Byggekompagniet Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Byggekompagniet malede hele vores hus, og gjorde et super stykke arbejde. Altid hurtige og gode svar, og meget imødekommende ift. at få udført opgaven bedst muligt. Arbejdet blev udført præcis som aft... Leggi di più

D. 26/5 besluttede vi at indhente tilbud på maling af vores soveværelse, da vi var ved at udskifte et skab. Vi benyttede malertilbud.com. Dagen efter kom der tre tilbud, hvoraf vi benyttede Byggekompa... Leggi di più

Vi har fået malet vores træhus udvendigt. Det er blevet super flot og malerne var venlige og effektive. De kom 4 mand og knoklede i 3 lange dage + en formiddag. De tog endda også carporten med. Det en... Leggi di più

De gjorde min nye bolig klar til beboelse - og dette gjorde de på fantastisk vis. De tog sig af forskellige opgaver, såsom slibning og lakering af alle gulve, reparation af gammel væg, maling af... Leggi di più

Byggekompagniet er et professionelt byggefirma, som udfører alt fra nybyg til totalrenoveringer samt små og store håndværkerydelser.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Glimrende service

Glimrende service. Før jeg kunne flytte ind i min nye lejlighed skulle der lige males inden. Herefter tog jeg kontakt til Byggekompagniet som sendte mig to malere som var profesionelle i deres værk. Det gik godt for mig og derfor anbefaler jeg dem.

18 febbraio 2019

Bestemt anbefalelsesværdigt

Bestemt anbefalelsesværdigt. Jeg blev viderestilles til Byggekompagniet da jeg skulle have malet lejligheden jeg flyttede fra. Konsulenterne var venlige og servicemindede og håndværkerne ligeså.

16 febbraio 2019

Fin behandling

Fin behandling. Jeg havde to malere på besøg som skulle male lejligheden jeg skulle flytte ind i over et par dage, og det var noget som de klarede super fint.

4 febbraio 2019

Tilfreds kunde!

Tilfreds kunde! Jeg stod og skulle bruge malerarbejde i hjemmet i forbindelse med min flytning, så firmaet som jeg skulle flytte med (Flyttekompagniet) tilbød at hjælpe mig med det også gennem deres søsterselskab Byggekompagniet og det gik bare helt fantastisk! Super venlige håndværkere at arbejde med!

26 gennaio 2019

Veludført malerarbejde

Veludført malerarbejde. Efter at have taget kontakt til Byggekompagniet, på anbefaling, sendte Byggekompagniet to malerspecialister ud til mig til at kigge på huset, hvorefter jeg fik en samlet pris på det hele samt en deadline for arbejdet. Både prisen og deadline holdte til min store tilfredshed. Jeg anbefaler dem til alle.

23 gennaio 2019

Fantastisk arbejde

Fantastisk arbejde! Jeg hyrede Byggekompagniet til at stå for noget maling for mig, efter at deres søsterselskab, Flyttekompagniet havde flyttet for mig og ligesom flytningen blev malingen ordnet på fineste vis. Flyttekompagniet stod så for bortskaffelse af alt skraldet der var tilbage fra Byggekompagniets malerarbejde. Det fungerede bare så fint!

23 gennaio 2019

Glimrende malerarbejde veloverstået!

Glimrende malerarbejde veloverstået! Vi havde flyttet alt vores inventar til opbevaring af Flyttekompagniet, så der kunne males over hele boligen. Byggekompagniet gav os et tidsinterval som de levede op til, hvor de også havde tilbudt os en tilfredshedsgaranti, som vi var meget trygge ved jeg kan nu en lørdag aften garantere alle for min tilfredshed. I bliver anbefalet!

19 gennaio 2019

Godt arbejde

Godt arbejde. Vi skulle have renoveret vores facaden på vores hus og stod og ledte efter nogen til at klare opgaven da vi fik anbefalet Byggekompagniet af en bekendt. Og den anbefaling er jeg glad for vi lyttede til for resultatet er simpelthen så flot

10 gennaio 2019

Super Duper

Super Duper. Jeg fik bejdset og lakeret mit stuegulv og jeg må sige at jeg er rigtig glad og tilfreds med det skønne resultat. tak!

9 gennaio 2019

Fedt fedt fedt!

Fedt fedt fedt! Dygtige VVS’ere! de gjorde et super arbejde og så var de ydermere super flinke. Dem vil jeg ikke tøve med at bruge for fremtiden.

9 gennaio 2019

Godt arbejde

Godt arbejde. Vi kontaktede byggekompagniet for at få et tilbud på indvendig maling af vores hus. De vendte hurtigt retur med et rigtig skarpt tilbud og leverede et rigtig godt stykke arbejde. Nem og god proces til en overkommelig pris. Mere kan man ikke bede om.

4 gennaio 2019