Dental Art Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

My treatment was difficult and challenging. But dr Barbara and her team did it very professionally and well. I am happy I am their patient and I would like to recommend the klinik.

Meget søde, omsorgsfulde og meget dygtige tandlæger og kirurger. Alle aftaler er blev overholdt på minuttet. Vi følte os meget velkomne. En flot og fantastisk moderne klinik. Ville gerne give 10 stjer... Leggi di più

Fik min 3. implantat nu her i juli måned hos Dental-Art og jeg kan kun anbefale denne klinik. De nye tænder ser fantastisk ud, behandlingen fortjener det højeste ros. Tandlægerne og personalet var yde... Leggi di più

1. Dentista

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi har fornøjelsen at byde jer hjerteligt velkommen i vores moderne Dental Art-klinikker med højtuddannede tandlæger til yderst konkurrencedygtige priser. Ved behandling hos de polske tandlæger kan man opnå besparelser på op til 60% i forhold til danske priser.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top moderne tandlægeklinik i Stettin

Top moderne tandlægeklinik i Stettin, Polen. Både min mand og jeg bruger klinikken jævnligt. Professionalismen er på det allerhøjeste niveau og man kan forvente ærlighed og klarhed omkring behandlingsprocessen. Dygtige tandlæger og det øvrige personale, som brænder for deres arbejde - det kan mærkes. Kan anbefales!

16 maggio 2022

Super oplevelse

Super oplevelse, har fået lavet kroner og broer, og tilbragt mange timer i stolen, nærmest uden smerter. Var før bange for at gå til tandlæge, men hos dem føler man sig tryg
Kan varmt anbefale dem

12 aprile 2020

One of the BEST

One of the BEST, State-Of-The-Art, technologically advanced Dental Surgeries in Buckinghamshire. The place to go if you want to be pampered with good treatment and qualitative CUSTOMER CARE or if nervous about visiting the dentists. From Dentists to Nurses and Practice Manager, you will be given professional, five star treatment.

10 aprile 2018

Var hos Barbara og kan kun sige at har…

Var hos Barbara og kan kun sige at har altid haft tandlægeskræk, men efter jeg har været der nede kunne jeg ikke ikke finde på at bruge min egen mere .
Om det så er en tandrensning, vil jeg hellere se det som et par dages ferie
( Fik lavet den hele stor tur der nede )

15 febbraio 2018

Tandlæge Slawomir Kluzek er simpelthen …

Tandlæge Slawomir Kluzek er simpelthen så dygtig og sympatisk.
Top moderene klinik og meget mere moderne udstyr end i Danmark.

Det er virkelig nemt, de er top professionelle, regningerne er på dansk,ventetiden kort. Alt er simpelthen godt.

De varmeste anbefalinger herfra.

Line.

1 settembre 2017

Dentel Art Tandlæge i Stettin

Jeg blev behandlet af Slawomir Kluzek og Mikael ?. Vil give dem alle stjernerne på himlen, de er meget dygtige og følte mig i absolut de bedste hænder. ALLE på klinikken er super specialister på hver deres felt. Kan varmt anbefale klinikken som er førende i forhold til danske tandlæger,(min egen) og man sparer tilmed 60 % på regningen i forhold til danske tandlægepriser.
vh Bente Hedengran

25 agosto 2017

Meget kompetent og effektiv tandbehandling hos Dental Art

Jeg skal igennem en temmelig omfattende "renovering" af mit tandsæt - bl.a. 4 implantater, et antal rodbehandlinger og kroner + genopbygning af fronten i en nedslidt undermund. Dette er estimeret til at kunne foretages over 5 besøg á 5 dage i Stettin.

Jeg var på mit første besøg ultimo november 2016 og fik lavet 4 implantater og 2 rodbehandlinger over 3 dage og jeg er meget positivt overrasket over hvor relativt smertefrit det var. Der var kun lidt smerter og efterfølgende ømhed de første par dage og det var helt væk efter ca. en uge.

Endvidere er udstyr og hygiejne i top og jeg er meget imponeret over den kompetence, effektivitet og handlekraft, som tandlæge Slawomir Kluzek udviste. Jeg har fuld tillid til at det endelige resultat bliver perfekt.

Endelig skal det bemærkes at priserne er noget bedre end i Danmark.

Dental art får min varmeste anbefaling.

27. dec. 2016
Jesper Christiansen

27 dicembre 2016

Super Godt arbejde

Næster alt var perfekt. et lille minus, jeg fik monteret en billig hætte på en tand, jeg fik ikke fortalt at den kun var til pynt og blev udskiftet. Venlig hilsen Aage Riber

20 dicembre 2016

Fantastisk professionel behandling i hele forløbet. Kan varmt anbefales

Over 4 dage blev alt ordnet professionelt og (næsten) smertefrit. Uanset om det var tidligt om morgenen eller sent om aftenen, var der aldrig et træt ansigt, men altid et imødekommende smil. Prisoverslaget der blev lavet første dag holdt 100%. Alle er virkelig søde og meget professionelle, og man føler sig i trygge hænder hele vejen.

