Vi har for snart et år siden købt et komplet service med spise tallerken, dyb tallerken og kage tallerken - for i alt 1700 kr. Det er det dårligste vi nogen sinde har investeret i. dels var der flere... Leggi di più
. . . et fantastisk sted at handle og rigtig godt udvalg af varer, - varerne bliver leveret hurtigt, og alt er pakket, så der ikke opstår skader. -vi har købt nogle fine hvide fyrtårne... Leggi di più
Leveringstid lidt længere end ventet -bestilte tirsdag omkring kl 9 og modtog pakken lørdag lidt over middag. Men ellers alt ok - sjovt sortiment og uventet at man kan finde juleting året rundt. Beskr... Leggi di più
Har i dag d. 17/4-26 været forbi det gamle apotek efter et par skin, som de ikke havde i butikken mere (det er jo forår) Den venlige dame kiggede vare-nummeret og tjekker op på deres lager, hvo... Leggi di più
Hos Det Gamle Apotek elsker vi højtider og interiør, hvorfor du hos os kan finde brugskunst til hele året - ude såvel som inde. Udforsk vores store udvalg, som inkluderer alt fra smukke dekorationer og små figurer til praktiske redskaber til køkkenet og uderummet. Vi tilbyder produkter, som vil pryde ethvert hjem, hvad enten det er til fejring af højtiderne eller som nips til hjemmet. Hos Det Gamle Apotek er vi dedikerede til at inspirere og tilbyde et bredt sortiment - meget af det i eget design. Det Gamle Apotek blev grundlagt i 1989, hvor forkærlighed for gamle bygninger og møbler kombineret med kærlighed for jul og nostalgi var fundamentet. Disse eventyrlige elementer dannede rammen om idéen om en anderledes forretning, der skulle være en oplevelse i sig selv at besøge. Det var drømmen dengang, og det er sådan, den oprindelige butik stadig står i dag. Butikken ligger i Tønder, og året rundt er den et samlingssted for den magi og nostalgi, der ofte forbindes med vores højtider og mærkedage. Vores eventyr startede med julen, og det er også den, der stadig fylder allermest, men i dag kan du også finde både brugskunst og boligtilbehør, få inspiration til gaveidéer og lade din kreativitet få frit løb med nogle af vores mange DIY- og hobbyartikler. Lad os invitere dig med på opdagelse i vores univers - velkommen til Det Gamle Apotek.
Hydrovej 5, 6270, Tønder, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Altid hyggeligt og smukt masse skøn pynt. Men er noget skuffet over sne sprayen 3 sprøjt og dåsen var tom ikke meget man kan med det.

Risposta di Det Gamle Apotek
Jeg elsker at købe julepynt hos Det Gamle Apotek. Jeg kommer over og besøger jeres fantastiske apotek til sommer for at købe ind til jul 2026 🫣🎄

Risposta di Det Gamle Apotek
Købte 2 nordic pixie nisser of fik dem leveret 2-3 dage efter bestilling.
Let og hurtigt.

Risposta di Det Gamle Apotek
super god og hurtig service varerne kom før vi ventede dem og var pakket super godt ind så det nærmest kunne modstå et frit fald fra 5 sal uden det ville gå i stykker

Supergod oplevelse!
Jeg har købt halloweengræskar i keramik og de er så flotte 😊
Jeg bestilte søndag og kunne hente min pakke i dag tirsdag 😍 1 vare have desværre ikke klaret transporten, det skrev jeg til supporten (og vedhæftede et billede). Jeg fik svar efter 15 min efter at de ville sende mig en ny vare.
Det er da god service 🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg købte 2 krus
de var så godt pakket ind at man kunne
kaste dem ud fra 4 sal uden de ville
gå i stykker.

Risposta di Det Gamle Apotek
Porcelænskruset kom hurtigt, som jeg tlf. bad om og var godt solidt pakket ind. Super betjening.

Risposta di Det Gamle Apotek
Super god og venlig betjening af kundeservice - hurtig levering og styr over sagenre

Risposta di Det Gamle Apotek
Varerne kommer hurtigt og er vildt godt pakket ind.
Varen er som forventet 😉

Risposta di Det Gamle Apotek
Modtog min varer hurtigt.Utroligt godt pakket ind.Er godt tilfreds med mit køb.

Risposta di Det Gamle Apotek
Rigtig fin hjemmeside og vare, som passede fint til beskrivelsen.

Risposta di Det Gamle Apotek
Købte service, det er pakket forsvarligt, og kom super hurtigt 👍

Risposta di Det Gamle Apotek
God hjemmeside og meget hurtig levering.

Risposta di Det Gamle Apotek
God oplevelse hele vejen igennem. Jeg havde en forespørgsel om mit køb, og jeg modtog hurtigt svar.

Risposta di Det Gamle Apotek
Det var en meget positiv oplevelse, alt var i fin stand og hurtigt leveret

Risposta di Det Gamle Apotek
Det fungerede som forventet og varen levede op til forventningerne; intet at klage over🤗