durch Neukauf eines Rechners eine Lizenz erworben sie man zwar aktivieren kann aber man kann das Programm nicht benutzen da absolut NICHTS passiert wenn man sich anmelden oder einen Virencheck mach... Leggi di più
NUMBER 1 SECURITY and amazing programs on your pc or phone that are easy to use. Really love my bullguard security and you can pay once for 3 computers or devices. Web site easy to use good fast l... Leggi di più
Das Virenprogramm frisst derartig viel CPU Power, sodass diese alleine zu über 50% beträgt, während das Programm im Hintergrund läuft und andere Dienste installiert werden. Das kenne ich von keinem an... Leggi di più
At BullGuard, we make it simple to protect everything in your digital life. We offer a complete end-user/small business Security suite multi-device.
9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London, Regno Unito
- No public number
- support@bullguard.com
- www.bullguard.com
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Don’t give them your card details!
I signed up for Bullguard years ago for one year. After cancelling they have continued to charge my credit card every year since, despite me contacting them several times telling them not to! Have just been charged £49.99 despite not using the product or having anything to do with them. Don’t bother giving yourself the hassle when there are plenty of other providers out there.
They have taken £49.99 from my account
They have taken £49.99 from my account. I dont even own a PC. They have picked up my credit card deals from years ago and started charging me for a product they dont deliver. Total scam!!
Ich habe einmalig Ihr Virenprogramm…
Ich habe einmalig Ihr Virenprogramm gekauft. Jetzt wird jedes Jahr trotz Kündigung ein weiterer Jahresbetrag abgebucht. Keiner ist erreichbar.
Hej.Jon gør indsigelse i din bank.
Jeg købte en levono laptop for 3 år…
Jeg købte en levono laptop for 3 år siden.1 års gratis antivirus jeg blev aldrig spurgt om jeg ville forlænge aftalen og nu kan jeg ikke opsige den da jeg ikke kan finde mit abbonoments nummer, der bliver bare trukket 549 kr fra tyskland et sted. Så hold jer væk fra bullguard !!!
Dårlig forretningsmoral
Jeg har brugt Bullguard i 10 år uden vanskeligheder. Altid meget hjælpsomme og imødekommende medarbejdere. Jeg har betalt for 3 computere i 3 år ad gangen og har et år tilbage.
Nu er det så pludselig Norton i stedet, Norton som blev valgt fra, da jeg skiftede til Bullguard. Jeg har ingen besked fået om ændringen, Bullguard er uden mit vidende blevet slettet fra mine computere - og de penge jeg i god tro har betalt forud er så åbenbart tabt. Virkelig dårlig forretningsmoral!
bullguard is overgenomen van norton…
bullguard is overgenomen van norton waarom gaat er nog altijd geld af van mijn kredidkaart dat is niet normaal
Bizar vervelend programma
Echt bizar wat een een naar programma dit is. Het heeft mij jaren gekost om erachter te komen dat deze virusscanner het bemoeilijkt om diverse applicaties en games te downloaden. Vooral bij games gedownload via Steam deed dit programma bepaalde files verwijderen zonder enige vorm van berichting. Het is eerder een virus op zichzelf dan een virusbeschermer. Ik raad dit programma aan niemand aan. Als het automatisch op je prebuilt PC staat geïnstalleerd, zou ik het ook zsm verwijderen. Tevens geldt hetzelfde voor Norton.
Disgraceful Behaviour
I have not used this product in years. The last time I purchased there product was 2019 and I made sure to set the setting to not allow them to take payments automatically. Now all of a sudden my account has been charged €49.99 for a product I didn't ask for and won't use.
I have tried to use the app but the app didn't work so I uninstalled it and went to Google play store to re install but the app is no longer there, I Googled bull guard log in but instead Norton came up top of the search and now I know Norton has bought the company but I wasn't contacted at any point to inform me.
I have an account with bull guard not with Norton so I can't get this sorted. I will be contacting my bank and asking if they can block any future attempts by cb Bullguard to take funds from my account that they should not be taking.
DONT use Norton or Bullguard as this practice is completely wrong and is taking advantage of people.
I will be more vigilant in future when buying online as apparently by the looks of the reviews I've been reading this is not a new practice taking funds from people without there permission. Absolutely disgraceful. Hopefully they cross someone with the ability to hold them to account for this behaviour.
BullGuard kannte meine Kontodaten
BullGuard kannte meine Kontodaten. Trotz Kündigung haben sie bei mir 59,99 € aktuell abgebucht. Obwohl ich weder Windows, noch BullGuard benutzt habe...
Geld pfutsch...
PAS PÅ!!
PAS PÅ!!! De trækker fra min konto unden jeg nogensinde har købt noget fra dem eller Norton. Jeg vil kalde det tyveri, aner ikke hvor de har mit kort nr. fra og jeg har heller fået et program fra Dem selvom de har trukket 549,00 kr. fra mit VISAT kort.
