Køb af farsdags gave med brodering. Trøjen er mere bred end lang, ligner noget der er købt på Temu. Forventede bedre kvalitet til prisen. Svarer ikke på henvendelser. Troede jeg havde købt en uni... Leggi di più
Trøjen vi fik hjem passede desværre ikke, men de var simpelthen så søde at lave en ny i en anden størrelse som bare er perfekt, kvaliteten er også virkelig god, så blød og rar. Sådan en fantastisk ser... Leggi di più
Virkelig god oplevelse ved køb hos ByKarthi! Jeg var usikker på om mit design kunne lade sig gøre og skrev derfor til dem. Jeg fik hurtigt svar og kunne nemt rette til. Derefter blev produktet leveret... Leggi di più
Jeg bestilte en “design selv collage t-shirt” og blev faktisk en smule bekymret inden jeg modtog den fordi nogle af billederne jeg havde valgt var en smule sløret og sådan.. men hold op hvor blev de... Leggi di più
Hos BYKARTHI laver vi personlige gaver der skaber evige minder. BYKARTHI er vores drøm om at skabe inspirerende og personlig brodering eller print. Derfor har vi gjort det muligt for dig, at designe - du bestemmer farven og motivet - vi broderer eller printer det for dig. Vi elsker at se de mange unikke bestillinger, som lander hos os hver dag. Det er tydeligt, at den gave du bestiller hos os, kommer lige fra hjertet. Du kan give et minde for livet eller dele et øjeblik med en du holde af.
Torvegade 17E, 1 sal, 7100, Vejle, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Utrolig god service, er helt imponeret over hvor god en service man får hos dem!
Virkelig en flot og lækkert bluse man får
God kvalitet, og rigtig flot print (t-shirt). Hurtig levering, og fornuftige priser. Vil helt klart købe flere gaver her!
Stor anbefaling herfra. T shirten med print blev rigtigt godt, og jeg fik mulighed for at godkende tegningen inden tryk. God hurtig service og levering
Helt perfekt print, og den bedste gave ide til enhver lejlighed. Kun gode ting om BYKARTHI😍
Jeg fik lov at se outline-billederne inden de røg til produktion. De er super fine! Jeg modtog tshirts 7 dage efter bestilling, som lovet. De er i en tyk, god kvalitet. God kontakt med kundeservice. Virkelig god oplevelse! ☺️✨

Risposta di BYKARTHI ApS
Jeg har både købt et net i super kvalitet, over alle forventninger og derud over købte jeg også en trøje der desværre gik i stykker i syningen efter en måned, men så skrev jeg bare en mail og dagen efter kom de med en besked og sagde at de var i gang med at lave en ny med de samme, den bedste service nogensinde, bestemt ikke sidste gang jeg køber her fra.😁

VANVITTIG GOD SERVICE!!
Jeg var i tidspres ift. en gave, men da jeg kontaktede kundeservice, tog de imod min forespørgsel med åbne arme og klarede min ordre med det samme! Er helt blown away over deres service, produkt og effektivitet! Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler her <3
Ps. min kusine blev utrolig glad for hendes personlige gave!

Risposta di BYKARTHI ApS
Jeg havde den bedste oplevelse med BYKARTHI! Hvis jeg kunne give dem mere end fem stjerner, ville jeg gøre det med glæde.
Jeg lavede vist det man kan kalde en ups'er :)
Jeg lavede en broderingsfejl... Men da jeg kontaktede BYKARTHI, blev jeg mødt af en meget løsningorienteret Mikkel. Jeg fik indenfor få dage tilsendt en helt ny trøje - med rigtig brodering - og jeg skulle ikke betale for de nye omkostninger. Virkelig god service.
Da jeg fik trøjen, og fik den givet som gave, var trøjen for lille... Jeg kontaktede BYKARTHI og fortalte om min situation, og jeg har nu fået tilsendt en helt ny trøje i størrelsen større, samme brodering, og jeg skal ikke betale en krone for den nye trøje. Wow
Jeg er dybt imponeret over BYKARTHIs service, og ikke mindst deres varer. Trøjen er simpelthen så flot og blød, og på trods af at priserne er i den høje ende bliver pengene det hele værd, når - ikke mindst produktet - men servicesen er så høj. Jeg føler jeg fik fuld valuta for mine penge, og det er noget, der betyder meget for mig som kunde.
Jeg vil helt sikkert vende tilbage til BYKARTHI, og jeg vil opfordre alle mine venner og familie til at gøre det samme.

