Christoffersen Guld Sølv Ure Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Helt igennem en sublim oplevelse. Skulle overraske min mor med et smykke og Dorrit i Tarup Centret giver mig og efterfølgende min mor den allerbedste oplevelse. Giver mine allerbedste anbefalinger isæ... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg er meget skuffet over både produktet og håndteringen af min reklamation. Mit armbånd, som kun er et halvt år gammelt, er gået i stykker flere steder i leddene ved almindelig brug. Da jeg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Christoffersen Guld Sølv Ure Sikke en service. Trods størrelsen ikke stemte overens med den bestilte vare, må jeg rose for deres fine service. Modtog pakken dagen efter bestillingen var gennemført... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi bestilte en sølv kæde med vedhæng for vores barnebarn til hans konfirmation. Ordren blev behandlet i henhold til det aftalte og blev leveret som bekræftet. Meget god kommunikation vedr. indgraveri... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielliere
  2. Costruttore di orologi
  3. Gioielleria
  4. Servizio di riparazione orologi da polso
  5. Negozio di orologi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos Christoffersen Guld Sølv Ure sætter vi kvalitet og design i højsædet. Vi forhandler et bredt sortiment af smykker og ure i god kvalitet og flot design. For os er det vigtigt, at vores kunder får en god oplevelse, når de handler hos os. Derfor tager vi os altid god tid til vores ekspeditioner, og vi vægter en god service meget højt. Vi har eget værksted til reparation af smykker og ure, og så tilbyder vi landsdækkende bytteservice.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

30 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Faglighed, service og råd, ved ur køb.

Det var en fornøjelse at besøge butikken. Da jeg havde svært ved at beslutte mig, var jeg i butikken flere gange og blev mødt af smilende,søde og forstående ansatte, uanset om jeg bare kiggede.
Da jeg efterfølgende havde brug for råd, tog chefen sig alt den tid,jeg manglede.

Hej Allan,
Tusind tak for de rosende ord. De betyder mere end du aner 🙏 Og tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

En super lækker butik altid et sort…

En super lækker butik altid et sort udvalg af fede ure og smykker. Min kone og jeg handler der meget og vi får altid en god service og altid mødt af et smilende personale der står klar til at hjælpe 😊

Hej Arne,
Hvor er det dejligt at høre! Tusind tak for de rosende ord. De betyder mere end du aner 🙏 Tak, fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot.

En super lækker butikskæde

En super lækker butikskæde, der har et bredt udvalg af smykker og ure. Jeg har altid fået en god og kyndig rådgivning, når jeg har handlet i butikkerne.
De bedste anbefalinger herfra 😃

Hej Carsten,
Tusind tak for de flotte ord din varme anbefaling. Det betyder mere end du aner 🙏 Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

A Jewelry store with friendly service

A jewelry store with friendly service, fast delivery and good communication with the customer.

29 luglio 2021

Dear Saraí,

Thank you so much for your kind words. We appreciate you sharing your experience with us here on Trustpilot!

Best regards,

Valutata 1 stelle su 5

Meget ringe service ved køb af ur

Fredag, omkring middag købte jeg et Seiko ur i forretningen i Tarup Center, jeg fik taget 2 led af.
Da jeg om aftenen konstaterede, at jeg havde meget svært ved at se viserne, valgte jeg at tage uret af,, for ikke at ridse det.
Mandag middag vendte jeg tilbage til forretningen, for at bytte uret, til et jeg kunne se viserne på, meget overraskende, fik jeg at vide, at det kunne ikke lade sig gøre, da der var taget 2 led af, udført af urmageren selv (de 2 led havde jeg med retur). Den eneste løsning, man ville tilbyde, var at man kunne male viserne op med noget sort - jeg syntes selvfølgelig ikke, at det var en rimelig løsning, på et helt nyt ur, men damen, var ikke til at hugge eller stikke i, så jeg måtte acceptere.
Dagen efter, hvor jeg skulle hente uret, var jeg godt træt af situationen og bad dem overveje situationen en ekstra gang, da det på mig virkede helt forkert at, hvis jeg havde købt uret i en hvilken som helst netbutik, så kunne jeg, inden for 14 dage, få det byttet eller endda få pengene tilbage.
de 2 led kunne jeg, så nemt, som ingenting have af/påmonteret, uden at det kunne ses. Selv om urmageren blev hentet frem, var der ikke noget at gøre. Jeg oplyste dem om, at jeg ikke kom til at sætte mine ben i forretningen igen - selv om jeg mener, at man skal støtte de fysiske butikker, så vil jeg fremover overveje at købe på nettet.
Jeg har set forretningens svar på andre klager - men de har åbenbart meget svært ved, at se egne fejl, så jeg forventer ikke noget konstruktivt svar fra dem.

