Kynisk spekulation i profitmaksimering i dårligt vejr: Vejrudsigten melder om orkanlignende tilstande over Skagerrak, og det er åbenlyst, at færgen umuligt kommer til at sejle. For at være på forkan... Leggi di più

Ligesom mange andre familier har vi i mange år været på skiferie i Norge og betalt en merpris i forhold til bestilling via .dk og .no - hvis man har kendskab til dette trick. Vi bliver så ophidset ove... Leggi di più

Hei Har seilet med colorline i 14 år, pendlet mellom Larvik og Hirtshals. Med årskort, det har de nu sluttet med, mod løfte om et bedre Colorklub tilbud. Skal til DK med alm. bil og henger i... Leggi di più

Pga av akutt sykdom og synstap, måtte jeg be om hjelp til meg selv, bil og hund. Her gjorde overstyrmann og en erfaren matros en innsats ekte sjøfolk er kjent for. Jeg fikk helsehjelp, bilen kjørt i... Leggi di più

1. Servizio di traghetti
  2. Tour operator
  3. Agenzia viaggi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

colorline - Norges største cruisefærgerederi med 3 færgeruter mellem Danmark og Norge, en mellem Tyskland og Norge og en mellem Norge og Sverige. Information om fartplan og priser samt online reservation af overfarter og ferierejser.

1,6

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,6

Tutte le recensioni

10 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

7 timers forsinkelse og afslag på kompensation

Har netop fået et arrogant og hovent afslag på min berettigede kompensation for forsinkelse.
Vinden var frisk til hård, altså rigtig fint vejr for en stor færge, og Color Line afviser kompensationen pga. storm.
Kaptajnen fortalte, at forsinkelsen skyldes problemer med broklappen, men Color Line fastholder, at det var strom.

17 febbraio 2025

Elendige søgefunktioner på skiferien

Vi har ikke booket hos Color Line, men kiggede efter en mulig skiferie efter at have modtaget en reklame fra dem.
Jeg endte dog med helt at opgive, fordi søgefunktionen på deres hjemmeside er for dårlig. Denne anmeldelse er derfor alene en kritik af deres søgefunktion efter skiferier med overfart.

Når du skal finde en ferie hos Color Line, så er du låst fast til et meget fast mønster, hvor du skal vælge destination (Man kan kun vælge én destination af gangen.). Derefter vælges periode (Man kan ikke vælge f.eks. både lør-lør og søn-søn på samme tid). Så vælges sejlrute. (Igen kan man kun vælge én, så man f.eks. ikke kan sammenligne sejltider eller priser.) Herefter skal man logge ind. (Hvorfor lige her i processen? - Man kan dog undlade at logge ind.) Til sidst skal jeg angive, hvor mange personer vi er og hvilke køretøjer vi har med.
I vores tilfælde, hvor vi har reageret på en reklame for afbudsrejser, så ender vores søgninger med, at der intet ledigt er - og hvis vi vil tilpasse vores søgninger (man skal jo vælge meget præcise muligheder for alle punkter), så skal vi gå baglæns igennem alle kriterierne og reelt starte forfra... Mao. så bliver vi aldrig færdige med at søge, før vi nogensinde finder ud af, om der overhovedet er nogle ledige rejser tilgængelige.
Det havde godt nok været smart, hvis man kunne søge bredt på emner som destinationer, perioder og sejlruter - samt at man kan redigere i sine kriterier enkeltvis direkte i søgningen, når den er udført - enten for at afgrænse eller udvide antallet af resultater.
Imens jeg er i gang, så kunne det også være rart med et kriterie, hvor man kan fravælge lejligheder med husdyr tilladt, så allergikere har lettere adgang til brugbare søgeresultater.

7 febbraio 2025

Jeg må sige jeg var meget skuffet over…

Jeg må sige jeg var meget skuffet over den mangel på service, jeg har nu i mange år været medlem af Color Club, bl.a ved en forespørgelse i receptionen om oprettelse af Wifi måtte jeg betale 80,- kr hvis, jeg tror man skal passe på de passager man har, selvom man er alene rejseoperatør på Hirtshals - Norge ruten

24 gennaio 2025

Ubeskriveligt useriøst færge selskab...

