Køb af ny elbil v. Cars i Højbjerg var utrolig nemt. Vi vidste på forhånd hvilken model vi specifikt ønskede, Bjørn var ferm til at fremstille vores muligheder ift. ekstraudstyr, farve og andet, så... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har lige købt en Cupra Tasvascan El, hos Cars i Højbjerg, og fik en super professionel behandling af Lucas, der trods sin unge alder vidste alt om bilens specifikke udstyrsliste. At han så samtid... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jacob har hele vejen igennem forløbet givet mig en sublim behandling, fra første samtale pr. telefon til, at han fysisk afleverede bilen hos mig i Adventure Park ved Ringkøbing. Jeg har tidligere leas... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har lige købt min første elbil hos afdelingen i Hjørring. Her blev jeg mødt af Niclas en venlig og imødekommende sælger der gav mig god og kompetent vejledning i, hvad skiftet fra benzin til... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Drømmer du om at køre rundt i en elbil? Hos CARS.dk kan du gøre drømmen til virkelighed! Vi har ét af de største udvalg af lettere brugte elbiler, og vores ekspertise er din garanti for kvalitet og pålidelighed. Vi har mere end 15+ års erfaring i bilbranchen, hvilket betyder, at vi ved præcis, hvad vi skal kigge efter, når det kommer til valg af de bedste brugte elbiler på markedet.
Scritti dall'azienda

Axel Kiers Vej 13, 8270, Du finder os i 8270 Højbjerg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Seriøs og professionelt bilkøb.
Vi har haft fornøjelsen af at købe bil af Bjørn hos Cars i Højbjerg.
Vi er meget tilfredse og vil helt sikkert anbefale Cars til andre!

Risposta di CARS.dk
Har kun positive ting at fortælle om vores bilkøb hos Cars.dk. Lige fra første telefoniske henvendelse hvor der var villighed og lyst til at handle.
Det samme gælder vores besøg og prøvetur af bilen, som endte i et køb.
Efter lukket handel fik vi ordnet klargøring, service og syn på blot 4 hverdage.
Ligger Cars.dk inde med min næste bil, vil jeg ikke være et sekund i tvivl om at besøge dem igen.
Tak til Cars.dk Aarhus og Bjørn for en god oplevelse.
Dbh
Rasmus

Risposta di CARS.dk
Vi har netop handlet vores næste bil hos Cars.dk i Odense hos Mikkel. Det har været en super god oplevelse, og Mikkel er en meget kompetent rådgiver, som vi har følt os meget trygge hos. Han har svaret på alt hvad vi måtte have af spørgsmål, kommet med gode råd, og det som der måtte være tvivl om, er alt sammen blevet fulgt til dørs!
Vi fik den bil vi gik og drømte om, og han tog den gamle bil i bytte til en fair pris.
Udvalget af biler hos Cars.dk var også ret imponerende, mange forskellige modeller, noget for en hver smag, også de andre modeller vi havde i tankerne, så vi kunne sammenligne.
Tak for en god handel! Top karakter herfra!

Risposta di CARS.dk
Jeg er meget tilfreds med bilen og meget tilfreds med hele den måde, handlen foregik på. Sælger var i øjenhøjde med mig og jeg fik ekstra god service. Alt spillede max og var snorlige, også da pengene var overført.

Risposta di CARS.dk
Super god service fra start til slut!
Jeg købte en Tesla model Y hos Cars for nylig og deres service og hjælpsomhed har været helt i top hele vejen igennem. En stor anbefaling herfra.

Risposta di CARS.dk
Vi købte en Opel Mokka e hos Cars i Højbjerg.
Bjørn Glistrup gav den bedste service og gjorde handlen til en rigtig god oplevelse.
Vi kan kun give Cars og Bjørn vores bedste anbefaling.

Risposta di CARS.dk
Klasse service og en gennemført god oplevelse

Risposta di CARS.dk
Jeg blev modtaget af en ung og venlig sælger når jeg ankom til Cars i Højbjerg. Han var serviceminded og klar til at yde en indsats. Han fandt en bil til mig som opfylder mine krav og fand en pris på min bil som jeg godt kunne acceptere. Aflevering gik som planlagt, alt i alt er jeg ganske tilfreds med handelen.

