Valutata 1 stelle su 5

Totaal zinloos om via Cashback XL te bestellen. Ik heb 2x bij Amazon een (flinke) bestelling gedaan. Eerst "getest" of de instellingen goed stonden. Nog een keer extra gecheckt, maar helaas! Geen... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zeer teleurstellende ervaring. Ondanks dat ik mijn cookies correct had ingesteld en alle voorwaarden nauwkeurig heb gevolgd, is mijn cashback toch afgekeurd. Er wordt geen duidelijke of overtuigende u... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tjah, misschien kortzichtig om te zeggen dat het nogal om 'scapegoating' lijkt te gaan, maar ik heb al jaren louter goede ervaringen met Cashback XL! Externe factoren kan ik hier noemen, maar daar h... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ben.nl cashback van €42 onterecht afgekeurd. Reden volgens CashbackXL: Abonnement geannuleerd. Abonnement loopt nu al twee maanden, verschillende keren afgeschreven. CashbackXL doet er helemaal niets... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di Affiliate Marketing

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Met de online cashbacks van CashbackXL krijg je honderden euro's per jaar terug op jouw online aankopen.

1,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 3% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

1,9

Tutte le recensioni

33 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Cashback bevestigd TOCH NIET uitbetalen! (#update uiteindelijk wel goedgekeurd na bijna 6 maanden)

Een lange tijd cashbackxl.nl niet meer gebruikt maar afgelopen winter weer een poging gedaan.

Alle instructies EXACT opgevolgd en 3 cashbacks bevestigd via website en bevestiging email na aankoop (KPN aankopen). Eerst werd een verkeerd bedrag geregistreerd bij eentje (EUR 55,00 ipv EUR 85,50 zoals aangegeven) maar na een mail richting Cashbackxl door Gilvy "gecorrigeerd", super!

We zijn inmiddels 4 maanden verder en zijn er 2 cashbacks twv EUR 90,00 goed gekeurd en uitbetaald. Een 3e cashback blijft op bevestigd twv EUR 85,50. Ik heb slechte ervaringen met cashbacks die lang op bevestigd blijven, het zit mij niet lekker.

Alle INSTRUCTIES heb ik tot op de letter opgevolgd en is mijn 3e cashback succesvol bevestigd. Ondanks alles ben je toch weer aan de goden overgeleverd en moet je maar hopen dat ze gaan uitbetalen.

Erg erg jammer denk wel driedubbel na of ik Cashbackxl nog wil gebruiken, wat een gezeik allemaal.

Chen

Ps: ik heb een reply gekregen van Cashbackxl hoor. Jammer pech, wij kunnen niks eraan doen.

Update #2 half jaar na bestelling:
Cashback toch nog goedgekeurd en binnenkort uitbetaald. Wil dit ook wel erbij melden.

19 marzo 2024

Hi Chen,

Bedankt voor je bericht.

Met betrekking tot jouw bevestigde cashbacks zijn we helaas afhankelijk van de webshops. Zij keuren namelijk de cashbacks die wij aan jou geven. Vandaar dat dit soms wat langer kan duren dan verwacht. Als je je aan alle voorwaarden hebt gehouden zou dit in principe goed moeten gaan. Stuur ons gerust een mail naar info@cashbackxl.nl als je ergens nog vragen over hebt.

Met vriendelijke groet, Team CashbackXL.

Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden! Voor mij de beste cashback site!

Ik maak al jaren gebruik van CashbackXL en ik moet eerlijk zeggen, never nooit issues gehad! Ben super tevreden, los van mijn eigen aankopen help ik ook vrienden en kennissen wat uiteindelijk voor een leuke extra zorgt.

Qua communicatie (als dat nodig is) helpen ze snel en leggen alles duidelijk uit.

Sindskort hebben ze ook de optie: instant payment wat ervoor zorgt dat je binnen 24 uur uitbetaald krijgt op je bankrekening :D Zeker een aanrader!

15 marzo 2024

Hi Lucio,

Tof om te horen dat je jouw vrienden en kennissen ook helpt bij het besparen. Het mooie is dat je hier ook nog is wat op kunt verdienen met onze Member-Get-Member. Extra besparen dus!

Fijn dat je blij bent met onze service.

Bedankt voor je review.

Team CashbackXL.

