaar jezelf de stress, en ga naar een andere winkel.

Non scritta su invito
Logo di DFS Banken

Risposta di DFS Banken

Beste Robin,

Jurrien

DFS Customer Service

Waar zal ik beginnen

Waar zal ik beginnen, eerst in de winkel banken getest, toen zelf alles online afgerond, flexibele betalingsmogelijkheden, indien gewenst kun je alles regelen met een medewerker, maar alles is prima gelukt zo, niks op aan te merken, tevreden over a/z

20 febbraio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Ik werd geholpen door een vrouw die ons…

Ik werd geholpen door een vrouw die ons erg goed geholpen heeft, gelijktijdig hoorde ik dat dit haar laaste werkdag was .wat mooi dat je je ondanks je laaste werkdag nog zo weet in te zetten .maar ook het verdere personeel .wat hebben jullie daar fijne mensen in dit filiaal .er hangt een hele goede sfeer en deskundige hulp wat ons betreft ,wij zullen zeker als de spullen naar
ons zin jullie bij de volgende aankoop niet voorbij lopen

20 febbraio 2022

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più