Valutata 1 stelle su 5

Totaal zinloos om via Cashback XL te bestellen. Ik heb 2x bij Amazon een (flinke) bestelling gedaan. Eerst "getest" of de instellingen goed stonden. Nog een keer extra gecheckt, maar helaas! Geen... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zeer teleurstellende ervaring. Ondanks dat ik mijn cookies correct had ingesteld en alle voorwaarden nauwkeurig heb gevolgd, is mijn cashback toch afgekeurd. Er wordt geen duidelijke of overtuigende u... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tjah, misschien kortzichtig om te zeggen dat het nogal om 'scapegoating' lijkt te gaan, maar ik heb al jaren louter goede ervaringen met Cashback XL! Externe factoren kan ik hier noemen, maar daar h... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ben.nl cashback van €42 onterecht afgekeurd. Reden volgens CashbackXL: Abonnement geannuleerd. Abonnement loopt nu al twee maanden, verschillende keren afgeschreven. CashbackXL doet er helemaal niets... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di Affiliate Marketing

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Met de online cashbacks van CashbackXL krijg je honderden euro's per jaar terug op jouw online aankopen.

1,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 3% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

1,9

Tutte le recensioni

33 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Al een lange tijd lid van Cashbackxl en…

Al een lange tijd lid van Cashbackxl en altijd tevreden geweest. Echter heeft Cashbackxl onlangs een probleem opgelost waarvan zij niet de oorzaak waren. Toch hebben zij zich ingezet om een oplossing te zoeken. Klantvriendelijkeheid +++

7 ottobre 2024

Alles correct

Van begin is alles tot nu toe juist verlopen. Altijd correct geïnformeerd. Voor de komende tijd ga ik meer gebruik van maken.

25 settembre 2024

Risposta di Cashback XL

Beste Ted, fijn om te horen en succes met de komende cashbacks!

Valutata 3 stelle su 5

Beetje genept

Ik voel me een beetje genept. Het idee is leuk en goed, alleen jammer dat je niet standaard het geld uitbetaald kan worden vanaf een minimum. Bijvoorbeeld bij het €2,50 start tegoed kan dit enkel gebruikt kan worden voor een te kopen waardebon/voucher.

Ook wacht ik al vanaf 18-09-2024 19:11 op de bevestiging van een cashback van ibood en dan is het nog wachten of ik de cashback als daadwerkelijk uit te betalen bedrag krijg of dat het opgeteld word bij het bedrag wat je nu enkel kunt terugclaimen door een waardebon/voucher te kopen.

Bij concurrent scoopy is de ervaring dat de beloofde cashback uitbetaling sneller gaat en dat je zelfs mag bepalen of je dit direct laat uitbetalen op je bankrekening of besteed aan een waardebon. Hetzelfde geld voor de door scoopy ontvangen start tegoeden etc.

Ik hoop dat cashbackXL dit in de toekomst nog eens gaat aanpassen. Dan ben ik zeker bereid om mijn review aan te passen naar een wat positievere ervaring.

23 settembre 2024

Risposta di Cashback XL

Beste Danny, het gratis tegoed dat je van ons ontvangt kun je als voucher tegoed gebruiken en inderdaad bij minimaal 5 euro.

Verder duurt het altijd minimaal 30 dagen voordat een bevestigde cashback goedgekeurd wordt. Dit heeft te maken met het feit dat een webshop dit keurt na retourtermijn/ betaling eerste facuur oid.

Bij aankoop van een waardebon ontvang je wel direct een goedgekeurde cashback.

Mocht in de toekomst eea wijzigen laten we dit weten!

Valutata 1 stelle su 5

Er wordt niet gereageerd op een…

Er wordt niet gereageerd op een cashback claim. In februari een aankoop gedaan. Sindsdien in behandeling. Eerste claim werd er gezegd dat er een melding bij Glamira werd gedaan. Sindsdien niks meer gehoord. Nu wordt er niet eens meer gereageerd op de 2e claim. Shopbuddies is een stuk beter!

15 agosto 2024

Hi Dennis,

Vervelend om te horen dat je niets meer van ons hebt vernomen. Dit is niet onze bedoeling geweest. Zou je ons willen mailen naar info@cashbackxl.nl? Dan duiken we hier samen in.

Slechte ervaring

Slechte ervaring: geen cashback, geen support.
4 aankopen via CBXL gedaan. Cookies laten controleren. Alles oke. Na paar maanden via CBXL support gevraagd naar cashback van deze aankopen. E-mail gestuurd met screenshot van coockies. Reactie van hen: als u de regels volgt komt alles goed. Anders claim indienen. Dit laatste geprobeerd, maar selectie van webshop is niet mogelijk. Dus claim indienen werkt ook niet.