Valutata 5 stelle su 5

Het is bijna niet te geloven

Het is bijna niet te geloven, hoe ze het doen weet ik niet maar het is toch mooi om een (klein) deel van je aankoopbedrag terug te krijgen? Als ik dit een aantal jaar terug had geweten, had ik vaker gebruik gemaakt van het platform van Cashback XL. Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen, via hun de gewenste webwinkel opzoeken, je aankoop doen en klaar.

Enige nadeel is dat het soms maanden kan duren voordat de webshop/winkel waar je een aankoop doet je cashback goedkeurt. Maar daar kan Cashback XL niets aan doen en bovendien: gratis geld, wat wil je nog meer? :-) Al 250 euro bespaard in 1 jaar tijd!!

En nu staat het geld ook direct op je rekening met de nieuwe functie instant betaling. Super!!

5 marzo 2024

Hi HG12,

Super om te horen dat je al €250 hebt bespaard. Dat geld kan je mooi voor iets anders gebruiken.

De uitleg van onze cashback is vrij simpel. We ontvangen een commissie voor jouw aankoop, omdat we jou als klant hebben aangebracht. Dit geven we dan aan jou terug als cashback. Mooie beloning toch?

Bedankt voor je review!

Team CashbackXL.

Valutata 5 stelle su 5

Goede cashback op een verzekering

Goede cashback op een verzekering, netjes uitbetaald op de afgesproken datum. Beter dan Shopbuddies waar ik steeds vaker problemen heb

26 febbraio 2024

Risposta di Cashback XL

Hi, bedankt voor je review. Fijn dat je blij bent met de cashback die we hiervoor aanbieden. Mvg, Team CashbackXL.

Valutata 2 stelle su 5

Gaat vaak mis laatste tijd.

Dit was ooit een leuke site maar het laatste jaar dramatisch slecht. Veel cashbacks worden niet geregistreerd en vervolgens worden de claims afgewezen. Meestal gaat het met kleine bedragen wel goed maar hogere bedragen altijd mis. Eneco, Postcode Loterij, mediamarkt... met 3 onterechte afkeuringen al 35 euro misgelopen.
Ik heb me inmiddels ook uitgeschreven voor cashbackXL. Ben er helemaal klaar mee.

23 febbraio 2024

Risposta di Cashback XL

Hi Ray, bedankt voor je bericht. Ik licht dit graag voor je toe.

Op het moment dat er niet aan onze voorwaarden en die van de webshop worden voldaan kan het zo zijn dat een cashback niet wordt geregistreerd. Als je hier vervolgens een claim voor indient wordt hier nog is nauwkeurig naar gekeken door de desbetreffende webshop. Als dan blijkt dat er niet aan een voorwaarden wordt voldaan kunnen ze er voor kiezen om deze af te wijzen. Hier hebben we verder geen invloed op, maar we kijken wel graag met je mee hoe we dit in het vervolg voor je op kunnen lossen zodat al jouw cashbacks worden geregistreerd. Dan is een claim indienen ook niet meer nodig.

Stuur ons gerust een berichtje op info@cashbackxl.nl. Dan kijken we graag met je mee. Het zou natuurlijk mooi zijn als je weer wat kunt besparen. Mvg, Team CashbackXL.

Valutata 5 stelle su 5

Cashbacks werken in mijn geval bijna…

Cashbacks werken in mijn geval bijna altijd. Gewoon goed de voorwaarden lezen voordat je cashback verwacht per website.

17 febbraio 2024

Risposta di Cashback XL

Hi Tuğrul, enorm bedankt voor je review.

Mvg, Team CashbackXL.

Goede ervaringen mee

Goede ervaringen mee! Betaald ook de bedragen uit.

Risposta di Cashback XL

Hoi Celine, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je een goede ervaring met ons hebt! Mvg, Team CashbackXL

Valutata 5 stelle su 5

Hee blij met de Cashback XL! Al een paar keer gebruikt maken van…

Heel Blij met de Cashback XL!

Al een paar keer gebruikt maken van cashbacks via Cashback XL … de cashback service werkt soepel! Ik ben heel blij met Cashback XL! Ga zo door met deze mooie service!!!

Risposta di Cashback XL

Hi Dessy, enorm bedankt voor je review. Top om te horen dat je hier blij mee bent. We zijn ook erg blij met jou :). Mvg, Team CashbackXL.

