Vi har for snart et år siden købt et komplet service med spise tallerken, dyb tallerken og kage tallerken - for i alt 1700 kr. Det er det dårligste vi nogen sinde har investeret i. dels var der flere... Leggi di più
. . . et fantastisk sted at handle og rigtig godt udvalg af varer, - varerne bliver leveret hurtigt, og alt er pakket, så der ikke opstår skader. -vi har købt nogle fine hvide fyrtårne... Leggi di più
Leveringstid lidt længere end ventet -bestilte tirsdag omkring kl 9 og modtog pakken lørdag lidt over middag. Men ellers alt ok - sjovt sortiment og uventet at man kan finde juleting året rundt. Beskr... Leggi di più
Har i dag d. 17/4-26 været forbi det gamle apotek efter et par skin, som de ikke havde i butikken mere (det er jo forår) Den venlige dame kiggede vare-nummeret og tjekker op på deres lager, hvo... Leggi di più
Hos Det Gamle Apotek elsker vi højtider og interiør, hvorfor du hos os kan finde brugskunst til hele året - ude såvel som inde. Udforsk vores store udvalg, som inkluderer alt fra smukke dekorationer og små figurer til praktiske redskaber til køkkenet og uderummet. Vi tilbyder produkter, som vil pryde ethvert hjem, hvad enten det er til fejring af højtiderne eller som nips til hjemmet. Hos Det Gamle Apotek er vi dedikerede til at inspirere og tilbyde et bredt sortiment - meget af det i eget design. Det Gamle Apotek blev grundlagt i 1989, hvor forkærlighed for gamle bygninger og møbler kombineret med kærlighed for jul og nostalgi var fundamentet. Disse eventyrlige elementer dannede rammen om idéen om en anderledes forretning, der skulle være en oplevelse i sig selv at besøge. Det var drømmen dengang, og det er sådan, den oprindelige butik stadig står i dag. Butikken ligger i Tønder, og året rundt er den et samlingssted for den magi og nostalgi, der ofte forbindes med vores højtider og mærkedage. Vores eventyr startede med julen, og det er også den, der stadig fylder allermest, men i dag kan du også finde både brugskunst og boligtilbehør, få inspiration til gaveidéer og lade din kreativitet få frit løb med nogle af vores mange DIY- og hobbyartikler. Lad os invitere dig med på opdagelse i vores univers - velkommen til Det Gamle Apotek.
Hydrovej 5, 6270, Tønder, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana

Hurtig og sikker levering . De fineste morsdags kopper ❤️

Risposta di Det Gamle Apotek
Det farligste men også skønneste sted at tage hen når der skal pyntes op i hjemmet, elsker at besøge Det gamle Apotek i Tønder, det farlige er at man har svært ved at stoppe med at finde ting man ikke kan leve uden 😊 tak for jer

Risposta di Det Gamle Apotek
Godt produkt og hurtig levering, meget tilfreds

Risposta di Det Gamle Apotek
Virkelig flotte fyrfadsstager. Endda flottere end billederne på hjemmesiden. Jeg er meget glad.

Risposta di Det Gamle Apotek
Hurtig levering og fine varer, tak for det,
Mvh Helle Mortensen

Risposta di Det Gamle Apotek
Fine specielle produkter, hurtig levering, god pris

Risposta di Det Gamle Apotek
Købt flere ting og kommer hurtigt og kvaliteten er som lovet ❤️

Risposta di Det Gamle Apotek
Jeg er meget skuffet over sangbøger for jeg havde hæfterne i forvejen og dem er der 23 sange i så jeg skulle ha nogle flere hæfter men dem er der kun 10 sange i så det kan jeg ikke bruge til noget

Risposta di Det Gamle Apotek
Hurtig levering og et køb som jeg er meget glad for 😀 derfor 5 stjerner fra mig 😀

Risposta di Det Gamle Apotek
Vi havde faet en gavekort fra familie hos Det Gamle Apotek og var meget glade for at kunne kobe noget fint julepynt - sa vi tog ned til deres butik og valgte alt vi kunne lide. Men da vi skulle betale sa gik det ikke - fordi du ikke kan betale med elektronisk gavekort i butikken. Æj hvor var det ærgerligt. Sa kom vi hjem og skulle bruge gavekortet i net-butikken men der var slet ikke de varer som vi havde fundet i butikken. Vi kobte noget andet og det der kom var fint - men det var bare alt sammen lidt ærgerligt.

Nem at finde det jeg søgte og fik det leveret 2 dage senere

Risposta di Det Gamle Apotek
Tak for super god service og hurtig levering, varen lever op til forventningen og handler gerne hos jer en anden gang 👍 God jul 🎄🎅🏻🤶🏻🎄

Risposta di Det Gamle Apotek
Vi skulle bruge en STOR nisse. Blev noget skuffet, da der i beskrivelsen står, at nissen er 84 cm. Det er den så langt fra. Kvaliteten er heller ikke helt som ventet - der er limklatter på nissens tøj bagpå og det hele virker sådan lidt sjusket udført. Til den pris havde vi nok regnet med, at både størrelse og kvalitet var bedre.