Brøndum Elektro Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Skulle reklamere på et Flex batt som var købt andet steds . De var meget hurtige og meget service minded Ingen problemer ! Klar anbefaling herfra Mv

I have purchased a bunch of things from them and always had a very pleasent experience. Highly recomended.

Jeg ødelage min Kenwood køkkenmaskine med tryk på destruktion. Herefter spredte panikken sig ny maskine eller reservedele?! Jeg ringede til Brøndum Elektro og fik en god snak med en meget kompete... Leggi di più

Hej deler lige et par oplevelser derfra . Helt fantastisk service , samt venlige . Og havde en reklamation på en del til køleskab købt gennem dem , ingen spørgsmål, dagen efter lå en ny ismaskine ved... Leggi di più

1. Negozio di utensili

Brøndum Elektro blev i 1989 startet af Frits Brøndum. Siden da er virksomheden stille og rolig vokset til i dag at være en af Skandinaviens største reservedelsforhandlere. I begyndelsen var det primært salg af reservedele til hårde hvidevarer og reparation af motorer og programværker til vaskemaskiner. Siden er varesortiment udvidet til også at omfatte industrimaskiner, køkkenmaskiner, industristøvsugere og storkøkkentilbehør. I dag har vi adgang til over fire millioner reservedele til husholding og hjemmeelektronik og 300000 varenumre til industri-hvidevarer. Vi kan også reparere alle mærker elværktøj og er siden 1997 garantiværksted for DeWalt og Black & Decker

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Snorlige bekræftelse

Snorlige bekræftelse, afsendelse og modtagelse førstkommende hverdag.
Derudover er jeg vild med at kunne få et gearhjul til 200 kr og så, med en youtube video på skærmen, reparere min Kitchenaid mixer. Fedt at et firma som Brøndum Elektro eksisterer og kan levere stumperne og det er så meget op i tiden med et opgør mod smid-væk kulturen.

1 settembre 2023

Super hurtigt

Bestilte en bestikkurv kl 8.45 og dagen efter kunne jeg hente den i pakkeposten. Super service 👍🏻👍🏻👍🏻

30 marzo 2023

Risposta di Brøndum Elektro

Hej Henrik, tak fordi du handlede hos Brøndum Elektro. Vi sætter pris på din anmeldelse. God dag.

hurtig service

hurtig service. Bestilte reservedel til vores KitchenAid og havde den 2 dage senere.

23 febbraio 2023

Risposta di Brøndum Elektro

Hej Henrik, dejligt vi kunne hjælpe med, at skaffe delen du søgte. Tak for din anmeldelse! Du ønskes en god dag.

Super service

Kan kun anbefale virksomheden på det varmeste. Havde vente på en frysteskuffe, bestilt ved en anden virksomhed, i 3 måneder, fordi den var i restordre. Så kontaktede jeg Brøndum, og 3 dage efter havde jeg skuffen.

11 marzo 2023

Risposta di Brøndum Elektro

Hej Bente, vi er glade for, at vi kunne få den rette fryseskuffe hjem til dig. Tak fordi du delte din oplevelse. Du ønskes en god dag.

Anbefaler

Fra online bestilling til modtagelse med GLS. 3 dage
Købet var en bestikkurv til opvaskemaskine.

1 marzo 2023

Risposta di Brøndum Elektro

Hej Eugenie, tak for at dele din oplevelse med Brøndum Elektro. Vi sætter pris på din feedback. God dag.

Rigtig god service og rådgivning

Virkelig god service og rådgivning. Hurtig levering, selv om det var mellem jul og nytår (endda en fredag).
Kan varmt anbefale at handle her.

29 dicembre 2022

Risposta di Brøndum Elektro

Hej Ann-Louise, du skal have et stort tak for den fine anbefaling. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og levering. Tak fordi du tog dig tid til, at dele din oplevelse med Brøndum Elektro.

Hurtig levering af den rette vare til…

Hurtig levering af den rette vare til den rette pris. Var ved at skrotte komfur grundet defekt ovn, skiftede varmelegemet på 5 min for under 250 alt incl. det var så nemt at min datter på 13 lavede halvdelen af arbejdet.

