Ik heb een bestelling geplaatst, maatlabel gevolgd en de maten van crocs kloppen gewoon echt niet. Hij was veelste groot. Wil je het retour sturen, geen retour aanvraag knop via de website, zoals in h... Leggi di più
Zo veel negatieve revieuws gelezen dat ik me bezorgd begon te maken. Ik dacht officiële site ik hoef me nergens druk om te maken dus bestelde eerst daarna revieuws gelezen. Ik heb 4 paar besteld met... Leggi di più
I ordered the shoes 3 days ago, no sign of dispatching or tracking. I called the customer service and they say that the minimum time to dispatch a product is 3 days! After I Lot of haggling, we neg... Leggi di più
Het retourproces is onnodig moeilijk en je kan niet kiezen met welke vervoerder je de producten wilt retourneren. Ga maar naar de post en betaal het lekker zelf! Ik had eerst de reviews moeten lezen…... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Had ik de recensies maar eerder…
Had ik de recensies maar eerder gelezen!! Ik bestel 1 paar zwarte heren werkcrocs in maat 41 en krijg de volgende dag een paar witte damescrocs met sleehak in maat 39. Wel grappig maar niet de bedoeling. Dan begint het, zelf de retourprocedure starten, opzoeken, printen, terugsturen en zelf betalen. Daarna blijft het stil bij Crocs. Al een paar mails gestuurd en standaardbrieven in het Engels teruggekregen. Ben benieuwd of ik ooit mijn 50 euro terug krijg.
Te maken kosten/slechte maatvoering …
Helaas is de maatvoering van aangekochte slipper duidelijk veel te groot. Kosten retourneren zijn voor de aankoper, ook bij ruilen. Klantenservice in Engels?? Geen aankopen doen online!
Dit is pure oplichting!!
Dit is pure oplichting!!
Nooit producten gehad en wacht al 2 maanden op mn geld!!!
De klanten service houd je aan het lijntje...had ik maar eerder de revieuws gelezen. Nooit gedacht dat zo een " gerenommeerd bedrijf " de boel zo kan oplichten 🤮
KOOP NIETS
KOOP NIET ONLINE!
Gelukkig Betaald via Klarna, maar ben maanden bezig geweest met Crocs om een retour juist verwerkt te krijgen.
ZEER slechte klantenservice beschikbaar telefonisch in slecht sprekend Engels/ Duits of Frans.je hangt zo 1,5 uur aan de telefoon. En dan nog niet opgelost omdat ze slecht Engels spreken en je niet begrijpen,
Mailen werkt ook niet negeren je bijv gewoon.
KOOP hier niets je bent je geld kwijt!
RUN AWAY ! 15€ return costs at my expense
RUN AWAY ! 15€ return costs at my expense for a package that weighs barely 800 grams....It is the customer who must take care of purchasing a return label, A scam!
Waardeloze service
Bestelling niet ontvangen want kwijt (?) op depot. Het enige wat de klantenservice van je vraagt is 'geduld'. Ze doen precies niks voor je, geld terug kan allemaal ook niet.
Zeer zeer zeer slechte service.
Wel besteld, wel betaald maar bestelling ontvangen ho maar.
een heel gedoe met terugsturen (geen aankoop doen)
we hebben recent een aankoop gedaan van crocs. maar omdat het product te klein viel hebben we het terug moeten sturen. we hebben een retour aanvraag gedaan, vervolgens kwamen wij er achter dat we de terugzending ook zelf moesten betalen en ook zelf een label moesten uit printen. dit is allemaal een gedoe en uiteindelijk kom je moeilijk van die spullen af en moet je ook nog is ongeveer tien euro aan verzendkosten betalen uit eigen zak. (bij het kopen vetaal je 5 euro en terugsturen ook ongeveer hetzelfde bedrag)
ik raad het zeker niet aan om van de crocs site aankopen te doen. en ondanks dat het een internationaal merk is, is de service en retour heel slecht.
Boooh
Een retour sturen is gewoon niet te doen. Ben nu na twee maanden nog aan het wachten op het terugdraaien van de betalingen waarvan de ene helft wel is verwerkt, de andere weer niet. Bellen met de klantenservice slaat helemaal nergens op, na een uur in de wacht word je brak geholpen. En nog steeds niet opgelost... Never again voor mij.