22 luglio 2021

Hej Johnny,

Vi kan godt forstå, at du synes, det er ærgerligt.

Det ændrer imidlertid ikke på, at uret er taget i brug, hvilket er hovedårsagen til, at det ikke kan returneres. Uret, som du jo selv har valgt i butikken efter nøje overvejelser, blev afkortet til dig med det samme og du ønskede at få det på armen, da du gik ud af butikken. Og selv efter en halv dags tid i brug, vil der uundgåeligt være brugsmærker på uret.

Det er ligesom, hvis du havde købt et jakkesæt, hvor bukserne er lagt op til dig. Det ville du ikke kunne returnere i butikken, da varen ikke vil stå som ny, selvom man kan sprætte syningerne op. Returnering vil heller ikke være rimelig efter varen er taget i brug ikke mindst af hensyn til den næste kunde, der gerne vil købe en ny vare. Det gælder i såvel fysiske butikker som via nethandel jævnfør købeloven.

For at hjælpe dig tilbød urmageren den ekstraordinære service at ændre viserne i urskiven uden beregning, så du nu tydeligt kan se tiden og dermed få glæde af uret.

Verdensdårligste service

Verdensdårligste service. Havde sendt min lighter til indgravering og betalt da jeg afleverede den, men fik den 3 uger senere uden penge tilbage. Mange tak for den store hjælp 👏🏼👏🏼👏🏼

17 luglio 2021

Hej Jakob,
Vi må erkende, at vi er lidt uforstående over for din anmeldelse og din kritik af vores service.

Ved ønske om at få penge retur for en vare eller service, skal man som kunde altid kunne fremvise dokumentation for at varen er betalt (dvs. original bon). Har du betalt, skal du selvfølgelig have dine penge tilbage, når vi ikke har kunne løse opgaven for dig. Desværre kunne du ikke fremvise en kvittering og selvom ekspedienten er løsningsorienteret og tilbyder at udskrive et tilgodebevis til dig, hvis du kan fremvise en kontoudskrift eller lignende, havde det ikke din interesse.

Hvis du kan finde og fremvise os din bon eller en kontoudskrift på beløbet, er du som sagt stadig meget velkommen til at få dine penge tilbage.

Valutata 1 stelle su 5

Må desværre give en negative…

Må desværre give en negative anmeldelse. Købte en ring der var kulsort og så brugt ud. Ringen var bare blevet sendt uden nogen for form for pudsning. Den var meget svær og få nogenlunde pæn igen. Kundeservice kunne bare beklage og håbe på at det ikke ville hindre mig i at handle hos dem igen. Ingen andre handlinger fra deres side. jo jeg kunne jo bla. sende den på egen regning og så kunne de pudse den. Dårlig oplevelse og kundeservice.

17 giugno 2021

Hej Ann,
Siden sidst er jeg nået mere til bunds i sagen - ringen, som du har bestilt på vores webshop findes både i en sølv-oxyderet udgave og en hel-oxyderet udgave. Der er simpelthen sket den fejl, at det er det forkerte billede, der er lagt på vores webshop. Det vil vi selvfølgelig rette op på. Det er en fejl fra vores side, som jeg kun kan beklage, og ønsker du at returnere ringen på det grundlag, er det fuldt forståeligt. Hvis det er det du ønsker, sender jeg dig selvfølgelig en returlabel på vores regning.

Jeg kan også kun beklage, hvis vi er gået forbi hinanden med hensyn til vores tilbud om at se på ringen.

Jeg foreslog henvendelse til vores butik i Silkeborg, da jeg tænkte, at den mest optimale oplevelse i dette tilfælde ville være en personlig betjening. En alternativ mulighed, hvis du ikke har mulighed for at tage til Silkeborg, er selvfølgelig at sende ringen til os - men selvfølgelig ikke på din regning. Jeg vil naturligvis sende dig en returlabel, hvis det er den mulighed, du har det bedst med. Det beklager jeg, hvis jeg ikke har udtrykt mig klart.

Det vil være svært at få ringen til 100% at ligne den på billedet. Men vi kan få vores guldsmed til at polere ringen og fjerne en god del af oxyderingen, så ringen kommer nærmere, det du har bestilt.

Lad mig endelig høre, hvad du ønsker, vi skal gøre.

