I ordered the shoes 3 days ago, no sign of dispatching or tracking. I called the customer service and they say that the minimum time to dispatch a product is 3 days! After I Lot of haggling, we neg... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
The crocs are too small in sizing on…
The crocs are too small in sizing on their website. No i have to pay for the returningcosts. I have normaly a 42 in shoe size. Orderd 42-43 and still too small. Crazy.
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. Hier bestel ik nooit meer!
Dacht dat al die reviews niet klopte
Dacht dat al die reviews niet klopte, Naja nu zelf meegemaakt.. mijn pakketje is nooit afgeleverd en de pakketbezorger heeft m gewoon weer meegenomen terwijl ik een bevestiging kreeg dat het afgeleverd was. Customer service ook niet kunnen bereiken
Wat een oplichters
Wat een oplichters, al met al heeft het me €16 gekost om iets te retourneren. Bestel hier niet.
Company with snail service
I ordered the shoes 3 days ago, no sign of dispatching or tracking.
I called the customer service and they say that the minimum time to dispatch a product is 3 days! After I Lot of haggling, we negotiated to dispatch the Shoes by tomorrow.
I did not expect this from a big Company that makes million. Totally overrated.
Retour
Het retourproces is onnodig moeilijk en je kan niet kiezen met welke vervoerder je de producten wilt retourneren. Ga maar naar de post en betaal het lekker zelf! Ik had eerst de reviews moeten lezen… Nooit iets bestellen hier!
Ordered, cancelled, money pulled
Ordered, money got pulled, but got cancelled ... They blamed the bank. Lets see if I get anything back.
Waardeloze firma, niet meer van deze tijd
Wat een enorme teleurstelling. Je zou verwachten dat een wereldwereldmerk als Crocs de basiszaken inmiddels wel op orde heeft, maar niets is minder waar.
De maatvoering is een compleet raadsel: Ik heb mijn eigenlijke schoenmaat besteld, maar de geleverde Crocs lijken wel twee maten te groot. Er zit totaal geen logica of consistentie in de maten die ze hanteren. Online bestellen wordt zo wel heel erg gokken.
Het retourenbeleid is een drama: Als een bedrijf de maatvoering niet op orde heeft, zorg dan in ieder geval voor een soepel en klantvriendelijk retourproces. Maar nee, Crocs maakt het de klant bewust zo moeilijk mogelijk. Het proces is omslachtig, onduidelijk en totaal niet meer van deze tijd. Je moet zelf achter je geld aan of de retourkosten wegen amper op tegen het product.
Conclusie: Waardeloze service. Als je passende Crocs wilt, kun je ze beter in een fysieke winkel kopen waar je kunt passen, want de officiële webshop en hun klantenservice zijn de frustratie absoluut niet waard. Mij zien ze hier niet meer terug.
Goede ervaring!
Ik ga heel eerlijk zijn: toen ik de reviews op deze pagina las begon ik me zorgen te maken. Ik had namelijk eerst een bestelling geplaatst, dan pas deze reviews gezien. Maar ik heb men bestelling zeer snel aan gekregen en alles is in orde/klopt. Geen problemen ervaren :-)
Zo veel negatieve revieuws gelezen dat…
Zo veel negatieve revieuws gelezen dat ik me bezorgd begon te maken. Ik dacht officiële site ik hoef me nergens druk om te maken dus bestelde eerst daarna revieuws gelezen. Ik heb 4 paar besteld met 50% korting en alles was netjes op tijd geleverd en ze passen perfect. Ze lopen heeeeeeeerlijk! Ik ben er zo blij mee!
Crocs besteld - extreem dure retourzending
Crocs besteld, de maat klopte voor geen meter. Retour bleek plotseling best prijzig ipv van de wettelijke gratis retour. De Nederlandse tak van Crocs likt meer op een scam dat onder een serieuze merknaam opereert.
Mijn pakket werd als “geleverd”…
Mijn pakket werd als “geleverd” gemarkeerd terwijl ik helemaal niets heb ontvangen. Toen ik contact opnam met de klantenservice kreeg ik alleen een standaard AI-chatbotreactie waarin letterlijk stond dat Crocs “niet verantwoordelijk is voor verlies of diefstal van de zending”. Geen echte hulp, geen empathie en geen poging om direct mee te denken.
