Jeg er altid blevet godt behandlet af dansk Service service før det blev overtaget af ok Men efter at have fået lavet oliefyrservice første Gang kan jeg kun advare deres priser er voldsomt F... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Før service fungerede oliefyr perfekt. Service varede 50 min. og kostede DKK 1.638 (eksl. reservedele). Altså tæt på DKK 2.000/timen, hvilket jeg synes er betalt. Fyret gik ud en time efter. Næste for... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har fået opsat et komplet fjernvarme anlæg. Fik et godt tilbud af deres positive salgskonsulent Dennis, som gav sig godt tid til at finde den rigtige løsning for os. Montørerne og salgskonsule... Leggi di più
Vores gasfyr stoppede og DVS sendte en mand ud. Årsagen til stoppet var, at en tagmand havde ramt skorstenen, hvorved der kom falsk luft i systemet. Det kunne servicemanden ikke fixe, da han kun laver... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Servizio di installazione gas
- Negozio di climatizzatori
- Fornitore di energia
- Servizi di riscaldamento e boiler
- Idraulico
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Dansk Varme Service A/S er autoriseret VVS-installatør. Vi forhandler og installerer olie- og naturgaskedler, oliefyr, olietanke, fjernvarmeløsninger, jordvarmeanlæg, varmepumper, solenergi, træpillebrændeovne og -anlæg. Vi tilbyder service med vagtordning på olie- og naturgasfyr, samt serviceordninger på de energianlæg, som vi forhandler. Servicen er udført af et af landets bedste korps af lokale energiteknikere.
Informazioni di contatto
Gefionsvej 7, 3400, Hillerød, Danimarca
- info@dvsas.dk
- www.danskvarmeservice.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Gasfyr virkede ikke efter service
Montør glemte at montere termostat i fyr efter service.
Svar til dansk varme service.
Jeg har skam været i kontakt med jer.
I bad mig om selv at montere føleren igen hvilket jeg gjorde

Risposta di Dansk Varme Service A/S
Alt fungerede perfekt og opfyldte alle…
Alt fungerede perfekt og opfyldte alle forventninger
God service.
Eftersyn af naturgasanlæg…
repræsentanten for Dansk Varmeservice var kompetent, imødekommende og venlig. Det kunne ikke være bedre.
Noget mærkeligt at VVS afd
Noget mærkeligt at VVS afd. kun kan lave service/rep. om fredagen. Jeg skal have en ny ventil monteret, som firmaet ikke havde monteret, da jeg fik fyret opsat. Jeg kunne kun få fredagen uanset hvor meget, jeg brokkede mig.
Mvh
Jørgen Jensen, Greve Strandvej 90, 2670 Greve

Risposta di Dansk Varme Service A/S
Som altid en venlig montør
Som altid en venlig montør! Kom som aftalt og svarede på de spørgsmål vi havde.
Varm anbefaling
Vi er flyttet på en ejendom, hvor der er eksisterende jordvarme-anlæg, serviceret af Dansk Varme Service (DVS).
Denne installation har ikke været helt efter forskrifterne, og lavet af nogle helt andre end DVS.
Heldigvis har jeg fået super god vejledningen og snakke med DVS omkring forbedringsmulighederne på anlægget. Det har resulteret i en løsning, hvor både jeg som forbruger og DVS som servicepartner er tilfredse.
Dertil er deres serviceteknikere super behagelige, dygtige og levere en super kundeservice.
Eneste grund til det ikke bliver 5 stjerner (men 4,5), er liiiidt lange svartider - men det skyldes jo travlhed i markedet :)
rigtig god servic og meget venlig montør
Det var en God og fin samtale En meget…
Det var en God og fin samtale En meget flink Dame
hurtig servise
Jeg har altid fået fremragende service…
Jeg har altid fået fremragende service af en flink tekniker.
Fået forklaret ting, jeg ikke lige forstod.
Nul problemer med oliefyret
Den venlige tekniker kom til aftalt tid. Først ved næste serviceeftersyn om et år kan vi se, om arbejdet har betydet nul problemer med oliefyret. Men sidste år var der overhovedet ikke nogen afbrydelser, så skønt eftersynet river noget i pengepungen, vil vi ikke undvære det.
Mit oliefyr har kørt godt i 22 år.
Mit oliefyr har nu gennem 22 år kørt perfekt, begrundet i at service fra Jer har gjort det muligt.
Altid fået gode råd/svar fra Jens.
Mvh. Klaus Hansen.
Alt virkede efter hensigten
Alt virkede efter hensigten. Serviceteknikeren kom som aftalt og udførte arbejdet tilfredsstillende.
Jeg havde service på vores oliefyr i…
Jeg havde service på vores oliefyr i denne uge. Montøren viser mig at oliepumpen er slidt og lidt utæt. Jeg spørger til prisen på en ny pumpe og får oplyst at der ikke kan skaffes reservedele til brænderen grundet alderen på denne. Der skal en helt ny oliebrænder til som koster ca 5.000,00 kr - 6.000,00 kr. Jeg oplyser at det vil jeg lige tænke over og ringer derefter til en god ven som er VVS installatør. Min gode ven undersøger sagen og han kan godt fremskaffe en ny oliepumpe til oliebrænderen til omkring 1.000,00 kr.
Jeg synes Dansk Varmeservice derved er utroværdige og ikke til at stole på, de kommer med usande oplysninger og forsøger at få mig til at købe en ny oliebrænder uden grund. Jeg vil nu kraftigt overveje et andet firma til fremtidigt service på vores oliefyr.
8. februar, Nedenstående svaret fra jer er ikke korrekt, montøren sagde som jeg tidligere har skrevet. Hvorfor skulle jeg skrive ovenstående anmeldelse hvis jeres svar er korrekt?

