Dental Art Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

My treatment was difficult and challenging. But dr Barbara and her team did it very professionally and well. I am happy I am their patient and I would like to recommend the klinik.

Valutata 5 stelle su 5

Meget søde, omsorgsfulde og meget dygtige tandlæger og kirurger. Alle aftaler er blev overholdt på minuttet. Vi følte os meget velkomne. En flot og fantastisk moderne klinik. Ville gerne give 10 stjer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fik min 3. implantat nu her i juli måned hos Dental-Art og jeg kan kun anbefale denne klinik. De nye tænder ser fantastisk ud, behandlingen fortjener det højeste ros. Tandlægerne og personalet var yde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Over 4 dage blev alt ordnet professionelt og (næsten) smertefrit. Uanset om det var tidligt om morgenen eller sent om aftenen, var der aldrig et træt ansigt, men altid et imødekommende smil. Prisovers... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Dentista

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi har fornøjelsen at byde jer hjerteligt velkommen i vores moderne Dental Art-klinikker med højtuddannede tandlæger til yderst konkurrencedygtige priser. Ved behandling hos de polske tandlæger kan man opnå besparelser på op til 60% i forhold til danske priser.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er efterladt med respekt på et højere plan

Havde en skepsis inden, men efterfølgende sidder jeg med en følelse af absolut respekt for nogle mennesker der driver en forretning, hvor kunden tilfredshed hele tiden er i fokus, yderst professionelle både mht. kvalitet, håndværk og ikke mindst service. Havde ca 40 timer i stolen, ikke smerter en gang, da de er opmærksomme og hjælpsomme. Jeg var hos Barbara i Stettin som er guld værd som person, de andre fra bussen havde samme positive oplevelse hos kollegaens klinik(samme kæde).

9 dicembre 2016

kanon tandlæger

Jeg har været der 3 gange indenfor 3 år, er så super tilfreds med resutatet , servicen, De er fantastisk dygtige. Tandlægerne har virkelig den tid som det tager så ingen stress. Jeg er ikke en ørn til engelsk, men alligevel formåede vi at tale sammen.
Kan kun anbefale DENTAL ART ...
Jeg tager gerne derned igen hvis behovet opstår.

9 dicembre 2016

Meget profesionelle

Har fået en rigtig god oplevelse hos dental-art, meget søde imødekommende og dygtigt personale, har fået lavet det jeg har aftalt og er yderst tilfreds, jeg vil absolut anbefale denne tandlæge, man føler sig tryg og i gode hænder :-)))

30 gennaio 2016
Valutata 5 stelle su 5

En ting jeg ALDRIG vil fortryde

Da jeg havde en del der skulle laves ved mine tænder besluttede jeg mig for at få det lavet i polen da det jo er noget billigere end i Danmark. Dette fortryder jeg absolut ikke. Der blev lavet behandlingsplan for mig inden jeg skulle der ned så vi nogen lunde var klar over hvor meget det ville koste og hvad jeg skulle have lavet. Fra jeg bestilte tid i Polen til jeg skulle der ned, var jeg blevet gravid i mellemtiden. Da jeg kom derned havde de så tilpasset behandlingsplanen så jeg stadig kunne få lavet mine tænder, men så det på samme tid ikke kunne skade mig på nogen som helst måde. Personalet var meget venligsindet og professionelle. De var utrolig dygtige, og spurgte ofte om man ville have lidt at drikke eller trængte til at komme på toilettet. Jeg er fuldt ud tilfreds med den behandling jeg fik, og det er nok ikke sidste gang at jeg bruger dental art i Stettin.

7 novembre 2014
Valutata 5 stelle su 5

Dygtige, gode og opmærksomme tandlæger og alt udstyr er det nyeste nye

Konsultation i København hvor man får en ca. pris og kan stille en del spørgsmål.
Tandlægen tager tid til en og er meget opmærksom på ens ønsker i tandlægestolen.
Holder aftalte tider mv. Alle tider og konsultationer, kan Skan rejser hjælpe med booking.
Man tager alle fakturaer med hjem sender dem til regionen/sygesikringen som måske dækker lidt af udgiften. Fakturaerne bliver tilbage sendt og derefter sendes de til sygeforsikringen danmark som dækker en del af udgiften.
På den måde kan man får ca. dækket halvdelen af tandlægeregningen og prisen på tandbehandlingen i Polen er del billigere end i Danmark.
Man skal lige huske at man bruger også penge på rejser mv.

28 ottobre 2014

Super dygtige tandlæger

Jeg er bare SÅ glad for, at jeg tog til Dental Art og fik lavet mine tænder, de er rigtig dygtige og meget omhyggelige, jeg vil fortsætte med at komme der, det er meget bedre, billigere og hurtigere end at gå til tandlæge i Danmark. Jeg har fået lavet rigtig meget og er fuldtud tilfreds

16 ottobre 2014
Valutata 5 stelle su 5

Exceptional service and good job

Dentist tours to Stettin are well organised. The clinic is situated in the same building as Radisson hotel, where one get an accommodation with dinner included. It is very convenient while one is under the treatment. The clinic is well equipped and with the professional staff. The treatment is planned beforehand and there are no waiting periods, that allows to save a lot of time. The quality of treatment is high and one get much more for the money compared to danish dentists. The staff was well cared of me and has done a good job. I would like to thank you all together. Best regards from Natalia

30 settembre 2014
Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse,utrolig dygtige personale og yderst professionelt udstyr

Jeg har været i polen for at få lavet mine tænder.Jeg fik lavet for ca. 40.000 kr.Havde jeg valgt en dansk tandlæge skulle jeg betale over det dobbelte så det var meget nemt at for mig at beslutte hvad jeg skulle. Den service jeg fik kan på under ingen måde, måle sig med hvad man bliver tilbudt her i Danmark. En forundersøgelse her i københavn så man kender pris og omfang, virkelig bestrøkende. Turen der ned, super planlagt af rejse selskab, for mig lå klinikken klos op af hotellet så meget nemt. Super flot arbejde. Efter hjemkomst skulle jeg selvfølgelig vise bisserne frem da alle i min omgangs kreds var nysgerrige for at se resultatet og der var ikke en, uden der blev sagt wow, sikke et flot stykke arbejde. Ja det var så lidt om min oplevelse med polske tandlæger som jeg på det varmeste, anbefale til andre som er træt af deres oplevelse med dansk tandteknik m.m.

Med Venlig Hilsen
Søren Hedegård

18 settembre 2014

Det var bare så supert

Jeg har fået lavet 5 kroner på 4 dage, Det er bare så flot. Tandlægerne er så dygtige, et rigtigt flot arbejde, De spurgte om det gjorde ondt og om var ok, de tog meget hensyn at det skulle være smertefri, og det var det, Kan varmt anbefale at få det gjort i Polen. Her hjemme kunne det tage 1 måned før jeg var færdig.

17 settembre 2014

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più