Byggekompagniet Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Byggekompagniet malede hele vores hus, og gjorde et super stykke arbejde. Altid hurtige og gode svar, og meget imødekommende ift. at få udført opgaven bedst muligt. Arbejdet blev udført præcis som aft... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

D. 26/5 besluttede vi at indhente tilbud på maling af vores soveværelse, da vi var ved at udskifte et skab. Vi benyttede malertilbud.com. Dagen efter kom der tre tilbud, hvoraf vi benyttede Byggekompa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har fået malet vores træhus udvendigt. Det er blevet super flot og malerne var venlige og effektive. De kom 4 mand og knoklede i 3 lange dage + en formiddag. De tog endda også carporten med. Det en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De gjorde min nye bolig klar til beboelse - og dette gjorde de på fantastisk vis. De tog sig af forskellige opgaver, såsom slibning og lakering af alle gulve, reparation af gammel væg, maling af... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Byggekompagniet er et professionelt byggefirma, som udfører alt fra nybyg til totalrenoveringer samt små og store håndværkerydelser.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super dygtig tømrer

Super dygtig tømrer. Jeg havde fornøjelsen af at gøre brug af Byggekompagniets tømrerservice, hvor der blev sendt en super rar og dygtig tømrer som løste de opgaver jeg havde lige som jeg ville have det

30 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Professionelt tømrerarbejde fra start til slut!

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Byggekompagniet til en større tømreropgave i forbindelse med renovering af mit køkken og alrum – og jeg kunne ikke være mere tilfreds!

Fra første kontakt var kommunikationen klar, venlig og hurtig. De kom til tiden, overholdt alle aftaler, og det var tydeligt, at de havde styr på deres håndværk. Tømrerteamet arbejdede effektivt og med stor præcision – selv små detaljer blev der kælet for. De gav også gode råd undervejs og fandt løsninger, jeg ikke selv havde tænkt på.

Resultatet blev helt fantastisk – både funktionelt og æstetisk. Alt træværk er perfekt tilpasset, og finishen er virkelig flot. Det er tydeligt, at kvalitet og kundetilfredshed er i højsædet hos Byggekompagniet.

Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker dygtige og pålidelige håndværkere. Her får man virkelig værdi for pengene!

24 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Jeg har lige fået udført flot…

Jeg har lige fået udført flot reparation af mit loft samt malerarbejde der var udført af tidligere dårligt udført arbejde hos andet malerfirma. Malerne var dygtige og effektive. Byggekompagniet udviste stor forståelse for min bekymring grundet tidligere dårlig oplevelse. De svarede på alle spørgsmål forsikrede mig om processen - og har været enormt fleksible og serviceminded hele vejen igennem. Det er ikke sidste gang jeg benytter Byggekompagniet.

7 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Det bedste tilbud kom fra Byggekompagniet

Det bedste tilbud kom fra Byggekompagniet, efter at jeg indhentede tilbud online. De bød ind med malerarbejde og gulvafslibning, også kunne de ovenikøbet sætte os op med et flyttefirma, for at løse vores flyttebehov. Det var mere eller mindre en alt-i-en løsning vi fik her, og det var helt fremragende det hele. Det bedste var nok gulvarbejdet som var helt fremragende. Rigtig smukt arbejde, som jeg er meget glad for.

28 giugno 2024

SUPER GODT

SUPER GODT! De sendte en gut ved navn Bo ud til mig for noget gulvafalibning og resultatet har bare været helt fremragende. Og arbejdet var færdigt på kun to dage! Super super glad kunde her!

18 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Et helt fremragende stykke arbejde takket være Byggekompagniet.

Et helt fremragende stykke arbejde takket være Byggekompagniet.

Min mand og jeg fik et rigtig godt tilbud fra Byggekompagniet til at starte med efter at have været på udkig efter gode tilbud på noget malerarbejde online. Byggekompagniet skilte sig ud over de andre firmaer vi havde været i kontakt med, og for mig var det virkelig godt at jeg kunne holde al kontakten over SMS, da jeg ikke hører så godt.

Efter at have arrangeret det hele med Sofia fra Byggekompagniet, sendte de som aftalt en maler ud til mig til et forberedende møde så vi kunne komme igang med arbejdet derefter.

Denne maler kom så med sit hold og leverede alle materialer og udstyr for at de kunne komme igang med arbejdet som aftalt.

Der gik knap en uge og al arbejdet var overstået og min kære mand og jeg stod overfor det helt fantastiske resultat som Byggekompagniet og deres super effektive håndværkere havde leveret ude hos os.

Vi vil helt helt klart bruge Byggekompagniet igen, og jeg har af den årsag gemt deres nummer til næste gang!

