CARS.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Køb af ny elbil v. Cars i Højbjerg var utrolig nemt. Vi vidste på forhånd hvilken model vi specifikt ønskede, Bjørn var ferm til at fremstille vores muligheder ift. ekstraudstyr, farve og andet, så... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har lige købt en Cupra Tasvascan El, hos Cars i Højbjerg, og fik en super professionel behandling af Lucas, der trods sin unge alder vidste alt om bilens specifikke udstyrsliste. At han så samtid... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jacob har hele vejen igennem forløbet givet mig en sublim behandling, fra første samtale pr. telefon til, at han fysisk afleverede bilen hos mig i Adventure Park ved Ringkøbing. Jeg har tidligere leas... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mit første forsøg med leasing af bil. Har været holdt godt i hånden omkring hele forløbet og ikke mindst rådgivning omkring, hvad en leasingaftale omfatter og hvilke ting der stod med småt i en... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto
  2. Mercato delle auto
  3. Rivenditore di auto usate

Scritti dall'azienda

Drømmer du om at køre rundt i en elbil? Hos CARS.dk kan du gøre drømmen til virkelighed! Vi har ét af de største udvalg af lettere brugte elbiler, og vores ekspertise er din garanti for kvalitet og pålidelighed. Vi har mere end 15+ års erfaring i bilbranchen, hvilket betyder, at vi ved præcis, hvad vi skal kigge efter, når det kommer til valg af de bedste brugte elbiler på markedet.

Din køreglæde starter hos CARS

Scritti dall'azienda

Vælg blandt 100+ biler
Alt vi annoncerer, har vi klar til prøvekørsel. Kan du ikke finde den bil, du søger - så finder vi den til dig!
Køreglæde i dag og på den lange bane
Vi ønsker at give dig den bedste køreglæde. Det gør vi ved at tænke 360 grader rundt om dit bilkøb. Derfor yder vi 100% god service - lige fra rådgivning, finansiering, forsikring og at holde din bil driftssikker med autoriserede serviceværksteder.
Fleksibel leasing af biler i luksusklassen
Går du efter førsteklasses kvalitet, rådgivning og ekstraordinær køreglæde? Med CARS Premium tilbyder vi attraktive flexleasingaftaler til dig som privatperson eller igennem din virksomhed.
Kilometergaranti
Vi giver fuld kilometergaranti, så du kan stole på, at bilen har kørt de antal kilometer, der står på speedometeret.
Tryghedsgaranti
Vi kan ikke trylle en brugt bil om til ny. Men vi kan give dig den skønne følelse af at have fået ny bil. Vi giver alle vores biler et omfattende mekanisk og kosmetisk tjek, så din kommende bil ser ud og kører næsten som ny.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Super god og seriøs service

jeg er på min 3 bil via Morten Nicolaisen fra Cars.dk hver gang har servicen været i top og mine forventninger til bilen er altid blevet mødt... køber nok også min 4 bil af Morten...

11 gennaio 2021

Hej

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Jeg sender straks din ros videre til Morten.

Valutata 5 stelle su 5

Mit første forsøg med leasing af bil

Mit første forsøg med leasing af bil.

Har været holdt godt i hånden omkring hele forløbet og ikke mindst rådgivning omkring, hvad en leasingaftale omfatter og hvilke ting der stod med småt i en sådan aftale.

Kører nu i ny bil på 1 uge og kan kun anbefale man kigger forbi cars.dk eller kontakter dem, såfremt man er markedet og ønsker kompetent rådgivning.

8 dicembre 2020

Hej Peter

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Valutata 5 stelle su 5

Dejlige biler og strålende service

Morten Nicholaisen er dygtig, vidende, venlig og ikke mindst ordholdende. Herlig bil har jeg fået til en, synes jeg, vældig god pris.

8 dicembre 2020

Hej Jørgen

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Valutata 5 stelle su 5

Bilforhandler af sjældent højt niveau

Bilforhandler af sjældent højt niveau. Jeg er på min 3. bil fra Cars, og har kun oplevet super professionel og seriøs kunderådgivning. Altid hjælpsomme og imødekommende. Ingen skade til at de også har glimt i øjet.

24 novembre 2020

Hej Hans

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Jeg sender straks din ros videre til gutterne i Højbjerg.

Valutata 5 stelle su 5

Endnu en god oplevelse at handle med…

Endnu en god oplevelse at handle med Cars

19 novembre 2020

Valutata 5 stelle su 5

Cars har leveret et højt niveau af…

Cars har leveret et højt niveau af professionalisme, dialog øjenhøjde, og et godt produkt.

9 novembre 2020

Valutata 5 stelle su 5

Vi har fået en rigtig god oplevelse hos…

Vi har fået en rigtig god oplevelse hos Cars i Århus. Sælgeren var yderst behagelig og gav en fantastisk service. Levering af bilen af de flinkeste folk.

2 novembre 2020

Hej Flemming

God service og oplevelse

Èn kunde. Èn sælger. Sådan skal det gøres! De gamle dyder holdes i hævd. Det at have kontakten til den samme mand igennem hele processen - fra kig på bil til underskrift på leasing- og købsaftale er god kundepleje!

I forbindelse med leasing af en Mercedes C43 havde jeg kontakt med Morten fra Cars.dk, som ydede kompetent sparring omkring processen både før, under og efter. Under alle besæg hos Cars.dk er jeg altid blevet mødt af venlige sælgere efter ganske kort tid i butikken. Hele processen blev gennemført effektivt, kompetent og venligt af den samme person med kunden i centrum.

De bedste anbefalinger til Cars.dk herfra.

19 ottobre 2020

Hej Mikkel

Valutata 5 stelle su 5

Den bedst tænkelige service og troværdighed

Jeg har leaset en bil for 12 måneder i Højbjerg afdelingen. Jeg er hele vejen blevet modtaget med meget høj service og særdeles kompetent personale - både når det gælder bilerne, men også leasingdelen. Cars.dk holder hvad de lover omkring bilerne og de små ting der skulle ordnes har Cars sørget for at ordne med det samme - super trygt. Jeg vil anbefale alle der er på udkig efter en brugt luksusbil, at besøge Cars.dk først.

5 ottobre 2020

Hej Gert

Fantastisk service

Fantastisk service, venlighed og rådgivning i top kvalitet 👍

5 ottobre 2020

Meget god service

Meget god service. Stor anbefaling herfra.

Valutata 5 stelle su 5

god service hele vejen igennem

god service hele vejen igennem, Morten hat været fantastisk og yderst konkurrencedygtige priser..

de varmeste anbefalinger herfra.

Suveræn service af CARS

Suveræn service af CARS v. Morten Nikolajsen.

Valutata 1 stelle su 5

Meget arrogant sælger!

Aldrig mødt så arrogant en sælger. Virkede totalt uinteresseret i at sælge noget, og svarede som om vi var dumme på spørgsmål. Ved ikk om han regnede med vi ikke havde penge da vi kom i søndags kluns efter en gå tur i skoven og måske ikke lignede sædvanlige kunder. Men vi finder da bare mercedesen et andet sted!

2 agosto 2020

Hej Allan

Vi er rigtig kede af din oplevelse, da vi går utrolig meget op i at give alle kunde en god behandling, når de besøger vores bilhuse.

Vi har undersøgt lidt med det personale som var på arbejde i søndags, og ingen af dem kender til dette. Vi vil derfor gerne høre lidt mere fra dig om situationen og sørger for det ikke sker igen.

Kontakt mig på mail: mnic@cars.dk.

Morten Nicholaisen | Direktør, CARS.dk

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più