Valutata 5 stelle su 5

Var på visit i Odense og var inde i…

Var på visit i Odense og var inde i jeres forretning. Sikke en service 👍🏻👍🏻 Fandt først øreringe i vinduet. Derefter øreringe/armbånd med engle i et katalog. Lene var så sød at få dem hjem og ikke mindst sende dem til bagsværd 👏🏻
Absolut IKKE sidste gang jeg shopper/besøger forretningen.
Så af ❤️-tak for hjælpen

7 giugno 2021

Hej Lotte,
Det er vi rigtig glade for at høre. Lene, hun kan bare det der!
Hav en rigtig dejlig dag og på gensyn ☀️

Valutata 5 stelle su 5

handlede nogle creoler øreringe i…

handlede nogle creoler øreringe i butikken i silkeborg via nettet.
og jeg fik dem levered personligt samme aften ved min hoveddør,det er sørme god service.desværre var for små. men da i er med i landsdækkende bytteservice,er det ikke noget problem,jeg fandt en anden butik i silkeborg der havde nr større på lager og gik bare derind og fik dem byttet. øreringene var pakket smukt ind. jeg har handlet hos jer før og jeg vil helt sikkert handle hos jer igen. kundeservice og venlighed er helt i top inde hos jer. tusind tak for denne gang

28 aprile 2021

Hej Susanne,

Tusind tak for de 5 stjerner og de rosende ord - det giver jeg videre til mine kollegaer i Silkeborg!

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive her på Trustpilot. Vi siger også tak for denne gang. Vi glæder os til, vi ses igen 😊

Kæmpe udvalg

Kæmpe udvalg. Man kan altid finde noget (butikken i Kongensgade - city)
Lene kan altid hjælpe en med at finde netop det man er på jagt efter 👌(selv hvis man ikke vidste hvad man ville have)

27 aprile 2021

Hej Christian,

Det bliver Lene rigtig glad for at høre. Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive til os her på Trustpilot og give Lene din varmeste anbefaling 🙏

Rigtig god dag.

Flot udvalg

Flot udvalg, gode priser og fin service.

26 aprile 2021

Hej BS,
Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord 🙏

Valutata 1 stelle su 5

Jeg gik ind med en forespørgsel på rep

Jeg gik ind med en forespørgsel på rep. af et ur som jeg har haft i 5 år og er glad for. Det er ikke et dyrt ur. men JEG syntes det er pænt og er glad for det.
Ekspedienten som en en midaldrende dame med kort hår og briller, har den mest frygtelige attitude/toneleje og hun siger at det lige ud og ordret, at "det er noget billigt l***, og det kan være at det går i stykker, når de åbner det, så urmageren ikke kan lave det" men de kan da gøre et forsøg".
Det er muligt det er det.. men DET kan man godt sige til kunden på en ordentlig måde.
Jeg gik ud derfra med en fornemmelse af nærmest at være et dårlig menneske for at have et "billigt" ur, som jeg bare er glad for.
NU har jeg penge til at købe et virkeligt dyrt ur.. men det bliver bestemt ikke her jeg køber.

22 aprile 2021

Hej Tine,

Jeg kan kun beklage den oplevelse, du har haft i en af vores butikker. Jeg kan forsikre dig om, at det på ingen måde har været vores hensigt at kritisere dit ur. For som du selv giver udtryk for, så har prisen jo intet at gøre med den glæde, man kan have for sit ur.

Som jeg kan forstå på min kollega, så har hun svært ved at nikke genkendende til den formulering, du beskriver. Hensigten har nærmere været at informere dig om, hvorvidt det, du har forespurgt på, kan betale sig ift. til urets købsværdi. Det er en vejledning, vi giver vores kunder, for at informere om, hvorvidt det økonomiske aspekt i det hænger sammen og hvorvidt det vil være en holdbar løsning. Nogle gange er det økonomisk set mere rentabelt at investere i et nyt ur - men det er jo blot en vejledning.

Jeg er ked af, at du har haft den oplevelse hos os, og jeg kan garantere dig, at det ikke bliver den oplevelse, du får hos os, skulle du besøge os igen.

Valutata 5 stelle su 5

Høflig og venlig betjening og en hurtig…

Høflig og venlig betjening og en hurtig levering.
Meget tilfreds
Bjarne

7 aprile 2021

Dejligt at høre, Bjarne.
Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skive her på Trustpilot.

Uproblematisk

Uproblematisk, lynhurtig service. Jeg fik leveret den bestilte vare ca. 24 timer efter bestillingen blev lagt. Min bestilling blev endda pakket ind som gave! Butikken kan klart anbefales!

29 marzo 2021

Hej,
Tusind tak for de flotte ord og den varme anbefaling.
Vi håber, at se dig snart igen!

Valutata 5 stelle su 5

Bedre service findes ikke.

Kan kun give dem mine bedste anbefalinger.

23 marzo 2021

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure

Tusind tak for de flotte ord og anbefalingen!
Hav en rigtig god aften, Lis.

Fantastisk service.

Fantastisk service.. Hurtigt, nemt og lækker indpakning.

Klar til fruen har født ;-)

Tak Brian og Co.

15 marzo 2021

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure

Tusind tak for de flotte ord, Morten. Og tak, fordi du tog dig tid til at skrive her på Trustpilot.
Al held og lykke til dig og fruen med den lille ny!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più