Køb af farsdags gave med brodering. Trøjen er mere bred end lang, ligner noget der er købt på Temu. Forventede bedre kvalitet til prisen. Svarer ikke på henvendelser. Troede jeg havde købt en uni... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Trøjen vi fik hjem passede desværre ikke, men de var simpelthen så søde at lave en ny i en anden størrelse som bare er perfekt, kvaliteten er også virkelig god, så blød og rar. Sådan en fantastisk ser... Leggi di più
Virkelig god oplevelse ved køb hos ByKarthi! Jeg var usikker på om mit design kunne lade sig gøre og skrev derfor til dem. Jeg fik hurtigt svar og kunne nemt rette til. Derefter blev produktet leveret... Leggi di più
Jeg bestilte en “design selv collage t-shirt” og blev faktisk en smule bekymret inden jeg modtog den fordi nogle af billederne jeg havde valgt var en smule sløret og sådan.. men hold op hvor blev de... Leggi di più
Hos BYKARTHI laver vi personlige gaver der skaber evige minder. BYKARTHI er vores drøm om at skabe inspirerende og personlig brodering eller print. Derfor har vi gjort det muligt for dig, at designe - du bestemmer farven og motivet - vi broderer eller printer det for dig. Vi elsker at se de mange unikke bestillinger, som lander hos os hver dag. Det er tydeligt, at den gave du bestiller hos os, kommer lige fra hjertet. Du kan give et minde for livet eller dele et øjeblik med en du holde af.
Torvegade 17E, 1 sal, 7100, Vejle, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg bestilte en t-shirt (med eget design/tryk) som gave, og jeg blev virkelig positivt overrasket over, hvor søde og dygtige Bykarthi er. T-shirten blev superfin, og når jeg oplevede nogle problemer, hjalp de mig langt ud over, hvad de var forpligtet til. Kundeservice var ikke kun sød og dygtig, men også virkelig hurtig til at svare og hjælpe. Jeg kommer helt sikkert til at købe herfra igen og vil anbefale jer videre 🤗
Den største anbefaling! Fantastisk flot arbejde, og utrolig god service! De største 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg bestilte to t-shirt med print. Egen collage, og er så tilfreds! Printet er godt. Kvaliteten er god. Dog er størrelserne lidt store i det. Men jeg henvendte mig om dette, og de sendte mig to nye i størrelserne mindre. Helt vildt god kundeservice. Kan så meget anbefales!
Jeg bestilte en trøje som gave, og jeg blev virkelig positivt overrasket over, hvor hurtigt den kom frem – leveringen var helt i top.
Da jeg pakkede den ud, blev jeg dog skuffet over trykket, som ikke så ud, som jeg havde håbet. Ærgerligt nok betød det, at jeg endte med at bestille en ny gave et andet sted.
Her må jeg dog sige, at virksomheden har håndteret situationen utrolig flot. De var meget imødekommende, refunderede beløbet og sendte et returmærke uden besvær. Det gjorde en stor forskel for mig og viser, at de tager kundeservice alvorligt.
Selvom produktet desværre ikke levede op til mine forventninger, så vil jeg gerne rose virksomheden for deres seriøsitet og rigtig gode service.
Jeg kan på det varmeste anbefale BYKARTHI. Hurtig levering og virkelig god service. Tak til Mikkel, som var en kæmpe hjælp i forbindelse med min ordre.

Risposta di BYKARTHI ApS
Jeg er virkelig glad for den t-shirt som jeg fik lavet derfra. havde først kommet til at lave et dokument som de ikke kunne åbne hvorefter de skrev til mig og hjalp med at få lavet et nyt. Da t-shirten så kom var den ikke helt som jeg havde ønsket. Der manglede en ramme rundt om og nogen af skriften var så kringlet at man ikke kunne læse hvad der stod. Det skrev jeg så til dem hvorefter de sendte en ny trøje til mig helt gratis! virkelig pænt af dem! Havde jeg ikke troet var muligt.

