CARS.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Køb af ny elbil v. Cars i Højbjerg var utrolig nemt. Vi vidste på forhånd hvilken model vi specifikt ønskede, Bjørn var ferm til at fremstille vores muligheder ift. ekstraudstyr, farve og andet, så... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har lige købt en Cupra Tasvascan El, hos Cars i Højbjerg, og fik en super professionel behandling af Lucas, der trods sin unge alder vidste alt om bilens specifikke udstyrsliste. At han så samtid... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jacob har hele vejen igennem forløbet givet mig en sublim behandling, fra første samtale pr. telefon til, at han fysisk afleverede bilen hos mig i Adventure Park ved Ringkøbing. Jeg har tidligere leas... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har lige købt min første elbil hos afdelingen i Hjørring. Her blev jeg mødt af Niclas en venlig og imødekommende sælger der gav mig god og kompetent vejledning i, hvad skiftet fra benzin til... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto
  2. Mercato delle auto
  3. Rivenditore di auto usate

Scritti dall'azienda

Drømmer du om at køre rundt i en elbil? Hos CARS.dk kan du gøre drømmen til virkelighed! Vi har ét af de største udvalg af lettere brugte elbiler, og vores ekspertise er din garanti for kvalitet og pålidelighed. Vi har mere end 15+ års erfaring i bilbranchen, hvilket betyder, at vi ved præcis, hvad vi skal kigge efter, når det kommer til valg af de bedste brugte elbiler på markedet.

Din køreglæde starter hos CARS

Scritti dall'azienda

Vælg blandt 100+ biler
Alt vi annoncerer, har vi klar til prøvekørsel. Kan du ikke finde den bil, du søger - så finder vi den til dig!
Køreglæde i dag og på den lange bane
Vi ønsker at give dig den bedste køreglæde. Det gør vi ved at tænke 360 grader rundt om dit bilkøb. Derfor yder vi 100% god service - lige fra rådgivning, finansiering, forsikring og at holde din bil driftssikker med autoriserede serviceværksteder.
Fleksibel leasing af biler i luksusklassen
Går du efter førsteklasses kvalitet, rådgivning og ekstraordinær køreglæde? Med CARS Premium tilbyder vi attraktive flexleasingaftaler til dig som privatperson eller igennem din virksomhed.
Kilometergaranti
Vi giver fuld kilometergaranti, så du kan stole på, at bilen har kørt de antal kilometer, der står på speedometeret.
Tryghedsgaranti
Vi kan ikke trylle en brugt bil om til ny. Men vi kan give dig den skønne følelse af at have fået ny bil. Vi giver alle vores biler et omfattende mekanisk og kosmetisk tjek, så din kommende bil ser ud og kører næsten som ny.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Super god service og kyndig vejledning…

Super god service og kyndig vejledning til nyejere af en elbil. Bjørn og Lukas er nærværende og grundige i deres forklaringer. Vi giver vores bedste anbefalinger til Cars.dk i Højbjerg

8 febbraio 2025

Hej Jon

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner 😊 Det glæder os at høre, at du har oplevet god service og kyndig vejledning.

Bjørn og Lucas gør altid deres bedste for at sikre, at vores kunder føler sig trygge og godt informerede, så det betyder meget for os at høre, at deres nærvær og grundighed har gjort en forskel for jer.

Vi sætter stor pris på dine anbefalinger og håber, at du får mange gode køreoplevelser i din elbil.

Valutata 5 stelle su 5

Mega god service og Bjørn gjorde vores…

Mega god service og Bjørn gjorde vores oplevelse meget værdifuldt..alt i alt supergodt👏👏👏👏

10 gennaio 2025

Hej Flemming

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! 😊

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

God service og hjælp.

God service og hjælp.
Kan varmt anbefale at handle med Bjørn hos cars 🚗

31 gennaio 2025

Hej Grete

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner. Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet god service og hjælp hos Bjørn.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, at du får masser af glæde af din bil. Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valutata 5 stelle su 5

Thank you Bjørn and team :)

A month ago we bought a car from cars.dk and Bjørn and his team took great care of us. We are not from Denmark and we speak little English, but they were very patient in answering all our questions (which were many😜) about how things work in this country and also about functionality/charging/maintenance since it was the first time we bought an electric car. In less than a week we already had the car in our hands, so everything was super fast. Very grateful to the whole team.

25 novembre 2024

Hi Anabella

Thank you for your wonderful review and the five stars! We are thrilled to hear that you had such a positive experience with Bjørn and the team.
We understand how challenging it can be to navigate buying a car in a new country, especially when it's your first electric vehicle, so we’re delighted that we could assist you and answer all your questions. Patience and understanding are key to providing great service, and your kind words truly mean a lot to us.
It’s also fantastic to hear that the process was quick and smooth, and we’re so glad you’re enjoying your new car. If you have any further questions or need assistance in the future, please don’t hesitate to reach out.

