BYKARTHI ApS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Køb af farsdags gave med brodering. Trøjen er mere bred end lang, ligner noget der er købt på Temu. Forventede bedre kvalitet til prisen. Svarer ikke på henvendelser. Troede jeg havde købt en uni... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Trøjen vi fik hjem passede desværre ikke, men de var simpelthen så søde at lave en ny i en anden størrelse som bare er perfekt, kvaliteten er også virkelig god, så blød og rar. Sådan en fantastisk ser... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god oplevelse ved køb hos ByKarthi! Jeg var usikker på om mit design kunne lade sig gøre og skrev derfor til dem. Jeg fik hurtigt svar og kunne nemt rette til. Derefter blev produktet leveret... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte en “design selv collage t-shirt” og blev faktisk en smule bekymret inden jeg modtog den fordi nogle af billederne jeg havde valgt var en smule sløret og sådan.. men hold op hvor blev de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da regalo
  2. Negozio di lavori di cucito
  3. Negozio di poster

Scritti dall'azienda

Hos BYKARTHI laver vi personlige gaver der skaber evige minder. BYKARTHI er vores drøm om at skabe inspirerende og personlig brodering eller print. Derfor har vi gjort det muligt for dig, at designe - du bestemmer farven og motivet - vi broderer eller printer det for dig. Vi elsker at se de mange unikke bestillinger, som lander hos os hver dag. Det er tydeligt, at den gave du bestiller hos os, kommer lige fra hjertet. Du kan give et minde for livet eller dele et øjeblik med en du holde af.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan virkelig kun anbefale BYKARTHI.

Jeg kan virkelig kun anbefale BYKARTHI, da jeg sidder tilbage med en god oplevelse og nogle virkelig gode produkter i høj kvalitet.
Jeg havde en god dialog med dem, og de sendte de udkast de havde. Flere gange var jeg bøvlet, men de var meget forstående og lavede straks de ændringer jeg bad om. Jeg modtog min bestilling lynhurtigt efterfølgende. Verdensklasse betjening!

30 novembre 2024

Imponerende streg

Imponerende streg - jeg har i dag modtaget min plakat og jeg er meget imponeret over hvor godt det er lykkedes at indfange personerne der er afbilledet. Derudover er jeg rigtig glad for, at selvom der manglede det yderste af et par tæer på fotoet jeg sendte, er de alligevel blevet tegnet med. Det beviser at der ikke bare er tale om en hurtig maskintegning, der er kvalitet i det de laver. Jeg er meget tilfreds og vil klart anbefale

14 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Unik gave og kundeservice i top

Jeg bestilte et outline billede printet på en t-shirt til min kæreste. Den blev så flot og han blev rigtig glad for den🎁
Kundeservicen var fantastisk, fordi de var søde, hjælpsomme og svarede tilbage på kort tid❤️
Hurtig levering👍🏼
Jeg vender helt sikkert tilbage🥰

9 ottobre 2024

Rigtig god service hos ByKarthi

Jeg kontaktede ByKarthi angående en specialbestilling til min kæreste 30-års fødselsdag, og jeg kom hurtigt i snak med en fyr ved navn Mikkel. Han var rigtig venlig, og skrev tilbage rigtig hurtigt, også da jeg ændrede mening nogen gange, så blev det lavet om i en fart uden jeg skulle høre for det!

5 stjerner herfra.

14 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Anderledes smuk og kreativ gave

Jeg er altid lidt skeptisk når der ikke er flere anmeldelser på trustpilot men jeg fik den skønneste t shirt til min mand med billede af ham og vores datter. Så smuk, anderledes og kreativ måde at give en personlig gave på.

8 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse med hele teamet bag BYKARTHI

I samarbejde med et meget behageligt team bag BYKARTHI har Vilslevgruppen, en patientforening for unge med alvorligt organsvigt, fået skabt de flotteste totebags med Vilslevgruppens logo og motto. Et personligt og betydningsfuldt symbol i et flot og gennemarbejdet broderi.

Med virkelig god kommunikation samt et højt serviceniveau blev vores henvendelse imødekommet med stor professionalisme.

9 giugno 2024
Valutata 2 stelle su 5

Kvaliteten på selve tøjet er virkelig…

Kvaliteten på selve tøjet er virkelig ikke noget, at råbe hjem om. Jeg bestilte en sweatshirt og kvaliteten på selve trøjen er så dårlig.. Selve broderiet er okay, der er da det på jeg har bestilt, men føler også dette kunne være bedre kvalitet. Så alt i alt ville jeg IKKE købe derfra igen, da jeg har købt en sweatshirt som bare ligger i skabet..

4 ottobre 2023

Hej ML

Vi beklager din oplevelse med vores produkt.
Vi gør vores bedste for, at levere et produkt som vi står 100% inden for.

Vi bliver derfor kede af at høre, at du ikke har fundet kvaliteten på hverken sweatshirt eller outline billedet tilfredsstillende.

Vi håber du vil kontakte vores kundeservice på mail support@bykarthi.dk så vi kan hjælpe dig og finde den bedste løsning 😊

Valutata 2 stelle su 5

Øv en dyr T-shirt

Øv en dyr T-shirt! Outline designet var sådan set fint, men det er den mest firkantet stive T-shirt jeg længe har set. Min kæreste bruger normalt str. xl, men denne er for kort efter vask og sidder dårligt. Det lignede ellers på modelfotos at de sad ganske fint. Øv

10 giugno 2024

Hej Helene

Vi beklager din oplevelse med vores produkt.
Vi gør vores bedste for, at levere et godt produkt så vi er kede af at høre at t-shirten ikke sidder som ønsket efter vask.