Ubeskriveligt useriøst færge selskab...
Vi har nu flere år i træk oplevet at vores færgeafgang bliver aflyst...
Men de informere IKKE om det..
Man får sig en træls overraskelse, når man har siddet og ventet på havnen og der ikke sker noget....
Ikke engang at opdatere ændringer i fartplanen, på deres egen hjemmeside gider de🤬....

25 gennaio 2025

Mangelfuld kommunikation

Når man ringer, tager de telefonen, lader den ligge uden at sige noget, så ligger på.
Vi ringede grundet, deres mangelfulde informations mail omkring udskydelse af afgang, som er yderst misinformerende. Samt at deres hjemmeside først opdaterede i dag alt for sent ift. hvis man skal nå at komme derop.

På hjemmesiden står der, at afgang er 12.50 og fremmødetidspunktet er 1 time før. Så får man en besked om at rejsen er forsinket og fremmødetidspunktet er 13.00 så er det rykket en time eller 10 min…. Her tænker jeg blot, at når man informere om afrejsetidpunktet på hjemmesiden og selv skal ligge en time til for at regne fremmødetidspunktet ud er det lidt misvisende, at skifte taktik, så for at fremme forståelsen, kunne man sku nok lave en mail med lidt mere information.

30 dicembre 2024

Spar 25% på overfart!

Spar 25% på overfart!
Colorline har den mest svindelagtige kundeservice, men hvis man ikke kan undgå at bruge dem, så bestil på colorline.no hvor prisen er 25-30% lavere end ved bestilling på colorline.dk

17 settembre 2024

Styr unna Color Line

Maken til dårlig kundeservice finnes ikke. For å endre billet vil de ha 600 kr
Selvom att den ny billett er 1000 kr billigere enn den jeg ønsker å bytte til.
Har betalt 1800 kr for en billett å ønsker å bytte til en billett som koster 800 kr. Allikevel vil Color Line ha 600 kr i administrationsgebyr.
Jeg råder folk til å ikke benytte dette selvskab. Hellere Stena Line eller Fjordline.
Jeg har selv seilet med Color Line i 17 år ofte, men det er ikke noe de legger vekt i.
Ikke nok med det så er dem på kundeservice både nesvis å arrogante

16 luglio 2024

Hund og ejer på Color Line

Vi har i dag rejst med Colorline fra Larvik til Hirtshals. Vi har vore 2 små hunde med og får at vide ved booking at de må blive i bilen hvilket viser sig betyder: hundene alene. Mange bilalarmer går i gang under sejladsen hvorfor det ikke er en mulighed for vore hunde. Vi vælger derfor at tage hundene med os ud på dæk, VIRKELIG en kold oplevelse. Alternativt, det de kalder kennel, som er bittesmå bure hundene kan være i alene, mod ekstra betaling selvfølgelig. Jeg foreslog crew at de lavede et udeområder på dæk med læ hvor hundene kan være uden at alle bliver sjaskvåde.
Håber Colorline vil tilbyde bedre forhold for hund og ejer.

13 luglio 2024

Dårlig service

Da jeg fandt ud at at samme rejse Hirtshals-Larvik og retur var 1596kr billigere på colorline.no end på colorline.dk hvor jeg havde købt min billet. Ringede jeg og ville have refunderet det for meget betalte. De bad mig skrive en mail hvor de svarede at det kunne de desværre ikke og at det er helt normalt at der er forskellige priser på den nøjagtige samme tur.
Virkelig dårlig markedsføring og dårlig service……..jeg finder en anden vej næste gang

8 luglio 2024

Not Dog-Friendly

Not Dog-Friendly: A Disappointing Experience for Pet Owners

I recently travelled on the Color Line ferry from Norway to Denmark and was deeply disappointed with the lack of consideration for dog owners. This ferry line appears to prioritize smokers over pet owners, which was evident throughout the journey.

Dog Owners Beware

If you have a dog, avoid this ferry line. Unlike other ferries where you can keep your dog with you on the outdoor deck if you don't want to leave them in a cage or car, Color Line offers no such accommodations. There was no designated area for dogs to urinate and no sheltered places for owners to sit with their dogs. Meanwhile, there were plenty of shelters for smokers.