Best regards

Valutata 4 stelle su 5

God oplevelse

God oplevelse, og løsnings orienteret tilgang til forespørgsler, problemer, tvivl. "Bilen" er købt og handlet i Århus, men som københavner kan jeg kun rose for det fine samarbejde med Viabiler i Valby. dejligt moderne tilgang til tingene, og masser af god service.

13 gennaio 2025

Risposta di CARS.dk

Mange tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os - og det er skønt at vide, at samarbejdet mellem afdelingerne i Aarhus og Valby har fungeret godt.

Vi håber, du nyder din nye bil og ser frem til forhåbentlig at hjælpe dig igen en dag.

En super god oplevelse.

God service. Alle aftaler holdt til punkt og prikke, og hurtig ekspedition!

6 gennaio 2025

Risposta di CARS.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os at høre, at du har oplevet god service, og at vi har levet op til dine forventninger.

Din tilfredshed er vores største prioritet, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang, og hvis du får brug for hjælp eller rådgivning, står vi altid klar.

Valutata 4 stelle su 5

Stort udvalg af biler!

Stort udvalg af biler!
Vi fik rigtig god service og blev hjulpet godt på vej i hele processen, særligt af Lucas og Bjørn.
Eneste minus - lidt lang leveringstid på bilen.

12 dicembre 2024

Risposta di CARS.dk

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både Lucas og Bjørn har hjulpet dig godt gennem hele processen. Det betyder meget for os at give vores kunder en tryg og professionel oplevelse.

Vi beklager, at leveringstiden har været længere, end du havde håbet. Vi arbejder altid på at sikre, at vores kunder får deres biler så hurtigt som muligt, og vi tager din feedback til os for at forbedre os på dette område.

Vi håber, du nyder din nye bil, og hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valutata 5 stelle su 5

En helt igennem fantastisk oplevelse at…

En helt igennem fantastisk oplevelse at handle med Bjørn i Højbjerg.
Fra start til slut har vi været trygge i vores købsproces og rådgivning i øjenhøjde har været altafgørende for os, som nye elbilsejere. Super kompetent sælger med stor viden og grundigt arbejde.

20 dicembre 2024

Risposta di CARS.dk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores dygtige kollega, Bjørn.

Vi er glade for, at du har følt dig tryg gennem hele købsprocessen, og at rådgivningen i øjenhøjde har gjort en forskel for jer som nye elbilsejere. Det er netop den slags oplevelser, vi stræber efter at give vores kunder, og vi er stolte af at have Bjørn på vores team.

Vi håber, I får masser af glæde af jeres nye elbil, og hvis der er noget, vi kan hjælpe med fremover, er I altid velkomne til at kontakte os.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har mødt meget imødekommende…

Jeg har mødt meget imødekommende positiv personlig betjening fra Bjørn ,
I forbindelse med vores bil køb , ved cars Højbjerg

16 dicembre 2024

Risposta di CARS.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med Bjørn og den personlige betjening i forbindelse med dit bilkøb hos os i Højbjerg.

Det betyder meget for os at give vores kunder den bedst mulige service, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi ønsker dig mange gode køreoplevelser i din nye bil, og hvis du får brug for hjælp eller rådgivning fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft fornøjelsen af at købe bil…

Jeg har haft fornøjelsen af at købe bil hos On Cars, og her for man den bedste service, smilende betjening og bil. Når ny bil skal købes, købes den ved Osman 😊 hos On Cars
Jerlev blvd. 60 i Vejle

13 dicembre 2024

Risposta di CARS.dk

Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord! Det lyder som en rigtig god oplevelse, du har haft. Vi vil dog gøre dig opmærksom på, at din anmeldelse ser ud til at være rettet mod On Cars i Vejle, da det er dem, du nævner i teksten.

Hos CARS.dk sætter vi stor pris på al feedback, og vi håber, at du også får mulighed for at opleve vores service en dag. Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ha’ en rigtig god dag!

Tesla model 3

Vi købte vores Tesla model 3, igennem Bjørn. Rigtig venlig og vejledende sælger. Kan kun anbefale at købe sin bil igennem Cars/Bjørn.

Mvh. Nicklas Reimer

7 novembre 2024

Hej Nicklas

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med købet af din Tesla Model 3, og at Bjørn kunne give dig venlig og professionel vejledning gennem hele processen.

Din anbefaling betyder rigtig meget for os, og vi er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger. Skulle du have spørgsmål eller brug for hjælp fremover, står vi altid klar til at assistere dig.

Great cars, fair prices

Friendly and helpful staff that supported us in the decision to buy our new Polestar 2. During polishing they noticed some rim (cosmetic) damages and replaced two of them for us, free of charge.

After the successful deal, we had some issues with the Polestar ID registration. Bjørn from CARS gave us a hand and referred us to the local Volvo partners that could help us solve the issue in no time without additional cost.

