Valutata 5 stelle su 5

Al ruim een half jaar tevreden met de Hali-Q waterflosser. Toen hij onverwacht stopte, kreeg ik na contact met De Mondzorgzaak supersnelle en uitstekende service. Zonder gedoe een nieuwe ontvangen. To... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk ophalen bij supermarkt. Dentek disposable dental guards kan ik iedereen aanraden. Het is meerdere keren bruikbaar en meteen te gebruiken. Zit beter dan zo'n hele knarsbitje. Raad aan niet te... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza

Scritti dall'azienda

DeMondzorgzaak.nl - Zorgvuldig gekozen mondwaters en tandpasta's tegen slechte adem, droge mond, ontstoken tandvlees en cariës - 100% Tevredenheidsgarantie

4,5

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 5 stelle su 5

Goede plek on mijn Ryttpro aan te schaffen

De mondzorgzaak is een goede pek mijn tandpasta en mondwater te kopen. De beste merken qua ervaring is Rytpro. Ik had last van metaalgeur nu helemaal verholpen. Ook mondwater van Rytpro en de mondfoam is super. Ook is oxyfresh een goede tandpasta. Maar producten als Juli Brite en dentissimo tandpasta hebben niet veel voor mij gedaan. Ik blijf bij de eerste twee.

14 maggio 2026

Twee mails GEEN reactie

Twee mail gestuurd en geen enkele reactie...

Bij één kan ik het me voorstellen doch bij twee keer...?

Verder geen op- of aanmerkingen

22 febbraio 2026

Beste Jos,

Hartelijk dank voor je review. Helaas hebben wij geen e-mails van je mogen ontvangen. Daarnaast beantwoorden we elke werkdag alle inkomende mailtjes :)

Naar welk e-mailadres heb je de mailtjes gestuurd? Zou je dat nog eens willen controleren en de mail eventueel opnieuw willen sturen?

Dan staan we natuurlijk voor je klaar om je direct te helpen :)

Ik verneem graag van je.

Het DeMondzorgZaak.nl Team 🌷

Zeer tevreden

Sowieso erg tevreden over de waterflosser. Nadat ik mijn oplaadkabel was kwijtgeraakt, heb ik contact opgenomen met de klantenservice en kreeg ik zonder gedoe kosteloos een nieuwe toegestuurd. Dát noem ik service, echt top!

2 aprile 2026

Uitstekende service!

Zeer snelle levering, dinsdagavond besteld en donderdag in huis. Vragen die ik per mail heb gesteld worden per ommegaande beantwoord.
Kortom uitstekende ervaring 👍🏻

26 marzo 2026

Fantastische klantenservice

De levering en producten zijn altijd top! Deze keer ook contact gehad met de klantenservice vanwege een actie en dit was ook echt uitmuntend. Heel klantvriendelijk en oplossingsgericht. Ik kan dit bedrijf 100% aanraden.

20 marzo 2026

Meerdere keren oxyfresh gekocht

Meerdere keren oxyfresh gekocht. Bij de laatste bestelling "Tonsilfresh" mee besteld (19 euro!) wat een kwakzalver product is dat ! Geen enkele gebruiksaanwijzing of productbijlage , alleen een tekst op het flesje zo klein dat een vertaal-app er geen raad mee heeft . Of het werkt ?
Ik bedenk me wel 2 x voor de volgende keer.

17 marzo 2026

Beste Gerard,

Hartelijk dank voor je review. Vervelend om te merken dat de tekst niet goed leesbaar was op de verpakking.

Dat is natuurlijk niet prettig.

Gelukkig hebben we wel een uitgebreide Nederlandse gebruiksaanwijzing op de productpagina staan onder het kopje 'instructies'.

Link: https://www.demondzorgzaak.nl/tonsilfresh-nasal-sinus-drops

We hebben je inmiddels ook een persoonlijke mail gestuurd met extra informatie.

Zou je daar nog op willen reageren? Dat zouden we zeer op prijs stellen :)

Het DeMondzorgZaak.nl Team 🌷

Valutata 1 stelle su 5

Oral Icon Ultrasonische Beugel &…

Oral Icon Ultrasonische Beugel & Aligner Reiniger Dental Pod bij ze gekocht. Dit is regelrechte aliexpress troep uit China. De contactpuntjes in het deksel zijn zo klein en sluiten zo slecht aan op de contactpunten van de pod, dat je minuten bezig bent. Na 3 weken was het licht al kapot. Dit is echt waardeloze kwaliteit voor veel te veel geld.

13 marzo 2026

Beste Archie,

Hartelijk dank voor je review. Wat ontzettend vervelend dat de Oral Icon Ultrasonische Dental Pod het heeft begeven.

Wist je dat we een tevredenheidsgarantie hebben? :)

Als je contact met ons opneemt, staan we direct voor je klaar om je verder te helpen met het defect.

Ik verneem graag van je.

Het DeMondzorgZaak.nl Team🌷

Valutata 5 stelle su 5

Ja een 10 met een griffel voor de…

Ja een 10 met een griffel voor de Compassie, Begrip en de kwaliteit van de klantenservice.Mijn postpaketje van een bestelling van 2 gebit bitjes is door een onachtzaamheid van een medewerker van de post half in mijn brievenbus geduwd. Maar ja gezien de extreme weersomstandigheden en daardoor ook de achterstanden bij de post kan ik me daarbij iets voorstellen. Mede daardoor is een van de desbetreffende bitjes " verloren" gegaan. Na contact met Doreen van de desbetreffende klantenservice van de Mondzorgzaak is zonder enige twijfel mij het ontbrekende gebit bitje nagezonden.
Deze zaak wilt niet alleen verkopen maar heeft ook een heel goede nazorg t.a.v haar vaste en potentiële klanten

8 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

De Mondzorgzaak weet nog wat klantenservice is!

Ik bestelde bij De Mondzorgzaak de pulserende Oral Icon waterflosser.
Maar ik had zelf ook vergeten iets bij te bestellen, waar ik - nadat besteld en betaald was - pas aan dacht. Ik heb direct na de bestelling een mailtje aan De Mondzorgzaak gestuurd en dit uitgelegd; mijn eigen fout werd door De Mondzorgzaak heel snel en met superservice hersteld! In tegenstelling tot heel veel bedrijven, weet De Mondzorgzaak nog wat klantenservice is! Mijn waardering daarvoor!

De Oral Icon waterflosser werd mijn keuze omdat ik op andere sites commentaren van tandartsen had gelezen, die aan gaven dat vooral het pulserende effect een goede massage voor het tandvlees zou zijn. Geen andere waterflosser heeft die functie.
Ik ben er heel blij mee! Je moet het even onder de knie krijgen, maar dan valt een eventuele knoeierij met water heel erg mee! Ik gebruik hem om de dag en sowieso meestal onder de douche, dus dan heb je helemáál geen kans op een volgespetterde spiegel :-)

Na gebruik van de Oral Icon waterflosser merk ik dat tanden en tandvlees schoon en zacht aanvoelen. Evengoed wel ook nog poetsen dus.... ;-)

29 dicembre 2025

Afleveren pakket

Mijn pakket werd op een andere plek bezorgd. Ruim 39 min. Met OV en punt is open doordeweeks tot 18.00. Onmogelijk om het het op te halen. Contact opgenomen en ze hebben meteen het pakket opnieuw verzonden. Wat een super service 😊

4 dicembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più