Dansk Varme Service A/S Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

2,5

Jeg er altid blevet godt behandlet af dansk Service service før det blev overtaget af ok Men efter at have fået lavet oliefyrservice første Gang kan jeg kun advare deres priser er voldsomt F... Leggi di più

Før service fungerede oliefyr perfekt. Service varede 50 min. og kostede DKK 1.638 (eksl. reservedele). Altså tæt på DKK 2.000/timen, hvilket jeg synes er betalt. Fyret gik ud en time efter. Næste for... Leggi di più

Vi har fået opsat et komplet fjernvarme anlæg. Fik et godt tilbud af deres positive salgskonsulent Dennis, som gav sig godt tid til at finde den rigtige løsning for os. Montørerne og salgskonsule... Leggi di più

1. Servizio di installazione gas
  2. Negozio di climatizzatori
  3. Fornitore di energia
  4. Servizi di riscaldamento e boiler
  5. Idraulico

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Dansk Varme Service A/S er autoriseret VVS-installatør. Vi forhandler og installerer olie- og naturgaskedler, oliefyr, olietanke, fjernvarmeløsninger, jordvarmeanlæg, varmepumper, solenergi, træpillebrændeovne og -anlæg. Vi tilbyder service med vagtordning på olie- og naturgasfyr, samt serviceordninger på de energianlæg, som vi forhandler. Servicen er udført af et af landets bedste korps af lokale energiteknikere.

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

3K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

The quality of the repair service was beyond my expectations!

Our gas heater could not maintain the water pressure at the correct level. We contacted DVS and within 1 hour they sent a technician (Jesper) who was very competent and fixed the problem to our full satisfaction after having carefully examined all the possible reasons for the problem. I have rarely been as satisfied with a repair service. DVS please keep up the good work!

24 aprile 2022

Har tidligere været fuld tilfreds med (…

Har tidligere været fuld tilfreds med ( 2 DVS TRYGHED) kontrol og service. Seneste kontrol i februar var alt ok iflg rapporten, men 2 dage efter stod fyret af. Da vi har service kom den samme tekniker og nu skulle ekspansionsbeholderen udskiftes og under besøget skulle pumpen skiftes og blev hentet. Sent på eftermiddagen stod der nu 2 teknikere uden vi vidste at den normale tekniker var tilkaldt. Det viste sig nu at et T-stykke var utæt og det skulle bestilles. Vi blev enige om at fyret er fra 2007 og ville gerne have et gastilbud og det skulle ligge klar fredag. Mandag var tilbuddet ikke dukket og da teknikerne havde fikset en `lus` kørte det videre, hvis jeg blot kontrollerede trykket og det skal ske dagligt. 1,8 > 1,0!!!!!
Besluttede at droppe nyt fyr, da vi var blevet noget utrygge ved firmaet og bad om at reparationen skulle fuldføres, da jeg allerede havde modtaget en faktura på 5.300kr og bad om ikke at skulle betale før afslutning. aht gebyr.
Har ringet flere gange og samme besked, teknikeren ringer, når de har reservedelen.
Senest skulle det være den ansvarlige for salg, da han ikke kunne torsdag grundet kursus og atter har han ikke reageret.
Derimod har vi fået rykker, men den er blevet udskudt efter et nyt opkald til bogholderi.
Der har været flere undskyldninger grundet sygdom og kurser, men en så sladden service har vi aldrig mødt tidligere.
Kan se at tilfredshedsraten er faldet her i 1. kvartal.
Denne anm gælder Sjælland.

10 aprile 2022

Uløst gasfyrstop til Kr. 3500,00 -

Vores gasfyr stoppede og DVS sendte en mand ud. Årsagen til stoppet var, at en tagmand havde ramt skorstenen, hvorved der kom falsk luft i systemet. Det kunne servicemanden ikke fixe, da han kun laver eftersyn. Han skiftede en CO-sensor. Nægtede at gå op på taget "det regner jo", og løste ikke problemet. Regning modtaget kr. 3.500. En lokal VVS mand løste problemet på 5 min. efterfølgende.

