Christoffersen Guld Sølv Ure Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Helt igennem en sublim oplevelse. Skulle overraske min mor med et smykke og Dorrit i Tarup Centret giver mig og efterfølgende min mor den allerbedste oplevelse. Giver mine allerbedste anbefalinger isæ... Leggi di più

Jeg er meget skuffet over både produktet og håndteringen af min reklamation. Mit armbånd, som kun er et halvt år gammelt, er gået i stykker flere steder i leddene ved almindelig brug. Da jeg... Leggi di più

Christoffersen Guld Sølv Ure Sikke en service. Trods størrelsen ikke stemte overens med den bestilte vare, må jeg rose for deres fine service. Modtog pakken dagen efter bestillingen var gennemført... Leggi di più

Vi bestilte en sølv kæde med vedhæng for vores barnebarn til hans konfirmation. Ordren blev behandlet i henhold til det aftalte og blev leveret som bekræftet. Meget god kommunikation vedr. indgraveri... Leggi di più

1. Gioielliere
  2. Costruttore di orologi
  3. Gioielleria
  4. Servizio di riparazione orologi da polso
  5. Negozio di orologi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos Christoffersen Guld Sølv Ure sætter vi kvalitet og design i højsædet. Vi forhandler et bredt sortiment af smykker og ure i god kvalitet og flot design. For os er det vigtigt, at vores kunder får en god oplevelse, når de handler hos os. Derfor tager vi os altid god tid til vores ekspeditioner, og vi vægter en god service meget højt. Vi har eget værksted til reparation af smykker og ure, og så tilbyder vi landsdækkende bytteservice.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

30 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Venlig og omhyggelig betjening

Venlig og omhyggelig betjening. Hurtig og korrekt levering.

21 marzo 2023

Hej Peter.
Tak for din anmeldelse.
Tak for dine fine ord og fordi du tog dig tid til at skrive her, det sætter vi stor pris på.

Servicen er i top

Servicen er i top. Hurtig levering.
Jeg henvendte mig med spørgsmål omkring leveringstid, og i den forbindelse nævnte jeg det jeg havde bestilt, var en gave til min mor.
Pakken kom på 2 dage og var så fint pakket ind.
Ikke sidste gang jeg handler hos jer! <3

7 marzo 2023

Hej Kristina.

Mange tak for pæne ord og fordi du tog dig tid til at skrive her, det sætter vi stor pris på tak.

God rådgivning og service

Har gennem flere omgange købt smykker hos Christoffersen Guld Sølv Ure. Jeg har hver gang fået god rådgivning og service, hvis behov er opstået efterfølgende.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

7 febbraio 2023

Hej Jeppe.

Mange tak for de fine ord!
Dejligt at vide, at vi har kunne være behjælpelige, når du har haft brug for råd og vejledning 😊.

Venlig hilsen Maja M

Rigtig god service

17 gennaio 2023

Hej Alexander.

Mange tak for din anmeldelse og at du tog dig tid til at skrive, det sætter vi stor pris på, tak.

Kompetent service

Det er nu anden gang jeg benytter Ole deres urmager til et Omega ur, og endnu en gang ydes der en kompetent service, med et flot resultat.

31 agosto 2022

Hejsa

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord, den sætter vi og Ole stor pris på, tak.

Christoffersen guld sølv ure

Der var meget hurtig levering og god service

Der var meget hurtig levering, gratis fragt. Da jeg modtag pakken var det jeg havde bestilt også pakket fint ind i gavepapir, og dette uden at jeg skulle betale ekstra.
Jeg har fået den bedste service hos Christoffersen guld sølv ure.
Kan varmt anbefale at handle hos dem.

1 dicembre 2022

Hej Anja.
Mange tak for din fine anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at skrive her, det sætter vi stor pris på.

mvh. Mia

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, blev pakket efter en halv time og klar til sending.
Kan virkelig anbefales.

21 novembre 2022

Hej Karen.

Mange tak for den fine anmeldelse og at du tog dig tid til at skrive her, det sætter vi stor pris på tak.

Hurtig og problemfri levering

Hurtig og problemfri levering. Det fineste smykke pakket ind i flot gavepapir.
En god oplevelse, der sikrer at jeg helt sikkert vender tilbage.

22 novembre 2022

Hej Marianne.

Mange tak for din anmeldelse, den varmer på sådan en kold onsdag, så dejligt du tog dig tid til at skive. tak.

Christoffersen guld sølv ure

Alt levende helt op til mine…

Alt levende helt op til mine forventninger og lidt mere til.

21 settembre 2022

Hej Anita.

Tusinde tak for dine pæne ord og fordi du tog dig tid til at Skive her, det sætter vi stor pris på.

Hurtig forsendelse, gaveindpakning

Netordre hurtigt modtaget i fin gaveindpakning.
Den sidste stjerne får I, når fødselaren har åbnet pakken og varen er godkendt 😀

6 agosto 2022

Hej Anne.
Mange tak for dine fine ord, dem sætter vi stor pris på, vi glæder os til at høre om modtageren er lige så begejstret.

rigtig rigtig dårlig oplevelse

købte en ring til min kæreste i julegave. ringen var dsv for stor og skulle derfor laves mindre. vi kontakter butikken og de får den sendt til guldsmed som ville gøre arbejdet, når ringen så kommer tilbage er ringen fyldt med pletter og har et stort "hul" i siden som ligner at den er spændt alt for hårdt op i et skruestik. ned med ringen igen fejlene bliver så fikset men ringen føles for stor stadig. vi kommer tilfældigvis ind i en anden guldsmed her måles ringen og vi finder ud af den aldrig har været lavet mindre... vi kontakter så butikken og de er uforstående og meget behjælpelige og vil bestille en ny ring hjem i den rigtige størrelse, meget positiv service. nu er ringen så hentet og her er der de samme pletter på ringen samt der er tydelige mærker rundt i ringen.. nu har vi så kontaktet butikken endnu engang og her får vi at vide at dette ikke kan undgås fordi det jo er et håndlavet produkt.. rigitg rigtig dårlig undskyldning... så sagen er den at en ring der er købt som gave for 9 måneder siden stadig ikke har været i brug grundet en forretning som absolut ikke har tænkt sig at gøre deres kunder tildfredse samt er okay med at sende varer ud af huset som har tydelige hakker og pletter...