28 ottobre 2024

Risposta di CARS.dk

Thank you for your wonderful review! We’re thrilled to hear that Bjørn could assist you with the Polestar ID registration and connect you with the right local Volvo partners to quickly resolve the issue.

Your kind words mean a lot to us, and we’re so pleased we could make your experience smooth and enjoyable.

Best regards

Valutata 5 stelle su 5

Købt en MG5 Electric el bil fra yderst…

Købt en MG5 Electric el bil fra yderst flinke sælgere fra denne fynske virksomhed.

De var meget hjælpsomme og selve handlen gik meget glat igennem. De hjalp med rest gæld i bytte bilen og lavede alt perfekt i forbindelsen med lån salg og samlede det hele i en flot slut seddel. Mange tak
Bilen kører bare flot og godt.

28 ottobre 2024

Hej Bo,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! Vi er glade for at høre, at dit køb af en MG5 Electric hos vores team på Fyn gik glat og problemfrit. Endnu en gang tak for tilliden, og vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Cars gav en god service ved bilhandelen og levede fuldt op til mine forventninger

1 novembre 2024

Hej Per,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vi kunne leve op til dine forventninger og give dig en god service ved bilhandlen.

Valutata 5 stelle su 5

Absolut køreturen værd fra Sjælland til…

Absolut køreturen værd fra Sjælland til Højbjerg :)
Bjørn fra Cars er kompetent, serviceminded, og overholder aftaler …. Jeg anbefaler gerne Cars i Højbjerg :)

2 novembre 2024

Hej Tanja,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! Vi er utrolig glade for at høre, at turen fra Sjælland til Højbjerg var det hele værd, og at Bjørn kunne levere en kompetent og serviceminded oplevelse, hvor alt blev overholdt som aftalt.

Din anbefaling betyder rigtig meget for os, og vi er stolte af, at vi har kunnet leve op til dine forventninger. Skulle du få brug for hjælp eller har spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen hos os.

Bjørn hos Cars Højbjerg

Fantastisk oplevelse hos Cars i Højbjerg! Bjørn var god, til høre omkring vores forventninger, som også gjorde vi vidste at det var hos Cars vi skulle købe vores bil
Varme anbefalinger herfra!

2 novembre 2024

Hej Christine,

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os i Højbjerg. Det betyder meget, at Bjørn kunne lytte til jeres forventninger og skabe en tryg og god oplevelse, så I vidste, at CARS.dk var det rette sted for jeres bilkøb.

Vi sætter stor pris på jeres varme anbefalinger og ser frem til at byde jer velkommen igen, hvis I får brug for hjælp i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Køb af bil 👍super oplevelse alt har…

Køb af bil 👍super oplevelse alt har spillet 100%
Alt var klart som aftalt utrolig god service kan kun anbefale Cars Århus
Lucas gav en grundig gennemgang og Derkin var super vi fik en god handel og kan kun anbefale dem

25 ottobre 2024

Hej Bo,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en super oplevelse med dit bilkøb hos CARS.dk i Aarhus. Det er fantastisk at høre, at både Lucas og Dergin har kunnet give dig en grundig og god service og sørget for, at alt spillede som aftalt.

Professionelt, kompetent og trygt

Jeg har lige haft fornøjelsen af at købe min første elbil hos Cars i Højbjerg. Derkin var rigtig behagelig at handle med. Han overholdt alle aftaler og det skabte tryghed for mig i handlen. Lucas var den der sørgede for at tage godt imod med et stort smil og en stor tålmodighed med alle spørgsmålene - tak Lucas. Professionelt, kompetent og trygt, er de ord jeg umiddelbart tænker om Cars.

11 ottobre 2024

Hej Claus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! Det glæder os meget at høre, at dit første elbilkøb hos CARS.dk i Højbjerg har været en positiv oplevelse. Vi er glade for, at både Dergin og Lucas har kunne skabe tryghed og levere en professionel og imødekommende service gennem hele processen.

Endnu en gang tak for de fine ord, og hvis du har flere spørgsmål eller brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har lige købt en E—up

Har lige købt en E—up. Hurtig respons på kontakt via Bilbasen og hurtig med et samlet købstilbud hvor min bil indgik i byttehandlen. Grundig gennemgang af bil inden prøvetur hvor man hele tiden havde fornemmelsen af at der var den tid der var brug for. Den nye bil var færdig poleret og klar til levering et godt stykke tid før lovet. Hurtig og kompetent hjælp efter afsluttet handel med nogle tekniske udfordringer. Kan helt klart anbefale andre at handle her.

3 ottobre 2024

Hej Niels,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med købet af din E-up hos os, og at vores hurtige respons og grundige gennemgang levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du følte, der var tid til alle dine spørgsmål og behov.

Vi er også rigtig glade for, at vi kunne levere bilen hurtigere end forventet, og at vi kunne assistere med de tekniske udfordringer efter handlen. Din anbefaling er noget, vi værdsætter højt, og vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più