Helt igennem en sublim oplevelse. Skulle overraske min mor med et smykke og Dorrit i Tarup Centret giver mig og efterfølgende min mor den allerbedste oplevelse. Giver mine allerbedste anbefalinger isæ... Leggi di più
Jeg er meget skuffet over både produktet og håndteringen af min reklamation. Mit armbånd, som kun er et halvt år gammelt, er gået i stykker flere steder i leddene ved almindelig brug. Da jeg... Leggi di più
Christoffersen Guld Sølv Ure Sikke en service. Trods størrelsen ikke stemte overens med den bestilte vare, må jeg rose for deres fine service. Modtog pakken dagen efter bestillingen var gennemført... Leggi di più
Vi bestilte en sølv kæde med vedhæng for vores barnebarn til hans konfirmation. Ordren blev behandlet i henhold til det aftalte og blev leveret som bekræftet. Meget god kommunikation vedr. indgraveri... Leggi di più
Hos Christoffersen Guld Sølv Ure sætter vi kvalitet og design i højsædet. Vi forhandler et bredt sortiment af smykker og ure i god kvalitet og flot design. For os er det vigtigt, at vores kunder får en god oplevelse, når de handler hos os. Derfor tager vi os altid god tid til vores ekspeditioner, og vi vægter en god service meget højt. Vi har eget værksted til reparation af smykker og ure, og så tilbyder vi landsdækkende bytteservice.
Rugvang 36, 5210, Odense NV, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Virkelig god oplevelse. Fri fragt og hurtig levering. Det bestilte kom så flot pakket ind og det havde jeg slet ikke regnet med. Blev helt glad i låget. Kommer helt sikkert ril at handle der igen

Christoffersen Guld Sølv Ure
Sikke en service.
Modtog pakken dagen efter bestillingen var gennemført og da jeg åbnede den var den i den fineste indpakning… det gir da et smil på læben, så derfor får Christoffersen Guld Sølv Ure min anbefaling.
- også selvom størrelsen ikke stemte overens med den bestilte vare😊

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Super fin handel de sørgede for skaffe ring hjem i den helt rigtige str. Da de ikke havd eden på lager
Så tak for det

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
var inde og købe en forlovelsesring til min nu forlovede, rigtig god service
Virkelig god service. Blev ringet op, fordi leveringstidspunkt ikke kunne overholdes, da varen alligevel ikke var på lager. Fik min vare inden for 8 dage

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
God og hurtig betjening .
Meget fint pakket ind , var fuldt ud tilfreds.
Kan anbefale at handle hos dem.

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Smukke smykker, fantastisk kundeservice og hurtig levering.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle hos Christoffersen.

Bestilte kl 16:30 og havde allerede varen næste dag kl 10:00👌🏻

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Kan anbefales - god hjemmeservice og utrolig hurtig levering. Mine køb blev flot pakket ind med lille besked på hvad hver gave indholdt - og pakket sikkert ind til levering.

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
God hjemmeside og hurtig levering.
Super god og venlig kundeservice og meget hjælpsomme. Kan kun give de bedste anbefalinger
Smukt indpakket og super hurtig levering. Service i topklasse. Tak :-)

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Jeg har som det seneste købt en studentergave fra deres butik i Silkeborg. Alle vores spørgsmål blev besvaret, og vi fik en fantastisk vejledning ift. muligheder ved deres forskellige leverandører.

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Superservice - jeg bestilte varen fredag eftermiddag og havde den mandag. Uret som min søn fik til sin 18 års fødselsdag er superflot og han er mega glad :-)

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Super pris, flot kvalitet og hurtig levering. Jeg kan ikke ønske mig mere - :O)

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
Dejlig handel, hvor smykket var pakket super flot ind. Hurtigt og nemt

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
God service. Hurtig returnering af penge. Da varen ikke passede.
Super service, hurtig levering. Meget flot indpakning.

Risposta di Christoffersen Guld Sølv Ure
God hjemmeside at finde rundt på. Nemt at bestille, og jeg modtog min vare - med en lille hyggelig hilsen i - hurtigt.
Jeg kan kun anbefale at handle her.