Leveringstid lidt længere end ventet -bestilte tirsdag omkring kl 9 og modtog pakken lørdag lidt over middag. Men ellers alt ok - sjovt sortiment og uventet at man kan finde juleting året rundt. Beskr... Leggi di più

Jeg kan desværre ikke give mere end 2 stjerner.. Jeg købte en stor sjov fisk og et sneglehus.. Det var ikke pakket ind i bobleplast men kun i kraftigt papir, så fiskens hale var knækket af..Øv .... Leggi di più

. . . et fantastisk sted at handle og rigtig godt udvalg af varer, - varerne bliver leveret hurtigt, og alt er pakket, så der ikke opstår skader. -vi har købt nogle fine hvide fyrtårne... Leggi di più

Jeg har handlet hos Det Gamle Apotek et par gange, og har altid haft gode oplevelser hos dem. Hurtig levering, de pakker tingene godt ind, da noget julepynt jo kan være skrøbeligt, også er der et fant... Leggi di più

1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Negozio di articoli natalizi
  3. Negozio di articoli stagionali

Hos Det Gamle Apotek elsker vi højtider og interiør, hvorfor du hos os kan finde brugskunst til hele året - ude såvel som inde. Udforsk vores store udvalg, som inkluderer alt fra smukke dekorationer og små figurer til praktiske redskaber til køkkenet og uderummet. Vi tilbyder produkter, som vil pryde ethvert hjem, hvad enten det er til fejring af højtiderne eller som nips til hjemmet. Hos Det Gamle Apotek er vi dedikerede til at inspirere og tilbyde et bredt sortiment - meget af det i eget design. Det Gamle Apotek blev grundlagt i 1989, hvor forkærlighed for gamle bygninger og møbler kombineret med kærlighed for jul og nostalgi var fundamentet. Disse eventyrlige elementer dannede rammen om idéen om en anderledes forretning, der skulle være en oplevelse i sig selv at besøge. Det var drømmen dengang, og det er sådan, den oprindelige butik stadig står i dag. Butikken ligger i Tønder, og året rundt er den et samlingssted for den magi og nostalgi, der ofte forbindes med vores højtider og mærkedage. Vores eventyr startede med julen, og det er også den, der stadig fylder allermest, men i dag kan du også finde både brugskunst og boligtilbehør, få inspiration til gaveidéer og lade din kreativitet få frit løb med nogle af vores mange DIY- og hobbyartikler. Lad os invitere dig med på opdagelse i vores univers - velkommen til Det Gamle Apotek.

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

4,1

Tutte le recensioni

28 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Skuffende køb

Vi skulle bruge en STOR nisse. Blev noget skuffet, da der i beskrivelsen står, at nissen er 84 cm. Det er den så langt fra. Kvaliteten er heller ikke helt som ventet - der er limklatter på nissens tøj bagpå og det hele virker sådan lidt sjusket udført. Til den pris havde vi nok regnet med, at både størrelse og kvalitet var bedre.

13 dicembre 2024

Hej Tina
Tak for din anmeldelse. Vi værdsætter den og din ærlighed, så vi kan gøre det bedre i fremtiden. Jeg er dog meget ked af at høre om din oplevelse med nissen.

Hvis du ikke allerede har sendt os en mail, må du gerne sende en til mig direkte på mbj@dga-engros.dk. Så håber jeg, at vi kan finde en løsning sammen😊

Bestilte på nettet

5 dicembre 2024

Hej Ingelise
Tak for din anmeldelse. Den værdsætter vi✨ Jeg håber, at du er glad for dit køb😊

Mette, Det Gamle Apotek

Hurtig levering og god service

9 dicembre 2024

Hej Susanne
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi glade for😊 Det er godt at høre, at din ordre er nået godt frem✨

Mette, Det Gamle Apotek

Hurtig levering og fine ting man har…

Hurtig levering og fine ting man har købt. Er rigtig glad for dem

Hej Lea
Tusind tak for din anmeldelse, den værdsætter vi✨ Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for dine ting😊

Mette, Det Gamle Apotek

Hurtig levering og godt pakket ind 🎅🏻

11 dicembre 2024

Hej Simone
Tusind tak for din anmeldelse😊 Det er godt at høre, at din ordre kom sikkert frem. Jeg håber, at du bliver glad for dit køb✨

God hjælp.

God hjælp.
Sikker pakning, hurtig levering af glaskugler!

5 dicembre 2024

Hej Annette
Tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for😊 Det er godt at høre, at glaskuglerne kom sikkert frem, og jeg håber, at du får stor glæde af dem✨

Mette, Det Gamle Apotek

Ingen penge tilbage fra returvare.

Efter at have skrevet om min dårlige oplevelse med at sende vare retur, kom der skub i sagen.
Jeg havde lavet en fejl da jeg handlede, og ikke checket varens størrelse. Derfor benyttede mig af fortrydelsesretten. 2 måneder efter havde jeg endnu ikke fået pengene retur, trods at jeg havde skrevet til dem. Det er der heldigvis rettet op på nu, og jeg oveni købet et gavekort som undskyldning.
Jeg har førhen været glad for at handle her, og det var første gang jeg hade behov for at returnere.

8 dicembre 2024

Hej Mona
Tak for din anmeldelse og feedback. Jeg er meget ked af din oplevelse, det er bestemt ikke meningen, at penge ikke refunderes. Jeg vil derfor meget gerne kigge ind i sagen.

Vil du sende en mail til mig direkte på mbj@dga-engros.dk sammen med dit ordrenummer? Så finder jeg ud af, hvad der er gået galt.