Valutata 5 stelle su 5

Ik zat eerst bij een andere club

Ik zat eerst bij een andere club, echt ellende , vaak werd het niet geregistreerd , bakken ellende . Bij Cashback krijg je veel geld terug en het lukt altijd. Ik ben erg blij met ze

Risposta di Cashback XL

Hi Fam Beks, mooi om te lezen dat jouw cashbacks bij ons vlekkeloos verlopen. Bedankt voor je review! Mvg, CashbackXL

Prima cashback site

Prima cashback site, gaat 9 van de 10 keer goed en als het een keer misgaat lossen ze het keurig voor je op 👏

18 gennaio 2024

Hi Johan,

We vinden het fijn als we je kunnen helpen bij het besparen. Ook als dit een keer misgaat. We waarderen je review!

Mvg, Team CashbackXL

werkt prima.

degelijke korting bij bol. via cadeaubonnen.
Deze zijn binnen een paar seconden op je account.
Het uitbetalen van je cashback duurt 15-20 minuten.
conclusie het werkt en gaat best snel.
Ook de klantenservice neemt de telefoon en is ook nog behulpzaam.

8 gennaio 2024

Hi Wes,

Enorm bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service!

Groetjes, CBXL.

Werkt niet

Geen mogelijkheid tot het indienen van een claim bij een zorgverzekering. Dit jaar is het bedrag weer niet geregistreerd. Waardeloos.

Laat ik duidelijk zijn, dit probleem is niet alleen bij de zorgverzekeraars. Ook de vorige 4 click-outs. Die als correct geregistreerd staan in het portaal (groen vinkje, alle cookies aan). Zijn niet geregistreerd, in dit geval Bijenkorf en Tado.

Nadat het niet geregistreerd was via CashbackXL heb ik vandaag overnieuw de verzekering aangevraagd via shopbuddies. Hier staat het wel netjes geregistreerd in mijn overzicht.

30 dicembre 2023

Beste Niels,

wij doen duizenden zorg-cashbacks deze dagen en alle cashbacks werken. Dat houden wij vanzelfsprekend goed in de gaten. De enige reden waarom het niet zou lukken is als je niet letterlijk de regels volgt op https://www.cashbackxl.nl/hoe-werkt-het#regels.

Als een webshop geen claims accepteert, dan is dat helaas zo bepaald door die webshop. Maar als je de regels volgt, dan zou je ook nooit een claim hoeven in te dienen.

Edit: Alleen de ASR, Bijenkorf en Tado cashbacks werken prima voor andere gebruikers. Fijn dat het bij Shopbuddies wel is gelukt, dan heb je daar blijkbaar wel alle regels gevolgd, want zij gebruiken dezelfde links als wij.

CBXL

Goeie ervaringen

Ik heb eigenlijk altijd goeie ervaringen met Cashback XL. De meeste registraties gaan goed en, als het een keer fout gaat, is een claim vaak voldoende om het weer recht te trekken. Over de uitbetaling maak ik mij eigenlijk nooit zorgen, dat gaat gewoon altijd goed. Ik ben dus zeer tevreden over Cashback XL!

20 dicembre 2023

Hi Valerie,

Enorm bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat we je een handje kunnen helpen bij het besparen. Groetjes, CBXL.

Malafide misleidende praktijken

Malafide misleidende praktijken gepaard met valse beloften. Wees gewaarschuwd

19 dicembre 2023

Beste gebruiker,

Vervelend om te horen dat je deze ervaring met ons hebt. We zetten ons elke dag in om de beste cashbacks aan te bieden voor onze gebruikers. Daar tegenover staat wel dat alle voorwaarden gevolgd moeten worden. Worden deze niet gevolgd, kan het zo zijn dat je je cashback niet ontvangt, omdat wij ook niks ontvangen van de desbetreffende webshop.

Zou je ons willen mailen naar info@cashbackxl.nl? Dan kijken we graag met je mee. Groetjes, CBXL.

NEPPERIJ! GEEN CASHBACK VIA CASHBACKXL

Meerdere cashbacks via hier proberen te verkrijgen, via hun site, ingelogd en wel, en netjes binnen de tijd die ervoor staat zaken akkoord bevonden.

Echter zijn er een aantal niet goedgekeurd. Ik hoor de raarste oorzaken via CashbackXL, het ligt aan alles en nog wat, behalve CashbackXL die NIET zijn verantwoording neemt.
Cookies zijn zogenaamd niet geaccepteerd, verkeerde browser, geen claims in kunnen doen, enzovoorts

Daar vraag ik niet om. Ik vraag om één oplossing! Alle gegevens zijn bekend bij jullie klantenservice.

Niet de verantwoording terugleggen bij de klant, daar waar jullie in gebreken blijven en zijn.

