Leveringstid lidt længere end ventet -bestilte tirsdag omkring kl 9 og modtog pakken lørdag lidt over middag. Men ellers alt ok - sjovt sortiment og uventet at man kan finde juleting året rundt. Beskr... Leggi di più

Jeg kan desværre ikke give mere end 2 stjerner.. Jeg købte en stor sjov fisk og et sneglehus.. Det var ikke pakket ind i bobleplast men kun i kraftigt papir, så fiskens hale var knækket af..Øv .... Leggi di più

. . . et fantastisk sted at handle og rigtig godt udvalg af varer, - varerne bliver leveret hurtigt, og alt er pakket, så der ikke opstår skader. -vi har købt nogle fine hvide fyrtårne... Leggi di più

Jeg har handlet hos Det Gamle Apotek et par gange, og har altid haft gode oplevelser hos dem. Hurtig levering, de pakker tingene godt ind, da noget julepynt jo kan være skrøbeligt, også er der et fant... Leggi di più

1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Negozio di articoli natalizi
  3. Negozio di articoli stagionali

Hos Det Gamle Apotek elsker vi højtider og interiør, hvorfor du hos os kan finde brugskunst til hele året - ude såvel som inde. Udforsk vores store udvalg, som inkluderer alt fra smukke dekorationer og små figurer til praktiske redskaber til køkkenet og uderummet. Vi tilbyder produkter, som vil pryde ethvert hjem, hvad enten det er til fejring af højtiderne eller som nips til hjemmet. Hos Det Gamle Apotek er vi dedikerede til at inspirere og tilbyde et bredt sortiment - meget af det i eget design. Det Gamle Apotek blev grundlagt i 1989, hvor forkærlighed for gamle bygninger og møbler kombineret med kærlighed for jul og nostalgi var fundamentet. Disse eventyrlige elementer dannede rammen om idéen om en anderledes forretning, der skulle være en oplevelse i sig selv at besøge. Det var drømmen dengang, og det er sådan, den oprindelige butik stadig står i dag. Butikken ligger i Tønder, og året rundt er den et samlingssted for den magi og nostalgi, der ofte forbindes med vores højtider og mærkedage. Vores eventyr startede med julen, og det er også den, der stadig fylder allermest, men i dag kan du også finde både brugskunst og boligtilbehør, få inspiration til gaveidéer og lade din kreativitet få frit løb med nogle af vores mange DIY- og hobbyartikler. Lad os invitere dig med på opdagelse i vores univers - velkommen til Det Gamle Apotek.

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

4,1

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bestilte tre varer

Bestilte tre varer. Har modtaget én vare, hvor der på følgesedlen var sat et minus på de varer der ikke var med. MEN de havde hævet det fulde beløb. Skrev til dem, hvor de svarer at de ikke ved hvorfor alle varerne ikke var med, men at de ville sende dem. Har dags dato endnu ikke modtaget dem.

8 novembre 2024

Hej Dorthe
Tak for din anmeldelse. Jeg er meget ked af situationen. Det er på ingen måde ok.

Vi har d.d. kontaktet dig på mail om situationen og refunderet det fulde beløb for din ordre samt levering.

Igen, jeg beklager mange gange din oplevelse og håndteringen heraf.

Du ønskes en dejlig dag✨

Mette, Det Gamle Apotek

Utrolig smukke elge fra jer og med…

Utrolig smukke elge fra jer og med super hurtig lavering .
Mega glad

21 novembre 2024

Hej Helen
Tusind tak for din anmeldelse, den er meget værdsat. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for dit køb😊

Rigtig glædelig jul🎄

Mette, Det Gamle Apotek

Super nemt at bestille og hurtig…

Super nemt at bestille og hurtig levering .. ❤️ jeg vil gør det igen ..

22 novembre 2024

Hej Marianne
Tusind tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Jeg håber, at du bliver rigtig glad for dit køb😊

Du ønskes en glædelig jul🎄

Vielen Dank für die schnelle Lieferung

Vielen Dank für die schnelle Lieferung, die Häuschen sind super schön, die Verpackung war optimal,

22 novembre 2024

Hej Silke
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir wissen das sehr zu schätzen. Ich bin froh zu hören, dass Sie mit den Häusern zufrieden sind😊

Ich wünsche Ihnen ein frohes Weihnachten🎄

Mit freundlichen Grüßen
Mette, Det Gamle Apotek

Købt et godt produkt til en rimelig…

Købt et godt produkt til en rimelig pris varen blev leveret efter 3 dage så godt tilfreds med det gamle apoteket

17 novembre 2024

Hej Carl
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi glade for😊 Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med dit køb.

Mette, Det Gamle Apotek

God service og flot varekundskab

16 novembre 2024

Hej Steen
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service😊 Jeg håber, at du bliver glad for dit køb.

Mette, Det Gamle Apotek

Købsoplevelsen lever ikke helt op til forventningen

Lidt lang leveringstid, samt en defekt vare….

Jeg modtog idag min nissedør samt diverse små tilkøb af tilbehør dertil. Det var Masha Vang nissedøren. Den lever ikke helt op til prisen.. så måtte rette guldet på den mm. Lidt øv.