Risposta di Dansk Varme Service A/S
De er bestemt søde og venlige men pas på!
Søde folk i kundeservice.
Jeg bestilte serviceeftersyn gennem MetroTherm med Opstart & indregulering for at blive klogere på mit jordvarmeanlæg og få afklaret nogle spørgsmål.
Efterfølgende fik jeg en opringning fra Dansk Varme Service og da anlægget er i brug lavede vi en aftale om et serviceeftersyn hvor jeg så kunne få en Instruktion i dagligt brug og vedligehold af energiteknikeren. Så lang så godt. Jeg havde besøg af en energitekniker (og en kollega som var i oplæring) den 9/11 2021 fra Dansk Varme Service, som bestemt var venlig og jovial, men som indrømmede med det samme at han stort set intet vidste om METRO THERM jordvarmepumpeanlæg. Han arbejdede med oliefyr, så det er vel svært at klandre ham.
Kun ved at ringe op til en kollega lykkedes det ham at finde frem til og regulere varmekurven og ifølge ham var der ikke noget jeg selv kunne gøre eller regulere bortset fra, at jeg kunne forskyde varmekurven hvis det føltes koldt i huset når det blev vinter. Mere instruktion i daglig brug og vedligeholdelse fik jeg ikke.
Det lovpligtige serviceeftersyn var overstået ved at kigge på niveaubeholderen med brine og så ellers tage nogle billeder af serviceinfo som energiteknikeren bladrede igennem. Oplysningerne skulle så indtastes i et program og det var det.
Jeg spurgte undrende om der virkelig ikke var mere at kontrollere og efterse ved et serviceeftersyn, men det var der ikke. Når det virker så er der intet som skal kontrolleres eller efterses. Det var helt tydeligt at den pågældende energitekniker ikke anede hvad han skulle gøre ud over det. Og da han heller ikke var VVSer, som han forklarede, så kunne han heller ikke rigtig svare på mine spørgsmål vedr. et problem med gulvvarmen.
Så det er pænt underligt efterfølgende, at modtage en rapport fra Dansk Varme Service som dokumentere, at der har været funktionskontrol af en lang række forhold når det slet ikke var tilfældet. Jeg var på intet tidspunkt fraværende i de ca. 15 min. som serviceeftersynet varede og kan bekræfte, at intet blev efterset udover niveaubeholderen.
Det var lige så underligt at modtage en faktura hvor der faktureres for efterfyldning af sprit og glykol, for det blev ikke efterfyldt. Retfærdigvis skal det siges, at det har jeg modtaget en kreditnota for.
Alt i alt var det et eftersyn og instruktion som efterlod meget at ønske og langt fra det som fremstilles på Metro Terms hjemmeside når man læser om hvad et serviceeftersyn indeholder og hvad der efterfølgende fejlagtigt står anført i servicerapporten.
Jeg er stort set ikke blevet klogere på brug og vedligehold af mit anlæg og jeg føler mig bestemt ikke tryg ved det "serviceeftersyn" som blev udført. Til gengæld føler jeg mig snydt. Det føles meget voldsomt at betale 1995,00 kr for 15 min. arbejde, hvilket svare til en timepris på 8000 kr. - for ingen ting, for der var ikke meget forebyggende vedligeholdelse i det eftersyn, som Dansk Varme Service ellers reklamerede med da jeg modtog adviseringsbrevet med dato for eftersyn af mit jordvarmeanlæg.
Jeg har tidligere klaget over det meget mangelfulde serviceeftersyn og en falsk servicerapport. Jeg har også klaget til MetroTherm hvor jeg bestilte eftersynet, som ifølge dem sendte klagen videre til Dansk Varme Service. Men de er ikke vendt tilbage på nogen af henvendelserne, trods at de lovede det modsatte. Jeg anser dog alligevel sagen for afsluttet, da jeg ikke længere stoler på Dansk Varme Service, da de tager sig betalt for og siger god for et jordvarmeanlæg uden at udfører det lovpligtige eftersyn tilstrækkeligt og efterfølgende fabrikeret en falsk servicerapport.
Jeg skal aldrig benytte Dansk Varme Service igen og jeg vil advare andre mod at gøre det, eller i det mindste tænke sig godt om inden.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.