Dårlig service

Bestilte en serie julekugler til en gave og efter at købet var gået igennem fik jeg at vide at de desværre ikke kunne levere 2 af varenumrene.
Jeg valgte derfor 2 andre varenumre til samme pris, men de kunne ikke nå at komme med i leverancen. Hvis jeg vil have de to nye julekugler skal jeg igen betale fragt.
Det er ærgerligt, at man ikke vælger at fjerne varer fra hjemmesiden som ikke kan leveres. Sammenhængen i gaven er nu ødelagt og gaven ubrugelig.
Jeg har forsøgt at få at vide om de 2 varenumre vil komme på lager igen, men på trods af lovning om en opringning i fredags indenfor et kvarter har jeg intet hørt. Desværre heller ingen svar på min mail.
Utrolig dårlig service og ikke et sted jeg vil handle igen.
Ang. jeres svar. Jeg kan klart afvise, at jeg er blevet ringet op af jeres support-team. Det ville have fremgået af min telefon og der er ikke forsøgt ringet til mig. Ærgerligt, at man må ty til den slags usandheder.

28 novembre 2024

Hej Else-Marie
Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på din ærlighed og din feedback.

Jeg beklager, at du er ked af din oplevelse med os. Salget går stærkt i disse dage, hvorfor der desværre kan opstå fejl i lagerbeholdningen. Derfor blev de to julekugler ikke sendt med, og pengene blev ikke trukket på din konto.

Vi snakkede sammen fredag, hvor jeg lovede, at vi ville ringe retur til dig indenfor kort tid. Du tog dog desværre ikke telefonen da vores support-team ringede dig op. Jeg er ked af, at vi ikke prøvede igen samme dag.

Vi har fuld forståelse for sammenhængen i din gave, og du er selvfølgelig velkommen til at returnere din ordre. Ønsker du dette, så kontakt mig gerne direkte på mbj@dga-engros.dk, så er jeg sikker på, at vi sammen kan finde en god løsning for dig, så vi kan få lov til at rette op på vores fejl.

Mette, Det Gamle Apotek

God kvalitet til lav pris og lynhurtig…

God kvalitet til lav pris og lynhurtig billig levering.

4 dicembre 2024

Hej Morten
Tusind tak for din anmeldelse, den værdsætter vi😊 Jeg håber, at du bliver rigtig glad for dit køb✨

God hjemmeside

God hjemmeside, nem at finde rundt i.
Mange fantastiske ting at vælge imellem.
Hurtig levering, alt er perfekt :))

1 dicembre 2024

Hej Tine
Tusind tak for din anmeldelse, den værdsætter vi😊 Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse, og jeg håber, at du bliver rigtig glad for dit køb✨

5/5 shipping and attention to detail

They shipped my order so fast! And it was packed very nicely. Definitely recommended!

Hi Bengisu
Thank you so much for your 5 stars✨ We really appreciate it!

I'm happy to hear that you're satisfied with your order😊

Happy Holidays✨

Best regards,
Mette, Det Gamle Apotek

Hurtig service og levering.

Hurtig service og levering.
Varene lever helt op til forventning. Fantastisk med genbrugs kasse, min vare blev leveret i. Det får de en ekstra stjerne for !

Hej Heidi
Tusind tak for den fine anmeldelse😊 Jeg er glad for at høre, at alting er som forventet✨

Et englespil

Et englespil, hvor delene overhovedet ikke passer sammen.
Lis Nielsen

Hej Lis
Tak for din anmeldelse. Jeg er meget ked af din oplevelse, og vi har skrevet en mail til dig om, at vi gerne vil håndtere dette som en reklamation, da det selvfølgelig ikke er meningen.

Vi afventer dit svar retur😊

Alt ok

Alt ok, hurtig levering.

26 novembre 2024

Hej Jørgen
Tusind tak for din anmeldelse✨ Jeg er glad for at høre, at alting var i orden😊

Hurtigt og nemt

30 novembre 2024

Hej Lise Lotte
Tusind tak for din fine anmeldelse😊 Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds✨

Mette, Det Gamle Apotek

Hurtig levering og varen var…

Hurtig levering og varen var fuldstændig som billedet

Hej Karin
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for✨ Dejligt at produktet levede op til forventningerne😊

Mette, Det Gamle Apotek

Fine produkter og hurtig levering.

Fine produkter og hurtig levering.
Nem og overskuelig hjemmeside.

Hej Anders
Tusind tak for din anmeldelse, den værdsætter vi😊 Jeg håber, at du bliver glad for dit køb✨

Hurtig service

Der var en fejl på min vare, men de byttede den hurtigt og uden problemer.

Køber gerne der igen 🤩

Hej Malene
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi glade for😊
Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service😊

Glædelig jul til dig✨

Mette, Det Gamle Apotek

Første gang jeg har ringet til jer

Første gang jeg har ringet til jer, men hold op en god service, og smil i telefonen.
Så stor ros til jer. 🥰🥰🥰🥰🥰

Hej Kim
Tusind tak for din anmeldelse, den værdsætter vi😊
Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse, og jeg ved, at det vil bringe et stort smil frem hos vores support-team😊

Glædelig jul til dig✨

Modtog pakken i går

Modtog pakken i går. Havde købt fire Julius nisser, de to af dem var i stykker 😕. Sikkert behandling af pakken, under transporten, der var skyld i miseren, men en ærgerlig oplevelse.

Hej Lene
Tak for din anmeldelse, den værdsætter vi.
Jeg forstår godt, at du står med en ærgerlig oplevelse, og det vil vi selvfølgelig gerne rette op på.

Hvis du ikke allerede har kontaktet vores support, må du meget gerne sende en mail til support@det-gamle-apotek.dk med dit ordrenummer, så finder vi en løsning😊

Rigtig god dag✨