Køb af ny elbil v. Cars i Højbjerg var utrolig nemt. Vi vidste på forhånd hvilken model vi specifikt ønskede, Bjørn var ferm til at fremstille vores muligheder ift. ekstraudstyr, farve og andet, så... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har lige købt en Cupra Tasvascan El, hos Cars i Højbjerg, og fik en super professionel behandling af Lucas, der trods sin unge alder vidste alt om bilens specifikke udstyrsliste. At han så samtid... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jacob har hele vejen igennem forløbet givet mig en sublim behandling, fra første samtale pr. telefon til, at han fysisk afleverede bilen hos mig i Adventure Park ved Ringkøbing. Jeg har tidligere leas... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mit første forsøg med leasing af bil. Har været holdt godt i hånden omkring hele forløbet og ikke mindst rådgivning omkring, hvad en leasingaftale omfatter og hvilke ting der stod med småt i en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Drømmer du om at køre rundt i en elbil? Hos CARS.dk kan du gøre drømmen til virkelighed! Vi har ét af de største udvalg af lettere brugte elbiler, og vores ekspertise er din garanti for kvalitet og pålidelighed. Vi har mere end 15+ års erfaring i bilbranchen, hvilket betyder, at vi ved præcis, hvad vi skal kigge efter, når det kommer til valg af de bedste brugte elbiler på markedet.
Scritti dall'azienda

Axel Kiers Vej 13, 8270, Du finder os i 8270 Højbjerg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Først og fremmest en utrolig kompetent salgschef, som spurgte en til vores behov. Gav os lov til at vælge mellem 2 modeller vi havde udtænkt os.
Han gav os en fornuftig, realistisk pris for vores gamle bil.
Det mundede ud i et salg.
Ikke sidste gang vi handler hos Dergin.
Mvh Brian Alsted Sørensen
Bopæl Struer.

Risposta di CARS.dk
Stor ros til Dergin, for en hele vejen igennem professionel tilgang og sagsbehandling i forbindelse med vores bilbytte.
Jeg kan kun anbefale CARS

Risposta di CARS.dk
Der er hurtig levering, tingene er i orden og vi fik god service af Dergin. Fornøjelse at handle med.

Risposta di CARS.dk
Super venlig og kompetent betjening. Har følt mig tryg og godt vejledt i hele processen.

Risposta di CARS.dk
Efter en tur i sommerhus med hund og oppakning måtte vi erkende at vi var vokset ud af vores ellers gode Toyota Aygo. Konen fandt hurtigt en model vi havde kigget på tidligere, men til en del billigere end vi forventede. Efter kort samtale dagen efter fik sælger (Bjørn) tilsendt billeder af vores Aygo, med en aftale om at vi kom forbi næstkommende lørdag. Vi fik en god pris for vores Aygo og halvanden uge senere var vi på vej hjem i en elbil som passede meget bedre til vores behov.
Bjørn var hele tiden venlig og forstående, samt velvidende om alle dele af handlen, og vi føler vi har gjort et rigtig godt køb som vil glæde os lang tid fremadrettet.

Risposta di CARS.dk
Fin bil. Lige på og uden kræjlergen i forhandlingen. God service.
Som en bilhandler bør være.

Risposta di CARS.dk
En helt igennem god oplevelse, at købe bil her. God snak og ærlighed, er i høj grad det, som vi har oplevet her. Ud over dette, så er det virkelig god service, at Bjørn efter handlen, skriver email for at høre, om vi havde en god køretur hjem, i vores nye bil samt, at vi skal sige til, hvis der er det mindste de kan hjælpe med. Vil varmt anbefale cars.dk til andre ☺️

Risposta di CARS.dk
Vi søgte efter en elbil, der kunne rumme vores store hund, og Skoda Enyaq iV80-modellen var det, vi ledte efter. Vi brugte lang tid på at lede, da det var udfordrende at navigere på elbilmarkedet. Uanset hvor vi gik hen, virkede det som om, at bilsælgerende kun var ude efter at lave en hurtig handel, hvilket fik os til at føle os utrygge. Heldigvis mødte vi Bjørn fra Cars.dk, og det var første gang, vi følte os trygge ved en bilforhandler. Han tog sig tid til at forklare os alt og tog sig tid til sikre sig, at vi forstod, hvordan alt fungerede. Vi vil varmt anbefale Bjørn - han er troværdig, ærlig og forstod vores behov. Tak for en ærlig handel.

