Dataworld A/S Recensioni 2.423

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Servicen ved Jer var kanon god. Havde dog voldsomme udfordringer med jeres leverandør. Har aldrig haft bøvl med GLS før, men denne gang skulle jeg ringe 2 gange før de ville levere pakken ud. Havde... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ja min kaffemaskine forsvandt. PostNord har aldrig skannet den i sin varetekst. Har fået refunderet mine penge i dag skriver de. Så nu er jeg bare ærgerlig over jeg aldrig fik min maskine, Men held... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Jeg modtog mit produkt inden for regelmæssig tid så intet der prisen var også fint nok. Dog ville jeg tænke mig en ekstra gang inden jeg bestiller fra dem angående elektronik, hvis man kigger på anmel... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Nem bestilling og hurtig levering. Havde købt varen andet steds, men da GLS havde leveret pakken ved forkerte pakkeshop, måtte jeg købe varen igen for at have en julegave klar inden den 24. Decembe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di computer
  2. Fornitore di servizi di giochi al computer
  3. Azienda di software

Scritti dall'azienda

Dataworld.dk A/S - Danmarks bedste priser på det nyeste IT & hardware. Stort udvalg af elektronik, Apple produkter, bærbare, computere, gaming, printere, netværk, gadgets, LEGO, legetøj og meget mere

Informazioni di contatto

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

fup firma

fup firma - hjemmeside nede pga This website is under construction

fup og fidus og ja man kommer aldrig igennem på tlf. man er altid nr 1 i kø'en

23 aprile 2026
Non scritta su invito

Dårlig service

Dårlig service. Har prøvet at ringe flere gange og er nummer et i køen men ingen tager telefonen. Har ventet i 20 minutter flere gange. Købte en Dyson støvsuger som er gået stykker. Den er sendt retur men har intet hørt overhovedet. Var nødtil at købe en ny støvsuger til min gamle mor fordi hun ikke har nogen nu. Tak dataworld. Handler ikke her igen.

27 marzo 2026
Non scritta su invito
Valutata 1 stelle su 5

Tja jeg køber to Lego kasser den ene…

Tja jeg køber to Lego kasser den ene til 2199kr og kassen er revnet, samt tryk mærker på forsiden, den anden kasse er en Ducati mc til over 1000kr og da er kasse knækket i pappen på både for og bag sider fra top til bund, så er meget skuffet, da de skulle stå som et samler objekt, der ikke skulle samles, men gives som en gave, men i mener at det bare er en indpakning.. det er bare for dårligt..

12 marzo 2026
Logo di Dataworld A/S

Risposta di Dataworld A/S

Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med din oplevelse. Vi vil dog gerne nuancere sagen, så den bliver korrekt gengivet og andre også får det fulde billede.

Da du kontaktede os telefonisk, oplyste du, at der var tale om en skade på den ene emballage på ca. 4-5 cm. På den baggrund vurderede vi, at der var tale om en mindre skade på den ydre emballage, som er designet til at beskytte selve produktet under transport.

Vi pakker vores varer forsvarligt - i dette tilfælde blev produkterne desuden pakket i en ekstra kasse for at minimere risikoen for skader. Desværre kan papemballage stadig få tryk eller mindre skader under transport.

Vi kan derfor ikke genkende beskrivelsen af, at emballagen skulle være “knækket fra top til bund” på begge sider, som nævnt i anmeldelsen.

Derudover har du som kunde naturligvis altid mulighed for at benytte din 14 dages fortrydelsesret ved onlinekøb, hvis varen ikke lever op til forventningerne.

Vi tager selvfølgelig feedback med videre og arbejder løbende på at forbedre vores pakning og kommunikation.

Dataworld A/S

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte en fredag og havde min ordre tirsdag, så leveringstiden gik som forventet. Der var god respons mht. informationer omkring min status på min ordre, så den del af deres system fungerer som det skal.

2 marzo 2026

Hej. Vild billige

Hej. Ja . Jeg er meget glad for de varer. Printer/scan er rigtigt funger godt. Ingen problem. God tilbudt og pris på 699. kr Vild billige. Varer i pakken er påpasselig og ingen beskadelig på levering. Så er jeg tilfreds. Tak

MVH Ernst G Hansen

27 febbraio 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più