11 luglio 2024

Kan helt klart anbefales

Kan helt klart anbefales. Min lejlighed er netop brevet malet af BK her for en uges tid siden, til min helt store satisfaktion. Bedste anbefalinger fra mig til alle andre, som skal have deres lejlighed malet!

21 giugno 2024

Hold dig langt væk!

Dette firma er SCAM og behandler kunderne elendigt + er ikke til at komme i kontakt med.

2 aprile 2024
Logo di Byggekompagniet

Risposta di Byggekompagniet

Denne person har aldrig været kunde hos Byggekompagniet, og er højst sandsynligt relateret til anmeldelserne skrevet af Olga Rusnak. Vi kan med sikkerhed fastslå, at der aldrig har været nogen form for kundeforhold, kontakt, kommunikation eller leveret service med denne bruger.

Anmeldelsen vurderes derfor som falsk, skadevoldende og æreskrænkende, og vi har anmeldt den til Trustpilot som værende i direkte strid med deres egne retningslinjer samt gældende dansk lovgivning.

Vi gør samtidig opmærksom på, at fremsættelse af falske og krænkende udtalelser om en virksomhed uden faktisk grundlag kan være strafbart efter:

Straffelovens § 267 om æreskrænkelse, hvor enhver, der uberettiget fremsætter en krænkende sigtelse, kan straffes med bøde eller fængsel.
Straffelovens § 268 om bagvaskelse, som skærper straffen ved fremsættelse af usande, skadelige udtalelser, der kan krænke en persons eller virksomheds omdømme.
Markedsføringslovens § 3, der pålægger, at enhver markedsføring og offentlig udtalelse skal ske i overensstemmelse med god markedsføringsskik og må ikke vildlede forbrugere eller skade konkurrenter.
Vi har derfor igangsat juridiske skridt for at identificere personen bag anmeldelsen, med henblik på retsforfølgelse, erstatningskrav og anmeldelse til relevante myndigheder, såfremt anmeldelsen ikke straks fjernes.

Vi henstiller venligt, men bestemt, til at anmelderen fjerner denne ulovlige og ærekrænkende udtalelse med det samme, før sagen overgår til politiet og eventuelt civil ret.

Fem-stjernet malerservice

Fem-stjernet malerservice. Al kommunikationen hele vejen igennem var ganske glimrende. Fra da vi første gang søgte om en pris på vores opgave til da vi lavede den endelige aftale og til da de endelig dukkede op til første møde og derefterfølgende opstart på opgaven. Selve arbejdet blev udført til perfektion og alt blev ordnet efter vores ønsker. det endelige resultat var så godt som vi overhovedet kunne have forestillet os. Det var bare en helt fantastisk oplevelse at arbejde med Byggekompagniet.

16 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Et forfærdeligt firma og sandsynligvis en SCAM

EDIT: BK forsøger at fjerne alle de sandfærdige anmeldelser, inklusive min egen. Heldigvis sejrer sandheden, og TP-supportteamet er på sagen. Vær opmærksom, når du læser alle "gode" anmeldelser, de er falske.

Vi er dybt forfærdede over, hvordan dette firma har behandlet os og udført arbejdet. Her er en kort opsummering af vores skrækkelige oplevelse:

- Byggekompagniet har været umuligt at få fat på, de har ignoreret vores e-mails og har ikke et fungerende telefonnummer.
- De ankom to dage for sent, og malerne er IKKE PROFESSIONELLE. Kvaliteten af deres arbejde er helt forfærdelig. Vi har håndaftryk, ujævn maling, spildt maling, malet forkerte vægge osv. Jeg kan ærligt talt ikke anbefale nogen at bruge disse mennesker til noget som helst - vi føler, at de har ødelagt vores nye hjem.
- De tog vores nøgle og nægtede at returnere den. De tog den endda med til Jylland (vi bor uden for København). Vi måtte true med retssager for at få dem til at gå med til at give os nøglen tilbage.
- En af deres medarbejdere bad os om at "F*** off".
- Medarbejderne taler ikke det samme sprog og FORSTÅR IKKE HINANDEN. Vi var nødt til at oversætte mellem medarbejderne.
- Vores gæstebadeværelse er plettet og beskidt, fordi de har vasket pensler og malerudstyr der.
- De har ikke det nødvendige udstyr til malerarbejdet. Malerne bad os gentagne gange om at fortælle Byggekompagniet, at de havde brug for mindre pensler, højere stiger osv.
- Hvis man kigger på anmeldelserne, har de personer, der giver gode anmeldelser, alle anmeldt de samme tre firmaer - alle ejet af det samme holdingselskab, som Byggekompagniet også er en del af.

Vi håber med dette at beskytte andre fra at opleve det samme som os.

