Køb af ny elbil v. Cars i Højbjerg var utrolig nemt. Vi vidste på forhånd hvilken model vi specifikt ønskede, Bjørn var ferm til at fremstille vores muligheder ift. ekstraudstyr, farve og andet, så... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har lige købt en Cupra Tasvascan El, hos Cars i Højbjerg, og fik en super professionel behandling af Lucas, der trods sin unge alder vidste alt om bilens specifikke udstyrsliste. At han så samtid... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jacob har hele vejen igennem forløbet givet mig en sublim behandling, fra første samtale pr. telefon til, at han fysisk afleverede bilen hos mig i Adventure Park ved Ringkøbing. Jeg har tidligere leas... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har lige købt min første elbil hos afdelingen i Hjørring. Her blev jeg mødt af Niclas en venlig og imødekommende sælger der gav mig god og kompetent vejledning i, hvad skiftet fra benzin til... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Drømmer du om at køre rundt i en elbil? Hos CARS.dk kan du gøre drømmen til virkelighed! Vi har ét af de største udvalg af lettere brugte elbiler, og vores ekspertise er din garanti for kvalitet og pålidelighed. Vi har mere end 15+ års erfaring i bilbranchen, hvilket betyder, at vi ved præcis, hvad vi skal kigge efter, når det kommer til valg af de bedste brugte elbiler på markedet.
Scritti dall'azienda

Axel Kiers Vej 13, 8270, Du finder os i 8270 Højbjerg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Helt igennem fantastisk og professionel service.
Sælger var lydhør og tog sig rigtig god tid til at forklare.
Virkelig god oplevelse, og endte også ud i at jeg købte en bil 😊

Jeg kikkede efter VW ID4 eller Volvo EX40
Jeg blev modtaget, forstået og vejledt på en afslappende måde. Personen jeg blev modtaget af, virkede meget troværdig og det var han gennem hele forløbet.

Risposta di CARS.dk
Jeg købte min elbil hos Cars.dk, og det var en virkelig behagelig oplevelse.
Da jeg hentede bilen, stod den fuldt opladet og klar. En lille ting, men det gjorde en stor forskel.
Tak for den tillidsfulde og venlige service 🙏

Risposta di CARS.dk
Min kone og Jeg købte i Maj måned 2025 en Volvo XC 40 Recharge, som vi er rigtig glade for.
Vi blev fra første dag mødt af et venligt og proffesionelt personale.
Vores kontakt hos Cars var Bjørn, som vi bare må sige er en fantastisk sælger som er ærlig og som har stor viden indenfor området, hvilket vi har sat stor pris på.
De varmeste anbefalinger herfra!
Martin og Jeanette.

CARS….
Ja hva’ skal man sige…
Jeg tror aldrig jeg har oplevet, så behageligt og rart et sted at handle bil!
(Jamen Chris, de vil jo bare ha dine penge.. og sælge dig en bil!) -
Nææææ, ved du hva’.. den følelse havde jeg faktisk overhovedet ikke! - langt fra!
Fra E-mail med spørgsmål, til håndtering ved ankomst!
Jeg kan kun takke for -og anbefale den forrygende service der blev ydet, af Dergin fra start til slut!
Ligeledes var afhentningen af bilen, med service på højt plan!
Vi havde fornøjelsen af den unge mand Lucas (med C!), skøn skøn udlevering af bilen.
Og masser af tid til snak og forklaring !
- Dergin / - Lucas fortjener et ekstra stykke kage på fredag ;-).
Og med en nr. plade der slutter på 176(AGF) kan jeg da slet ikke andet, end at give stjernerne fuld spil, og anbefale bilkøb hos CARS hvis DU skal ha’ ny bil!
Det eneste negative jeg kan komme i tanke om…………
Er at jeg ikke har handlet Bil hos CARS før nu!
TAK til jer

Risposta di CARS.dk
Jeg købte en elbil hos Cars juni 2025. Det var en god oplevelse og en dygtig sælger, Lucas som hjalp med oplysninger om bilen mv. Jeg har ikke haft elbil før men det er en dejlig køreoplevelse og jeg har ikke fortrudt.

Risposta di CARS.dk
Super rådgivning og service. Bjørn havde stor forstand på biler og gav kompetent og ærlig vejledning.

Risposta di CARS.dk
Efter flere kig på elbiler, ved andre forhandlere hvor jeg syndes service og viden om at skifte til elbil. Manglede.
Må jeg sige at oplevelsen ved cars var helt i top. Bjørn har en utømmelig viden om elbiler og meget behjælpelig med at finde den helt rigtige bil. I forhold til ens behov og økonomi.
De har også en super dygtig traine Lucas som var super godt til at vise hvordan alt i bilen virkede.
Vi ende med en Skoda enyaq iv 60 og er super tilfreds
Så de bedste anbefalinger herfra 🤩

Risposta di CARS.dk
Købte for nyligt en Cubra Tavascan af Bjørn fra Cars.dk i Højbjerg. En rigtig god oplevelse. Bjørn er en utrolig behagelig person og han leverede en rigtig god service. Jeg vil til hver en tid anbefalinger Cars.dk. i Højbjerg. Bjørn og co. har nogle fede biler stående, så kig endelig der efter jeres næste elbil.
Tak for handlen
/Jens Christian

Risposta di CARS.dk
Super Handel, god pris for min gamle bil og så er Bjørn ( sælger ) en super mand. Han fik fat i de nye plader 2 dage før tid da jeg skulle bruge bilen.

