Valutata 5 stelle su 5

Wat een topbedrijf! Ik bestel hier al een tijdje mijn tandpasta waar ik heel erg blij mee ben. Onlangs was er een klein probleem met mijn bestelling. Dit is door de klantenservice direct serieus genom... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Naast de goede producten ook echt een fijne en goede klantenservice. Pakketje was kwijt geraakt. Na het verplichte onderzoek wat niks opleverde zonder probleem een nieuw pakket ontvangen. Heel dankba... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De reparatiekit voor gescheurde of afgebroken tanden/kiezen is een mooi product met cement en een spateltje. Helaas bleef het bij mij niet goed zitten en heb ik een allergische reactie, maar dat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een paar jaar geleden via Google en na zelf onderzoek naar ingrediënten te hebben gedaan bij de Mondzorgzaak terecht gekomen. Gebruiken als gezin al langer producten van Oxyfresh, Julibrite, Moist-... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture odontoiatriche
  2. Negozio di prodotti di bellezza

Scritti dall'azienda

DeMondzorgzaak.nl - Zorgvuldig gekozen mondwaters en tandpasta's tegen slechte adem, droge mond, ontstoken tandvlees en cariës - 100% Tevredenheidsgarantie

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

4,7

Tutte le recensioni

66 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Fijne bestelervaring zeer klantgerichte klantenservice.

Zeer fijne ervaring met de mondzorgzaak. Leveren kwaliteitsproducten voor uw mondzorg. Levering van mijn bestelling duurde wat langer maar werd na contact met de klantenservice netjes opgelost en kreeg een gratis tube luxe tandpasta die goed bevalt. Heb ook het mondwater van het desbetreffende merk besteld. Mijn eerst volgende mondhygiëniste en tandarts bezoek zal uitwijzen of de tandpasta en mondwater werkelijk zo goed zijn als beschreven. Update volgt. Maar prima webshop en goede klantenservice.

4 giugno 2026

Prima waterpic

Prima waterpic. Diverse opzetstukken meegeleverd.

Oplaadkabel kreeg na enige tijd kabelbreuk. Na bericht kreeg ik een nieuwe kabel opgestuurd.

11 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Goede service, ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Mijn oude apparaat ging na een half jaar kapot. Na enkele e-mails heen en weer te hebben gestuurd, is dit netjes opgelost en heb ik een nieuw apparaat toegestuurd gekregen.

Bedankt voor de snelle en klantvriendelijke afhandeling. Ik waardeer de goede service enorm en kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

10 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Het was een goede ervaring omdat…

Het was een goede ervaring omdat DeMondzorgzaak mijn op mijn fout wees
Die ik in mijn e-mail adres had gezet dus ze letten wel heel erg goed op maar ondanks dat is mijn bestelling toch nog goed terecht gekomen juist omdat ze zo goed opletten mijn dank daarvoor

10 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service en topkwaliteit mondzorgproducten

Ik ben zeer tevreden over De Mondzorgzaak. Ze hebben een ruim assortiment aan kwalitatieve mondzorgproducten en de prijzen zijn scherp. Wat voor mij echt het verschil maakt, is hun uitstekende klantvriendelijkheid en service. Vragen worden snel en professioneel beantwoord en bestellingen worden netjes afgehandeld. Het is duidelijk dat klanttevredenheid hier hoog in het vaandel staat. Een betrouwbare webshop die ik van harte kan aanbevelen aan iedereen die goede mondzorgproducten zoekt.

14 aprile 2026

Snelle service

Snelle service, snelle verzending. En toen er iets mis was met mijn bestelling, had ik binnen 2 dagen een vervangend product. Helemaal top!

Valutata 5 stelle su 5

Fijne service en uitstekende producten

Gebruiken als gezin al langer producten van Oxyfresh, Julibrite, Moist-R en Miradent en zijn erg tevreden. We merken het ook bij de tandarts. Minder tot geen last van slechte adem, minder tandsteen en ook minder last van gevoelige tanden.
De klantenservice is ook erg behulpzaam en vriendelijk. Iets wat je tegenwoordig niet meer vaak meemaakt helaas.

