BYKARTHI ApS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Køb af farsdags gave med brodering. Trøjen er mere bred end lang, ligner noget der er købt på Temu. Forventede bedre kvalitet til prisen. Svarer ikke på henvendelser. Troede jeg havde købt en uni... Leggi di più

Trøjen vi fik hjem passede desværre ikke, men de var simpelthen så søde at lave en ny i en anden størrelse som bare er perfekt, kvaliteten er også virkelig god, så blød og rar. Sådan en fantastisk ser... Leggi di più

Virkelig god oplevelse ved køb hos ByKarthi! Jeg var usikker på om mit design kunne lade sig gøre og skrev derfor til dem. Jeg fik hurtigt svar og kunne nemt rette til. Derefter blev produktet leveret... Leggi di più

Jeg bestilte en “design selv collage t-shirt” og blev faktisk en smule bekymret inden jeg modtog den fordi nogle af billederne jeg havde valgt var en smule sløret og sådan.. men hold op hvor blev de... Leggi di più

1. Negozio di articoli da regalo
  2. Negozio di lavori di cucito
  3. Negozio di poster

Hos BYKARTHI laver vi personlige gaver der skaber evige minder. BYKARTHI er vores drøm om at skabe inspirerende og personlig brodering eller print. Derfor har vi gjort det muligt for dig, at designe - du bestemmer farven og motivet - vi broderer eller printer det for dig. Vi elsker at se de mange unikke bestillinger, som lander hos os hver dag. Det er tydeligt, at den gave du bestiller hos os, kommer lige fra hjertet. Du kan give et minde for livet eller dele et øjeblik med en du holde af.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastiske Trøjer

Kæmpe anbefaling, Bestilte 2 sweatshirts i midten af sommerferien som jeg fik tilsendt relativt hurtigt. Og i super pæn og god kvalitet!

26 luglio 2022

Kæmpe anbefaling af køb hos Bykarthi

Min oplevelse af køb hos Bykarthi var virkelig over alt forventning! Jeg har bestilt derfra før, men denne gang bestilte en totebag med outline ud fra et personligt billede, som skulle gives i gave. Da jeg så et par dage senere opdagede at leveringstiden var på 14 dage, hvilket jeg ikke havde opdaget inden jeg lagde orden, kontaktede jeg Bykarthi gennem en privat besked på Instagram. Jeg forklarede, at den skulle gives I gave tre dage senere, og det endte med, at de skyndte sig at få ordren igennem, og at det lykkedes mig at modtage pakken blot på de tre dage!!
Resultatet var også over alt forventning, da jeg ikke rigtig vidste, hvad jeg kunne forvente mig af outline ud fra et billede. Så stor anbefaling herfra.
Kundeservice var virkelig i top, da de som sagt fik min ordre endnu hurtigere igennem end forventet, kvaliteten var i top og alt i alt en virkelig god oplevelse som køber

23 luglio 2022

Virkelig god kundeservice

Der gik noget galt med ordren, men jeg skrev blot ind til deres kundeservice. De er virkelig søde og forstående. De gør alt for at hjælpe, så man får det som ønsket. Super godt arbejde og virkelig hurtig levering.

12 febbraio 2022

Går 100 år før de svarer en

Går 100 år før de svarer en. Generel uprofessionel behandling.

7 febbraio 2022

Risposta di BYKARTHI ApS

Hej August. Vi beklager din dårlige oplevelse. Vi har været i løbende dialog med dig og din bestilling er lavet som aftalt, og er allerede blevet sendt i dag 😊 Vi håber du bliver glad for dit personlige design, du må have en god dag!

Super god service

Super god service, hurtig levering og et helt faktastik produkt 🥳

3 febbraio 2022

Hej Rasmus
Tusind tak for den finde anmeldelse! Vi håber du er blevet glad for dit personlige design 😊 Du må have en god dag!

God oplevelse

God forretning, blev lidt bekymret da det tog lidt lang tid for mit produkt at komme, men det kom efter et stykke tid. Mit produkt var af god kvalitet og ligesom jeg forventede.

28 gennaio 2022

Hej Jacob
Vores produkter bliver broderet personligt efter bestilling - og vi har derfor en leveringstid på 10 dage. Vi beklager hvis du ikke havde set det inden du bestilte hos os, men vi håber du er blevet glad for dit personlige design! Du må have en god dag 😊

Fremragende service

Fremragende service! Jeg skrev en mail om aftenen, med en defekt vare, og fik dagen efter svar om at de ville sende en ny:) bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem, og de vil også klart få min varmeste anbefaling:))

13 gennaio 2022

Helt igennem fantastisk service!!!

Helt igennem fantastisk service!!!
Da vi modtog trøjen, opdagede vi at der manglede brodering på det ene ærme. Vi kontaktede derfor deres kundeservice og dagen efter fik jeg svar. De tilbød at lave en helt ny trøje eller refundere pengene.
Det var vildt at opleve så god en service!✨🤩 Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller der fra✨

31 dicembre 2021

Super dårligt lavet

Super dårligt lavet, er utroligt skuffet over hvordan motivet er broderet, samt at det skævt og skriften er forskellig.

27 dicembre 2021

Hej Josefine
Vi beklager din oplevelse af din personligt designet t-shirt. Du er altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail: support@bykarthi.dk hvor vi altid står til rådighed for at hjælpe dig 😊
Du må have en god dag!

Super god kvalitet

Super god kvalitet - Modtog mit produkt til tiden, så alt i alt en god oplevelse. Tænker ikke det er sidste gang jeg bestiller et produkt her :-)

27 ottobre 2021

Hurtigt og præcist

Meget søde at kommunikere med og de lavede en custom sweatshirt lige som jeg ville have meget hurtigt!

11 febbraio 2021

Risposta di BYKARTHI ApS

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi håber du bliver glad for trøjen 🤗

Super flotte smykker

Super flotte smykker, flot og personlig indpakning og ikke mindst hurtigt levering!! Super god service, bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer

19 maggio 2020

Fantastisk kundeservice

Virkelig god kundeservice.
Købte deres DIY - Skum spejl pakke, hvor en farvekode ikke stemte helt overnes med det jeg havde bestilt. Det søde personale hos ByKarthi svarede hurtigt og kom med en god løsning, hvor jeg også modtog en gave med som undskyld besværet.

Det er nogle skønne ting de sælger og er altid klar på at hjælpe hvis der er problemer.

29 aprile 2020