Compared to the Fjord Line

The ticket price for Color Line was almost twice as expensive as Fjord Line, yet the latter provided a far superior experience. Fjord Line offered heated areas with couches and special spots for dogs to relieve themselves. This stark contrast in service was quite disappointing.

Poor Customer Service

To address my concerns, I approached the reception to get an email address for customer service. The staff member, an older man with stars on his uniform, was incredibly rude. He told me to leave the area immediately because I had my dog with me. While I understand rules are rules, his manner was abrupt and unprofessional.

As I tried to explain my situation and apologize, he started petting my dog without permission. When I asked my dog to come to me, the staff member became visibly angry, cut me off mid-sentence, and stormed off without another word. Such stubborn and unprofessional behaviour is unacceptable, especially in a customer-facing role.

Conclusion

This experience was the worst I’ve had on a ferry, and I will never use Color Line again. Other dog owners I met on the ferry shared similar sentiments. If you are a dog owner, I strongly recommend avoiding Color Line and opting for more pet-friendly alternatives like Fjord Line.

Color Line needs to seriously reconsider their policies and training for dealing with pet owners to avoid such negative experiences in the future.

22 giugno 2024

vi havde bestilt billet fra larvik med…

vi havde bestilt billet fra larvik med flex til d.9-5 2024 til kl 17.40 pris 1526dkr vi nåede så frem så vi kunne nå morgen færgen da vi så ville ændre afgangen kom vi af med næsten dobbelt pris 3300 dkr dette syntes jeg er virkelig dårligt. vi prøvede at ringe til kundeservice da vi nåede hirtshals her fik vi bare at vide det var prisen på den overgang selvom vi kunne se på online bestillingen at den ville have kostet 2940 Nkr ca 1900dkr havde netop købt med flex så vi kunne ændre afgangen da vi er kørt 1100km og ikke vidste hvilken afgang vi kunne nå. syntes det er voldsomt at skulle betale dobbelt pris fik efter flere korspondancer med kunde service dette svar.
Takk for henvendelsen din.

Vi har ulike tilbud/kampanjer i de ulike land. Du kan derfor oppleve at prisen kan være forskjellig på de ulike nettsider.

Din reise TUCxxxx var booket på colorline.dk i Danske kroner.

Minner om at du selv velger hvilken nettbutikk du vil handle i.
Praksisen er i henhold til retningslinjer fra Forbrukerrådet.
jeg kommer aldrig til at benytte sådan et svindler firma igen vil råde alle til at finde andet selskab at sejle med

23 aprile 2024

Vi bruger altid colorline

Vi har altid brugt Colorline når vi rejser mellem Danmark og Norge, og vi har altid været tilfredse med både priser og betjening. Vi bruger dem mindst en gang om året i forbindelse med skiferie, og det bliver vi ved med. Kan varmt anbefales.

12 gennaio 2024

SNYDT! Utroværdig virksomhed og markedsføring!

Vi har booket en tur/retur til Norge (Hirtshals-Kristiansand) til maj, da vi har familie i Stavanger. Vi skal ofte frem og tilbage, men dette bliver da sidste gang med Colorline!!!

Her efter vores booking, har vi nu modtaget en info fra dem, at de kører 15% rabat for rejser i denne periode. Har henvendt mig for at få del i rabatten, men med beskeden at det kan vi ikke??!! Så skal man da ikke sende en mail ud med det!!! Virkelig virkelig dårlig stil :-(

Kør over Sverige, tag DFDS oslobåden, gør alt andet end at tage denne rute. Det er dårlige stil, dårlig service - du spilder din tid på en skod oplevelse!

23 aprile 2024

Ikke tilladt at sove

Hvis man ligger på gulvet og sover, bliver man pludselig sparket på benet indtil man vågner. Så satte jeg mig op i ved et bord og sov. Der fik jeg heller ikke lov til at sove. Man kan heller ikke købe en kahyt.
Jeg har taget et billede af en sur gammel dame fra personalet. Jeg ville ønske jeg kunne lægge det ud her og eksponere hende på nettet, men det kan man desværre ikke.

1 aprile 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito