Vi blev i dag taget imod af en ung, utrolig høflig og smilende kvindelig medarbejder, som gav os fantastisk service fra start til slut. Hun var meget hjælpsom, imødekommende og sørgede for, at vi følt... Leggi di più
Absolut ikke et sted vi kommer igen.. Burgeren var kedelig og tør, bestilte en Spice bearnaise og der var næsten ingen fyld i burgeren. Knap en teskefuld bearnaise dressing, samme mængde chil... Leggi di più
Burger Klubben er et fantastisk sted for burgerelskere! Atmosfæren er livlig og indbydende, hvilket gør det til et perfekt sted at nyde et måltid med venner eller familie. Menuen byder på et bredt u... Leggi di più
Trist omgang, fredag aften i Roskilde afdeling. Ventetiden på det bestilte er urimeligt lang. De skal oplyse hvis det tager lang tid, restaurant chef skal stoppe med at tage gæster hvis køkken ikke ka... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Kedeligt og sårlig kvalitet
Kedeligt og sårlig kvalitet. All you can eat sliders. Men sliders er af en utrolig kedelig og ensformig kvalitet og man får ikke lyst til at spise mere, end de 5 sliders de serverer, til at starte med og man er indlagt, til at spise deres vegetar og veganske versioner. Øv øv..
Nærig ejer
Stor burgermenu bestilt, MEN dip koster ekstra, MEN 1 slags pomfritter MEN sodavand koster for sig altså hva filan er mening med at have en menu hvis alt koster ekstra - hold kæft noget grådighed.
PS: Smagte ad helvedes til
Bestilte take away med levering
Bestilte take away med levering. Leveringstiden var lang, længere end lovet. Burgermenuerne var lunkne, onionsrings indeholdt ikke løgringe, 3 Pepsi blev leveret i plastikkopper med stort åbent hul i toppen som var fastgjort med malertape- uhygiejnisk og ikke skyggen af brus tilbage, cæcarsalaten havde slatne og misfarvede salatblade så 1/3 måtte kasseres. Kontaktede restauranten og en sød medarbejder gav mig ret i at det ikke var ok. Jeg fremsatte krav om at få pengene retur for salat og 3 Pepsi, hun lovede at kontakte chefen som skulle ringe til mig dagen efter. Ringede igen eftermiddagen efter, endnu en sød medarbejder lovede at kontakte chefen og rykke for opkald. Kl 16.30 har jeg stadig ikke modtaget opkald. Dyr og skuffende fødselsdagsmiddag og en mistet fremtidig kunde for burgerklubben.
The food was cold
The food was cold. The prices on the menu was not correct.
Never ever again.
Sød og hurtig betjening og mad var i…
Sød og hurtig betjening og mad var i top. En rigtig god oplevelse.
Elendig burger
Elendig burger. Bestilte medium, den var tør, som en skosål. Tog endda billed.
Ikke noget værd overhovedet. Kan ikke anbefales.
Sød dame, som serverede, men hjælper intet.
Burgerklubben i Roskilde
Burgerklubben i Roskilde. God mad, hurtig og god betjening. En god oplevelse til prisen.
Maden er udmærket
Maden er udmærket, men for hver gang jeg har bestilt mad til udbringning har der altid været problemer. Som regel har de været forsinket ellers, så har de glemt en menu.
Absolut ikke et sted vi kommer igen..
Absolut ikke et sted vi kommer igen..
Burgeren var kedelig og tør, bestilte en Spice bearnaise og der var næsten ingen fyld i burgeren. Knap en teskefuld bearnaise dressing, samme mængde chilisvampe, og en burger der ikke smagte af noget, fik dog smurt ekstra dressing i den, på efterspørgsel.
Konen fik en butternutt burger, hvor bøffen smagte surt, måske lidt gammelt kød ? I hvertfald under alt kritik.
Atmosfæren i resturanten.. En blanding af alt for høj house musik ude i spiseområdet, kombineret med høj tyrkisk musik ude fra køkkenet.. meget forvirrende oplevelse..
Vi kommer nok ikke igen :)
Kedelig burger-oplevelse
Kedelig burger-oplevelse. Der var lang ventetid, næsten en time. Havde vi vidst det, så var vi gået et andet sted hen. Burgerbollerne var kolde og kedelige, bøfferne stegt ens trods vi havde bestilt gennemstegt og raw.
Ikke pengene værd.
Hyggeligt sted - kedelig mad
Hyggeligt sted, desværre er maden virkelig kedelig, tør og absolut ikke noget jeg skal spise igen
Lækker mad og god service 👌
Lækker mad og god service 👌
Glæder mig til næste gang vi kommer på besøg ☺️
Altid gode oplevelser :)
Super hyggelige restauranter med fedt koncept, hvor man kan bygge sin helt egen burger. Gode priser, god service og hyggelig stemning.
Ærlig og god mad til gode priser.
Oprigtigt god mad til gode priser.
Vi havde en rigtig god oplevelse hos burgerklubben.
Hyggelig atmosfære og super børnevenligt.
Tak for mad !
Lækker mad og venligt personale
Lækker mad og venligt personale ! Var vild med mexi burgeren med kylling ! Mums !
Arrogant og dårligt mad
Pomfritterne smagte af pap og der var intet salt på dem. Burgeren var tung, og det føltes som om jeg spiste en sandkasse. Nævnte det overfor ham der stod i kassen, og han svarede arrogant og flabet jeg bare skulle vælge en anden burger næste gang. Vil sige at der ikke bliver nogen næste gang og anbefaler ikke man prøver det
Lang ventetid og kedelig bøf.
Frederiksberg afdeling d. 6/7-2022. 2 personer.
1. Måtte vente 1 time på maden
2. Fik ikke det jeg bestilte
3. Der serveres ikke bacon eller øl
4. Grå gennemstegt bøf, men lækker garniture i burgeren
5. Venlig betjening og pæn indretning
Jeg foretrækker en mellemrød juicy bøf, men den jeg fik var gennemstegt, tør og grå. Det til trods kunne måltidet nok bære 3 stjerner, og endda 4 hvis bøffen havde været juicy, men ventetiden i en burgerrestaurant må ikke være 1 time, særligt når der kun er kunder ved 4 borde, og man ikke kan nyde en øl imens.