No communication from BullGuard
I just happened to think that I couldn't see the Bullguard icon so started to investigate this morning. Apparently sold out to Norton but NO ONE from Bullguard had the courtesy to inform me despite being on a Three Year contract.
More appalling service bearing in mind these tech companies are really good at communicating when they want to sell you something!!!!
Con fecha 22/12/2022
Con fecha 22/12/2022, valor 20/12/2022, tengo adeudado en mi banco la renovación anual por importe de 29,99 euros. Como quiera que mi contrato, al parecer, ha sido migrado a Norton, de acuerdo con sus noticias, ahora me encuentro con que Norton me está solicitando la renovación del contrato, por estar caducado, por 15,99 euros. Supongo que será un error de comunicación entre empresas que requiere una actualización de intercambio de datos y procede que, si me corresponde una renovación de 15,99 euros, como me ofrece Norton, Vds. deben abonarme la diferencia de cuotas y la comunicación a Norton que mi cuenta está debidamente saldada. He comunicado a Norton, por chat, que si en una semana no han regularizado mi situación, cancelaré mi contrato con Vds. y buscaré otro proveedor de antivirus que no me produzca esta situación tan singular, propia de empresas poco serias. Atentamente, Antonio Mayor NIF 23189509N.
Bullguard solgt til Norton - dårligt produkt
Bullguard solgt til Norton og pludselig er prisen blevet meget højere og det er et dårligere produkt - jeg har opsagt mit abonnement.
So much spam!!!…
My subscription is still showing as Bullguard.
However, since they have been bought out by Norton we are getting upwards of 50 spam per day.
It's mostly originating from America and often duplicated from different addresses. I am sick of it and believe my e mail address has been compromised.
Direct verwijderd
Helaas, ze hebben automatisch zonder mijn toestemming Norton geïnstalleerd.
Geen virusscanner meer voor mij. Direct verwijderd.
Solgt til Norton...
Solgt til Norton. Deres service er dårlig, og de har en dårlig hjemmeside. Bullguard var fin nok, og var også en god pris, men at jeg skal betale mere end dobbelt, og at det resterende af mit abonnement hos Bullguard ikke bliver overført til Norton, er ærligt talt for dårligt. Føler mig snydt og bedraget. Så hjælper det heller ikke at man ikke kan komme igennem til Nortons chat, sådan at man kan få hjælp... Havde jeg skrevet dette imens jeg var hos Bullguard, havde det været 4 stjerner, men det er har gjort at jeg bliver nødt til at opsige mit abonnement.
Øv øv øv...
Har været meget tilfreds med Bullguard i mange år, jeg valgte netop Bullguard fordi det ikke var Norton som i mine øjne altid har sløvet computere unødigt, godt nok ked af i har solgt til Norton.
Bullguard har kørt uden problemer i baggrunden og jeg har aldrig tænkt over at det har været der, men efter Norton er kommet ind i billedet er det sløjt, deres program er sløvt til at reagere og ligeså deres hjemmeside, hvilket også er helt tåbeligt at jeg kan ikke kan ordne alt fra programmet på computeren men bliver smidt til hjemmesiden når jeg skal noget med min bruger, det er ikke brugervenligt i min verden.
Angrebet internet.
Var godt i starten, og beskyttede mig i alt, men lige pludselig kom en ny besked fra 'Norton', hvilket de havde skiftet til (læst på nettet) , så jeg fik beskeden lige pludselig da jeg spillede 'Dit internet er angrebet'.
Kiggede hurtigt efter min bullguard, og så at den havde afinstalleret sig selv, så jeg skyndte mig at installere det igen, men manglede lige pludselig beskyttelse for internetangreb, HVILKET JEG HAVDE BETALT FOR, FULD PAKKE ( I ER ET ***** FIRMA DER SÆTTER FOLKS PC PÅ SPIL, FOR AT FÅ PENGE UD AF ANDRE DUMME APPS. ) I kan simpelthen ikk' tro vi skal stole på jer, når i vælger at skifte app, afinstallere bullguard uden vi ved det, eller det værste af det hele, kræver ombetaling på en anden app, hvor vi har betalt fuld pakke for alt på selve bullguard.
Skam jer.
Jeg har brugt bullguard i siden start…
Jeg har brugt bullguard i siden start og har været glad for det , hurtig support og altid en løsning på problemet.
Men at det bliver solgt til Norton er jeg meget ked af .
fordi når man køber en ny computer så er der næsten altid norton med ( Gratis ) som blowware. indtil der er gået et år og så skal man bare betale for det ..
Norton er en virus i mine øjne fordi det er tæt på umulige at afinstallere hvis du skal ligge et andet antivirus program ind eks. bullguard.
Håber ikke at jeg ikke får de samme problemer som andre brugere har oplevet med norton.
da mine licenser løber helt til 02/12/2023