Den defekte vare har jeg forsøgt at lime, og nej, jeg har valgt ikke at reklamere.

Jeg kunne umiddelbart godt finde på at handle der igen, men ikke som første-valg.

15 novembre 2024

Hej Nicoline
Tak for din anmeldelse og feedback. Jeg beklager de problemer, som du har oplevet med din ordre.

Vi vil meget gerne tage imod en reklamation med den defekte vare. Du må derfor gerne sende en mail til: support@det-gamle-apotek.dk. Så sender vi en ny afsted til dig😊

Det virker

Det virker. Varerne kom som forventet

14 novembre 2024

Hej Thorkild
Tusind tak for din anmeldelse, den værdsætter vi😊

Jeg er glad for, at alt er som det skal være, og jeg håber, at du bliver rigtig glad for dit køb.

Rigtig god weekend✨

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Bestilt Nissedør til mine børn. Hurtig og ingen problemer

13 novembre 2024

Hej Kristoffer,
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for.
Jeg håber, at I alle får glæde af nissedøren😊

Mette, Det Gamle Apotek

Dejligt lille hus til lys

Det var lige så flot i virkeligheden som på billedet .

12 novembre 2024

Hej Lene
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for😊
Hvor er det dejligt at høre, at din ordre levede op til forventningen, jeg håber du bliver glad for huset✨

Rigtig god dag.

Mette, Det Gamle Apotek

Det hele gik som det skulle :-)

8 novembre 2024

Hej Claus
Tusind tak for din anmeldelse, hvor er det dejligt at høre😊
Vi værdsætter din anmeldelse, og jeg håber, at du bliver glad for dit køb✨

Rigtig god dag.

Pop op kort

5 stjerner fordi jeg har havde en god oplevelse og var fuld tilfreds med jeres håndtering af spørgsmål og svar ikke spor at klage over vil helt sikker vende tilbage og handle med jer 2 dage fra bestilling til modtagelse det er så godt gået venlig hilsen Vera Skovhus Holbøll 🤗k

7 novembre 2024

Hej Vera
Tusind tak for din anmeldelse, den er meget værdsat😊
Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse, og at du fik din ordre i tide😊

Hurtig levering

Bestilte lyskæder. Skulle samles med anden type. Det virkede. Er overrasket over den hurtige behandling og levering. Godt tilfreds.

6 novembre 2024

Hej Hans-Jørgen
Tusind tak for din anmeldelse, den er værdsat😊 Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse, og jeg håber, du bliver glad for dit køb😊

Super kvalitet og hurtig levering

Super kvalitet og hurtig levering

Jeg har købt julelys m.m. I glas og de var perfekt pakket ind - så intet var itu
(sidste år fik jeg fra anden webshop og halvdelen var smadret)
- og varerne lever mere end forventet op til kvaliteten - super flotte - ikke sidste gang vi køber hos dem 🥳✌️
Og kanon hurtig levering

6 novembre 2024

Hej Brian
Tusind tak for din anmeldelse, den værdsætter vi. Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse😊

Mette, Det Gamle Apotek

Fik en defekt vare leveret med posten

Fik en defekt vare leveret med posten. Har skrevet til kundeservice, men har ikke hørt noget tilbage.

4 novembre 2024

Hej AK
Tak for din anmeldelse. Jeg er meget ked af din oplevelse.
Vi vil selvfølgelig finde den bedste løsning for dig.

Du må meget gerne sende en mail til mbj@dga-engros.dk, så sørger jeg for, at vi følger op på din mail.

Dårlig Kundeservice

Jeg har altid synes godt om det gamle apotek. Jeg bestilte den 20 oktober. Få dage efter fik jeg pakken med både en defekt vare og en forkert vare. Jeg skrev straks en reklamation. Har faktisk skrevet to nu, da jeg tænkte, de måtte ha glemt mig. Jeg har stadig intet hørt her 29 oktober. Det er sgu dårlig kundeservice, og gør mig utilfreds og mister lysten til at handle mere her.

20 ottobre 2024

Risposta di Det Gamle Apotek

Hej, tak for din anmeldelse.
Jeg er meget ked af, at du ikke har fået svar på din reklamation endnu - det er selvfølgelig ikke godt nok. Jeg følger op på din henvendelse, så vi kan finde en løsning.

Opdatering: Vi efterspørger dine oplysninger, så vi kan finde frem til din mail😊

Hurtig ekspedition

2 ottobre 2024

Hej Lone
Tak for din anmeldelse, den værdsætter vi😊 Jeg håber, at du bliver glad for dit køb✨

Super tilfreds 😊👍🏻❤️

Super tilfreds 😊👍🏻❤️
Har lige modtaget to pakker med indbo til mine 2 nissehuse. Så lækre ting i laver 🙌🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 ottobre 2024

Hej Susanne
Tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for😊 Jeg er sikker på, at du får lavet de flotteste nissehjem🥰

Rigtig god fornøjelse✨

Mette, Det Gamle Apotek

Det gik rigtig hurtigt og var dejligt…

Det gik rigtig hurtigt og var dejligt nemt 👍

26 settembre 2024

Hej Daniel
Tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at din ordre kom godt og hurtigt frem😊 Jeg håber, du bliver glad for dit køb😊