20 dicembre 2016

dygtige folk

Det var en god oplevelse at besøde dem de var alle meget professionelle
og det var jo ikke og forglemme meget billigere end i Danmark.
kan godt lide at man kan kontakte dem i København og få et tilbud.
har lige sendt nogen jeg kender der ned, deres oplevelse er den samme

Mvh.
Jan M Jensen

15 dicembre 2016

Fremragende tandlæge i Szcezin/Stettin!

Jeg havde længe gået med noget nær nedslidte tænder, og vi ved alle hvor dyrt større indgreb er i Danmark!
Så går man der og tænker: Skal jeg springe ud i det og få det lavet i udlandet?
Skan Rejser`s "tandlægeprogram" er excellent: Bestil en tid hos en polsk tandlæge i København og få en pris med det samme. Ingen overraskelser, når du står og skal betale regningen i Polen!
Selve tandlæge-forløbet i Stettin gik som smurt!
Flot, sober klinik! Smilende og venligt personale! Og sproget på engelsk (og formodentlig tysk!)!
Jeg skulle have lavet et omfattende stykke arbejde, og det foregik uden nogen former for gener! (Udover, at jeg måtte spise/drikke suppe hverdag! :-) )
Jeg må her rette en speciel tak til min tandlæge, Dr. Joanna Obrycka fra klinikken Stomatologia Kamienica 25 Dental Art! Hun gjorde et fantastisk stykke arbejde! Mange tak!

Jeg kan kun anbefale, at søge hen til Dental Art, Stettin! Jeg har kun positive ting at sige!

14 dicembre 2016

Fremragende tandbehandling !

Der er fra os kun positive ting at sige om Dental Art. Barbara og hendes team er super professionelle, og vi var yderst tilfredse med den behandling, vi fik. Klinikken kan varmt anbefales.
Med venlig hilsen
Leif og Mary Andersen
Måløv

13 dicembre 2016

dårlig tilbuds behandling !

jeg var til forundersøgelse i københavn og fik et overslag/tilbud der lød på
56000.00 kr. men da jeg kom derned og de fik taget røntgenbilleder derned blev det pludselig 92000,00 kr hvilket jeg ikke ville tage stilling til på det tidspunkt hvor jeg havde siddet i bussen hele vejen derned og egentlig havde glædet mig til at få ordnet mine tænder !!!
men jeg endte med at sidde i polen i fem dage uden at få lavet noget overhovedet
skuffende oplevelse !! der mangler at blive taget de røntgenbilleder i danmark så der ville kunne laves et ordentligt tilbud på tandbehandlingen !!

12 dicembre 2016

Smukt tandarbejde

Jeg kan varmt anbefale klinikken. Billige priser og dygtige tandlæger. Følte mig bestemt i trygge hænder, og kommunikationen foregik uden problemer på engelsk

11 dicembre 2016

Super professionel service og dygtige tandlæger

Mine nervøse miner blev gjort til skamme allerede fra første undersøgelse i Kbh til selve behandlings forløbet på klinikken i Stettin. Alt var klappet og klart. Klinikkens personale kendte alt til min kommende behandling (kroner på næsten alle tænderne pga. tetracyklin misfarvede tænder), og de sørgede for, at min behandling blev udført af fuldt ud professionelle tandlæger. Og man mærkede tydeligt, at "der var styr på tingene". Min tandlæge underviste øvrige tandlæger rundt omkring i Europa og var fuldt ud opdateret på de nyeste og bedste behandlingsmetoder.
Alt i alt en super oplevelse - nu går jeg ikke længere og skjuler mit smil. Tværtimod går jeg og smiler til ALLE.
Mvh. Peter Juellund

11 dicembre 2016

Få aldrig lavet kroner hos Dental Art i Stettin

Der gik under 6 mdr. så var jeg nødt til at tage der ned igen - på egen regning naturligvis - fordi de ikke havde fået fjernet hele roden, inden de lavede min krone. I stedet for at lave mig en ny krone, vælger de blot at bore hul i kronen og give mig en rodbehandling den vej igennem. På trods af at jeg udtrykker min utilfredshed herom. Det har resulteret i, at kronen efter ca.3 måneder er knækket og jeg var nødsaget til at få lavet en hel ny krone her hjemme, til fuld pris. Og alt det, på bare ét år.
Jeg skulle i øvrigt presse på, for at gøre brug at min garanti, anden gang jeg var der nede.

Det er en ren pengemaskine. Begge tandlæger var yderst arrogante og man fik følelsen af, at man var til besvær. De virkede tydeligvis stressede. Den følelse havde jeg begge gange jeg var der. Tandplejerne på klinikken var ellers rigtige søde og imødekommende. Hygiejnen og udstyret var i top. Personligt vil jeg bare aldrig tage der ned igen.

10 dicembre 2016