L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Works well for me. This is my go to cashback website. It's easy to use and there's almost always a deal for a new phone/internet/gwl contract. The only thing is that you have to be careful with... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Affiliate fraude. Ze laten je een affiliate link aanmaken, zij verdienen geld, en doen alsof de gebruiker zich niet aan de 'regels' houdt, waardoor ze geen cashback hoeven te geven. Makkelijk geld ver... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di Affiliate Marketing

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Met de online cashbacks van CashbackXL krijg je honderden euro's per jaar terug op jouw online aankopen.

1,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 3% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

1,9

Tutte le recensioni

33 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Slechte ervaringen - onterecht cashback afkeuren

Zeer teleurstellende ervaring. Ondanks dat ik mijn cookies correct had ingesteld en alle voorwaarden nauwkeurig heb gevolgd, is mijn cashback toch afgekeurd. Er wordt geen duidelijke of overtuigende uitleg gegeven voor deze afwijzing. Als klant verwacht je dat een cashbackactie eerlijk en transparant wordt behandeld, zeker wanneer je aan alle gestelde eisen hebt voldaan. Dit wekt de indruk dat er naar redenen wordt gezocht om cashbackverzoeken af te wijzen. Loop hierdoor wel mijn cashback mis, wat nu flink al opgelopen is. Ik heb het even aangekeken en geprobeerd aan te kaarten bij cashbackXL zelf, maar helaas geen klantvriendelijkheid / begrip. Ik ben dan ook erg ontevreden over de afhandeling.

25 giugno 2026
Logo di Cashback XL

Risposta di Cashback XL

Hallo Aw,

Jammer om te lezen dat jouw cashback is afgekeurd en dat ons eerdere contact niet prettig is verlopen. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker wanneer het om een flink bedrag gaat.

Het is goed om te weten dat CashbackXL een cashback nooit zelf afkeurt. Uiteindelijk bepaalt de webshop of een aankoop aan alle voorwaarden voldoet. Omdat wij alleen een vergoeding krijgen als de webshop de cashback goedkeurt, hebben wij liever ook dat de cashback wordt goedgekeurd.

Helaas geeft een webshop niet altijd meteen een duidelijke reden mee. Als dit bij de webshop waar jij hebt besteld mogelijk is, raden we je aan om via je account een claim 'Onterecht afgekeurd' in te dienen. Dan gaan we de webshop opnieuw om opheldering vragen. Neem gerust contact met ons op, we kijken graag nog een keer met je mee!

Team CashbackXL

Valutata 1 stelle su 5

Cashback gaat in 99% van de gevallen…

Cashback gaat in 99% van de gevallen goed. Maar het is wel heel ondoorzichtig en oncontroleerbaar.

Zo deed ik een bestelling bij AliExpress, cashback op dat moment 18%. Tot mijn verbazing werd maar 30 euro goedgekeurd. Dit was onjuist, ook al was de cashback ineens bijgesteld naar 15%. Dan nog had ik 63 euro horen te krijgen. Ik had hen een bericht gestuurd, maar daar hadden ze flink wat dagen voor nodig om te reageren dus inmiddels had ik hetzelfde gevonden in de kleine lettertjes: er wordt maximaal 30 euro uitgekeerd. Het is echter volledig oncontroleerbaar of CashbackXL de rest niet gewoon in hun eigen zak steekt.. Wat dat betreft is er in 10+ jaar niets veranderd. Nog net zo onduidelijk waar je op kan rekenen als destijds. Het is in elk geval niet te checken of het klopt.

Het systeem is voor verbetering vatbaar, maar ben bang dat dat niet gaat gebeuren. Ik denk dat ik op zoek ga naar een wat transparanter cashback systeem.

Update [8 juni 2026]:
Naar aanleiding van mijn review zocht de eigenaar van CashbackXL tot mijn verbazing via privé-mail contact om de discussie achter de schermen te voeren, in plaats van een openbare reactie op Trustpilot te plaatsen. In deze mail gaf hij aan dat de limiet van 30 euro "praktisch bovenaan in de voorwaarden" staat en vond hij het beeld dat ik schets "niet fair". In een tweede mail op mijn reactie gaf hij aan bewust niet meer openbaar op Trustpilot te reageren, omdat hij zich hier niet zou kunnen verdedigen. Ik vind dat in het openbaar en alle openheid juist DÉ plek hiervoor. Daarnaast verschoof hij de schuld van de limiet naar AliExpress en stelde hij dat ik na meerdere eerdere cashbacks "inmiddels wel zou moeten weten" dat er voorwaarden gelden.

Mijn standpunt blijft echter ongewijzigd: als je groots adverteert met een promotiepercentage van 18%, dan hoort een hard maximum van 30 euro direct bij de promotie zelf te staan, en niet pas op de achterliggende voorwaardenpagina. Dat de eigenaar ervoor kiest om via een privé-mail defensief de discussie aan te gaan in plaats van hier openbaar te reageren, bevestigt voor mij helaas alleen maar het gebrek aan transparantie, professionaliteit en duidelijke marketing. Inmiddels heb ik de eigenaar per mail laten weten dat ik deze manier van benaderen opdringerig en intimiderend vind overkomen. Dat had hij volgens zijn reactie niet zo bedoeld, maar excuses maken, ho maar..

Deze autist houd van duidelijke communicatie en openheid en begrip en respect. Niet totale toondoofheid en gebrek aan klantvriendelijkheid.

4 giugno 2026

Affiliate fraude

Affiliate fraude. Ze laten je een affiliate link aanmaken, zij verdienen geld, en doen alsof de gebruiker zich niet aan de 'regels' houdt, waardoor ze geen cashback hoeven te geven. Makkelijk geld verdienen!