In plaats van verantwoordelijkheid te nemen of zelf een onderzoek bij de vervoerder te starten, werd alles meteen bij mij neergelegd. Voor een groot bedrijf als Crocs vind ik dit echt slechte service. Als klant verwacht je ondersteuning wanneer een bestelling kwijt raakt, niet dat je wordt afgescheept door een chatbot.
Zolang dit niet netjes wordt opgelost, bestel ik hier niet opnieuw.
KOOP HIER NIET
KOOP HIER NIET. Ik ben echt zo geïrriteerd. Ik had eerst de recensies moeten lezen. Bestellen gaat prima, bezorgen ook ( schoenen wel in een zak ipv in een doos ) belachelijk al. Maar goed, ik wil het retour sturen en het label werkt gewoonweg niet. Een normale medewerker spreken schijnt ook erg lastig te zijn want het lijkt alsof je praat tegen een robot zelfs als je medewerker Lovely Rose te woord hebt. Oprecht mensen, bestel hier niet want het is echt helemaal ruk.
Ik heb juist hele goede ervaring met de bestelling
Ik heb juist hele goede ervaring met de bestelling ondervonden. Waren binnen 2 dagen geleverd, en de 2 paar die ik retourneerde waren binnen een week terug betaald. Totaal niets negatiefs dus.
Zo slecht
Zo slecht. Besteld. Maten niet goed, retour kosten zelf moeten betalen, dat tot daar aantoe. Maar continu nieuw geld inrekening brengen…. En uit eindelijk kreeg ik van de bijna €60 euro die ik moest betalen voor 2 paar na retour nog geen €20 euro terug. Klantenservice niet bereikbaar….
Niet kopen op deze site!
Niet kopen op deze site!! Pasvorm klopt voor geen ene meter. Medewerkers geven toe dat het aan de productiemethode kan liggen. Je bent totaal niet zeker dat je het product krijgt wat je gepast hebt. Je betaald vervolgens ook retourkosten, en de compensatie die crocs geeft is niks waard omdat alles altijd in de aanbieding is waardoor niks in aanmerking komt voor een korting. WEES GEWAARSCHUWD KOOP HIER NIET!
Er gaat heel wat mis bij Crocs.
Er gaat heel wat mis bij Crocs.
1. Een retour aanmelden online is niet mogelijk. Je komt in een lus zonder einde en dus zonder aanmelding.
2. Het contactfomulier werkt niet. Er is een reCaptcha error en het formulier kan niet worden verstuurd.
3. Het e-mailadres op de website begint heel bedenkelijk met "suppotr". (opzettelijke typefout?)
4. De "live" chat is een bot, die helaas niets voor je kan doen, dan je sturen naar het onmogelijke retourproces.
5. Er wordt nergens op de site een retouradres vermeld, dus zelf opsturen kan ook niet.
6. Er wordt geen EU herroepingsformulier aangeboden.
7. Het telefoonnummer geeft een Engelstalig gesprek.
Poeh! Niet alleen om te huilen zo slecht, maar hier worden ook meerdere juridische regels overtreden die gelden voor online aankopen en consumenten in NL en EU.
Be careful with returns
Be careful with returns. I paid 22!!!! Euros and got a VERY late reply from the customer service. Don’t order from their site.
Niet te retourneren
Niet te retourneren. Nieuwe Crocs besteld, maar het bedrijf vond het nodig om de maten te wijzigen, dus de maat die ik had is opeens niet meer mijn maat. Nieuwe besteld in een andere maat. Geen retourlabel, moet je zelf regelen. Bij aanmelden krijg je een code die nergens te scannen is, dus zelf een label kopen. Vervoerders veranderen zelf het afleveradres in iets anders omdat het opgegeven retouradres niet gebruikt kan worden. Eerste retourzending is retour gekomen naar mij. Andere vervoerder gekozen, maar die levert de zending af bij een pakketpunt. Ga ervan uit dat die ook weer retour komt naar mij. Crocs doet net of ze het niet snappen; nee, adres is correct, zeggen ze. Maar dat maakt retourneren onmogelijk.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.