6 giugno 2024
Valutata 2 stelle su 5

Meer afwijzingen dan goedkeuringen

Er wordt meer afgewezen, dan goedgekeurd.
Daarmee wordt het uiteindelijk toch duurder, dan als je voor de goedkoopste site gaat (deze heeft meestal geen contract met cashbackxl).
Je dient een claim in. Deze wordt afgewezen vervolgens staat er als je alle regels heb gevolgd je een claim kan indienen. Dat is niet logisch.
Maw zeer teleurstellend en zeer onbetrouwbaar.

27 giugno 2024

Risposta di Cashback XL

Hi S Sing, bedankt voor je review. In principe wordt een cashback altijd goedgekeurd als zowel onze regels als die van de webshop worden gevolgd. Wordt een cashback afgekeurd, dan gaan we ervan uit dat de webshop dit met een geldige reden doet.

Een claim indienen is verder altijd mogelijk, mits de webshop dit toe laat. Dit zou echter een uitzondering moeten zijn als jouw cashback bijvoorbeeld niet wordt geregistreerd. Mocht je willen dat we voor toekomstige aankopen met jouw meekijken kan je ons altijd mailen naar info@cashbackxl.nl. Dan kunnen we er samen voor zorgen dat al jouw cashbacks netjes worden geregistreerd. Met vriendelijke groet, Team CashbackXL.

Correcte afhandeling van cashback

Surfshark VPN 2 jaar dankzij de cashback aan een 15 euro kunnen kopen (58 euro cashback). Duurde van 10 april tot 16 juni ter goedkeuring en nadien kan je het geld laten uitbetalen. Heb ik gekozen voor de instant uitbetaling en inderdaad, paar minuten later stond het geld op mijn rekening.

16 giugno 2024

Risposta di Cashback XL

Hi, wat fijn dat je een Surfshark abonnement met een mooie cashback hebt kunnen aanschaffen. Onwijs bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Cashback XL.

Valutata 5 stelle su 5

Top ervaring met de online website

Top ervaring met de online website! Ze hebben tot nu toe meerdere malen waargemaakt wat ze beloven/doen.

25 giugno 2024

Risposta di Cashback XL

Hi Jaimy, enorm bedankt voor je review!

Valutata 5 stelle su 5

CashbackXL.heeft mij perfect geholpen.

CashbackXL.heeft mij zeer goed geholpen. Ik was niet zo handig met het aanvragen van een claim, maar een medewerker heeft mij duidelijk de werkwijze uitgelegd. De verdere afwikkeling is niet anders dan uitstekend te noemen.

25 giugno 2024

Hoi Hennie,

Fijn om te horen dat we je een handje konden helpen. Het is natuurlijk mooi meegenomen als je wat extra kan besparen.

Valutata 1 stelle su 5

Cashbacks worden nooit goed geregistreerd!

Dit bedrijf is niet betrouwbaar! Meerdere malen cashbacks aangevraagd, voldaan aan alle eisen maar niks wordt meer geregistreerd en claims worden niet in behandeling genomen want ja, jij zit fout door verkeerde handelingen.... 2 jaar geleden ging alles goed en nu hebben ze de kraan gewoon dichtgezet. Ver weg blijven van deze toko, Woolsocks is stukken betrouwbaarder! Je bent gewaarschuwd, doe vooral geen grote aankopen via dit bedrijf want ze laten je gewoon als een zak aardappels liggen.

22 maggio 2024

Risposta di Cashback XL

Beste Kenan, vanwege cookie- en privacy wetgeving luistert het meten van een cashback heel nauw en dien je als gebruiker dit zorgvuldig te doen. Helaas accepteren niet alle webshops claims hetgeen we ook duidelijk aangeven. We doen maandelijks duizenden cashbacks die goed gaan en werken. Daarbij proberen we dit altijd samen met een gebruiker op te lossen. Soms lukt dat helaas niet. Mocht je nog vragen hebben kun je ons tijdens kantooruren telefonisch en per mail goed bereiken. Mvg.

beperkt aanbod

Mailtje gehad dat ik eenmalig €5 korting kreeg op mijn eerste giftcard aankoop. Dit gedaan en de Keuze Cadeaukaart gekocht.

Na aankoop blijkt dat deze Keuze Cadeaukaart veel minder inwisselopties heeft dan bij andere verkooppunten. Normaal koop ik exact dezelfde kaart via Woolsocks met cashback, maar ik kan deze nu niet inwisselen voor een Apple of VVV digitale kaart.