Risposta di CARS.dk
Fra start til slut fik jeg en super god og professionel service ved køb af ny bil. Især Bjørn Glistrup gjorde et fantastisk godt stykke arbejde og hjalp og svarede på alle de spørgsmål jeg havde omkring køb af el-bil.
Per

Risposta di CARS.dk
Super service, Bjørn hjalp med det hele, følte mig meget tryg

Risposta di CARS.dk
Vi havde en utrolig god oplevelse hos Cars i Højbjerg.
Fik lavet en god handel med Bjørn med det samme, og kunne hente den nye bil inden for få dage.
Meget venligt og imødekommende personale - kan klart anbefales.

Køb af Polestar 2
Jeg har haft fornøjelsen af at købe en nyere brugt Polestar 2 af Bjørn - ikke så lidt som et bump på vejen, og jeg fik en utroligt billig forsikring i samme ombæring.
God oplevelse.

Risposta di CARS.dk
Bjørn Glistrup var meget venlig, lyttende og imødekommende og frem for alt ærlig.Og tydeligvis megen viden på området. Vi kan på det varmeste anbefale bilkøb hos Bjørn👍👍vi vil ihvertfald komme igen 👍

Risposta di CARS.dk
Da vi havde besluttet at købe en ny KIA EV6 GT-Line, prøvede vi en hos en bilforhandler i Silkeborg, hvor vi også fik et tilbud. Jeg så en lignende bil på Bilbasen fra CARS.DK (der stod i annoncen, at den var importeret) og lavede en aftale med Dergin dagen efter.
Vi satte os ned ved hans skrivebord, og tilvalgte vinterdæk og aftageligt træk til den, og landede på en pris, der var 90.000 kr. billigere end tilbuddet fra Silkeborg. Han ville endda give 2.500 kr. mere for den gamle byttebil.
Samlet tog det en uge, og vi hentede bilen i går inkl. en dansk KIA Danmark garanti, og bilen var også fyldt med strøm, hvilket han ikke ville have penge for. Han tilbød også, at de kører de nye vinterdæk på fælge ud til SuperDæk i Skejby uden beregning.
Det er min bil nr. 29, og Dergin er virkelig en sælger, som vi fik tillid til fra 1. minut, og ALT har spillet fra hans og CARS side af. Det vil være det første sted, vi kører hen, når vi næste gang skal købe til. Stor tak Dergin

Risposta di CARS.dk
God reel handel og meget venlig betjening af sælger Bjørn Glistrup og en god overdragelse af vores “nye” bil der var flot klargjort og fuldt opladet til hjemturen👍

Risposta di CARS.dk
Jeg kiggede efter en Tesla model 3, så at de havde en til salg på Bilbasen, ringede en mandag og fik aftalt en fremvisning allerede tirsdag samme uge. Blev mødt med lækker service og dejlig betjening, følte mig i gode hænder hos dem. Og allerede præcis en uge efter fik jeg en besked om at min nye Tesla var klar til afhentning på trods nogle helligdage, så jeg har intet dårligt at sige om CARS.DK. Vil klart anbefales!

Risposta di CARS.dk
Har købt en Tesla Model 3 til en rigtig fair pris. Super service fra Bjørn og Lukas. Cars.dk kan helt klart anbefales hvis du er på udkig efter en brugt el-bil.

Risposta di CARS.dk
En stor fornøjelse at handle med Cars. Fik en rigtig Go behandling af Dergin👍. Har videregivet vores positive oplevelse til venner og bekendte, kan kun anbefales.

Risposta di CARS.dk
Først og fremmest en utrolig kompetent salgschef, som spurgte en til vores behov. Gav os lov til at vælge mellem 2 modeller vi havde udtænkt os.
Han gav os en fornuftig, realistisk pris for vores gamle bil.
Det mundede ud i et salg.
Ikke sidste gang vi handler hos Dergin.
Mvh Brian Alsted Sørensen
Bopæl Struer.

Risposta di CARS.dk
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.