24 settembre 2022

Risposta di Brøndum Elektro

Hej - tusinde tak for din anmeldelse.
Godt der nu er liv i komfuret igen og sejt at din datter kunne være med til, at skifte varmelegemet!
God dag.

Nye motorkul til vaskemaskine

Jeg skulle bestille nye motorkul til min vaskemaskine. Fandt et produkt hvor der stod de passede til min model. Bestilte dem tirsdag aften, fik dem torsdag, og så viser de sig ikke at passe :(

Ringede fredag morgen, og fik en rigtig god behandling. Jeg fortalte præcis hvilken model jeg havde, og han kunne godt se at de nogle gange sætter en anden motor i som derfor skal bruge nogle andre kul (det er så ikke så smart, Gorenje, men det er ikke dem vi anmelder her...). Han fortalte mig et andet varenummer som jeg så kunne se et billede af og bekræfte at de lignede dem jeg lige havde pillet ud af maskinen, og så sendte han mig dem uden beregning, og uden jeg skulle bøvle med at sende de forkerte retur. Dem fik jeg så lørdag, og de passer og maskinen kører igen.

Så fire stjerner for super service, den femte får de når jeg næste gang bestiller fra dem og jeg får det rigtige i første omgang.

23 settembre 2022

Risposta di Brøndum Elektro

Hej Rasmus, tak for din anmeldelse. Godt det rette kul kunne findes og du fik det uden beregning. Dejligt det hele løste sig. Du ønskes en god dag.

Super service. Hurtigt levering.

Jeg kan på det varmeste anbefale Brøndum Elektro.For super hurtig levering .Bestille min vare Tirsdag aften.Hente det næste dag ved middagstid. I har en faste kunder her.Og vil anbefale til dem jeg kender.Mange tak.
Mvh Torben Gosch.

21 settembre 2022

Risposta di Brøndum Elektro

Hej Torben, tak for den fine anbefaling - og tak fordi du er en fast kunde hos os - det sætter vi pris på! Du ønskes en god dag.

Tak for super god service og hurtig…

Tak for super god service og hurtig levering.

Jeg ringede til dem om eftermiddagen og fik en venlig mand i røret. Jeg skulle bruge nye hængsler til min ovn. Manden forklarede pænt, hvilket nummer han skulle bruge og så kom han nemt og hurtigt frem til, hvilke slags hængsler jeg skulle bruge. Købte dem med det samme efter opkaldet og de blev sendt afsted allerede samme dag. Modtog hængslerne dagen efter og det var de helt rigtige hængsler til min ovn.

Tusind tak for hjælpen og god service!

30 agosto 2022

Hej Fie,
Tak for din anmeldelse af Brøndum Elektro. Dejligt du kunne få den hjælp du søgte og alt bare gik hurtigt og nemt med bestilling og levering. Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse.
Du ønskes en god dag.

God kundeservice og rådgivning

God kundeservice og rådgivning.

Køb ankom hurtigere end stillet i udsigt.

28 luglio 2022

Risposta di Brøndum Elektro

Hej Dennis, tak for din anmeldelse/feedback - vi er glade for, at du oplevede en hurtig levering og god kundeservice. Det er den oplevelse vi ønsker at give vores kunder. Du ønskes en god dag!

Stor faglig stolthed

Stor faglig stolthed, reparerede min billige Black & Decker til ingen penge.

Udstråler kundefokus!

27 luglio 2022

Risposta di Brøndum Elektro

Hej Torben, tusinde tak for din feedback - og ikke mindst de pæne ord. Du ønskes en god dag.

Bestilt torsdag 11:17 kunne hentes…

Bestilt torsdag 11:17 kunne hentes fredag 10:18.. Dejligt med hurtig ordrebehandling .

22 luglio 2022

Risposta di Brøndum Elektro

Hej Kasper, tak for din anmeldelse af Brøndum Elektro. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med os.
Du ønskes en god dag.