Geen geld terug ontvangen
2 maanden geleden crocs retour gestuurd (waar ik ook nog eens flink voor moest betalen), nooit geld terug gezien, meerdere keren gemaild en het blijft steeds stil. daar gaat m’n €65 👎🏻
Géén mail, géén reactie, géén Crocs
Crocs besteld, maar nooit een bevestiging gehad. Na een paar dagen via de site contact opgenomen of de order goed is doorgekomen. Klantenservice reageerde redelijk snel en gaf me een ordernummer. Wanneer ik deze echter op de site wil gebruiken krijg ik een foutmelding. Klantenservice diverse keren aangeschreven, maar tot op heden geen enkele reactie. Ik ben nu al bijna twee weken bezig met deze toko. Geld is wel afgeschreven, maar verzenden of reageren ho maar. Ik wil iedereen afraden om iets bij deze oplichters te bestellen!
Flink betalen om te retourneren
De artikelen worden snel verzonden en hebben een redelijke prijzen maar als je artikel niet past of niet naar je verwachtingen zijn, moet je zelf flink voor betalen om te retourneren! Ik heb een paar slippers gekocht en ze pasten niet. Ik moest 9,60 euro betalen! Dat vind ik niet kan
Crocs
Ik heb een paar crocs classic boots die ik wil retourneren omdat de zelfde boots bij zalando ruim 15 euro goedkoper zijn. Maar het lukt niet. Al bij 3 postafgifte plekken geweest maar ze kunnen de retour bon niet scannen dus nemen ze het pakket niet aan. Verschillende keren gebeld geschat gemaild maar ik word niet geholpen. Ze hebben zelfs opgehangen omdat we niet verder kwamen en ik heb vorige week nog een mail gestuurd in het Nederlands en in het Engels maar nu reageren ze niet meer.
No refund Crocs = crooks.
I bought 4 pair of shoes.
I returned 2 pair of shoes.
Crocs refunded 1 pair of shoes.
I talked 1 hour with customer service
Crocs promised to refund 1 more pair.
After 2 months still nothing refunded.
I am so angry with them ...
Customer service took 7hours of my life…
Customer service took 7hours of my life already and still i am not able to place an order. I love the shoes though.
Certain countries from europe cant order with them. And many rules for payment that no one knows. (Also customer service does not understand it) for example. The card and adres to the card must be the same as delivery adres country
Waardeloze klantenservice
De Crocs die ik bestelde waren te klein. De volgende dag teruggezonden via het label dat Crocs zond. Volgens PostNL was dit pakket drie dagen later door Crocs ontvangen. Inmiddels twee keer gebeld met de klantenservice. Er wordt nu - na bijna 3 weken - via een handmatige boeking geld geretourneerd. Dat kan nog 5-7 dagen duren.
Waardeloos
Mijn nieuwe crocs zijn zodanig gekrompen dat ik ze niet meer aan kan! Ze zijn n paar weken oud! Waardeloos dus!
Retourkosten moet je zelf betalen!!
Retourkosten moet je zelf betalen!!! En klantenservice is heel traag! Ik kreeg na 5 dagen antwoord op mijn vraag…heel slechte ervaring
Zeer slecht
Zeer slecht. Ik heb twee bestellingen geplaatst nooit een bevestiging gekregen. Na chatten er achter gekomen dat er 4 orders zijn geplaatst. En dat het waarschijnlijk mijn fout is en dat ze de bestellingen niet kunnen annuleren en dat ik dan alles maar op mijn kosten moet retourneren! slecht en onvriendelijk. Ik bestel hier nooit meer en zal iedereen ook zeker afraden om hier te bestellen!!!
Never received
Never received. Just spoke on live chat after waiting for an hour and told there is nothing they can do ring the courier service!! No phone number. No crocs and out of pocket. Plus she cut the live chat! Absolutely fuming
De crocs die ik heb besteld zijn anders…
De crocs die ik heb besteld zijn anders qua kleur ze zijn donker roze op de website zijn ze zacht roze! Nu moet ik de verzendkosten ook nog zelf gaan betalen.. ze zijn ook niet bereikbaar via de chat. Ik moest eerst 20 min op iemand wachten daarna werd ik terwijl ik mijn verhaal zat te typen uit het gesprek gegooid (20 sec) dus nooit meer crocs!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.