Risposta di CARS.dk
Vi blev mødt af en utroligt behagelig og hjælpsom sælger i form af Bjørn, som gjorde handlen til en god oplevelse.
Vi kan varmt anbefale at handle din/jeres nye elbil hos cars.dk

Vi har lige købt en ny MG 4
Hele salgs forløbet blev håndteret yderst professionelt af Dergin Arpac.
God byttepris for vores gamle bil og alt i alt en rigtig god handel.
Kan varmt anbefale denne forhandler

Risposta di CARS.dk
Vi købte en næsten ny elbil BMW i4. Hele vejen igennem havde vi kontakt til den samme sælger Bjørn, som var virkelig behagelig og hjælpsom, og overholdt alle aftaler.

Risposta di CARS.dk
Har lige købt bil af Dergin Arpac hos Cars. Super service. Han er utrolig ærlig, og meget vidende. Bedste anbefaling herfra.

Risposta di CARS.dk
Fantastisk oplevelse at handle bil med Bjørn. Tillidsvækkende, kyndig og effektiv rådgivning fra dag ét.

Risposta di CARS.dk
Hurtigt svar på henvendelser. Sælger foreslog egnet bil, som vi valgte at købe.
Bilen var klar til prøvetur, da vi kom. Vores børn var med, og det var intet problem.
Aftaler blev overholdt. Gav en fair pris for vores brugte bil.
Bilen var klar til levering før den aftalte tid.
God service.
Jeg kan klart anbefale dem.

Risposta di CARS.dk
En regnfuld onsdag en halv time før lukketid, kom jeg ind i butikken for at se på en bestemt bil. Bilen var ikke helt det jeg søgte, men der stod et muligt alternativ, dog indenfor i udstillingen.
Da jeg ikke havde prøvekørt lige netop dén model før, håbede jeg på en prøvetur, men erkendte også at jeg var nået for sent ud i butikken og at vejret ikke lige just var det bedste at trække en rengjort bil ud i (blæst og regnvejr)
Michael tøvede ikke med at tilbyde en prøvetur, selvom der var under 25 min. til lukketid og vejret var dårligt. Dét er service, og mange forhandlere havde hverken tilbudt prøvetur i det vejr, og formentlig slet ikke med så kort tid til lukketid.
Tak for god behandling! Jeg vil klart anbefale Cars.dk til andre :-)
Efter at have henvendt mig til en sælger omkring leasing af ny bil samt salg af gammel bil, blev jeg mødt med åbne arme. Men sælgeren blev ved med at spørge ind til “hvad forventer du at få for den i bytte” hvilket jeg ikke skal tage bestik af da jeg vil være farvet til min fordel.
Men sælgeren bliver ved. “Hvad vil du have for den / hvad forventer du i bytte ex ex.
Jeg afgav nu hvad jeg forventede at få for den ved en bytte handel, hvortil svaret blev - “det er useriøst. tak for henvendelsen”
Jeg har handlet mange bliver til privaten gennem årene. Og at blive snydt måske endda vildledt i et bilsalg siger meget om dette firMa.
Vil du derimod give overpris for din varer, så skal du handle her.
Øv øv oplevelse. De rider vidst på en lyserødsky som er ved at falme.
Ps. Jeg har nu handlet et andet sted til ønsket pris.
5 stjerner herfra. En stor tak til Michael, som hjælp med at skaffe min nye bil hjem fra Flensburg. Priserne er fornuftige i forhold til markedet, og en realistisk restværdi. Kan klart anbefale Cars i Højbjerg
Cars i Ishøj 👍FANTASTISK Service på min kia rio, fantastisk man følger med på video,hvad der er under bilen,
Medarbejder bare super søde og venlige, priser helt rimelige.
Det er anden gang jeg har været der og fremover kun Cars de er en star,s😊😊👍👍
Har nu erhvervsleaset min anden bil via cars og kan bare sige at Morten er meget serviceminded og får tingene løst. Du kan regne med Morten.
Blot en tak til Cars.dk, Martin og Michael for et super samarbejde omkring leasing af luksusbil. Som første gangs leaser for 3 år siden, var der meget som skulle forklares til mig som læg-mand. Alt fra at hente bil i Tyskland, klargøring, finansiering, forsikringer, risici og mange gode råd. Kan varmt anbefale cars.dk, der skabes hurtigt tillid, venlig betjening, altid til at få fat i. Tak for et professionelt forløb.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.