23 maggio 2024

Hi Jelte,

Enorm bedankt voor bericht en je attentie.

Goed dat je aangeeft dat er enkele webshops ontbreken. We zetten ons elke dag in om zoveel mogelijk inwissel opties toe te voegen voor de Keuze Cadeaukaart. Het kan zo zijn dat er soms een webshop ontbreekt, maar deze voegen we dan graag zo snel mogelijk voor je toe. Ook in dit geval zullen we ons best doen om de genoemde webshops voor je toe te voegen.

Zou je ons in het vervolg willen mailen naar info@cashbackxl.nl? Dan pakken we dit direct voor je op. Alvast bedankt!

Top bedrijf

Top bedrijf gebruik het sinds januari volop en heb al zoveel bespaard en het keert ook super snel uit kwa betaling...

Raad het zeker aan!

19 maggio 2024

Risposta di Cashback XL

Fijn en bedankt voor jouw positieve feedback Claudia!

Valutata 1 stelle su 5

Cashbackxl is slecht in het uitbetalen…

Cashbackxl is slecht in het uitbetalen van de korting. Het bedrijf staat niet achter de klant. Ondanks de juiste gebruiksaanwijzing te hebben gehanteerd, wordt bij Independer Zorg 20 euro niet uitbetaald. Vorig jaar liep ik 130 euro mis, bij KPN-abonnementen, omdat er nog geen duidelijke afspraken waren vastgelegd tussen beide partijen. Hierdoor zit ik 2 jaar vast aan duurdere abonnementen dan ik zonder Cashbackxl zou hebben afgesloten. Tevens wordt de 1*- review niet getoond op de site van Cashbackxl en op mijn vraag bij welke geschillencommissie Cashbackxl is aangesloten, komt geen antwoord.. Bezint eer ge begint!

19 maggio 2024

Cashback energiedirect

2e keer geprobeerd en keurig gestort gekregen

17 maggio 2024

Risposta di Cashback XL

Fijn en mooi dat het zo dus opgelost is en werkt!

Valutata 1 stelle su 5

Geen enkele aankoop deed het

Geen enkele aankoop deed het. Geloof wel 5x bij dezelfde webshop iets besteld. 100% dat er aan de voorwaardes is voldaan. Het is en blijft n psychologisch spel. Als er een cashback niet doet, stuur je het niet snel terug. Ook gaat men voor hoge aankopen, die men nornaal niet zou kopen. Er zijn betrouwbaardere alternatieven. En.......nu zal ik ongetwijfeld een reactie krijgen van Cashbackxl dat het weer aan de consument ligt. Wij noemen dat in de ggz narcisme

6 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

CashbackXL geen enkel geld terug

Scam, cashback uitvoert voor nordvpn, geen claim bekend en kan er geen indienen

12 marzo 2024

Risposta di Cashback XL

Hi Bjorn, als er niet aan al onze voorwaarden wordt voldaan kan het zo zijn dat een cashback niet wordt geregistreerd. Wij proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen om ervoor te zorgen dat je jouw cashback alsnog kunt ontvangen. Zou je ons willen mailen naar info@cashbackxl.nl? Dan kijken we graag met je mee.

Goed Cashback programma

Ik zou iedereen aanraden, wordt lid.
Korting op je aankopen is altijd leuk en zo geregeld.

25 marzo 2024

Risposta di Cashback XL

Hi Peter, fijn om te horen dat je blij bent met onze service. Bedankt voor de review!

Valutata 1 stelle su 5

Kleine bedragen gaan prima en worden…

Kleine bedragen gaan prima en worden uitgekeerd. Nu al 2 keer iets grotere bedragen welke naar niet uitgekeerd worden. Na contact wordt steeds aangegeven dat ze ‘er mee bezig zijn’ inmiddels al meer dan 4 maanden! Ik begin hier dus een naar onderbuik gevoel van te krijgen…….

2 dicembre 2023

Hi Dennis,

Het kan soms wat langer duren voordat wij een update ontvangen van een webshop. Dit heeft niets te maken met de hoogte van het cashback bedrag. Helaas hebben we hier geen invloed op. We proberen hier wel altijd kort op te zitten. Meer dan dat kunnen we niet doen.

Mocht je ergens nog vragen over hebben kan je ons mailen naar info@cashbackx.nl. Dan kijken we graag met je mee.

Met vriendelijke groet, Team CashbackXL.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più