Totaal zinloos om via Cashback XL te bestellen. Ik heb 2x bij Amazon een (flinke) bestelling gedaan. Eerst "getest" of de instellingen goed stonden. Nog een keer extra gecheckt, maar helaas! Geen... Leggi di più
Zeer teleurstellende ervaring. Ondanks dat ik mijn cookies correct had ingesteld en alle voorwaarden nauwkeurig heb gevolgd, is mijn cashback toch afgekeurd. Er wordt geen duidelijke of overtuigende u... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tjah, misschien kortzichtig om te zeggen dat het nogal om 'scapegoating' lijkt te gaan, maar ik heb al jaren louter goede ervaringen met Cashback XL! Externe factoren kan ik hier noemen, maar daar h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ben.nl cashback van €42 onterecht afgekeurd. Reden volgens CashbackXL: Abonnement geannuleerd. Abonnement loopt nu al twee maanden, verschillende keren afgeschreven. CashbackXL doet er helemaal niets... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Met de online cashbacks van CashbackXL krijg je honderden euro's per jaar terug op jouw online aankopen.
Stationsplein 45, 3013 AK, Rotterdam, Paesi Bassi
- 06-30 14 26 02
- info@cashbackxl.nl
- www.cashbackxl.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 3% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Al een lange tijd lid van Cashbackxl en…
Al een lange tijd lid van Cashbackxl en altijd tevreden geweest. Echter heeft Cashbackxl onlangs een probleem opgelost waarvan zij niet de oorzaak waren. Toch hebben zij zich ingezet om een oplossing te zoeken. Klantvriendelijkeheid +++
Alles correct
Van begin is alles tot nu toe juist verlopen. Altijd correct geïnformeerd. Voor de komende tijd ga ik meer gebruik van maken.

Beetje genept
Ik voel me een beetje genept. Het idee is leuk en goed, alleen jammer dat je niet standaard het geld uitbetaald kan worden vanaf een minimum. Bijvoorbeeld bij het €2,50 start tegoed kan dit enkel gebruikt kan worden voor een te kopen waardebon/voucher.
Ook wacht ik al vanaf 18-09-2024 19:11 op de bevestiging van een cashback van ibood en dan is het nog wachten of ik de cashback als daadwerkelijk uit te betalen bedrag krijg of dat het opgeteld word bij het bedrag wat je nu enkel kunt terugclaimen door een waardebon/voucher te kopen.
Bij concurrent scoopy is de ervaring dat de beloofde cashback uitbetaling sneller gaat en dat je zelfs mag bepalen of je dit direct laat uitbetalen op je bankrekening of besteed aan een waardebon. Hetzelfde geld voor de door scoopy ontvangen start tegoeden etc.
Ik hoop dat cashbackXL dit in de toekomst nog eens gaat aanpassen. Dan ben ik zeker bereid om mijn review aan te passen naar een wat positievere ervaring.

Risposta di Cashback XL
Informatie is kort en krachtig
Informatie is kort en krachtig. De links werken goed.
Er wordt niet gereageerd op een…
Er wordt niet gereageerd op een cashback claim. In februari een aankoop gedaan. Sindsdien in behandeling. Eerste claim werd er gezegd dat er een melding bij Glamira werd gedaan. Sindsdien niks meer gehoord. Nu wordt er niet eens meer gereageerd op de 2e claim. Shopbuddies is een stuk beter!

Slechte ervaring
Slechte ervaring: geen cashback, geen support.
4 aankopen via CBXL gedaan. Cookies laten controleren. Alles oke. Na paar maanden via CBXL support gevraagd naar cashback van deze aankopen. E-mail gestuurd met screenshot van coockies. Reactie van hen: als u de regels volgt komt alles goed. Anders claim indienen. Dit laatste geprobeerd, maar selectie van webshop is niet mogelijk. Dus claim indienen werkt ook niet.
Meer afwijzingen dan goedkeuringen
Er wordt meer afgewezen, dan goedgekeurd.
Daarmee wordt het uiteindelijk toch duurder, dan als je voor de goedkoopste site gaat (deze heeft meestal geen contract met cashbackxl).
Je dient een claim in. Deze wordt afgewezen vervolgens staat er als je alle regels heb gevolgd je een claim kan indienen. Dat is niet logisch.
Maw zeer teleurstellend en zeer onbetrouwbaar.

