Byggekompagniet Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Byggekompagniet malede hele vores hus, og gjorde et super stykke arbejde. Altid hurtige og gode svar, og meget imødekommende ift. at få udført opgaven bedst muligt. Arbejdet blev udført præcis som aft... Leggi di più

D. 26/5 besluttede vi at indhente tilbud på maling af vores soveværelse, da vi var ved at udskifte et skab. Vi benyttede malertilbud.com. Dagen efter kom der tre tilbud, hvoraf vi benyttede Byggekompa... Leggi di più

Vi har fået malet vores træhus udvendigt. Det er blevet super flot og malerne var venlige og effektive. De kom 4 mand og knoklede i 3 lange dage + en formiddag. De tog endda også carporten med. Det en... Leggi di più

De gjorde min nye bolig klar til beboelse - og dette gjorde de på fantastisk vis. De tog sig af forskellige opgaver, såsom slibning og lakering af alle gulve, reparation af gammel væg, maling af... Leggi di più

Byggekompagniet er et professionelt byggefirma, som udfører alt fra nybyg til totalrenoveringer samt små og store håndværkerydelser.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

De kom med det bedste tilbud

De kom med det bedste tilbud, og de levede op til deres gode ry.

Istandsættelsen af vores lejlighed ved udflytning blev ordnet på fineste vis, og det var intet mindre end en helt sublim oplevelse.

Tak for jeres gode service!

12 maggio 2023

Byggekompagniet kan helt klart…

Byggekompagniet kan helt klart anbefales! Jeg fandt dem online, hvor de kom med det bedste tilbud på maling og gulvafslibning af den lejlighed som jeg havde købt i Odense. De satte et hold af håndværkere på opgaven som havde arbejdet overstået indenfor de to ugers interval som de havde givet os. Det var bare perfekt.

2 aprile 2023

Bravo

Bravo! Min kæreste og jeg skulle flytte sammen så inden da skulle vi have istandsat boligen, så vi brugte i den forbindelse Byggekompagniet som sendte nogen dygtige mænd som malede vores nye hjem så det var klar til at vi kunne flytte ind. Tusind tak!

1 novembre 2022

Byggekompagniet malede for os

Byggekompagniet malede for os, og det gjorde de til perfektion. Opgaven blev løst indenfor tidsrummet vi gav dem, resultatet var godt, så der har været absolut intet at klage over.

4 novembre 2022

Utilfredsstillende forløb med Byggekompagniet

Jeg skulle have malet vægge, paneler og lofter samt slebet gulve. Byggekompagniet skulle bruge 2-3 uger på opgaven. De kom først 9 dage efter aftalt startdato. De leverede dog arbejdet klar efter 3 uger. Malerarbejdet var ikke tilfredsstillende. Lofterne var spraymalet, og fuldstændig ujævnt. Malerarbejdet alt ialt uprofessionelt udført. De havde meget travlt med at betalingen skulle falde før vi kunne nå at vurdere det endelige resultat. Efterfølgende “havde Byggekompagniet ikke tid” til at tale om utilfredsheden. De truede med, at de havde nøglen, indtil betaling skete. I forhold til min utilfredshed virker det meget usandsynligt, at de har så mange gode anmeldelser. Den ene stjerne gives for godt udført gulvslibning.

21 agosto 2022

Malede lejelejlighed i forkerte farver.

Bestilte maling og slutrengøring af en leje-lejlighed for at kunne få mit depositum igen. Jeg fremsendte farvekoder, men væggene blev malet i forkerte farver. Ovn og hårde hvidevarer blev kun overfladisk rengjort.

Jeg gik naivt ind på at betale næsten hele prisen på forhånd, så i praksis kommer jeg til at betale for renovering ved udflytning 2 gange: een gang til byggekompagniet, een gang til udlejer.

Hvis nogen er interesserede deler jeg gerne udflytningsrapporten.

15 giugno 2022

Istandsættelse ifm. fraflytning

Istandsættelse ifm. fraflytning. Byggekompagniet tog hånd om maling, gulvslibning og andre små reparationer ifm. istandsættelse af den lejelejlighed som vi skulle flytte fra. De klarede det hele til perfektion og satte os ovenikøbet op med et flyttefirma som også klarede deres opgave til perfektion.

21 maggio 2022

De gjorde min nye bolig klar til beboelse

De tog sig af forskellige opgaver, såsom slibning og lakering af alle gulve, reparation af gammel væg, maling af alle vægge og lofter samt opsætning af diverse ting, såsom nyt håndvask osv.

Al dette til en rigtig god pris, og lige i tide til min planlagte indflytning, trods en del uforudsigelige komplikationer.

7 agosto 2021

Ganske glimrende

Ganske glimrende. Eftersom at jeg skulle flytte fra min tidligere lejlighed, skulle der en del reparationer til i form af spartling og maling. Byggekompagniet tilbød mig ligeledes gulvslibning, da der i forbindelse med fraflytning også var behov for dette. De tog alle opgaverne op på professionel vis og fuldførte dem til et ganske glimrende resultat.

31 luglio 2021

God oplevelse ifm. maling

God oplevelse ifm. maling. Byggekompagniet gav mig et godt tilbud på maling af min bolig, så jeg tog imod det. Slutresultatet var fantastisk, og lige som jeg ville have det, så der er intet dårligt at sige om servicen.

28 luglio 2021

Renovering af hus klaret på fineste vis.

Min mand og jeg skulle have vores hus renoveret, så vi søgte efter løsninger online. Byggekompagniet kom ind med det bedste tilbud ift. professionalismen mm, noget som vi fandt meget attraktivt, så vi valgte at tildele vores projekt til dem. Det var det rette valg, for de har været omstillingsparate og yderst professionelle over hele processen. Nu har vi så anbefalet dem til naboen, som også skulle have renoveret samt tilbygget, og vi er sikre på at naboen også vil få et fremragende indtryk af Byggekompagniet og især Kevin, som håndterede vores projekt på bedste vis.

2 aprile 2021

Tilstandsrapport og maling til god…

Tilstandsrapport og maling til god pris. I forbindelse med boligskifte havde jeg diverse serviceopgaver, som jeg skulle havde fixet. Jeg fik en række tilbud af Byggekompagniet på disse opgaver med en mængderabat, så jeg valgte dem som min løsning til alle opgaverne - det er bestemt ikke noget, som jeg fortryder, for alt arbejdet blev ordnet på fineste vis. Tusind tak for hjælpen.

23 dicembre 2019

3-1 tilbud til fantastisk pris

3-1 tilbud til fantastisk pris. Jeg skulle bruge en del servicearbejde i forbindelse med salg af bolig og køb af ny bolig. Tilstandsrapport, maling og flytning. Byggekompagniet havde tilknyttede fagmænd til alle opgaver, som de gav mig en samlet pris på. Det var meget billigere end hvad jeg kunne havde fundet det til hver for sig, også var udførslen af opgaverne intet mindre end til perfektion.

18 dicembre 2019