Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Havde brug for at ændre vores booking. Talte med en medarbejder og fik at vide at det ville koste 1100 ekstra alt inklusiv. Vi skulle lige drøfte det og spurgte om det var ok, at jeg ringede tilbage... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Hei Har seilet med colorline i 14 år, pendlet mellom Larvik og Hirtshals. Med årskort, det har de nu sluttet med, mod løfte om et bedre Colorklub tilbud. Skal til DK med alm. bil og henger i... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ligesom mange andre familier har vi i mange år været på skiferie i Norge og betalt en merpris i forhold til bestilling via .dk og .no - hvis man har kendskab til dette trick. Vi bliver så ophidset ove... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di traghetti
  2. Tour operator
  3. Agenzia viaggi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

colorline - Norges største cruisefærgerederi med 3 færgeruter mellem Danmark og Norge, en mellem Tyskland og Norge og en mellem Norge og Sverige. Information om fartplan og priser samt online reservation af overfarter og ferierejser.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

1,6

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ikke tilladt at sove

Hvis man ligger på gulvet og sover, bliver man pludselig sparket på benet indtil man vågner. Så satte jeg mig op i ved et bord og sov. Der fik jeg heller ikke lov til at sove. Man kan heller ikke købe en kahyt.
Jeg har taget et billede af en sur gammel dame fra personalet. Jeg ville ønske jeg kunne lægge det ud her og eksponere hende på nettet, men det kan man desværre ikke.

1 aprile 2024
Valutata 2 stelle su 5

Dyrt at satse på color-line

Vi skulle afsted på skiferie søndag den 4/2. Det var en blæsende weekend og det var med spænding vi fulgte med i vejrudsigterne hen over weekenden. De sejlede slet ikke om fredagen, men lørdag morgen gjorde de, selvom det stadig blæste kraftigt. Jeg kunne se på vindkortene at vinden skulle aftage lidt søndag morgen, men alligevel blev afgangen aflyst allerede til middag lørdag.
Vi kunne heldigvis nå at få plads på Stena-Line lidt tidligere søndag, så vi ikke skulle vente til 2215 søndag aften hvor color line tilbød os at tage med i stedet. Det blev dog en betragteligt dyrere løsning, idet denne ene billet næsten kostede det samme som vores t/r med colorline, plus en del ekstra kørsel både til Frederikshavn og igennem Sverige. Udgifter som hverken Color-line eller rejseforsikring dækker.

Det var dog alt i alt en positiv oplevelse som har gjort at vi fremover IKKE satser på Color-line. Vinden blæser som bekendt mest fra vest på vores breddegrader, så jeg satser på at det er et sikrere valg at sejle Frederikshavn-Göteborg i stedet for Hirtshals-Larvik/Kristiansand.

De skal trods alt have en stjerne for den generelle oplevelse med skibet og servicen om bord, samt til -og afkørselsforhold i begge havne. Det har de bedre styr på end Stena.
Det var også godt at de meldte aflysningen ud i så god tid, så vi kunne nå at ombooke og tage den anden færge 0545.

4 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Dyrt, dårligt og forsinket.

Dyrt, dårligt, forsinket, spild af min tid.

Vi tog færgen fra Hirtshals til Larvik. 4300kr tur/retur på skiferie i uge 7 i Norge.

Færgen var forsinket allerede ved afgang. Ingen pladser til børnene så de 4 timer var et rent mareridt. Båden er gammel og dårlig indrettet. Vi kom frem 45 min forsinket. Ventede over 1 time på havekajen for at komme ud af havneområdet.

Kør over Sverige, tag DFDS oslobåden, gør alt andet end at tage denne rute på skiferie. Det er dyrt og du spilder din tid på en skod oplevelse.

10 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Der er simpelthen for mange aflyste…

Der er simpelthen for mange aflyste færger og alt alt for dårlig kommunikation om det. Vi sætter naturligvis pris på at man prioriterer sikkerhed, men det virker altså som om at der skal meget lidt blæst til for at aflyse. Vi får ingen besked før vi er på kajen og vi må hele vejen nordpå over Oslo for at komme gennem Sverige og via gøteborg hjem. Det er dyrt at booke anden færge i sidste øjeblik. Hele weekenden har de kun telefonsvarer på deres kundeservice. Det må da være en selvfølge at man tager telefonen og forsøger at hjælpe kunderne

Valutata 1 stelle su 5

Min mand og jeg havde inviteret…

Min mand og jeg havde inviteret familien (17 personer ) til Hemsedalen, en dejlig skiferie ⛷️🎿men så kom problemerne Colorline aflyste vores afgang et døgn, med to spædbørn tog vi på hotel i Kongsberg, næste dag på vej til Larvik aflyst igen, så med den vejrudsigt der var de næste dage bestemte vi os for at køre til Gøteborg en lang tur med små børn men så kom vi da hjem.
Nu vil vi ha vores billetter refunderet men vi kan ikke komme igennem til dem men vi opgiver ikke 🥺

2 febbraio 2024

AMATØRER

vedr. aflysning af færge den 3/2:24 Jeg har fuld forståelse af aflysning pga.vejret. MEN er rasende over, at man først får aflysningen at vide 1,5 time før man skal være der.
Det resulterede for os i 300 km ekstra som både koster penge og tid - og vi kunne derfor heller ikke nå færgen fra Gøteborg. Så jeg kan på INGEN MÅDE anbefale Color Line.
Ps: hvis nogen tager chancen, så medbring selv en stol. Sandsynligheden for at finde en siddeplads er som at vinde i Lotto.
Ole

Kundeservice tillægsydelse

Kundeservice er ikke eksisterende ved 3x aflyste færger. I lukker telefonerne og efterlader jeres kunder strandet og uden information.
I ved at I kan kan gøre det og virker ligeglade. Gør da en svær situation bedre for jeres kunder. Dårlig oplevelse, der kostede 5.000 kr.