Correcte afhandeling van cashback
Surfshark VPN 2 jaar dankzij de cashback aan een 15 euro kunnen kopen (58 euro cashback). Duurde van 10 april tot 16 juni ter goedkeuring en nadien kan je het geld laten uitbetalen. Heb ik gekozen voor de instant uitbetaling en inderdaad, paar minuten later stond het geld op mijn rekening.

Risposta di Cashback XL
Top ervaring met de online website
Top ervaring met de online website! Ze hebben tot nu toe meerdere malen waargemaakt wat ze beloven/doen.

Risposta di Cashback XL
CashbackXL.heeft mij perfect geholpen.
CashbackXL.heeft mij zeer goed geholpen. Ik was niet zo handig met het aanvragen van een claim, maar een medewerker heeft mij duidelijk de werkwijze uitgelegd. De verdere afwikkeling is niet anders dan uitstekend te noemen.

Risposta di Cashback XL
Cashbacks worden nooit goed geregistreerd!
Dit bedrijf is niet betrouwbaar! Meerdere malen cashbacks aangevraagd, voldaan aan alle eisen maar niks wordt meer geregistreerd en claims worden niet in behandeling genomen want ja, jij zit fout door verkeerde handelingen.... 2 jaar geleden ging alles goed en nu hebben ze de kraan gewoon dichtgezet. Ver weg blijven van deze toko, Woolsocks is stukken betrouwbaarder! Je bent gewaarschuwd, doe vooral geen grote aankopen via dit bedrijf want ze laten je gewoon als een zak aardappels liggen.

beperkt aanbod
Mailtje gehad dat ik eenmalig €5 korting kreeg op mijn eerste giftcard aankoop. Dit gedaan en de Keuze Cadeaukaart gekocht.
Na aankoop blijkt dat deze Keuze Cadeaukaart veel minder inwisselopties heeft dan bij andere verkooppunten. Normaal koop ik exact dezelfde kaart via Woolsocks met cashback, maar ik kan deze nu niet inwisselen voor een Apple of VVV digitale kaart.

Top bedrijf
Top bedrijf gebruik het sinds januari volop en heb al zoveel bespaard en het keert ook super snel uit kwa betaling...
Raad het zeker aan!

Risposta di Cashback XL
Cashbackxl is slecht in het uitbetalen…
Cashbackxl is slecht in het uitbetalen van de korting. Het bedrijf staat niet achter de klant. Ondanks de juiste gebruiksaanwijzing te hebben gehanteerd, wordt bij Independer Zorg 20 euro niet uitbetaald. Vorig jaar liep ik 130 euro mis, bij KPN-abonnementen, omdat er nog geen duidelijke afspraken waren vastgelegd tussen beide partijen. Hierdoor zit ik 2 jaar vast aan duurdere abonnementen dan ik zonder Cashbackxl zou hebben afgesloten. Tevens wordt de 1*- review niet getoond op de site van Cashbackxl en op mijn vraag bij welke geschillencommissie Cashbackxl is aangesloten, komt geen antwoord.. Bezint eer ge begint!
Cashback energiedirect
2e keer geprobeerd en keurig gestort gekregen

Risposta di Cashback XL
Geen enkele aankoop deed het
Geen enkele aankoop deed het. Geloof wel 5x bij dezelfde webshop iets besteld. 100% dat er aan de voorwaardes is voldaan. Het is en blijft n psychologisch spel. Als er een cashback niet doet, stuur je het niet snel terug. Ook gaat men voor hoge aankopen, die men nornaal niet zou kopen. Er zijn betrouwbaardere alternatieven. En.......nu zal ik ongetwijfeld een reactie krijgen van Cashbackxl dat het weer aan de consument ligt. Wij noemen dat in de ggz narcisme
CashbackXL geen enkel geld terug
Scam, cashback uitvoert voor nordvpn, geen claim bekend en kan er geen indienen

Goed Cashback programma
Ik zou iedereen aanraden, wordt lid.
Korting op je aankopen is altijd leuk en zo geregeld.

Risposta di Cashback XL
Kleine bedragen gaan prima en worden…
Kleine bedragen gaan prima en worden uitgekeerd. Nu al 2 keer iets grotere bedragen welke naar niet uitgekeerd worden. Na contact wordt steeds aangegeven dat ze ‘er mee bezig zijn’ inmiddels al meer dan 4 maanden! Ik begin hier dus een naar onderbuik gevoel van te krijgen…….