Brøndum Elektro Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Skulle reklamere på et Flex batt som var købt andet steds . De var meget hurtige og meget service minded Ingen problemer ! Klar anbefaling herfra Mv

I have purchased a bunch of things from them and always had a very pleasent experience. Highly recomended.

Jeg ødelage min Kenwood køkkenmaskine med tryk på destruktion. Herefter spredte panikken sig ny maskine eller reservedele?! Jeg ringede til Brøndum Elektro og fik en god snak med en meget kompete... Leggi di più

Hej deler lige et par oplevelser derfra . Helt fantastisk service , samt venlige . Og havde en reklamation på en del til køleskab købt gennem dem , ingen spørgsmål, dagen efter lå en ny ismaskine ved... Leggi di più

1. Negozio di utensili

Brøndum Elektro blev i 1989 startet af Frits Brøndum. Siden da er virksomheden stille og rolig vokset til i dag at være en af Skandinaviens største reservedelsforhandlere. I begyndelsen var det primært salg af reservedele til hårde hvidevarer og reparation af motorer og programværker til vaskemaskiner. Siden er varesortiment udvidet til også at omfatte industrimaskiner, køkkenmaskiner, industristøvsugere og storkøkkentilbehør. I dag har vi adgang til over fire millioner reservedele til husholding og hjemmeelektronik og 300000 varenumre til industri-hvidevarer. Vi kan også reparere alle mærker elværktøj og er siden 1997 garantiværksted for DeWalt og Black & Decker

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fandt reservedele her

Fandt reservedele her, til min IKEA opvaskemaskine, top lykkelig over at de har reservedele, nu når IKEA ikke selv har den service.
Fik det sendt lynhurtigt
Tak fra en glad og tilfreds kunde

23 febbraio 2021

Jeg har haft to maskiner inde hos dem…

Jeg har haft to maskiner inde hos dem til reparation og det har været et cirkus hver gang, havde en skruemaskine inde hus dem der kørte ujevnt og det var hurtigte til at sige at der skulle ny motor i og var lidt på dybt vand med en forklaring på hvorfor det ikke bliv dækket af garanti og reklamation. Men der jeg fik den hjem virkede den igen, håber ikke jeg kommer til at skulle bruge dem til noget igen

12 febbraio 2021

stor ros herfra

stor ros herfra. havde svært ved at finde den rigtige reservedel til min køkkenmaskine, men fik rigtig god hjælp ved at skrive til dem. varen blev desuden sendt hurtigt.

22 gennaio 2021

De er rask å sende en del jeg bestilte

De er rask å sende en del jeg bestilte, men etter den passer ikke til min kjøkkenmaskin, de var veldig sakte til å svare meg etter 3 eposter, og til slutt jeg fått svare til å returnere den del plus jeg møtte betale for frakt!!!
Og da betyr betaling frakt for mottatt og returnere..! Alt for mye...
Så de er ikke bra for etter salgs service som andre nettsider hvor de betaler frakt for returnere.

18 gennaio 2021

Fantastisk service og ekstrem hurtig…

Fantastisk service og ekstrem hurtig levering. Jeg bestilte varer i går og havde dem i dag. (Fra Viborg til Sjælland) Jeg bestilte fra et andet firma 20 km herfra, der gik der 16 dage, så dette her er virkelig flot. Og så endda i december, hvor posten jo har travlt. Telefonsamtale med meget søde og kompetente medarbejdere. Kan varmt anbefales. Kunne jeg give 10 stjerner, ville I klart få det.

15 dicembre 2020

Telefonservice og levering i top klasse 👍

Jeg ødelage min Kenwood køkkenmaskine med tryk på destruktion.
Herefter spredte panikken sig ny maskine eller reservedele?!
Jeg ringede til Brøndum Elektro og fik en god snak med en meget kompetent medarbejder, som hjalp mig til den rigtige reservedel.
Den blev bestilt, kom hjem til mig og passede perfekt.

Klart anbefalings værdige, jeg husker i hvert fald Brøndum Elektro til næste gang jeg laver en fejl 40👍👍👍

3 dicembre 2020

Utrolig fornøyd!!

Utrolig fornøyd med handelen. Rask levering. Var feil på vare som ble levert. Fikk umiddelbart svar, og ny vare tilsendt samme dag. Veldig imponert over servicen.

25 novembre 2020

Bosch varmepumpe til opvasker

Jeg manglede en Bosch varmepumpe til opvaskeren.
Brøndum Elektro, havde en pumpe på lager - og til under halvpris. Hvilket gjorde det kunne betale sig at reparere maskinen der kun var lidt over 5 år. Dermed også bedre for miljøet.

Varen blev bestilt søndag aften og den landede i min trailer tirsdag eftermiddag.

_____
Pumpen blev skiftet og alt er super godt ...

_____
Fantastisk at opleve en så hurtig ekspedition og service

1000 tak

18 novembre 2020

Telefonsupporten er topkvalitet!

Telefonsupporten er topkvalitet!
Jeg har snakket med dem et par gange i telefonen i forbindelse med en ordre, og jeg tør trygt sende folk i deres retning fremover, det er virkelig nogle ordentlige og gode mennesker der driver den forretning.

18 novembre 2020

Læser ikke beskeder ved bestilling!!

Havde bestilt en slange til min vaskemaskine - og meget klart bedt dem om, at sende varen til et udleveringssted i nærheden af mig - og meget specifikt ikke at sende det til Älmhult. Og hvor sendte de det hen?? Til Älmhult!! Så nu kan jeg køre 60 km bare for at hente en slange. Helt ærligt, kan I ikke læse de beskeder man skriver ved bestillingen??
Kommer aldrig til at handle her igen

17 ottobre 2020

Fantastisk service

Jeg ringede og spurgte efter en stator til en Dewalt multisav DW743. John mente, at hvis den kan køre, når man drejer klingen rundt, skulle vi starte med en startskondensator. Vi bestiller fredag middag og kan hente den lørdag. Formidabelt. Og det virker sgu. Så tak til John og Brøndum-Elektro.

5 ottobre 2020

Superbra!

Beställde en reservdel till min Miele tvättmaskin,reservdelen kostade en tredjedel i jämförelse med andra butiker.Paketet kom snabbt inom några dagar.Jag är helnöjd!Rekommenderas verkligen!

8 settembre 2020

Hurtig ekspedition og super service

Hurtig ekspedition og super service. Bestilte varer en aften og næste morgen var der besked om varerne ville blive sendt. Og kundeservice svarede inden for kort tid på en email. Kan virkelig anbefale at købe igennem Brøndum Elektro.

14 giugno 2020