Dental Art Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

My treatment was difficult and challenging. But dr Barbara and her team did it very professionally and well. I am happy I am their patient and I would like to recommend the klinik.

Meget søde, omsorgsfulde og meget dygtige tandlæger og kirurger. Alle aftaler er blev overholdt på minuttet. Vi følte os meget velkomne. En flot og fantastisk moderne klinik. Ville gerne give 10 stjer... Leggi di più

Fik min 3. implantat nu her i juli måned hos Dental-Art og jeg kan kun anbefale denne klinik. De nye tænder ser fantastisk ud, behandlingen fortjener det højeste ros. Tandlægerne og personalet var yde... Leggi di più

Over 4 dage blev alt ordnet professionelt og (næsten) smertefrit. Uanset om det var tidligt om morgenen eller sent om aftenen, var der aldrig et træt ansigt, men altid et imødekommende smil. Prisovers... Leggi di più

1. Dentista

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi har fornøjelsen at byde jer hjerteligt velkommen i vores moderne Dental Art-klinikker med højtuddannede tandlæger til yderst konkurrencedygtige priser. Ved behandling hos de polske tandlæger kan man opnå besparelser på op til 60% i forhold til danske priser.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

TOPKLASSE TANDBEHANDLING

Jeg har nu flere gange været til tandbehandling hos Dental Art. Det er TOP-PROFESSIONELT tandlægarbejde de udfører. Alle medarbejdere er søde og særdeles kompetente. De taler engelsk, og alle tider man får overholder de promte. Udstyret de anvender er det mest moderne, og ligger klasser over hvad mange danske klinikker har til rådighed.
Det er også helt i top at man kan få lavet et tilbud i København, hvor de kommer til ca. 1 gang om måneden. Hele forløbet med rejse og tandbehandling kan arrangeres gennem SKAN REJSER (André Sivertsen), og så ligger klinikken 50 meter fra receptionen på SAS Radisson Hotel, som man kan vælge at bo på.
SIDST - Men ikke MINDST, er priserne på tandlægarbejde mindre end halvdelen af hvad det koster i Danmark.
Jeg vil KLART ANBEFALE at få lavet tandarbejde hos Dental Art, og der skal ikke meget tandarbejde til, før rejse og ophold er mere end rigeligt betalt. Jeg har vel sparet i omegnen af 50.000 kr. på det jeg har fået lavet i forhold til, hvad jeg skulle have betalt på en dansk klinik.

17 settembre 2014

Super effektivt, kvalificeret og nærværende personale

Jeg mødte det sødeste, dygtigste og meget kvalificerede personale på klinikken. De leverede et flot arbejde og på de 3½ dage de havde til behandlingen, brugte de i omegnen af 17 timer effektivt, hvor jeg lå i tandlægestolen. De var altid opmærksomme på min tilstand og en effektiv smertedækning. Om onsdagen lå jeg i alt syv timer i stolen med rodbehandlinger, tandudtrækning, implantat mv. Uanset dette, var jeg okay om aftenen. Ingen smerter, kun en lettere ømhed i munden.
I forhold til den estimerede behandling, slap jeg billigere, da en nærmere undersøgelse viste at en rodbehandling ikke var nødvendig.
Ingen skal komme og påstå at niveauet for behandlingen ikke er på niveau med det danske. Den klinik, hvor jeg modtog behandling var topmoderne, og selv om jeg er lægmand, vil jeg vurdere at deres arbejde er fuldstændigt på niveau med det danske.
Jeg har to anbefalinger i forhold til at få udført omfattende tandlægearbejde i Polen;
Undersøg hvor meget du kan trække på dine betalingskort. Jeg måtte overføre via netbank, men også dette var de forberedt på. De viste stor tillid og stolede på kunden.
Efter 3-7 timers tandlægearbejde har man ikke lyst til at spise frokost/aftensmad. Man er øm i tænderne når der skal tygges. Jeg var blevet forsynet hjemmefra med klinisk ernæring (kan købes på apoteker) i form af Nestlé Resource 2.0 med fiber. Hver lille drikkedunk (2 dl.) indeholder 400 kalorier og 19 gram protein. De findes i flere smagsvarianter. 3-4 af disse om dagen dækker dit behov for ernæring. Også selv om du er aktiv sportsudøver. Jeg supplerede med et par gode polske mørke øl om aftenen, og så sov jeg godt indtil næste dags behandling.
Min bedste hilsner til personalet på klinikken. Jeg glæder mig faktiske til at møde dem igen om et halvt år.

16 settembre 2014

Den fedeste oplevelse der slet ikke gjorde ondt.

jeg har nu gennem omkring et år gået til flere tandbehandlinger hos Dental Art i Stettin. det er de sødeste om mest behagelige tandlæger og personale jeg længe har mødt. Jeg har fået lavet seks implantater samt kroner på alle mine fortænder, jeg har samlet sparet omkring 42% i forholdt til det tilbud jeg fik I Danmark. og så har jeg garanti på hele behandlingen. jeg var så uheldig, at en krone på den ene implantat gik løs kort tid efter jeg var kommet hjem, hvorfor jeg skrev en mail til Dental Art, selvfølgelig blev jag nødt til at tage bilen en smuttur til Stettin, hvor jeg fik ordnet tanden, den eneste udgift var en endags billet til Scanlines samt en tank benzin. jeg har senere været I Stetin for at få lavet en knækket tand, og her fik jeg igen den fineste behandling samt en besparelse igen, denne gang på mere end 55% I forhold til Danmark.
jeg vil endda tillade mig at sige, at Dental Art´s tandlæger er væsentlig dygtigere end de tandlæger jeg har konsulteret I Danmark, jeg oplever en utrolig omsorg og ekspertice hos Dental Art.
Jeg kan på det varmeste anbefale tandbehandling hos Dental Art I Stettin.

16 settembre 2014