De Keukenvernieuwers Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

De keuken is prachtig geworden, ze hebben heel netjes en secuur gewerkt, er is goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. We zijn er erg blij mee! Prijs kwaliteit verhouding is prima. familie Meu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super ervaringen met de keukenvernieuwers. Snelle afspraak op huisadres om te bekijken wat mogelijk is. Goede adviezen. Binnen korte tijd wordt over gegaan tot plaatsing door zeer keurige en vakkundig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Drie jaar geleden hebben wij onze keuken laten renoveren en apparatuur laten plaatsen door de Keukenvernieuwers uit Assen. De communicatie, het vakmanschap en het eindresultaat zijn om door een ringe... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Er werd vlot een afspraak gemaakt om de situatie te bekijken en duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren v.w.b. nieuwe verlichting onder de keukenkastjes. En passant werd de draaikast in de ho... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Esperto nella ristrutturazione di cucine

Scritti dall'azienda

U wilt uw oude keuken opknappen of uw keukendeurtjes vervangen? Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met keukenrenovatie, wij vervangen alles in uw keuken.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

76 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Service en vakwerk

Onze keuken is vier jaar geleden opgeknapt door de keukenvernieuwer. Nu vakkundig bijgewerkt op een kleine onvolkomenheid gratis en voor niks als service. Fatastisch. Vakwerk en Klantvriendelijk.

21 gennaio 2025

Fantastisch

De keuken is prachtig geworden en Johan Vos is heel secuur en werkt uitstekend. Ik kan iedereen Johan Vos aanraden. Hij denkt met je mee en niks is teveel.

Lies Broekhuis.

7 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Keuken voorzien van nieuwe fronten en…

Keuken voorzien van nieuwe fronten en apparatuur. Alles heel netjes gedaan volgens duidelijke offerte/afspraak en goed advies. Materialen netjes afgevoerd, stof gezogen en schoongemaakt voor de oplevering, klasse. Keukenvernieuwers / Boas de Vries hartelijk bedankt!

5 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Blij met mijn keuze voor dit bedrijf!

Vanaf 1e contact duidelijke uitleg en afspraken, heel veel keuze. Erg blij met resultaat!
Ik heb aanrechtblad en barblad laten vervangen, van koken op gas naar inductiekookplaat, nieuwe gootsteen en een Quooker. De elektricien kwam via Steven en die zorgde voor de juiste stekker en extra groep in meterkast.

20 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

24 jarige keuken bijna weer als nieuw!!

Wij zijn zeer tevreden over de vervanging van de frontdelen van de 24 jarige keuken. De keuken is bijna weer als nieuw!!
Toen een onderdeel van de nieuwe afzuigkap niet in orde was is dit naar tevredenheid opgelost. Steven is een serieuze vakman en een prettig man.
Totale oordeel over de Keukenvernieuwer is 5 sterren 🌟 !!

11 novembre 2024

Service van de zaak

Steven kwam een laden frontje bevestigen dat door een monteur was losgemaakt. Service van de zaak. Top!!

8 novembre 2024

Eind goed al goed

Steven heeft ons heel goed geholpen. Heel blij met de keuken. Wat mij vooral opviel is dat hij heel snel reageert. Niet alles was gelijk perfect maar werd wel snel en perfect opgelost. Wat wil je nog meer!

6 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

De klant is hier geen koning

Mede door goede reviews op Trustpilot stuurde ik mail naar de keukenvernieuwers voor afspraak ve keukenrenovatie. Ik werd binnen paar dagen gebeld, maar niet door bedrijf in mijn regio. Ik vertelde wat mijn wensen waren en maakte kenbaar dat ik graag een offerte wilde. Ook wilde ik geen dure luxe apparatuur maar wel nieuw gas fornuis en koelvries combinatie. Verkoper raakte erg geïrriteerd. 'Ik kan geen offerte uitbrengen per mail, ik kan geen fotos opsturen ik ben zelfstandig ondernemer en moet ook verdienen als ik offerte stuur met Bosch apparatuur vindt u dat zeker te duur.' ik dacht dat keukenvernieuwers aan huis kwamen, maar daar had hij blijkbaar geen zin in en ik na die onbeschofte bejegening ook helemaal niet meer. Ik heb hem afgekapt en gesprek beëindigd. Als je de klant alleen maar dure apparatuur wil aansmeren dan vind ik dat niet erg klantvriendelijk. Gelukkig ben ik hier niet ingetrapt.