Risposta di BYKARTHI ApS
Jeg oplevede en virkelig god kundeservice samt en hurtig levering:
Jeg bestilte tirsdag en mulepose med en brodering af min fætter med studenterhue på, da han netop blev student den dag. Torsdagen i samme uge – altså, blot 2 dage efter – kunne jeg hente pakken på posthuset og give den i gave til hans studenterfest. Normalt er der 7 dages leveringstid, men jeg var i kontakt med By Karthi's kundeservice for at oprette denne hasteordre, og jeg fik en yderst venlig og behjælpsom service. Desuden er jeg yderst tilfreds med kvaliteten af broderingen. Virkelig en fin og personlig gave. Stor anbefaling af By Karthi herfra.
Hurtig leveringstid. Jeg var dog skuffet over at jeg bestilte en t-shirt med motiv som jeg troede der var broderet, og bekræftelsen på mail sagde også brodering. Jeg modtog dog kun et tryk. Farven jeg havde valgt på motivet var heller ikke tilsvarende det, jeg fik.

Risposta di BYKARTHI ApS
Med mange års erfaring fra detailbranchen har jeg aldrig mødt en så informativ, serviceminded og proaktiv person som Thilde fra ByKarthi. Hele forløbet inden produktet blev lavet samt efter modtagelse, har været udover hvad der kan forventes.
Kvaliteten på sweatshirten samt alle de detaljer der er formået at få med fra billedet er fantastisk!
TAK for en rigtig god oplevelse, bestemt ikke sidste gang jeg køber gaver hos jer!
Super service!
Jeg havde bestilt en t-shirt i hvid med tryk på i lys grå farve. Thilde fra ByKarthi sender mig en besked om at det ikke er så tydeligt, så om jeg hellere vil have en anden farve tryk. Jeg takker mange gange, og får lavet bestillingen om til et tryk i en mørkere grå.
I dag har jeg modtaget BEGGE t-shirts. Virkelig god service, og en klar anbefaling herfra!
Ok kvalitet, flot print. Dog er T-shirt lille/smal i str, hvilket umiddelbart ikke fremgår nogen steder ifm. bestilling, her står “regulat fit”. Vil ikke anbefale til en med lidt på sidebenene, men til slanke mennesker er den super.

Risposta di BYKARTHI ApS
Jeg valgte at få lavet 2 Mors Dag gaver, den ene som et outline billede (et personligt billede) + tekst, og den anden med deres MOTHER tekst. Jeg er virkelig tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale dem. Jeg var især spændt på mit personlige billede, som bare blev super fint! Det er ikke sidste gang at jeg vil købe gaver derfra.
Bestilte en sweatshirt til min datter. Jeg synes leveringstiden er alt for lang. 10 dage er lang tid. Jeg har læst jeres betingelser, men 10 dage er stadig for lang tid uanset hvad. :)
Selve produktet er fint uden at være prangende - jeg havde håbet på en bedre kvalitet sweatshirt. Det ville klæde produktet.
Selve broderingen var rigtig fin.
Vender jeg retur? Måske hvis produktet fik en opgradering til en LUX EDITION. Ellers ikke.

Risposta di BYKARTHI ApS
Bestilligsmæssigt gik alt helt fint. Jeg havde bestilt en hoodie med en personlig besked broderet på ærmet. I bemærkningen under bestillingen, skrev jeg, at hvis beskeden var for stor, ville jeg gerne at de kontaktede mig så jeg kunne lave en ny af bekymring. Jeg skrev også at den ikke behøves at blive leveret inden jul, så der ikke var stress om at få den produceret.
Jeg har lige hentet min pakke og er ærligt skuffet, fordi jeg synes næsten ikke man kan læse hvad der står (der står I love you & xo 'mit navn'). Derudover synes jeg trådene bag broderingen stikker ud og prikker, næsten som om broderingen er for detaljeret (ligesom jeg var bekymret for).
Det er virkelig ærgerligt at servicen i forhold til broderingen ikke var bedre, fordi konceptet er jo rigtig godt.

Risposta di BYKARTHI ApS
Helt ubeskriveligt flot arbejde de udføre! Jeg har flere trøjer fra dem og kunne ikke være mere lykkelig over resultatet! Ville klart anbefale det til ALLE?!!

Risposta di BYKARTHI ApS
Helt fantastisk håndværk. Kan varmt anbefales
Jeg bestilte en personalet trøje, den første var ikke helt som aftalt, men uden videre snak, blev der lavet en ny som er lige som jeg drømte om. Virkelig fantastisk service