6 agosto 2022

Hej Jeppe.
Vi er naturligvis meget ked af, at I har haft en dårlig oplevelse med vores produkt. Det tager vi naturligvis også op med vores leverandør, så vi kan kvalitetssikre vores fremtidige produkter. Vi har prøvet at ændre den dårlig oplevelse med den første ring ved at give din kæreste en ny ring. Da hun stadig ikke var tilfreds med den nye ring har vi tilbudt hende et tilgodebevis på beløbet, da produktet ikke kunne leve op til hendes forventninger, dermed har hun mulighed for at vælge et andet produkt, som hun kan blive glad for.
Det er din kæreste naturligvis stadig velkommen til at komme ind og vælge, så det forhåbentlig kan blive en god oplevelse.

Mvh. Christina
Christoggersen guld sølv ure

Mv

Super service

Super service, hurtig levering.

22 luglio 2022

Hej Mona.

Mange tak fordi du gav dig tid til at skrive den fine anmeldelse 😊

Hav en god dag.

Venlig hilsen Maja
Christoffersen Guld Sølv Ure

rigtigt godt service og hurtigt…

rigtigt godt service og hurtigt levering.

21 giugno 2022

Hej Guizhi.

Mange tak for din fine anmeldelse og for, at du tog dig tid til at skrive her, det sætter vi stor pris på, tak.

En usandsynlig dårlig behandling

En usandsynlig dårlig behandling! Havde betalt 450 for afkortning af urkæde, kommer tilbage og klager over at den stadig er for lang. Forretningen kræver 250 ekstra for at justere, det er helt uhørt, Tilsvarende operation hos andre guldsmede i Silkeborg 160 kr. Så hold jer væk og brug de andre handlende.

1 giugno 2022

Hej Jens.

Vi står lige så uforstående over for din kritik som da du var i butikken, Vi genkender ikke at have afkortet din kæde, og de informationen du giver ang. pris, stemmer heller ikke over ens med vores priser, du kan heller ej fremvise nogen kvittering på reparationen, du mener er sket tilbage januar måned.
Din fremtoning i butikken var meget ubehagelig for de ansatte og ønsker du at komme i butikken igen, håber vi at du kan finde en anden none.

Christoffersen guld sølv ure

Rigtig god og kompetent service…

Rigtig god og kompetent vejledning og service:-)...

6 dicembre 2021

Hej Kim

mange tak for dine pæne ord og fordi du tog dig tid til at skrive her, det sætter vi stor pris på.

Christoffersen guld sølv ure

Stort udvalg og hurtig levering

Stort udvalg både i butikkerne og online. Hurtig levering, altid gratis fragt og rigtig god service. 🌟🌟🌟🌟🌟

3 dicembre 2021

Hej Cecilie,
Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord.
Og tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot.
Med venlig hilsen
Julie
Christoffersen Guld Sølv Ure

Nægtet betjening og ignorering af gældende lov.

I dag var jeg i butikken for at få hjælp til et smykke til min kæreste. Jeg fortalte høfligt, at jeg ikke kan bære mundbind, da det gav vejrtrækningsbesvær.

De oplyste de ikke måtte ekspidere mig, da jeg ikke kunne bære mundbind, og at jeg ikke havde dokumentation her for.
Jeg oplyser at min situation er undtaget af loven; Bekendtgørelse 2161 af 27/11/2021 på baggrund af §9 - og at der ej heller findes nogen krav om dokumentation herfor.

De kunne ikke give mig svar på, hvorfra denne lov kom fra, som de mente gav dem ret til at nægte mig adgang som kunde, og krav om dokumentation.

Jeg blev smidt ud, og kommer aldrig igen - og anbefaler alle om at gøre det samme.

30 novembre 2021

Hej Sofar,

Undskyld det sene svar.
Vi har i de sidste dage undersøgt sagen nærmere, og det viser sig beklageligvis, at vi er blevet fejlinformeret af vores brancheforening om retningslinjerne vedrørende kravet om mundbind/visir i detailhandlen. Vi har i bedste tro fulgt de retningslinjer, vi har fået i hænderne, og vi kan derfor kun beklage på det dybeste, at du blev afvist i vores butik pga. manglende dokumentation, som det viser sig, at vi ikke må bede om.

Vi kan ikke andet end at lægge os fladt ned og håbe, at du vil tage imod vores undskyldning.

Vi har efterfølgende informeret alt vores personale om fejlen, og det vil ikke gentage sig.

Med venlig hilsen
Julie

Super god betjening

Super god betjening i telefonen.

Net bestilling og levering var i top.

12 novembre 2021

Hej Peter,
Det er vi rigtig glade for at høre, at du synes. Tak for den flotte anmeldelse - og tak fordi du tog dig tid til at skrive her på Trustpilot.
Rigtig god weekend,
Mvh Julie