14 ottobre 2024

Geachte mevrouw Balhuizen,

Vervelend te horen dat u een minder fijne ervaring heeft gehad met deze Keukenvernieuwer.
Wij willen u graag helpen en zullen hiervoor wanneer dit buiten een regio valt van een Keukenvernieuwer u dan ook telefonisch al wat vragen stellen en een afspraak inplannen.
Mocht u alsnog interesse hebben in een vrijblijvende afspraak horen wij natuurlijk graag van u.

De Keukenvernieuwers

Aanrader!

Mijn ouders hadden al een goede ervaring met de Keukenvernieuwers, dus heb ik in onze omgeving contact gezocht. Hendrik heeft voor ons met enkel nieuwe fronten en een grotere inbouwkast gevoelsmatig een nieuwe keuken neergezet! We zijn er heel tevreden mee en kunnen zo weer een heleboel jaren vooruit. Bedankt keukenvernieuwer(s)!

5 settembre 2024

Valutata 5 stelle su 5

Prachtig resultaat en fijne manier van werken.

Ik ben zeer tevreden over wat de keukenvernieuwer Boas de Vries heeft gedaan. Het resultaat is prachtig en alles werkt weer. Boas werkt heel zorgvuldig en precies. Doet wat hij belooft. En hij geeft goede adviezen voor de toekomst. Zeker een aanrader. inmiddels 2 maanden verder, ik geniet er elke dag van! Dank Boas.

21 agosto 2024

Valutata 5 stelle su 5

Heel blij met onze vernieuwde keuken dankzij Boas

Wij zijn zeer tevreden over de Keukenvernieuwers. En dat kwam door Boas de Vries. Heel fijn contact met hem gehad. Hij denkt heel erg mee en geeft goede adviezen. Qua uitvoering ontzettend secuur en neemt de tijd om het allemaal perfect te maken. Geeft ook eerlijk aan wat wel en niet kan. Daardoor volledig aan onze verwachtingen voldaan. Meer dan zelfs.

13 agosto 2024

IK ben zeer tevreden

IK ben zeer tevreden, alles is netjes verlopen. De keuken ziet er weer uit als nieuw! Het is prachtig geworden.
John heeft alles keurig afgehandeld en achtergelaten en alles zelfs aangeveegd buiten.
Dankjewel.

27 luglio 2024

Valutata 5 stelle su 5

Wat een fantastische keuken heb ik…

Wat een fantastische keuken heb ik gekregen. Zeer deskundig en vriendelijk geholpen. En geweldig dat mijn keuken nu duurzaam vernieuwd is! Heel veel dank!

11 luglio 2024

Valutata 2 stelle su 5

slechte service

Het jaar na de renovatie (vervanging van kastdeuren en handgrepen en installatie van planken) zijn er problemen opgedoken: de handgreep van de koelkastdeur zit los en kan niet meer worden vastgeschroefd. Het paneel voor de vaatwasser zit ook niet meer vast. De wandplanken staan scheef.
Ik heb verschillende keren geprobeerd contact op te nemen met de aannemer via e-mail en telefoon, hij zei dat hij zou komen kijken en vroeg wanneer ik beschikbaar was, maar hij kwam nooit opdagen. De keuken ziet er slechter uit dan voor de renovatie, dit is een zeer slechte service.

14 gennaio 2024

Beste Murielle,

Heel vervelend te horen.
Wij willen dit dan ook graag oplossen.
Wilt u dan ook direct contact opnemen met ons hoofdkantoor voor het doorgeven van meer informatie zodat we dit met u op kunnen lossen.

De Keukenvernieuwers

Valutata 1 stelle su 5

Very unprofessional

Very unprofessional. First they showed interest in the work, then disappeared. Don't waste your time.

5 gennaio 2024

Hi,
We're very sorry to read that you are not satisfied.
You're not supposed to hear anything after your question.
We would like to get in touch with you.

Valutata 5 stelle su 5

Ik had problemen met een lade

Ik had problemen met een lade. Aangezien ik op leeftijd ben en 2 linker handen heb mijn keukenleverancier (Brugman) gebeld. Deze begon al direct te dreigen met voorrijkosten etc. en had een lange wachttijd. Ik kwam via Google bij de Keukenvernieuwers terecht. De regionale monteur (Collin) beloofde mij tussen de grote klussen door te helpen. Hij belde vanochtend. Kwam exact op tijd en klaarde de klus binnen 2 minuten. Ik vroeg naar de kosten, hij antwoordde: Service van de zaak. Dat wilde ik niet en heb hem een goede fooi gegeven. Top er zijn ook nog deskundige en oprechte monteurs.
Collin mijn volgende echte klus is voor jou.!!!!!

7 novembre 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più