Byggekompagniet Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Byggekompagniet malede hele vores hus, og gjorde et super stykke arbejde. Altid hurtige og gode svar, og meget imødekommende ift. at få udført opgaven bedst muligt. Arbejdet blev udført præcis som aft... Leggi di più

D. 26/5 besluttede vi at indhente tilbud på maling af vores soveværelse, da vi var ved at udskifte et skab. Vi benyttede malertilbud.com. Dagen efter kom der tre tilbud, hvoraf vi benyttede Byggekompa... Leggi di più

Vi har fået malet vores træhus udvendigt. Det er blevet super flot og malerne var venlige og effektive. De kom 4 mand og knoklede i 3 lange dage + en formiddag. De tog endda også carporten med. Det en... Leggi di più

De gjorde min nye bolig klar til beboelse - og dette gjorde de på fantastisk vis. De tog sig af forskellige opgaver, såsom slibning og lakering af alle gulve, reparation af gammel væg, maling af... Leggi di più

Byggekompagniet er et professionelt byggefirma, som udfører alt fra nybyg til totalrenoveringer samt små og store håndværkerydelser.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Malerarbejde og tilstandsrapport

Malerarbejde og tilstandsrapport, det var de to ting vi brugte Bygge-Kompagniet til og begge sager klarede de på fineste vis. Meget professionelt.

Vi kan varmt anbefale Bygge-Kompagniet til andre.

16 dicembre 2019

God service

God service!

Jeg skulle sælge min lejlighed så skulle i den forbindelse bruge en tilsynsrapport hvor byggekompagniet bød ind med en fin løsning.

Super glad og tilfreds så kan helt sikkert anbefale firmaet til andre.

16 dicembre 2019

Tilstandsrapport i forbindelse med flytning til udlandet.

Tilstandsrapport i forbindelse med flytning til udlandet.

Jeg havde behov for en tilstandsrapport af min bolig, da den skulle sælges i forbindelse med min flytning til udlandet.

Byggekompagniet klarede opgaven på fantastisk vis, så jeg kan erklære mig selv fuld tilfreds.

Jeg anbefaler helt klart firmaet til andre.

12 dicembre 2019

Super god service

Super god service! Jeg fik Byggekompagniet til både at ordne tilstandsrapport for mig samt malerarbejde af boligen, begge services blev klaret på fineste vis. Jeg er super tilfreds! Kan helt klart anbefales.

11 dicembre 2019

Vi ville gerne have en faglig vurdering…

Vi ville gerne have en faglig vurdering af et hus som vi skulle købe og flytte ind i så vi tog kontakt til byggekompagniet efter en flytning af vores ting til opbevaring med flyttekompagniet. De sendte en meget dygtig mand som kom dagen efter, da han alligevel var i området i nærheden af boligen. Det blev klaret til en fair pris og vi fik så hus og tilstandsrapport ordnet på ganske kort tid. Kan varmt anbefales.

11 dicembre 2019

Tilstandsrapport blev hurtigt klaret

Tilstandsrapport blev hurtigt klaret. Jeg benyttede mig af Byggekompagniet, da jeg skulle ud af mit hjem og i den forbindelse bruge en tilstandsrapport. Jeg fik rapporten ordnet ekstra hurtigt, da det var noget som hastede for mig, noget som kundeservice var indforstået med. Fremragende service endnu en gang!

10 dicembre 2019

Hele forløbet var professionelt

Vi skal til at sælge vores hus så vi skulle bruge en tilstandsrapport sammen med en e-rapport, så vi fik anbefalet Byggekompagniet af familie, som havde brugt firmaet til maling af hjemmet før. Det var især relevant for os, da vi faktisk havde brugt Flyttekompagniet til at flytte for os. De svarede hurtigt på vores forespørgsel om et tilbud og de kunne komme så hurtigt som tre dage efter forespørgslen, for at udføre opgaven som vi var blevet enige om. Da de endelig kom ud til os gik gennemgangen af huset godt og der var god dialog og hurtige svar på relevante spørgsmål. Hele forløbet føltes som en professionel tilgang til opgaven og vi kan bestemt meddele at vi er tilfredse med hele forløbet.

9 dicembre 2019

Byggekompagniet gjorde det godt!

Byggekompagniet gjorde det godt! Så blev vi endelig færdige med malerarbejdet i forbindelse med en fraflytning og resultatet var tilfredsstillende for alle parter. Jeg anbefaler stærkt Byggekompagniet!

22 giugno 2019

Kompetente håndværkere med styr på sagerne.

Kompetente håndværkere med styr på sagerne.

I forbindelse med en flytning søgte jeg også malerhjælp, da lejligheden også skulle igennem en omgang malerarbejde. Jeg fik anbefalet Byggekompagniet som jeg tog kontakt til. De kom med et godt tilbud spm jeg tog imod. Da det kom til selve arbejdet var det tydeligt, at der var sat to kompetente håndværkere på arbejdet.

Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Jeg vil ikke tøve med at anbefale Byggekompagniet til andre.

8 maggio 2019

Rigtig god service og oplevelse

Rigtig god service og oplevelse. Vi havde malere forbi til noget malerarbejde i denne uge, efter vi havde vores ting rykket til opbevaring, da vi skulle have boligen malet om. Byggekompagniet holdte hvad de lovede og alt blev holdt indenfor deadlinen. Det endelige resultat har været et rigtig godt et og servicen hele vejen igennem har været intet mindre end perfekt.

17 aprile 2019

De udførte arbejdet indenfor deadlinet

De udførte arbejdet indenfor deadlinet. Jeg havde hyret Flyttekompagniet til en flytning og eftersom at jeg også havde brug for maling blev jeg anbefalet Byggekompagniet. Det hele gik godt og arbejdet blev udført indenfor det lovede tidsramme. Jeg anbefaler dem bestemt.

5 aprile 2019

Gode malere

Gode malere. Jeg havde efter min flytning besøg af to malere fra Byggekompagniet som indenfor en uge, havde udført et tilfredsstillende arbejde. Det var ganske glimrende.

3 aprile 2019

Fremragende service

Fremragende service. Efter at have skullet flytte ud fra en bolig som vi ønsker at sælge, valgte vi at gøre brug af Byggekompagniets løsning for malerarbejdet. To dygtige håndværkere dukkede op til opgaven, og de var flittige hele ugen op til projektet var færdigt. Familien Rampoldi anbefaler!

20 marzo 2019

Super dejlig omgang.

Super dejlig omgang.

Jeg fik anbefalet Byggekompagniet af søsterselskabet Flyttekpagniegt.

Der var lidt bøvl med timingen fordi at min flytning trak lidt ud, men ellers var alt helt fint og jeg er godt tilfreds med loftet.

I hører fra mig med hensyn til mit skur i løbet af ugen.

Tak for hjælpen

25 febbraio 2019

Super søde malere

Super søde malere. Efter min benyttelse af byggekompagniet kan jeg erfare, at det er nogle søde og venlige malere at arbejde med. Tusind tak for hjælpen.

25 febbraio 2019

Fantastisk med døgnåbent

Fantastisk med døgnåbent. Jeg har haft en hektisk periode, både med flytning og maling af min lejlighed, så det har været en stor hjælp at jeg har kunnet ringe til dem uanset tidspunkt og kunne få svar med et samme. Det kalder jeg service.

21 febbraio 2019