4 giugno 2026

Works well for me

The only thing is that you have to be careful with accepting cookies etc. I use a separate vanilla browser (without any adblockers etc.) just to use this website. It's also easy to check if the cookie settings are ok.

Sometimes it can take a while before you get paid out but I think it has more to do with the e-commerce service and not Cashback XL.

20 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Dit was een betrouwbare website

Dit was een betrouwbare website, en moet toegeven dat het mij honderden euro's heeft bespaard. Maar laatste tijd lijken juist grote aankopen niet geregistreerd te worden. En juist bij websites waar je geen dispuut kan indienen. Lekker makkelijk. Terwijl je alle regels opvolgt. Ik ga dus helaas stoppen met het gebruik van de website.

4 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Keren geen cashback meer uit!

Afgelopen twee weken zeker bij 10 verschillende webshobs geen cashback meer gekregen terwijl ik 100% zeker weet dat alle settings goed staan. Maar nu het leuke, Cashback XXL heeft nu de optie om een claim in te dienen uitgeschakeld. Dus weg tientallen euro's die ze wel fijn in eigen zak steken. Oplichters zijn het! Mij zien ze niet meer terug deze boeven organisatie!

29 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Meerdere cashbacks de laatste tijd niet…

Meerdere cashbacks de laatste tijd niet geregistreerd. De laatste keer was 72,50 van Odido. Niks geregistreerd dus weg 72,50. Waarschijnlijk wordt het geld wel uitgekeerd, maar het beland bij Cashbackxl in de zakken

1 aprile 2026
Valutata 2 stelle su 5

Gaat achteruit

Ik merk steeds vaker dat cashbacks niet registreren, terwijl de cookiesettings gewoon goed staan. Daarnaast laatst een bestelling bij Teufel gedaan waarbij ik dik 40 euro cashback zou moeten krijgen. Registreerde ook niet. En bij een handmatige claim blijkt dat je nu ineens geen kortingscodes meer mag gebruiken (die was van Teufel zelf). Wat heb je er dan aan, ik koop vrijwel nooit iets zonder kortingscodes. Shopbuddies doet daar niet moeilijk over.

4 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Veel technische problemen en nul service

Nul service, ze nemen geen verantwoordelijkheid voor hun eigen technische problemen waardoor cashbacks niet worden geregistreerd. Het zou me niets verbazen als ze veel cashbacks in eigen zak steken en beweren dat ze niet waren geregistreerd door een fout van de gebruiker.

13 febbraio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Borderline scammy

Some cashbacks simply never get registered even if you follow all the steps and instructions regarding cookies, clicks,etc. Then you can submit a claim that they simply will forever leave as "pending".

When you have a certain amount of cashback approved for payout, it's also left as "pending" for very long, I guess they just hope you'll forget about it and keep the money for themselves. SCAM

10 febbraio 2026

Werkt goed!

Werkt goed! Gewoon alles via de app bestellen. Goed lezen hoe het werkt en je krijgt gewoon je cashback! Aanrader!

3 febbraio 2026

Waardeloos bedrijf

Sinds afgelopen jaar regelmatig cashbacks niet geregistreerd maar het ligt nooit aan hun zeggen ze.Alles staat goed ingesteld bij mij, dus aan wat aan moet staan en ik doe het via Chrome wat ze zeggen.Stuur je ze een mail waar je alles uitgebreid uitlegt over hoe en wat,maar ze lezen nog niet eens wat je schrijft,je krijgt gewoon een automatisch verstuurd antwoord want dat zie je aan wat ze als antwoord geven.Nu weer niet geregistreerd een contract van Energiedirect waar je een cashback zou krijgen van €45,en ja toevallig kan je hier weer geen claim voor indienen vandaar mijn mail naar hun.Als het kleine bedragen zijn dat word het toevallig wel altijd geregistreerd Ben echt klaar met dit waardeloos bedrijf,

2 febbraio 2026

Cashback

Lekkere website, ze sturen een email om je achteraf na aankoop allert te maken op dat je adblock aan hebt staan en hier uit voor moet zetten! Vervolgens als je ze bericht, krijg je te horen dat je nog even geduld moet hebben, want dat het bij coolblue wat langer duurt. En wil je een claim doen, dan kan dat sowieso pas 24 uur later. Ik kan het niet meer annuleren en opnieuw doen als gevolg door hun.

19 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Regelmatig geen CashbackXL registratie van aankoop…

Regelmatig komt een cashback melding voor een aankoop niet door , terwijl het soms wel goed gaat.
Bij navraag aan Cashback Xl , geeft men aan dat je mogelijk niet de juiste browser hebt gebruikt of andere fouten , die alleen bij jou liggen ! Het makkelijke wegwuiven dat je niet de juiste wijze gehanteerd hebt !? terwijl je dezelfde browser gebruikt , het icon groen is met bestelling etc. en het met sommige aankopen wel goed gaat !

Zo ook met 3 familieleden de zorgverzekering 2026 via cashback afgesloten ( met 3 verschillende sites - omdat de voorwaarde was ) , echter geen van allen doorgekomen ! Bij navraag bij XL zegt men er niks aan te kunnen doen ..... lijkt een beetje of men zelf de bedragen achter houdt

5 gennaio 2026

Absolutely the WORST cashback platform

Absolutely the WORST cashback platform I’ve ever used. I reached out to them again and again, and they completely ignored me. In the end, I was so fed up I just deleted my account. What a pathetic excuse of a service. Truly embarrassing

4 dicembre 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più