Skulle reklamere på et Flex batt som var købt andet steds . De var meget hurtige og meget service minded Ingen problemer ! Klar anbefaling herfra Mv
I have purchased a bunch of things from them and always had a very pleasent experience. Highly recomended.
Jeg ødelage min Kenwood køkkenmaskine med tryk på destruktion. Herefter spredte panikken sig ny maskine eller reservedele?! Jeg ringede til Brøndum Elektro og fik en god snak med en meget kompete... Leggi di più
Hej deler lige et par oplevelser derfra . Helt fantastisk service , samt venlige . Og havde en reklamation på en del til køleskab købt gennem dem , ingen spørgsmål, dagen efter lå en ny ismaskine ved... Leggi di più
Brøndum Elektro blev i 1989 startet af Frits Brøndum. Siden da er virksomheden stille og rolig vokset til i dag at være en af Skandinaviens største reservedelsforhandlere. I begyndelsen var det primært salg af reservedele til hårde hvidevarer og reparation af motorer og programværker til vaskemaskiner. Siden er varesortiment udvidet til også at omfatte industrimaskiner, køkkenmaskiner, industristøvsugere og storkøkkentilbehør. I dag har vi adgang til over fire millioner reservedele til husholding og hjemmeelektronik og 300000 varenumre til industri-hvidevarer. Vi kan også reparere alle mærker elværktøj og er siden 1997 garantiværksted for DeWalt og Black & Decker
Tagtækkervej 21, 8800, Viborg, Danimarca
- www.broendum-elektro.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Super hurtig behandling af ordre og…
Super hurtig behandling af ordre og gode priser. Handler der gerne igen :-)
Du bestiller en kvalitet og modtager en…
Du bestiller en kvalitet og modtager en anden. Jeg har for nylig købt en reservedel fra dem. På billedet var det noget, god kvalitet, med lejer, og jeg har modtaget en reservedel af lav kvalitet, uden lejer på.
Det varmer
Fik i dag det øverste varmelegeme til ovnen jeg havde bestilt i forgårs sen aften. Det bar hurtig, billig og effektiv service. Det varmer 👍
Mega hurtig betjening
Mega hurtig betjening. Reservedel til B&D bestilt mandag eftermiddag, klar til afhentning i postforetning dagen efter.🙂
Det er virkelig fagfolk
Det er virkelig fagfolk. Jeg skulle have sat ny termostat i mit køleskab, men hvilken var den rigtige til mit skab. Jeg mailede til dem om mærke og typenr. og fik hurtigt svar - og de afsendte den endda samme dag. Og det hele til en fornuftig pris.
Me venlig hilsen Jane
Styr unna
Bestilte varer fra de. Fikk en ordrebekreftelse på epost, men hørte ikke noe mer om pakken. Etterlyste den etter ca 3-4 uker, og fikk da et sporingsnummer som viste at pakken var sendt i retur. De kunne da ikke hjelpe meg, annet enn å tilbakeføre beløpet etter de hadde fått pakken tilbake. Har aldri fått tilbakeført noe som helst beløp. Virker veldig useriøst.
Great service and product
I have used this supplier twice to buy spare parts for my oven.
Quick delivery and good product. Would diffently recommend.
For dårlig
Havde købt en Dewalt kap gerings sav ved tømmerhandel efter 4 måneder knækkede bordet på den ved og skære spær træ
Men brøndum Elektro påstår som Dewalt reparatør at dem har været tabt men vi var 2 der så da den knækkede det er elendig kundeservice garanti er ingenting værd
Aldrig mere Brøndum Elektro føj
Dit go-to reservedelslager
Hurtig service. Skaffer dele der ikke er på lager. God og hurtig kommunikation, så man hurtigt kan få sine dele og få maskinen tilbage i drift. Har handlet flere gange og kommer helt sikkert igen.
Oseriöst! Varning för mycket dyr returfrakt
Brøndum elektro eller "Reservdelarvitvaror.se" har mycket sämre returvillkor än andra webbutiker. De skickar inte med någon förtryckt retursedel, eller erbjuder retursedel vid förfrågan. Det innebär att du som kund, även om du skulle betala frakten själv, (vilket jag kan tänka mig) inte kan använda företagets låga avtalspriser som de har med Post nord. Jag betalde 69 kr i frakt för att få två (ej passande) ugnsplåtar skickade till mig. Att returnera med Postnords "skicka lätt" skulle kosta mig 380 kr. Schenker ville ha 566 kr. Ordervärdet på plåtarna inklusive frakt var 567 kr, så jag får strunta i returen, lära mig läxan och varna andra.
Super tilfreds :)
Super service
Jeg bestilte et antal bageplade, bagerist og bradepande. Brøndum Elektro lagde mærke til, at jeg havde valgt forskellige mål på bagepladerne og de henvendte sig derfor til mig, og hjalp med at finde de rigtige med de rette mål, så jeg slap for at modtage forkerte bageplader. Super god service!
Super reklamationshåndtering
Hurtig levering og super god service og imødekommenhed ved reklamation. Kan bestemt anbefale dem.
Customer service is amazingly fast.
Fast order processing and shipping. Customer service is amazingly fast and solves whatever problems with the order, one might have.
Super hurtig levering og gode varer og…
Super hurtig levering og gode varer og priser. Godt sted at handle.
Købet glas plade til køleskab
Købet glas plade til køleskab, super indpakket, hurtig levering, kan kun anbefale dette firma
Hurtig levering.
Bestilte ca. 15:45. Modtog varen næste dag kl. 10.30.
Hurtig levering. Gode muligheder for betaling på hjemmesiden.
Ingen klager herfra. Kan kun anbefale Brøndum Elektro.
Hurtig og god service
Bestilte et varmelegeme til en Electrolux vaskemaskine den 22.08 og modtog det den 23.08 i København. Hurtig levering nem og overskuelig hjemmeside samt god webshop og til yderste fair priser.
👍👍Meget hurtig levering👍👍
Rigtig god side.
Bruger Brøndum Electro både privat og på job. Dejlig side som har givet nyt liv til flere maskiner. De har rigtig mange reservedele og leverer som lovet.