Risposta di BYKARTHI ApS
Jeg har købt sweateren (den uden hætte) til min kæreste med et rigtig fint billede af ham og vores to drenge. Rigtig sødt broderi, men kvaliteten af sweateren er simpelthen så ringe. Hvor er det ærgerligt. Jeg har brugt 900kr på den her sweater, efter 1 vask (fin vask endda) og den total fnullert. Man kan tydeligt mærke at det er virkelig dårlig kvalitet. Øv hvor var det spild af penge.

Risposta di BYKARTHI ApS
Jeg har bestilt en hoodie med broderi på. Kort efter, havde jeg kontaktet kundeservice, for at høre, om de kan nå at skifte billedet på bestillingen. Der kom hurtigt svar på, at de har ændret billedet, så jeg vil få en hoodie med den nye billede. Da jeg har fået hoodien, var der en broderi på, med den gamle billede. Jeg skriver igen til kundeservice, hvor de skriver, at det var sket en fejl i kommunikationen i produktionen. De har sendt en ny hoodie med den nye billede jeg ønskede.
Tak for hurtig svar, og god service!
Jeg har købt to hættetrøjer med outline af et billede af vores unger, og det blev bare så fint. Karoline var super hjælpsom, og sammen fandt vi det helt rigtige outline. Og trods korrespondance frem og tilbage kom hættetrøjerne hurtigt. En virkelig god kundeoplevelse!
Bestilte en trøje, men var ikke helt tilfreds - primært pga billedet, der ikke var super godt.
Havde en super dialog med kundeservice, og endte med en ny trøje som er helt perfekt.
Kan anbefale 👍🏻
Jeg bestilte en tshirt med outline til fars dag. Tshirten kom i god tid, men jeg var ikke helt tilfreds med outlinen. Jeg skrev til kundeservice og fik et hurtigt svar, hvor de beklagede.
Jeg fik tilbudt en ny tshirt, hvor jeg enten kunne lave outlinen om eller bruge et nyt billede, hvor de så ville sende mig outlinen inden tshirten blev produceret.
Jeg modtog den nye tshirt igår og det er virkelig blevet flot. Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert bruge dem igen og anbefale dem som leverandør.
Fantastisk kundeservice og tøj af rigtig god kvalitet!
Øv. Jeg bestilte i en XL efter at have taget mål via deres guide og den er kæmpe stor.. jeg håber den krymper ved vask og en tur i tørretumbleren. Ellers er den lige til at smide ud…
Den er ellers rigtig fin ❤️

Risposta di BYKARTHI ApS
Utrolig god kundeservice. Meget professionelt. Kan klart anbefale BYKARTHI!
Rigtig god kundeservice! Hurtig svar og går rigtig langt for kunden 🫶🏽
Godt sortiment, god kvalitet og prisen er okay - når man tænker på at det er specielt lavet efter ens eget ønske.
Deres kundeservice er helt i top, intet at komme efter der. Derudover er deres hoodies i lækker blødt kvalitet. 10/10 kan anbefale!
Ændret til 4 stjerner efter Bykarthi har en virkelig god kundeservice. Bestilte en sweatshirt til min kæreste i Valentins gave og den er alt alt for stor. Han bruger normalt L og den her er large men han kan være i den to gange. Deres support svarer heller ikke på den mail jeg har sendt, er virkelig utilfreds med købet

Risposta di BYKARTHI ApS
Bestilte en trøje med brodering, og efter en vask var der 4 små huller i broderingen. Jeg sendte en video, som viste hullerne og de laver en ny uden problemer. Jeg fik endda lov til at få en størrelse større, da jeg i første omgang fik bestilt en lidt kort trøje til min lange mand. Stor ros og anbefaling herfra :)
Jeg bestilte to sweatshirts til mig og min kæreste. Da jeg modtager dem er der desværre en lille plet en en fejl syning på den ene, hvilket var super træls. Jeg skriver en besked til supporten og vedhæfter et billede, hvor jeg får et svar tilbage allerede en time efter, hvor de beklager meget, og får lavet en ny og sender den afsted hurtigst muligt, uden tøven. Dermed er problemet løst og modtog trøjen allerede få dage efter. Kan kun anbefale ByKarthi. God kvalitet til fine penge, og ekstraordinær kundeservice. Stor ros til Mikkel i kundeservicen.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.