Havde brug for at ændre vores booking. Talte med en medarbejder og fik at vide at det ville koste 1100 ekstra alt inklusiv. Vi skulle lige drøfte det og spurgte om det var ok, at jeg ringede tilbage... Leggi di più

Hei Har seilet med colorline i 14 år, pendlet mellom Larvik og Hirtshals. Med årskort, det har de nu sluttet med, mod løfte om et bedre Colorklub tilbud. Skal til DK med alm. bil og henger i... Leggi di più

Ligesom mange andre familier har vi i mange år været på skiferie i Norge og betalt en merpris i forhold til bestilling via .dk og .no - hvis man har kendskab til dette trick. Vi bliver så ophidset ove... Leggi di più

Pga av akutt sykdom og synstap, måtte jeg be om hjelp til meg selv, bil og hund. Her gjorde overstyrmann og en erfaren matros en innsats ekte sjøfolk er kjent for. Jeg fikk helsehjelp, bilen kjørt i... Leggi di più

1. Servizio di traghetti
  2. Tour operator
  3. Agenzia viaggi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

colorline - Norges største cruisefærgerederi med 3 færgeruter mellem Danmark og Norge, en mellem Tyskland og Norge og en mellem Norge og Sverige. Information om fartplan og priser samt online reservation af overfarter og ferierejser.

1,6

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,6

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Har bestilt en returrejse til over 5000…

Har bestilt en returrejse til over 5000 kr med colorline. De aflyste den så d. 16 marts og lovede pengene tilbage. Den 4 april var stadig intet sket og jeg ringede til dem. Der sagde de, at de havde travlt, men jeg ville få dem retur indenfor 14 dage. Så her den 18 april hvor pengene stadig ikke er returneret er jeg så nødt til at lave indsigelse via min bank.
DET ER SIMPELTHEN FOR RINGE COLORLINE !

18 aprile 2020

Booking bekræftelsen kan nemt forbedres.

Vi havde købt en pakkerejse (færge + hytte) til Rauland. På den bookingbekræftelse vi fik, stod der Vierli hyttegrend, Rauland Feriecenter. Da vi kører op mod Vierli hyttegrend, kommer vi forbi et stort skilt hvor der står Rauland Feriecenter, og kører selvfølgelig herind for at hente nøgle, men kan ikke finde det. Efter at have spurgt flere forskellige får vi at vide at vi sandsynligvis skal hente nøglen 5 - 6 km tilbage ad den vej vi kom fra, hos noget der hedder Camp Vierli. Stor var vores skepsis, men da vi ankom dertil, viste det sig at være rigtig. I løbet af ugen snakkede vi med adskillige danskere som også havde købt gennem Colorline, og samtlige havde haft den samme oplevelse.

Forslag til bedre service fra Colorline: skriv på bookingbekræftelsen, at nøgler skal afhentes hos Camp Vierli på den pågældende adresse. Så er jeg sikker på at rigtig mange ikke kommer til at starte en ellers dejlig ferie på en træls måde

2 marzo 2020

Omkring aflysning den 22.02.2020

Omkring aflysning den 22.02.2020
SMS kl. 16.10. med besked om aflyst færge den 22. kl. 08.
Forsøgte forgæves at om booke billet via tlf. 99561900, ingen tilbagekald fra Color Line!
Color Line folkene går nok hjem kl. 18 !!
Fik billet hos Stena Line
Har i skrivende stund fået besked om refusion af udrejsebilletten.
Olsen

26 febbraio 2020

Ingen hjælp fra Colorline

Vi er nogle af de rejsende, der blev ramt af det dårlige vejr i søndags, hvor færgen kl. 22.15 blev aflyst fra Larvik til Hirtshals. Vi har selvfølgelig fuld forståelse for denne aflysning grundet vejret.

Desværre er vi lidt forundrede over måden det håndteres på. En sms kl. 15.30 med mulighed for at henvende sig inden kl. 17.00 er simpelthen ikke godt nok. Især ikke når man tager betragtning af hvor håbløst det var at komme igennem. Det skabte mildest talt en panisk situation, hvor vi følte os tvunget til at tage en beslutning om at flytte vores færgetid til samme aften.