Risposta di CARS.dk
Købte for nyligt en skøn Kia EV6 af Bjørn fra Cars i Højbjerg. En rigtig fin oplevelse hele vejen igennem processen. Bjørn leverede en sublim service, og en bil som stod knivskarp ved afhentning. Det kan mærkes som kunde, at Bjørn og Co, sætter en ære i at levere et godt produkt. Jeg vil til hver en tid give mine bedste anbefalinger til Bjørn og Cars i Højbjerg.
Tak for handlen og det gode samarbejde:-)
Ronni

Risposta di CARS.dk
Rigtig god service. Bjørn var meget kompetent og havde god tid. Vi kan varmt anbefale, at handle ved cars.

NEMT!
Nemt er vel ordet, der beskriver vores køb ved Bjørn hos Cars.dk.
Lige fra da vi kom ind af døren til bilen nu holder hjemme i vores indkørsel. Bilen faldt vi ret hurtigt for, slutsedlen kunne underskrives hjemmefra. Det er da nemt.

Risposta di CARS.dk
Oplevelsen hos CARS var rigtig god, takket være Bjørn Glistrup, som var virkelig dygtig til at forklare de forskellige detaljer omkring elbiler. Det gjorde hele processen lettere at forstå. Jeg vil til enhver tid anbefale CARS som forhandler, og takket være Bjørn fik jeg gjort en rigtig god handel.

Risposta di CARS.dk
It was my first car in Denmark, so I was a little nervous during the search process. While exploring several car dealers, my search seemed to end the moment I talked to Bjørn Glistrup. He is a gem of a person. I couldn’t have asked for more. He provided expert help and answered all my questions with great care and professionalism. From the test drive to the booking and help with accessories, the entire process was extremely smooth. Bjørn and Cars.dk truly deserve the highest rating. I also want to mention the help I received from Lucas—he is another star employee at Cars.dk. All in all, I highly recommend this place in general, and Bjørn in particular.
Best Regards,
Anil

Risposta di CARS.dk
Købte bil i april måned. Fin modtagelse man fik i forretningen.
Dog vil jeg sige, at tilbagemelding på mail, tager sin tid og dermed noget ventetid på at komme på værksted.
Det kan og må kunne gøres bedre.
Fik heller ikke helt de ønskede dæk på, som aftalt og de var heller ikke påsat ved afhentning som aftalt.
Så 3 stjerner herfra
Jeg er førstegangs køber af el-bil og havde aldrig før ejet en ny bil (jeg var så heldig at finde en demonstrations model med 0 km på tælleren)
Min oplevelse hos CARS.DK var fantastisk – særligt takket være Dergin, som var ekstremt lyttende, tålmodig og dygtig til at forklare alle detaljerne, når jeg spurgte. Det gjorde hele processen meget behagelig.
Jeg synes også, at det er smart at købe brugte el-biler, da man får rigtig meget bil for pengene uden at betale fuld pris. Udvalget af biler hos CARS.DK var godt, og det var tydeligt, at de har styr på både kvalitet og service.
Min udfordring var at finde en model med lang rækkevidde samt mulighed for at få træk på – en nødvendig kombination for mig, da jeg er flyttet til landet og har behov for at køre med trailer, fx til brænde eller transport til genbrugspladsen + jeg har en søn som skal til og fra efterskole hver anden uge.
Det krævede ekstra opmærksomhed, men med hjælpsom rådgivning fra Dergin fandt jeg den rette løsning.
Samlet set har CARS.DK leveret en tryg og informativ oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til alle, der overvejer at købe en el-bil.
Det er IKKE sidste gang jeg handler hos CARS.DK - kan kraftig anbefales!

Risposta di CARS.dk
Jeg er førstegangskøber af el bil. Jeg tog ud til cars( Højbjerg) her mødte jeg Bjørn- dette var en heldig ting, for jeg endte med at købe en bil af ham😂. Virkelig en behagelig og fantastisk god service han gav mig.
Om det er Bjørn eller Cars der skal ha 5 stjerner skal være usagt, men den combi mellem de to fungere ihvertfald.

Risposta di CARS.dk
Det har været rigtigt fint at komme forbi og prøve bilerne. De fremstår flotte og er køreklare når vi har bestilt tid. De unge mennesker der står der er bevidste omkring hvad de ved og ikke ved.
Vi håbede at kunne forhandle sommerdæk med men fik at vide at de helårsdæk der var på var nok. Det krydser vi fingre for de er.
Selve handlen har været en god oplevelse.
Og hvorfor så kun 3 stjerner .. dette fordi vi handler en brugt bil i et firma og derfor vil den koste mere. Der forventer jeg alt er i orden med bilen og når vi kører med den er alt som det skal være.
I morgen er det en uge siden vi fik bilen og vi kan stadigvæk ikke koble bilen på vores telefon da det er registreret i den forrige ejers opkobling.
Vi har selv forsøgt alt og søgt hjælp på nettet og hos cars.
Vi aner intet om hvornår det overhovedet kommer til at virke alle de funktioner vi netop havde købt bilen pga.
Derfor 3 stjerner

Risposta di CARS.dk
Vi tog over og snakkede med Bjørn Glistrup, gav en liste over punkter til hvordan den perfekte bil kunne se ud og dagen efter havde han allerede fundet den helt rigtige kandidat og endda til en bedre pris end alle andre steder vi havde kigget. Så jeg vil varmt anbefale at tage en snak med ham.

Risposta di CARS.dk
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.