Du må meget gerne kontakte vores kundeservice på mail support@bykarthi.dk hvor vi kan give dig den bedste hjælp og finde den bedste løsning ☺️

Kundeservice i verdensklasse

Bykarthi har kundeservice i verdensklasse.
Bestilte for første gang en bestilling som denne, hvor der laves broderi på en trøje, så havde ingen ide/kendskab til, hvordan farverne ville harmonere sammen.
Bestilte en lysegrå sweatshirt, hvor billede og skrift skulle broderes med hvid farve. Men da jeg modtog trøjen kunne jeg næsten ikke se billedet, da den hvide farve gik meget i ét med den lysegrå. Dette var jeg ret ked af og skrev til Bykarthi at jeg havde ønsket lidt vejledning/Obs mht. farvevalgene.
Bykarthi gjorde det godt igen ved at tilbyde mig en ny trøje med nyt farvevalg.

Udover dette har svartid og hjælp til rettelse af billede været super hurtigt, samt hurtig leveringstid af trøjen. - Da jeg havde bestilt trøjen blev jeg dagen efter gjort opmærksom på en rabatkode, som Bykarthi uden problemer fik refunderet til mig.
Igen, helt igennem fantastisk service.
Og smukt arbejde på trøjen, trods ærgrelsens over farvevalg.
Nu venter jeg spændt på den nye trøje.

3 maggio 2024

I can highly recommend Bykarthi

I can highly recommend Bykarthi. Super nice products! I really want to highlight the service too. Bykarthi went beyond what can be expected in order for me to have my products in time, they came up with valid advice in the design of the product and listened to my wishes!

26 aprile 2024
Valutata 4 stelle su 5

Forkert leverings sted

Sindsygt flot hoodie og lige hvad jeg havde regnet med men jeg betalte ekstra for at få leveret den hjem og da jeg så fik en besked fra gls tænkte jeg endelig kom den men der stod så at den var leveret til en pakkeshop så det er jeg lidt pist over om det er bykathis skyld eller gls ved jeg ikke helt men er bare lidt sur

20 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte en trøje i torsdags og har…

Jeg købte en trøje i torsdags og har lige fået pakken ind af døren. Jeg bestilte en trøje med personlig skift på handled og romertal. Havde bestemt ikke regnet med så hurtig levering. Produktet er så flot, gin kvalitet og flot broderet! Det bliver helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Bykarthi :-)

6 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Bedre kundeservice er sjældent set!

Sjældent har jeg oplevet så fremragende kundeservice. Jeg bestilte en sweatshirt til min mand i julegave, der desværre var for lille, men rigtig fed, så derfor bestilte vi en større størrelse. Den kom desværre med en fejl på, og da vi gjorde ByKarthi opmærksomme på dette, svarede de for det første samme dag på mail, ordnede med det sammen situationen på bedste og venligste måde.
Jeg kan kun anbefale at handle her!!!

22 gennaio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Utilfreds med kvaliteten og ikke pengene værd

Jeg bestilte en hoodie med et billede på brystet i mellem størrelse. Da jeg fik trøjen blev jeg ret skuffet. Det er ikke særlig pænt broderiet. Ikke pengene værd og det lever slet ikke op til forventningerne desværre. Jeg vil ikke købe herfra igen. Super ærgerligt da konceptet er en rigtig godt.

2 dicembre 2023

Hej Naja

Vi beklager at du har haft denne oplevelse med din personlige trøje, det har ikke været vores menig, at du skulle modtage en trøje med en brodering der ikke levede op til dine forventninger.
Vi gør vores bedste for at levere det perfekte personlige produkt.

Du er altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig og kan se om der skulle være sket en fejl med broderingen ☺️

Kæmpe 5 stjerner

Faldt tilfældigt over deres Instagram og ville prøve at bestille en julegave. Resultatet er blevet SÅ flot og processen var nem og hurtig! Også leveringen var super hurtigt!
Nu har jeg lyst til at finde på alt muligt at få lavet 😊
Kanon god oplevelse👍🏼

15 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Jeg syntes det var fin service

Jeg syntes det var fin service, og det var pænt det man så på alle videoerne, så kommer min egen hjem trøjen passer fint, men selve billedet var ikke pænt, er faktisk skuffet over der ikke er flere detaljer på, eller I kunne se at billede ikke bliv pænt og man så måske gjorder det pænere

Leveringen gik der 10 dage hvilken er også når man har så mange ordre

28 novembre 2023

Hej Marie

Produktet du har designet er vores outline billede hvor vi skriver "Vi tegner ikke, små detaljer, ansigtsudtryk, smykker, briller og skæg. Har du et ønske om en specifik detalje du gerne vil tegnet have med, så skriv dette i noten"

Vi tegner vores outline billeder meget simpelt, og vi tegner kun det vi kan se. Vi har ikke vurderet at dit billede ikke blev pænt, da det tegnede billede ligner det indsendte billede - så vi beklager at produktet ikke er blevet som ønsket.

Vi har en leveringstid på 7 hverdage, her tæller weekender ikke med. Jeg kan se at du har modtaget din bestilling til tiden ✨

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice så vi kan hjælpe dig videre ☺️

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più