Forvent ikke nogen kompensation selvom de sætter en i en håbløs situation. Der trækkes vejr trumfkortet og så er de fri for at kompensere uanset hvor dårligt de har behandlet sagen...

17 febbraio 2020

RIGTIG DÅRLIG SERVICE OG SNYD AF DANSKE KUNDER !

pga. mit arbejde pendler jeg ofte mellem Norge og Danmark.
Det er 3 gang at Colorline vælger at aflyse deres rejser pga. "dårlige vejrforhold". Sjovt nok er der andre skibe som sejler ud fra havnen. VÆLG FJORDLINE, de sejler sikkert og sørger for deres passagere !
Udover dette, koster deres billetter mere hvis man bestiller fra den danske side end den norske, nøjagtig samme pris begge steder selvom kursen for danske krone og norske kroner ikke er ens. De snyder jo deres danske kunder gevaldigt !
Derudover har de en elendig service når jeg så har valgt dem...

17 febbraio 2020

Jeg har aldrig i mit liv oplevet værre…

Jeg har aldrig i mit liv oplevet værre "service"
Vi var nogle piger som tog færgen op torsdag aften kl 22.15
Der var næsten ingen folk med færgen. Dette resulterede i at en af de kvindelige ansatte på båden, gjorde det til hendes personlige agenda at give os en forfærdelig tur. Hun kom med nedladende kommentar, stod og pegende fingre af os til de andre ansatte imens hun tydeligvis talte nedsættende om os. Vi sad stille og generede ikke nogen, alligevel var hun over os konstant. bla fik vi at vide at vi ikke måtte spille spil!!!! Og da vi så pakkede spillet væk siger hun i en meget spydig tone " Har dere et problem med det?" Hvis jeg skal sige det pænt var hun ondskabsfuld, og modbydelig. Dette resulterede i af nogle af de yngste piger blev kede af det. Vi endte med at flytte os et andet sted hen at sidde. Vi havde INTET gjort hende. Men vi affødte tydeligvis et had i hende... Det er ikke første gang vi har haft en dårlig oplevelse med pågældende medarbejder

28 ottobre 2019

Ringe service!

Tur retur Hirsthals - Larvik. Vi bestilte i god tid, for at få en god pris. To uger inden afgang får vi en mail hvor de gerne vil forkæle dem, der får deres nyhedsbrev, og derfor kan vores tur nu købes til ½ pris. Det er godtnok flabet at sende ud, når vi så ringer ind og ikke kan få den til pris de ellers ville "forkæle" os med. Deres hjemmeside er ikke opdateret mht service om bord, f.eks. ifht at veksle penge.
Tax free tager ikke mønter. En kunde skulle betale 60 NOK, men de ville ikke acceptere 50 i sedler og en 10'er, nej det skulle være 100 i sedler og så fik han mønter igen.

Pga kursen i Norge kan det betale at booke på deres norske side, der er samme rejse typisk billigere.

25 agosto 2019

Dét kan gøres bedre

På vej til Norge skyndte vi os at købe mad i restauranten så snart vi kom om bord, men maden smagte som var den lavet flere timer i forvejen. Bugerbollen var ikke engang blevet varmet. Nok den værste burger jeg nogensinde har købt - og så til den absurde pris. Det trøstede dog vi fandt en voksenlounge så man kunne slippe for folks skrigeballoner. Den glædede vi os til at sidde i på vej hjem igen. Desværre var børneshowet nedenunder så højt man næmest ikke kunne snakke sammen. Helt ærligt...

30 luglio 2019

Useriøst firma

Useriøst! Ville bestille tur hjem fra Norge, fik afvide jeg kunne komme på venteliste som nr. 27! Virkelig dårligt når man er speditør ved et transport firma der har nogle deadlines at overholde. Det er det samme hvert år, så sæt dog flere færge ind til alle de turister der kommer her om sommeren

25 luglio 2019

Mcp skibe ! Skjult skat da det sker automatisk uden samtykke!!!

