Servicen ved Jer var kanon god. Havde dog voldsomme udfordringer med jeres leverandør. Har aldrig haft bøvl med GLS før, men denne gang skulle jeg ringe 2 gange før de ville levere pakken ud. Havde... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Ja min kaffemaskine forsvandt. PostNord har aldrig skannet den i sin varetekst. Har fået refunderet mine penge i dag skriver de. Så nu er jeg bare ærgerlig over jeg aldrig fik min maskine, Men held... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg modtog mit produkt inden for regelmæssig tid så intet der prisen var også fint nok. Dog ville jeg tænke mig en ekstra gang inden jeg bestiller fra dem angående elektronik, hvis man kigger på anmel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nem bestilling og hurtig levering. Havde købt varen andet steds, men da GLS havde leveret pakken ved forkerte pakkeshop, måtte jeg købe varen igen for at have en julegave klar inden den 24. Decembe... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Dataworld.dk A/S - Danmarks bedste priser på det nyeste IT & hardware. Stort udvalg af elektronik, Apple produkter, bærbare, computere, gaming, printere, netværk, gadgets, LEGO, legetøj og meget mere
Informazioni di contatto
Byleddet 1, 4000, Roskilde, Danimarca
- 46 38 19 11
- si@dataworld.dk
- www.dataworld.dk
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Gode tilbud på deres hjemmeside
Gode tilbud på deres hjemmeside. Bestilte en ny skærm i går og den er blevet sendt afsted i dag. Jeg vil lige tilføje, at jeres kommunikation på mail fik mig til at smile - det var sgu forfriskende, at ens ordrebekræftelse ikke var endnu en af de ultra kedelige "stive" mails, så tak for det!
Hurtig og professionelle.
Jeg købte en brugt/renoveret PC
Jeg købte en brugt/renoveret PC. Denne blev sendt fra en leverandør til Dataworld. Den var desværre defekt ved ankomsten. Men Senol fra Dataworld var hurtig til at få fremsendt en anden PC, så jeg ikke stod og manglede den.
Super tilfreds alt fint
Lidt mailmystik i begyndelsen-men det blev forklaret. God oplysning før køb
God pris og glimrende opfølgning på ordren samt levering til lovet tid.
4½ Stjerne? Nej 5 for jeg er super tilfreds.
Kan anbefales
Vh
Aage Petersen
IT-konsulent
PCS Slagelse
Ikke styr på priser og lagerstatus
Stol ikke på deres priser. De bruger en automatisk prisberegner, som prøver at matche andre butikkers tilbud. Men hvis prisen ender med at blive lavere end hvad de har lyst til at respektere, så siger de at varen er udsolgt. I mellemtiden går man også glip af de andre butikkers tilbud. Og kan godt se fra anmeldelserne at det også er sket for andre, så det er ikke "en ærlig fejl" og nærmere almen praksis for dem.
Opdatering angående deres besvarelse:
Der står i jeres egne handelsbetingelser, at I bruger automatisk prisregning. Så det var sikkert helt tilfældigt at jeres pris blev sat ned til 3777 kr den samme dag hvor Compumail sat deres til 3865 kr? Mon ikke det giver mere mening at jeres prisberegner bruger data fra Pricerunner.
Og det ændrer ikke på situationen med lagerstatus. Produktet stod som "på fjernlager" både lørdag d. 26 og søndag d. 27. Prisen blev endda justeret op igen på søndag. Så prisen kan blive justeret uden at lagerstatus bliver opdateret? Først på mandag stod der at "produktet er udsolgt eller udgået". Dvs enten A) I har slet ikke styr på lagerstatus, eller B) produkter hvor prisberegneren går lidt for langt for jeres smag er lige pludslig udsolgt. Uanset hvad får kunden en dårlig oplevelse.
Måske overvej at forbedre jeres systemer og praksis fremfor at anmelde min faktuelle anmeldelse som "skadelig eller ulovlig" for at få Trustpilot til at fjerne den

God oplevelse
Nem bestilling online og afhentning i butikken gik smertefrit. Hæve/sænke / gamer skrivebordet lever op til forventningerne og prisen var super god..
Jeg købte et hæve/sænkebord
Jeg købte et hæve/sænkebord, til en rigtig god pris. Jeg bestilte tidlig morgen d. 23. og fik det leveret i dag d. 24.
Lidt ærgerligt at det blev sendt som en PostNord pallet, da jeg havde valgt GLS som levering. Så står man pludselig med 2 paller, som omdeleren nægter at tage med.
Alt i alt en god oplevelse, tak for handlen.
Leveringen var meget senere end lovet
Leveringen var meget senere end lovet. Og jeg har modtaget mange mails med rykkere for en anmeldelse. Køber ikke der igen.

Risposta di Dataworld A/S
Nem bestilling og hurtig levering
Er en smule imponeret
Hurtig og fuldstændig problemfri handel - er en smule imponeret også af de lave priser.
Nem bestilling via hjemmesiden
Nem bestilling via hjemmesiden. Hurtig forsendelse, så OK handel
Fik bygget en computer hos Dataworld…
Fik bygget en computer hos Dataworld Roskilde i efteråret 2024, pris 16000,00. Efter kort tid, foråret 2025 fejlede windows, fik en ven til, at afinstallere programmet, han kunne ikke installere programmet igen . Kontaktede Dataworld, som sagde det var vores egen skyld tog 700,00 for at installere windows igen. Efter 2 dage var det galt igen. Fik et computerfirma til at gennemgå computeren.
Der var for lidt RAM, blæser var ikke tilsluttet, Bundkortet duede ikke og strømforsyningen var heller ikke ok. Til ALLE derude DET ER ET HUMBUG FIRMA. SVINDEL FRA A-Z

Meget tilfreds
God pris, godt produkt, hurtig levering, intet at klage over.
Købte en computerskærm til en god pris, efter tidligere at være blevet brændt af af AVXperten med samme produkt og pris (trustpilot /reviews/66f57b8802e465adcf08af74).
hurtig ekspedition
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.