4 febbraio 2024

Hjælp til alternativ!

Jeres f0rpulede information om i sejler eller ej, og jeres l0rte kundeservice som holder lukket så man ikke finde andet alternativ.

BONDEFANGERI!

Update d. 4/2/2024: vores afgang er endnu engang udskudt, nu til i morgen kl. 08. Informationen foregår pr sms, men kundeservice har lukket… ja, vi sætter da bare vores liv på pause. Tertiær-rangsselskab!!! Rejs aldrig med Colorline.

Original-post: Repost af post nedenfor, dog præcist samme indhold og oplevelse! Elendig kundeservice!!!

REJS ALDRIG MED COLORLINE - SPAR PENGENE, FIND ALTERNATIVER!!! Behagesyge og tidsstjælende røvfirma, punktum.

Hvorfor giver I ikke besked om, at færgen er aflyst - x2! Giv os da en chance for at finde alternativer, ved i det mindste at oplyse os i rimelig tid om, hvorvidt I sejler eller ej! Og vær så tilgængelige på kundeservice, når vi ønsker at aflyse!!!

Fjordline aflyste deres afgange til Norge allerede i går!

Det er sidste gang jeg booker hos jer - så hellere vælte på en cykel på grusvej uden bukser i haglvejr.

Alt andet end venlige hilsner,
Laust

Dårlig håndtering af aflysning

Har sejlet med colorline mange gange.
Første gang jeg oplever en aflysning, det kan ske.
Men er voldsomt skuffet over måden det er håndteret på.
Igår blev færgerne aflyst pga vejret, idag 3 timer før man skal sejle bliver det aflyst pga vejret. Det blæser mere i dag end i går, så må man have vidst man ville aflyse idag. Allerede i går og givet folk mulighed for alternative ruter, fremfor at køre to timer forgæves.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice!
Hvorfor giver I ikke besked om færgen er aflyst?! Giv os da en chance for at finde alternativer, ved i det mindste at oplyse os i rimelig tid om I sejler eller ej!
Fjordline aflyste deres afgange til Norge allerede i går!
Det er sidste gang jeg booker hos jer!

2 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

After reading bad reviews I was worried

After reading bad reviews I was expecting trouble when weather meant my ferry was cancelled and I needed to cancel. Rang them and there was zero issues they were completely fine with it. Can’t complain got a full refund.

1 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Color Line har en god kundeservice

Color Line har en god kundeservice, en stor tak for hjælpen med at tilføje 2 personer til vores afgang. Det er når man kommer til at lave en fejl og retter henvendelse til kundeservice man finder ud af hvor godt et selskab Color Line er, de svarer med det samme, og lytter og hjælper. Det er meget værdsat.

26 gennaio 2024
Valutata 2 stelle su 5

Aflysning med kort varsel !

Har været med Colorline flere gange. Overfarten er rigtig fin, når færgen sejler. Er stødt ind i flere aflysninger grundet vejrforhold, og de måtte gerne aflyse afgange i bedre tid. Har to gange oplevet at være ankommet til Larvik før jeg modtog SMS om aflysning…

22 gennaio 2024

Spar 25%

Samme oplevelse som Dan.
Man føler de snyder de dumme dansker der bruger .dk i stedet for .no
Og når man kontakter kundeservice modtaget man ingen sympati. De griner bare og mener det er kundens egen problem. Vi har booker færge til 10 personer i 2 biler til en pris på 13.000,- dkr. Efter køb kunne jeg se at vi kunne spare over 3000,- hvis vi havde booket på den norske hjemmeside. Ærgelig start på en ferie
Thomas 👹

22 gennaio 2024

SPAR mindst 25% på ColorLine

Vil du gerne spare 25% på din næste rejse med ColorLine, så skal du booke din rejse via colorline.no eller colorline.se. Prisen ved at booke via colorline.dk er nemlig mere end 25% højere end de tilsvarende hjemmesider i Norge og Sverige.

Jeg havde selv den kedelig oplevelse, at have bestilt min rejse via colorline.dk. Da jeg efterfølgende fandt ud af den markante prisforskel (+25%) rettede jeg henvendelse til colorline, som dog ikke ville refundere differencebeløbet (trods min henvendelse).

Så vil du spare 25%, så book din rejse eller færgeovergang direkte på den norske eller svenske hjemmeside.

12 gennaio 2024

God dømmekræft.

God dømmekræft.

I forbindelse med meget dårlig føre som følge af snevejr valgte Colorline Larvik- Hirtshals at vente yderligere 15-20 min efter annonceret afgang så flere feriegæster kunne komme retur til DK. Meget værdsat (1. Januar 2024)

1 gennaio 2024

Fantastisk og rørende service

Pga av akutt sykdom og synstap, måtte jeg be om hjelp til meg selv, bil og hund. Her gjorde overstyrmann og en erfaren matros en innsats ekte sjøfolk er kjent for. Jeg fikk helsehjelp, bilen kjørt i land, parkert på beste plass mulig, og dansk nødnummer ringt, hunden trøstet og eieren tatt vare på. Min far som selv seilte skipper i over 40 år, ville vært rørt over at fremdeles seiler
SJØFOLK på norske skip. Takk

16 novembre 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più