Edit na 1,5 maand : ondanks diverse mails en diverse keren contact, is wat hierboven is genoemd is nog steeds het geval. Dus reactie hierop Trustpilot over graag verder helpen en zogenaamd dienstverlenend zijn is ook gebakken lucht

1 dicembre 2023

Beste gebruiker,

Vervelend om te horen dat je dit ervaart.

Het niet registreren/afkeuren van een cashback heeft als oorzaak dat de regels op onze website of die van een webshop niet correct worden gevolgd. Dit geven we ook aan in onze voorwaarden op https://www.cashbackxl.nl/hoe-werkt-het#regels. We doen dagelijks duizenden cashbacks voor gebruikers waarbij alle cashbacks werken. Dat houden wij vanzelfsprekend goed in de gaten. Ook als het een keer mis gaat kijken we graag met je mee waar dit aan kan liggen.

Mochten wij je ergens bij kunnen helpen kan je ons altijd mailen naar info@cashbackxl.nl. Groetjes, CBXL.

Teleurstellende Ervaring met CashbackXL

In het verleden maakte ik regelmatig gebruik van CashbackXL, maar mijn recente ervaringen hebben mijn vertrouwen ernstig geschaad. Van de afgelopen 20 bestellingen heb ik geen enkele keer cashback ontvangen, ondanks mijn zorgvuldige controle van alle browser-instellingen - iets wat ik als IT-professional serieus neem.

Hoewel ik vermoed dat het probleem ligt in het mogelijk onterecht claimen van cashback door CashbackXL, wil ik benadrukken dat dit slechts een aanname is en geen bewijs. Desalniettemin heb ik besloten om over te stappen naar een concurrent waar het cashbacksysteem wel naar behoren lijkt te functioneren. Het is teleurstellend om een dienst te verlaten waarmee ik in het verleden goede ervaringen heb gehad, maar de consistentie in het uitblijven van cashback heeft me doen besluiten elders mijn geluk te beproeven. Hopelijk kan CashbackXL hun dienstverlening verbeteren voor toekomstige gebruikers.

29 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Niet meer wat het was...

Hier helaas geen goede ervaringen (meer). Geruime tijd klant geweest en in het verleden ging het vaak goed, maar inmiddels worden meer aankopen niet dan wel geregistreerd. Op claims wordt nauwelijks nog gereageerd en er wordt telkens aangegeven dat een mislukte transactie (bijna) altijd veroorzaakt wordt door de indiener zelf. Zie ook de (standaard) reacties hieronder. In doe mijn aankopen op advies van CashbackXL nu via een andere aanbieder en gelukkig gaan de registraties daar wel prima.

Edit: De reactie hieronder is - gelijk aan andere reacties - telkens dat (waarschijnlijk) niet aan de voorwaarden is voldaan. Het wordt inmiddels juridisch wel een interesante zaak. Een consument heeft namelijk de INTENTIE om via een cashbacksite een korting te verkrijgen. De cashbacksite verschuilt zich vervolgens vaak via haar 'voorwaarden' op 'technische' gronden achter de omgekeerde bewijslast en de beoordeling van de verkoper en keurt vervolgens claims af. En daar gaat het mis. Het gaat namelijk niet om de techniek maar om de INTENTIE van de consument en daar hoort een juridisch kader voor te komen om misstanden in deze secor te beperken en/of te voorkomen.

26 agosto 2023

Risposta di Cashback XL

Beste gebruiker, spijtig om te horen dat je niet meer tevreden bent met ons platform.

Een cashback wordt altijd geregistreerd als er aan alle voorwaarden is voldaan. Volg je niet alle voorwaarden dan kan het zo zijn dat de transactie niet wordt bevestigd. Dit geldt ook voor andere cashback platformen. We helpen je graag om ervoor te zorgen dat cashback altijd worden geregistreerd.

Verder verwerken we dagelijks claims. Echter kan het soms wat langer duren deze te verwerken en te beantwoorden, omdat deze handmatig worden opgepakt. Ook jouw claims zullen worden behandeld.

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben kun je ons altijd een berichtje sturen naar info@cashbackxl.nl. Dan helpen we je graag om dit voor je op te lossen. Groetjes, CBXL.

Good money saver

Depends on how often you buy online, but if you do it saves quite some money.

24 novembre 2023

Risposta di Cashback XL

Hi AK, thank you for your message. It is always nice to be able to save some money. Especially because we don't charge for anything :). Kind regards, CBXL.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più