6 aprile 2022

Risposta di Dansk Varme Service A/S

Hej Peter, mange tak for din anmeldelse. Vores teknikere udfører eftersyn på varmeanlæg og skal derfor ikke kravle på tage. Det er VVS arbejde og de har udstyr med til netop at kravle på tage hvis nødvendigt.

Rod i faktura

jeg har haft ringet ang. spørgsmål ang. regninger. DVS lover hver gang at ringe tilbage, uden at jeg hører noget.
tredje gang jeg ringer er der en der kan hjælpe. og jeg betaler det skyldige beløb samme dag. Næste dag sender DVS en rykker på det beløb jeg har betalt dagen inden plus 100 kr. i rykker og 2 dages betalingsfrist. Rykkeren modtager jeg med posten 1 uge efter den skulle være betalt.

15 marzo 2022

Risposta di Dansk Varme Service A/S

Hej Bo, tak for din anmeldelse. Hvis du har mulighed for at kontakte mig, vil jeg gerne i dialog med dig. Hilsen Gitte telefon 70109800

Vi har fået opsat et komplet fjernvarme…

Montørerne og salgskonsulent kom og besigtiget opgaven og de sidste detaljer blev aftalt.
Montørerne (VVS) kom som aftalt og lavet et grundigt arbejde og havde kunden med på råd. Der blev til slut rengjort grundigt og gennemgået installationen med kunden.
Prisen blev som aftalt( ingen ekstra regning )
Tak til Ole, Markus, Tommy, Lars og Dennis for en god og professionel oplevelse.
Mvh. Christian Olsen Hillerød

15 marzo 2022

Jeg kan kraftigt anbefalde dette firma

Jeg kan kraftigt anbefalde dette firma.
De reagerede med et tilbud på udskiftning af en defekt gaskedel, på 2 timer efter forespørgsel. Jeg accepterede fra min side dagen efter, og opgaven blev udført dagen efter, det vil sige 3 dage fra start til slut. Opgaven blev udført af 2 venlige smede som sørgede for oprydning pudsning af væg, alt i alt udførsel til ug.

11 marzo 2022

Hej med jer.

Hej med jer.
Fik besøg af Frederik for anden gang på 4 år, som man nu skal.
Venlig og god service, så alt ok.

2 marzo 2022

meget god service.andmedelse at man…

meget god service.andmedelse at man kommer den dag på dette tidspungt
venlig Montør samme mand som sidst ,kender til fyret ,er meget omhyggelig
med at det ikke støver ud i rummet og at fyret funger perfekt med gode energi målinger. Hilsen til frids kunde

1 marzo 2022

Leverandør uden reservedele.

I mit sommerhus har jeg luft til vand varmepumper. Der har været problemer med systemet løbende over årene. i December 2021 stod hele varmesystemet af. Dsv. ingen varme og ingen varmt vand. DVS blev tilkaldt og oplyste, at det var printpladerne i styresystemet, der skulle udskiftes. I forgårs spurgte jeg til, hvornår jeg kunne forvente, at få skiftet defekte dele og svaret var, at de stadigt ventede på svar på pris og leveringstid fra Kina. Så en leverandør i Danmark, der sælger varmesystemer, har ikke reservedele, så hvis uheldet er ude midt om vinteren, så skal du vente flere uger og måneder. Det har indtil videre kostet mig kr. 8.000 i el om måneden at opvarme huset til minimum temperatur samt tabt lejeindtægt på kr. 11.000 om måneden. Overvejer at udskifte hele varmeanlægget til et andet system med langt bedre service. Forslag modtages med glæde.

27 febbraio 2022

Risposta di Dansk Varme Service A/S

Hejsa, Mange tak for din anmeldelse.
Det er ikke fra Kina men Kinnan som er en producent i Danmark og der er generelt ventetid på dele til varmepumper i hele Danmark i øjeblikket. Vi beklager. Vedr. forslag til nyt varmeanlæg er du altid velkommen til, at kontakte os og få en uforpligtende snak og tilbud.