30 maggio 2024

Vi er dybt foruroligede

Vi er dybt foruroligede over firmaets behandling og udførelsen af arbejdet. Her er en kort opsummering af vores forfærdelige oplevelse:

- Byggekompagniet har været uopnåeligt, ignoreret vores e-mails og har ikke et fungerende telefonnummer.
- De ankom to dage for sent, og malerne var uprofessionelle med et forfærdeligt resultat. Vi har håndaftryk, ujævn maling og malet forkerte vægge. Vi kan ikke anbefale dem til nogen - vi føler, de har ødelagt vores hjem.
- En medarbejder bad os om at "skride".
- Kig på de gode anmelderser, så vil I hurtig finde ud at hele selskabet er en scam. HOLD JER VÆK! Anmeldelser viser, at personer, der giver gode anmeldelser, alle anmeldte de sam

29 maggio 2024
Logo di Byggekompagniet

Risposta di Byggekompagniet

Valutata 5 stelle su 5

Istandsættelse ved fraflytning gik…

Istandsættelse ved fraflytning gik godt. Faktisk så gik det bare helt fantastisk. Efter at vi var på udkig efter en ny lejlighed og vi skulle have vores flytteplaner på plads, skulle vi også have nogen til at tage hånd om den ordinære istandsættelse som alle lejere skal have på plads ved fraflytning. Her kom Byggekompagniet så ind med et godt tilbud som vi ikke kunne sige nej til. Der blev taget hånd om gulvarbejdet først, hvor Boris gjorde et helt fornemt stykke arbejde. Herefter rykkede Jan ind med sine malere og tog hånd om arbejdet på helt fornem vis. Vi takker Byggekompagniet mange gange for det ekstraordinære arbejde.

1 maggio 2024

Fuldt tilfredshed

Fuldt tilfredshed, vi vil varmt anbefale firmaet til andre.
Vi fik et rigtigt godt tilbud fra Byggekompagniet til at male vores lejlighed, der ikke var blevet malet i flere år. Opgaven blev udført problemfrit og med et tilfredsstillende resultat. Lejligheden ser ud som ny!

22 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil gerne anbefale Byggekompagniet…

Jeg vil gerne anbefale Byggekompagniet til alle, der leder efter et professionelt og pålidelig malerfirma. Jeg havde en fantastisk oplevelse med dem, og jeg er meget tilfreds med resultatet.

Her er nogle specifikke eksempler på, hvordan Byggekompagniet var en god oplevelse for mig:

- De ankom til tiden og var klar til at arbejde.

- De var meget professionelle og omhyggelige med deres arbejde.

- De brugte de bedste kvalitetsmaterialer og malerprodukter.

- De var meget fleksible og var villige til at tilpasse deres arbejde til mine behov.

- De var meget venlige og hjælpsomme, og de tog sig god tid til at lytte til mine ønsker og bekymringer.

- De ryddede op efter sig og fjernede alle deres materialer, da de var færdige.

Alt i alt var jeg meget tilfreds med Byggekompagniet's service, og jeg vil helt sikkert anbefale dem til andre.

Her er nogle yderligere detaljer om min oplevelse med Byggekompagniet:

- Jeg kontaktede dem for at få et tilbud på at male hele mit hus. De sendte mig hurtigt et tilbud, og det var meget konkurrencedygtigt.

- Vi aftalte en tid for dem til at komme og starte arbejdet, og de ankom til tiden og var klar til at arbejde.

- De arbejdede meget hurtigt og effektivt, og de malede hele mit hus på en enkelt dag.

- Resultatet var fantastisk, og jeg er meget tilfreds med den nye farve på mit hus.

- Jeg ville helt sikkert anbefale Byggekompagniet til alle, der leder efter et professionelt og pålidelig malerfirma.

20 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Byggekompagniet lever op til deres ry

Byggekompagniet lever op til deres ry. Det kan vi konstatere efter at have haft dem forbi og male lejligheden som vi skulle flytte ud fra her i sidste uge. Alle løfter blev overholdt og slutresultatet var bedre end forventet. Helt klart en anbefaling af Byggekompagniet herfra!

21 luglio 2023

Fremragende arbejde

Fremragende arbejde, som vores håndværkere leverede ved vores udflytning, hvor vi fik garanti på godkendelse fra udlejeren, som vi så fik orden på i sidste ende.

20 maggio 2023

Meget kompetent servicevirksomhed

Meget kompetent servicevirksomhed, som klarede vores malerarbejde og gulvarbejde lige præcis som vi havde forventet det. Vi fik en samlet pris på det hele, med alle materialer inkluderet og det hele holdte i sidste ende, da det var netop den pris vi betalte for det hele, hvilket i sidste ende var et rigtig godt tilbud, taget i betragtning det fremragende stykke arbejde, som de har leveret.

13 maggio 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più