Jeg ødelage min Kenwood køkkenmaskine med tryk på destruktion. Herefter spredte panikken sig ny maskine eller reservedele?! Jeg ringede til Brøndum Elektro og fik en god snak med en meget kompete... Leggi di più

1. Negozio di utensili

Brøndum Elektro blev i 1989 startet af Frits Brøndum. Siden da er virksomheden stille og rolig vokset til i dag at være en af Skandinaviens største reservedelsforhandlere. I begyndelsen var det primært salg af reservedele til hårde hvidevarer og reparation af motorer og programværker til vaskemaskiner. Siden er varesortiment udvidet til også at omfatte industrimaskiner, køkkenmaskiner, industristøvsugere og storkøkkentilbehør. I dag har vi adgang til over fire millioner reservedele til husholding og hjemmeelektronik og 300000 varenumre til industri-hvidevarer. Vi kan også reparere alle mærker elværktøj og er siden 1997 garantiværksted for DeWalt og Black & Decker

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Jag köpte en energiregulator till min…

Jag köpte en energiregulator till min spis (delen som sitter bakom vredet och styr plattans effekt). Eftersom det var oklart om delen jag hittat var rätt skrev jag och frågade. Jag fick snabbt svar vilken annan del jag skulle ha samt information om att tillverkaren bytt design på delen och hur den nya delen skulle kopplas jämfört med den gamla. Personen på Brøndum kunde sina saker. Jag fick hjälp att identifiera rätt produkt på ett sätt som jag inte lyckades med på nätet och ej heller med AI-chatbot. Jag uppskattar att få den här typen av engagerad och kunnig hjälp och skulle handla hos Brøndum Elektro igen. Jag handlade från den svenska .se-sidan och de svarade mig på svenska. Rekommenderas.

13 aprile 2026

Helt utrolig god imødekommenhed i dette…

Helt utrolig god imødekommenhed i dette firma. René A. Pedersen yder en enestående service og går langt for at gøre sine kunder tilfredse. Der bliver svaret meget hurtigt på henvendelser og levering er meget hurtig.
Kan kun anbefale dette firma på det varmeste.

26 febbraio 2026

Sådan :-)

Fik eksperthjælp til den rigtige reservedel til min opvaskemaskine. Nu virker den bare igen og jeg slap for at købe en ny :-)

23 febbraio 2026

Perfekt service

Perfekt service, hurtig forsendelse. I mit tilfælde blev der givet bedre service end man rimeligt kan forvente, så jeg skal handle der igen næste gang noget går i stykker. Også selvom prisen skulle være lidt højere end andre steder.

28 gennaio 2026

Stort udvalg og hurtig levering

Kæmpe udvalg af elektronik som man ikke kan finde mange andre steder.
Derudover er der grotesk hurtig levering. Bestilte 2. januar, og modtog pakken den 3. januar!
Kæmpe stor ros!

2 gennaio 2026

Super Service fra Brøndum elektro og…

Super Service fra Brøndum elektro og særligt til Peter og Rasmus som på bedste vis kunne guide mig til at tjekke om den forventede udløbspumpe på min opvaskemaskine egentlig var gået i stykker. Med lidt hjælp fra Youtube viste det sig at der lå en lille nød i pumpen. Fantastisk online Service og jeg sparede en ny pumpe i denne omgang. Men vender stærkt tilbage, når tiden er inde til udskiftning.
Tak Rasmus og Peter. God jul

22 dicembre 2025

Fantastisk kundeservice!!

Fantastisk kundeservice!!
Det er ikke ofte man få sådan en god og venlig behandling, når det drejer sig om en reklamation!!
Tak til Thomas Jones.
Handler helt sikkert hos jer igen.
Glædelig jul 🌲.

16 dicembre 2025

Hej deler lige et par oplevelser derfra…

Hej deler lige et par oplevelser derfra . Helt fantastisk service , samt venlige . Og havde en reklamation på en del til køleskab købt gennem dem , ingen spørgsmål, dagen efter lå en ny ismaskine ved min dør til mit køleskab . De er verdensklasse mvh Jørgen Hjørringgaard

12 dicembre 2025

Super service

Skulle købe trædkurve til vores opvaskemaskine, det kan godt være lidt af en jungle, men med super hjælp fra Peter, lykkedes det helt uproblematisk
Og så er de danske og man kan ringe til dem👍

5 ottobre 2025

Super god købsoplevelse.

Vil du handle hvidevarer og tilbehør med et seriøst firma, hvor Kundeservice tager telefonen straks du ringer, giver professionel rådgivning, leverer varen hurtigt og præcist samt ikke mindst har yderst konkurrencedygtige priser - så skal du handle hos BRØDUM ELEKTRO !! Har netop købt en original trådkurv til en opvaskemaskinen, til superpris leveret på mindre end 24 timer! Tak til Peter i Kundeservice!

30 settembre 2025

Super kundeservice og lave priser

Jeg skulle bruge en reservedel til min espressomaskine, men kunne kun finde den til overpris, eller hos webshops med tvivlsom Trustpilot-rating.
Brøndum Elektro havde den ikke i deres webshop, men jeg skrev en mail for at høre, om de kunne få den hjem.
Allerede inden for 5 minutter fik jeg svar om, at de godt kunne skaffe den – og til en pris på niveau med de allerbilligste.
Tre dage senere havde jeg reservedelen.

18 agosto 2025