Al besteld en toch nog 20% korting

Ik gebruik al een tijd het mondwater van Oxyfresh en ik ben er zeer tevreden over. Kort geleden heb ik weer 4 flesjes besteld en nadat ik al had betaald kreeg ik een mail met het aanbod het product te kopen met 20% korting. Eén mailtje naar de klantenservice leverde een bijzonder klantvriendelijke reactie op. Ik kreeg alsnog de korting op mijn rekening gestort. Grote klasse!

De klantenservice is top

De klantenservice is top. Als er iets niet goed gaat, dan zorgen ze gelijk voor een oplossing.
Jammer dat de bezorging van Post NL niet zo top is, maar daar kunnen zij niets aan doen.

20 maggio 2026

Topproducten

Ik bestel al een tijdje mijn tandpasta bij hun en mijn tanden zijn er , qua gevoeligheid, een pak op vooruit gegaan. Fijn gevoel bij het poetsen en een lekker smaakje. Topservice ook 👌🏽

20 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Goede producten en fijne service

Om te beginnen zijn de producten goed en is er veel en waardevolle achtergrondinformatie op de website te vinden.
Aangezien ik geen internetbankieren doe en via de website geen bestelling kon doen belde ik de klantenservice met het verzoek een telefonische bestelling te doen.Daar reageerden ze positief op en ik werd vriendelijk en persoonlijk geholpen.
Een prima ervaring dus en een reden om dit ook door te geven aan anderen.

26 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

zelfs een ster is te veel

zelfs een ster is te veel! had ik de reviews over JuliBrite maar gelezen voor ik 4!! setjes kocht via de mondzorgzaak.nl - wat een verlakkerij
10 dagen bleken, geen koffie, geen rode wijn en GEEN RESULTAAT!
En net als marlies op de pagina over Juli Brite een negatieve review geschreven voor op de site van de mondzorgzaak.nl maar nee, er staan nog altijd alleen maar positieve reacties (die van mij is vast nog in behandeling....)
200,- lichter maar mn tanden zijn geen tint lichter geworden! NIET KOPEN DUS en de vraag is hoe betrouwbaar is DeModnzorgzaak als je dit soort troep aanbiedt en negatieve reviews niet plaatst?

10 maggio 2026
Logo di DeMondzorgzaak

Risposta di DeMondzorgzaak

Beste Joanne,

Hartelijk dank voor je review. Vervelend om te merken dat de JuliBrite Whitening Kit niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Zoals we ook al in een persoonlijke mail naar jou duidelijk hebben gemaakt, zijn wij altijd bereid om advies te geven over het gebruik van de kit. Het resultaat is namelijk onderhevig aan diverse factoren en we staan altijd klaar om bij te sturen waar nodig :)

Mocht dat niet helpen, zijn wij altijd bereid om mee te denken over een alternatief product óf een volledige terugbetaling. Wij hanteren namelijk de 100% tevredenheidsgarantie.

Inmiddels heb je een retourformulier toegestuurd gekregen.

Mocht je daar nog vragen over hebben, vernemen we het graag.

Het DeMondzorgZaak.nl Team 🌷

Valutata 5 stelle su 5

Service van de bovenste plank!

Wat een goede service van DeMondzorgzaak. Nadat ik mijn oplaadsnoertje van mijn monddouche kwijt was, stuurden ze mij gratis een nieuw snoertje op! Ook de monddouche van OralB die ik hier had gekocht, bevalt mij uitstekend! Chapeau!

19 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Goede plek on mijn Ryttpro aan te schaffen

De mondzorgzaak is een goede pek mijn tandpasta en mondwater te kopen. De beste merken qua ervaring is Rytpro. Ik had last van metaalgeur nu helemaal verholpen. Ook mondwater van Rytpro en de mondfoam is super. Ook is oxyfresh een goede tandpasta. Maar producten als Juli Brite en dentissimo tandpasta hebben niet veel voor mij gedaan. Ik blijf bij de eerste twee.

14 maggio 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più