Mcp skibe !! Er blevet opkrævet over 400 kr for data og opkald jeg IKKE har foretaget! Netværk og data blev slukket inden afgang, men alligevel er jeg blevet opkrævet! Flere forbtugersider advare mod jeres bondefangeri og jeg vil på det kraftigste advare mod at sejle med dem! Det er klart en skjult skat for de billige overfarter. Jeg kan kun advare mod det selskab.

15 aprile 2019

Ikke noget at sætte en finger på!

Er netop returneret efter endnu en vellykket skiferie med Colorline. Turen gik til Vrådal i Norge med overfart mellem Hirtshals og Larvik. Der var ikke noget, at sætte en finger på - og sikkert også derfor vi er ret faste kunder hos Colorline.

Skal jeg fremhæve noget, må de være vores hytte. Først og fremmest lå den rigtig godt placeret ift. pisterne. Dernæst var det bare en rigtig fin, velholdt og rengjort hytte. Rigtig lækkert at komme frem til efter mange timer til havs og i bil.

Kan sagtens forestille mig at næste års skiferie også bliver booket hos Colorline.

Venlig hilsen
Jakob
rejsespion.dk

17 marzo 2019

Kæledyr om bord

Kæledyr om bord som ikke er hund er ikke muligt uden bil - det er simpelthen uacceptabelt at man ikke kan tage sine kaniner med i en transport kasse uden at skulle have sin bil med.

Der har i virkelig noget at tænke over ang. jeres politik på dette område. Det skal da være lige for alle kæledyrs ejere.

Så må de da sidde i et hunde bur i deres transportkasse med et tæppe over sig. Det kan da ikke passe at de ikke kan komme med uden bil.

9 febbraio 2019

Super god overfart fra Hirtshals til…

Super god overfart fra Hirtshals til Larvik og retur en uge senere. Bestiller altid plads i Catch-me-if-you-can restaurant for god buffet mad og en god plads under overfarten. Service her har været rigtig god og personalet er meget opmærksomme. Vi har et par gange bedt om et bedre bord end det anviste og blev pænt imødekommet med en bedre plads.

3 febbraio 2019

Fantastisk tur med Color Fantasy Kiel-Oslo-Kiel.

Vi var med Color Fantasy fra Kiel og til Oslo og retur i tidsrummet d.02-04-11-2018. Dette har været en helt forrygende oplevelse med en fantastisk betjening overalt på Skibet, og selve sejladsen fra Kiel og til Oslo og retur var en oplevelse i sig selv da vi jo overhovedet slet ikke mærkede at vi sejlede. Og ved ankomsten til Oslo opdagede vi slet ikke at skibet blev lagt til kaj så stille og roligt blev det gjort og det var det samme da vi igen ankom til Kiel. Og overalt på båden blev vi mødt af et meget smilende personale og det var uanset hvilken rang personen havde. Og hvad renlighed angår ja så var alt til mere end ti stjerner om bord . Og maden var en fantastisk julebuffet både op og hjem og deres store morgenbuffet var også fantastisk og man tager hensyn til personer med enten gluten allergi eller har personen diabetes dette syntes jeg er rigtig flot når at man tænker på hvilket stort arbejde det er at tage et hensyn til de forskellige passagerer der er om bord på sådan en.

4 novembre 2018

Bedste rederi :)

Bedste Rederi :)
Vi var i aftes, den 20.august, på vej med 37 personer i bus, hjem fra et skønt Hifi-klubben arrangement i Oslo.
Der var delvist spærret på vejen mod Larvik, og masser af kø, og dermed stor forsinkelse.
Med kontakt mellem vores dejlige chauffør fra Paulsen Buss, som gjorde alt hvad han kunne - og med den særdeles hjælpsomme kaptajn på Superspeed, på normal-afg. kl. 17,30 - fik vi lov at komme med til DK.
Colorline's kaptajn gav DEN BEDSTE KUNDE-SERVICE....Thumbs Up !
Vi takker allesammen :)

21 agosto 2018

Man kommer da til Norge

Man kommer da til Norge, men færgerne er da både uchamerende og små. Der er trangt med plads med mindre man spiser på restaurant eller betaler ekstra på anden måde. Betalt internet... Er det virkeligt så dyrt at tilbyde gratis?

30 luglio 2018

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito