Valutata 1 stelle su 5

Totaal zinloos om via Cashback XL te bestellen. Ik heb 2x bij Amazon een (flinke) bestelling gedaan. Eerst "getest" of de instellingen goed stonden. Nog een keer extra gecheckt, maar helaas! Geen... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zeer teleurstellende ervaring. Ondanks dat ik mijn cookies correct had ingesteld en alle voorwaarden nauwkeurig heb gevolgd, is mijn cashback toch afgekeurd. Er wordt geen duidelijke of overtuigende u... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tjah, misschien kortzichtig om te zeggen dat het nogal om 'scapegoating' lijkt te gaan, maar ik heb al jaren louter goede ervaringen met Cashback XL! Externe factoren kan ik hier noemen, maar daar h... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ben.nl cashback van €42 onterecht afgekeurd. Reden volgens CashbackXL: Abonnement geannuleerd. Abonnement loopt nu al twee maanden, verschillende keren afgeschreven. CashbackXL doet er helemaal niets... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di Affiliate Marketing

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Met de online cashbacks van CashbackXL krijg je honderden euro's per jaar terug op jouw online aankopen.

1,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 3% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

1,9

Tutte le recensioni

33 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Zou een cashback ontvangen

Zou een cashback ontvangen, maar deze wordt zomaar na 2 maanden onterecht afgekeurd. Geen mogelijkheid tot het indienen van een claim. Nooit vertrouwen deze oplichters.

23 dicembre 2021
Logo di Cashback XL

Risposta di Cashback XL

Beste, we kunnen niet zien wie je bent en om welke webshop dit gaat. Dus ik kan er verder ook niet inhoudelijk op reageren. Het kan inderdaad voorkomen dat cashbacks worden afgekeurd door de webshops. Vaak kun je dan inderdaad een claim indienen als je dat onterecht vindt. Echter, er zijn ook webshops die claims niet accepteren. Dat is ong. 1% van de webshops op ons platform. In dit geval kunnen we helaas niet zoveel. Maar als je ons een mail had gestuurd, hadden we wel even kunnen kijken of er misschien een reden van afkeuring was opgegeven door de webshop. Dat had misschien iets kunnen verklaren, of misschien hadden wij toch nog iets kunnen doen. vr. groet, Ditmar (CashbackXL)

Valutata 1 stelle su 5

CashbackXL VPN actie oplichting.

CashbackXL VPN actie oplichting.
Dat is wat het is.
Ik deed voor het eerst mee met CashbackXL op hun Private Internet Access actie waar je 100% je geld terug zou krijgen bij een meerderjarige abonnement.

Ik volg de regels en alles lijkt goed te gaan. Maar ik krijg geen bericht, dus ik dien een claim in en stuur alle bewijzen op. Na meer dan een jaar wachten word het doodleuk afgewezen.
Daar sta je dan, je sluit iets af omdat je denkt: goh dit kan ik gebruiken volledig gratis is leuk om te kijken of ik hier iets mee wil voor in de toekomst. Kom je van een hele koude kermis thuis...

CashbackXL zit op het randje van oplichting, of misschien wel zelfs oplichting zelf.

Gebruik hun service NIET.

26 novembre 2021

Slecht/onbetrouwbaar bedrijf

Cashback aangevraagd via cashbackxl bij aanvraag van een energiecontract. Vooraf alle stappen goed doorgelezen om eventuele problemen te voorkomen. Hierbij ook printscreens genomen om een bewijs te hebben voor het geval dat het misgaat. En ja hoor, cashback is afgewezen. Ze zijn niet in staat om een duidelijke reden te geven waar het dan fout is gegaan. Alleen de melding dat de betreffende bedrijf de aanvraag heeft afgewezen. Maar je mag als klant niet achter je geld aan bij het bedrijf zelf en moet maar cashbackxl op hun woord geloven (niet dus). Heb het vermoeden dat de cashback in eigen zak wordt gestopt. Nooit meer cashbackxl dus voor mij en zou het ook niemand aanraden.

4 novembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Ik check altijd even CashbackXL voordat ik iets aanschaf. Werkt goed en prima!

Meestal komen mensen alleen naar Trustpilot als ze problemen hebben of de service slecht is, maar wil toch ook een review schrijven aangezien ik erg tevreden ben.

Voordat ik iets aanschaf kijk ik altijd even op cashbackXL of er een cashbackactie hierop is. Maak vaak gebruik van de Thuisbezorgd, bol.com acties en als ik jaarlijks switch naar een ander energie/tv bedrijf.

Ze geven altijd aan hoe lang het duurt voordat het wordt goedgekeurd en uitbetaald. Tot nu toe is het accuraat en nooit problemen mee gehad.

Goede site die doet wat het moet doen!

26 ottobre 2021

CASHBACKXL NOOIT MEER!

Als ik nul sterren kon geven had ik dat gedaan. Cashback wordt zeer vaak onterecht afgewezen. Ook zijn de algemene voorwaarden onvolledig en misleidend. Daarbij communiceert eigenaar Ditmar op een vreemde wijze met de klant. De toon is zeer verwijtend en uiterst onprofessioneel.

16 settembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Ik wordt beetje moe van cashbackxl.

Ik wordt beetje moe van cashbackxl.
Mijn cashbacks worden continu onterecht afgewezen, wanneer ik een claim wil indienen dan wordt deze ook afgewezen. En als je claim afgewezen wordt dan is dat ook gelijk definitief, ik kan niet eens terug reageren of een toelichting geven van waarom deze afwijzing niet klopt. Ik ga een andere cashback website gebruiken.

15 giugno 2021

Beetje jammer...

Tot nu toe best tevreden met cashbackxl. Alleen nu niet. Laatst een prepaid bij Simyo besteld, en daarbij een hoger prepaid tegoed gekozen juist voor de (relatief) hogere cashback. Maar helaas, geen cashback geregistreerd en geen claim optie. Beetje jammer. Volgende keer maar weer een andere cashback site gebruiken.

Viel me nu ook op dat je op cashbackxl alleen een beoordeling voor de cashback kan geven nadat hij goedgekeurd is. Dus voor deze ervaring kan ik geen (slechte :-) review schrijven. Vandaar dat bijna alle reviews op cashbackxl zo positief zijn. Alleen de mensen die geld krijgen mogen een review schrijven.

30 aprile 2021

Prima betrouwbare cashbacksite

Altijd snel antwoord van de klantenservice. Aantal cashbacks waren onterecht afgekeurd, ik heb hier een compensatie van gehad van Cashback XL. Erg netjes!
Minpuntje is dat sommige cashbacks maanden duren, ik vind het zelf niet zo erg als je ze maar krijgt. En dat gebeurd!

1 aprile 2021

Opgelicht door Cashback

Ik gebruikte de cashback om 30 euro terug te krijgen voor het openen van een rekening bij Openbank. Ik kreeg kort daarna een mail van cashback dat ik de verificatie van de bank moest toesturen omdat ze het anders niet compleet konden maken (?). Nadat ik dat stuurde kreeg ik een automatisch bericht dat mijn account is gedeactiveerd. 30 euro steken ze dus gewoon in hun eigen zak.

16 febbraio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Service erg slecht en geen cashback betaling

Ik ben al vele jaren bij de concurrent en gaat altijd goed.

Nu had deze site een hele mooie actie wat mijn gebruikelijke site niet had. Aangezien ik goede ervaring had me toch aangemeld.

Na de bestelling helemaal niks.

Dus het bewijs maar gemaild en wat kreeg ik als reactie.

quote
"Hou er rekening mee dat het in sommige gevallen maanden kan duren voordat we uitsluitsel kunnen geven. Claims die na 12 maanden nog niet zijn behandeld door de webshop, worden afgewezen door ons."

Wat ik belachelijk vind als ze het bewijs al hebben.
Bewijs is dat mijn ip geregistreerd staat op hun eigen site en dat ik de rekening gestuurd heb.

Ik heb WEL goede ervaringen met shopbuddies.

Mvg

12 dicembre 2020

Gratis spaargeld

echte aanrader de cashback site. Enige wat je hoeft te doen is via hun in te loggen en dan wordt je automatisch doorgelinkt daar de website waar je wilt bestellen. Loont ook voor je energie en verzekeringen. Die tikken lekker hard aan met cashback.

13 agosto 2020

Niet betrouwbaar

Slechte klantenservice. Word niet meer gereageerd op mails. Na blokkade (zonder waarschuwing) steekt de eigenaar zelf het geld in eigen zak!

Erg jammer! Ik zou een andere cashback site aanbevelen.

Ik had graag 5 sterren gegeven maar de communicatie is erg slecht.

4 marzo 2020

Top bedrijf!

Top bedrijf!
Wel jammer dat ze nog geen zaken doen met Bol.com, maar je krijgt keurig je cashback uitbetaald op de 25e van de maand.
je kunt het bedrag ook op laten lopen wat je zelf wilt, een soort van sparen.

20 giugno 2019
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più